Tam olarak hakkınız değil bana göre. Orada bulunanlar o anda yerse hakkı. Belki mesela baklavayı son gelen kişi alamadı kalmadığı için yiyemedi. Bu durumda siz o kişinin hakkını kavanozuna koymuş oluyorsunuz.Yemeği aldıysam derdim israf olmasın diye ama baklava vs olunca oo baklava çıktı e ben de para verdim boşa mı gitsin hakkım diye düşünüyorum. Normalde az alıyorum da işte bu aralar okul olmayınca direkt eve geldiğim için getirme ihtiyacı hissediyorum.
Ay o kaplardan buldum ben önereyim size de isterseniz =)Ben de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...
Artığımı getirmiyorum öyle şeylere de çok dikkat ederim. Çatalım kaşığım temizken yemeğe hiç ellemeden koyuyorumBen garipserim. Bilmiyorum bu otellerden ne var ne yok toplayan tipleri de anlamam, böyle ketçap mayonez toplayanı da. Kocaman bir tabakta kocaman bir et kalır onu alırım ben. Ama üç beş kürdan ketçap almak ca ne bileyim...
Annenize götürmeniz hepten saçma. Sizin artığınızı neden anneniz yesin. Oğlum büyüdüğünde böyle bir şey yapsa tekrarlama derim. Çok yememi istiyorsa bir zahmet bana da ayrı temiz bir siparişi paket ettirsin kavanozla kediye getirir gibi getirmesin.
Özetle tuhafsınız
Götürmeyin o zaman sizinle yemek yiyen kişiler utanıyor belki bu durumdan söyleyemiyorlar. Limonu ne yapsın anneniz? Yemekhanedeki yemek zaten ne kadar olur ki bir de kavanoza koyuyorsunuz onun yerine şöyle güzel bir yemek ısmarlayın annenize artık yiyecek götürmek hoş değil.Hayır annem kardeşim falan yer diye getiriyorum ki annemin de garibine gidiyor getirme diyor da işte...
iğrençler ayol, hadi yarım kalan suyunu falan alırsın en fazla, ya da kedi köpeğin yiyeceği bir yemekse onu da al, veya sonra yiyceksen paketlet fakat bu kadarı akıl alır gibi değil.Sizinkiler baya profesyonel çalışmış.
Allahım gülmem geliyor
Ihtiyaç sahibi olsan tamam yada tek başına yaşayıp akşam yemeği yapmamak için getirsen de tamam ama seninki ne gibi bir amaca hizmet ediyor anlamadım. Zaten 3 kişisiniz eninde sonunda akşam için biseyler pisiyordur evde bence bu işi bidaha yapma etrafa böyle bor görüntü vermek hoş degilKardeşim yiyor
Çok iyi olur^^Ay o kaplardan buldum ben önereyim size de isterseniz =)
Onlar teşkilat gibi olmuşaahhh bacım bi ara alışverişe beraber giderdik, kp gezerken bulduğunu yerdi, haram derdim tadına bakıyorum diye çeyrek kalıp peyniri götürmüşlüğü vardır, pazarda da aynıydı, asla gitmiyorum onlarla bi yere artık. Eşim de utanıyor ama huyları çok pis dinlemiyorlar.
Artığımı getirmiyorum öyle şeylere de çok dikkat ederim. Çatalım kaşığım temizken yemeğe hiç ellemeden koyuyorum
Ben kabın üstünü önce streçleyip sonra kapağını kapatıyordum bir deneyin isterseniz akma felan olmuyor tupper kaplar kırılmıyor en azından bende kırılmadıBen de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...
ay evet de orda da bi iki çalışanı kafalamışlar kp eline 5 10 para vetiyomuş, paket paket pınar süt taşıyolarmış bunlara. Çüşşşş artık demiştim.Onlar teşkilat gibi olmuşgittikleri otelin vay haline
Hakkı çünkü belli bir meblağ karşılığında alıyor yemeği.O zaman daha da kötü. Bilmiyorum burdan bile kınadım sizi. Ama aileniz daha tuhaf sizin sırf “hakkım” diyerek aldığınız bu yemekleri yiyorlar. Ben yemezdim
hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Allah allah çok enteresan bu kadarı ,ay insan yerin dibine girer utancından bunlarla , kesin durumlarıda çok iyidir .aahhh bacım bi ara alışverişe beraber giderdik, kp gezerken bulduğunu yerdi, haram derdim tadına bakıyorum diye çeyrek kalıp peyniri götürmüşlüğü vardır, pazarda da aynıydı, asla gitmiyorum onlarla bi yere artık. Eşim de utanıyor ama huyları çok pis dinlemiyorlar.
Ay inanamıyorum resmen ödedikleri parayı fazlasıyla çıkarıyorlar demekki peki bu yöntemle zengin falan oldular mi :)ay evet de orda da bi iki çalışanı kafalamışlar kp eline 5 10 para vetiyomuş, paket paket pınar süt taşıyolarmış bunlara. Çüşşşş artık demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?