Kalacak yer,sözlüm

Evli bir arkadaşın evinde kalınmaz.
Anneniz neyi idare etmenizi istiyor anlamadım ?
Idare edecek siz değil arkadaşınız.

Borç olarak kabul edersiniz , atanınca o değerde bir hediye alabirsiniz ya da.

Annem yurdunu ayarlayana kadar idare et diyo ben istemiyorum kalmayı o anlamda söylüyo tabi arkadaşım idare edecek olan.
Zaten elime para geçince hemen daha faxlasını veririm inşallah

Haklısınız benim de çabalayıp atanmam ve karşılığını vermem lazım

Evli olmak başka o zaman herşey ortak ams brn şuana kadar maddi hiç bişey istemefim hep sakladım param azken bile çokmuş gibi paylaştım onunla ondan çekindim

Ama öyle değil işte, hayatı şimdiden paylaşmaya başlamalısınız, yoksa imza sihirli değnek değil.
Bana biraz fazla geldi tepkileriniz

Evli olmak başka o zaman herşey ortak ams brn şuana kadar maddi hiç bişey istemefim hep sakladım param azken bile çokmuş gibi paylaştım onunla ondan çekindim

bir insanla evlenmeyi düsündügün anda bence evlisindir :) imza sadece ayrintidir. bu kadar kasmayin kendizi bence, hem ihtiyac halinde eslerin birbirine yardim etmesi sogukluk sokmaz araya aksine paylasilmislik birakir , samimiyet kazandirir iliskiye.

canım beni yanlış anladın hemen, öyle demek istemedim. tabi ki seven insan senı bekler, ama ben sizin bu sene yaza nasipse evleneceğiz dediğin için öyle yorum yaptım. atanmaya gelince bende devlet memuruyum, atanmak öyle zor ki. tut ki atandın aylarca sırf işe başlayabilmek için bekliyorsun. tut ki başka şehirde atandın, o zaman şehrine dönmek için yıllar beklemen gerekebilir.
bu dönem için kyk geri ödemeli krediyi önerdim. tabi kullanıp kullanmamak sana kalmış. hemen cıkıyor cunku.

öncelikle başarılar, sonra mutluluklar dilerim.

Bende düşünüyorum kendi kuruntum kendimi çok kasıyorum zaten ezilmiş olur muyum acaba diye

Böyle bir desteğin(eğitim için) lafını edebileceğini ya da lütuf gibi göreceğini düşünüyorsan zaten o adamdan koca olmaz.

Ayrıca öyle düşündüğünü de sanmıyorum.

Rahat olun bu gayet iyi niyetli , mecburiyetten kabul edilmiş bir yardım.O da bunun farkındadır.

Evet aynen dediğiniz gibi rahat olmaya çalışcam

Teşekkür ederim inşallah herşey güzelce hallolur

Sizin su anda düşünmeniz gereken, okulunuz, dersleriniz ve sınavınız. Bu kadar bölünürseniz başaramazsınız. Bir iliskide kimde varsa o harcar. Eşimle aramızda hiç benim param senin paran sorunu olmadı. Hesabı bile kimde varsa o ödedi. Bir de benim düşüncem, esiniz olacak insandan kendinizi saklamayın, yokken var gibi gösterdim sözünüz üzerine söylüyorum.

Haklısınız lafı olmaz böyle şeyletin onda olmasa bende olsa seve seve verirdim.
Orda demek istediğim yani cebimde son 50 tl varken de bi yemek yiyceğimix zaman çıkarır verirdim bende yok demezdim o anlamda

Olabilir aslında çok gerginim gereksizce

Ama bu tepkiler bana şöyle bir şey var gibi geliyor altta.
Demek ki siz aynı durumda destek çıkmayacaksınız, veya destek çıksanız bile içinizden işte daha evlenmedik neden ben yardım ediyorum ki diyeceksiniz.
Erkek arkadaşınız yerinde olsam şahsen ilişkimden şüphe dıyardım

Hiç alakası bile yok , yanlış bi yargıya varmışsınız tamamen çekinmemden dolayı bütün gerginliğim

Ve çok şükür öyle bi şüphe duyacak insan değil beni tanır bilir siz de tanısanıx belki böyle düşünmezdiniz

Ve çok şükür öyle bi şüphe duyacak insan değil beni tanır bilir siz de tanısanıx belki böyle düşünmezdiniz

Bilinçaltınız öyle demiyordur belki.
Hem niye böyle cevap veriyorsunuz, kötü bir şey mi diyorum, çoğu insan nikah gerçekleşene kadar gerçekten bağlanmaktan kaçınır, siz de bağlanmamışsınız bana göre, yoksa nedir bu çekincenin sebebi?

seninle okuduğunu bile bile birlikte değil mi bu adam? sen çalışıyorsun da elin cebine gitmiyor onu yiyor olsan tamam konuşmaya hakkı olur da evlenmeyi düşündüğün adamın sana destek olmasında bir beis görmüyorum ben. kaldı ki sokakta kalan x kişisi dahi olsa destek olduğunu belirttiğin rakam her öğrenciye verilir destek olunur. senden bu sebeple soğuyacak adam ilerde evlenince sana ihtiyaç hasıl olduğunda para verdiğinde ne yapmaz. bence bu kadar takma soğuyacağını sanmam. aksine sevdiğine para harcayan erkekler daha bağlı oluyorlar.

Tamam iliskilerde para konusunda dikkatli olunmali ozellikle somuru, arsizlik kesinlikle olmamali. Ama bu kadar mahcupluk da anormal bence. Sozlunuzun yerinde olsam asil bunu bu kadar dert etmenizden sogurdum. Evlenip hayati paylasacagim insana yardim etmeyecegim de kime edecegim, bakis aciniz yanlis bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…