Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Tam olarak hakkınız değil bana göre. Orada bulunanlar o anda yerse hakkı. Belki mesela baklavayı son gelen kişi alamadı kalmadığı için yiyemedi. Bu durumda siz o kişinin hakkını kavanozuna koymuş oluyorsunuz.
Çok ufak hesaplar bunlar

Artığımı getirmiyorum öyle şeylere de çok dikkat ederim. Çatalım kaşığım temizken yemeğe hiç ellemeden koyuyorum

Hayır annem kardeşim falan yer diye getiriyorum ki annemin de garibine gidiyor getirme diyor da işte...
Götürmeyin o zaman sizinle yemek yiyen kişiler utanıyor belki bu durumdan söyleyemiyorlar. Limonu ne yapsın anneniz? Yemekhanedeki yemek zaten ne kadar olur ki bir de kavanoza koyuyorsunuz onun yerine şöyle güzel bir yemek ısmarlayın annenize artık yiyecek götürmek hoş değil.

Sizinkiler baya profesyonel çalışmış.
Allahım gülmem geliyor
iğrençler ayol, hadi yarım kalan suyunu falan alırsın en fazla, ya da kedi köpeğin yiyeceği bir yemekse onu da al, veya sonra yiyceksen paketlet fakat bu kadarı akıl alır gibi değil.

Ihtiyaç sahibi olsan tamam yada tek başına yaşayıp akşam yemeği yapmamak için getirsen de tamam ama seninki ne gibi bir amaca hizmet ediyor anlamadım. Zaten 3 kişisiniz eninde sonunda akşam için biseyler pisiyordur evde bence bu işi bidaha yapma etrafa böyle bor görüntü vermek hoş degil

Onlar teşkilat gibi olmuş gittikleri otelin vay haline

Bittercoffee bir çok yorumdan kayın ailenizden hoşlanmadığınızı anlamıştım. Şimdi size çok hak verdim, Allah yardım etsin gerçekten. Atsan atılmaz, satsan satılmaz.

@stunel maddi olarak sıkıntı mı çekiyorsunuz acaba? yani ondan dolayı mı yapıyorsunuz bunu yoksa ihtiyacınız yok da içinizden mi geliyor?

Benim cook yakın bir akrabacığım da benzer şeyler yapıyor ve hiç ihtiyacı yok. Bana hep çok tuhaf ve itici gelmiştir.

Mesela biz ayni binada otururken disaridan yemek söylerdik, yanina konulan ketçap mayonezi yemez çöpe atardık. Yani evde olurdu zaten genelde.

Bu sevgili akrabalarimiz çöpten o ketcap mayonezi alırdı, hatta bizi de uyarirlardi atmayın biz onları yiyoruz bize verin diye.

Artığımı getirmiyorum öyle şeylere de çok dikkat ederim. Çatalım kaşığım temizken yemeğe hiç ellemeden koyuyorum

O zaman daha da kötü. Bilmiyorum burdan bile kınadım sizi. Ama aileniz daha tuhaf sizin sırf “hakkım” diyerek aldığınız bu yemekleri yiyorlar. Ben yemezdim

Bana garip gelmedi bende hamburger vs yedigimde ketcabini kullanmamissam alirim. Yada israf olacak artan yemekleri alirim. Omce sorarim dokuyor musunuz yoksa hayvanlar icin kullaniyor musunuz diye. Dokuyorlarsa muhakak alirim. Bence cok da guzel bi huy. Kime ne zarari var?

Ben de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...
Ben kabın üstünü önce streçleyip sonra kapağını kapatıyordum bir deneyin isterseniz akma felan olmuyor tupper kaplar kırılmıyor en azından bende kırılmadı

Allah allah çok enteresan bu kadarı ,ay insan yerin dibine girer utancından bunlarla , kesin durumlarıda çok iyidir .

ay evet de orda da bi iki çalışanı kafalamışlar kp eline 5 10 para vetiyomuş, paket paket pınar süt taşıyolarmış bunlara. Çüşşşş artık demiştim.
Ay inanamıyorum resmen ödedikleri parayı fazlasıyla çıkarıyorlar demekki peki bu yöntemle zengin falan oldular mi :)

Ne guzel, yemek ziyan etmeyen biri diye dusunurum. Restoranlarda tabakta kalan yemegi eve goturmek Amerika'da cok yaygin. Bunun icin genelde restorandan kutu isteniyor, ama sizin yaptiginiz daha da guzel. Cop cikarmadan hallediyorsunuz. Aynen devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…