Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.

Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.

her ne olursa olsun evleneceğini bildiğin adamla birlikte bir hayat sürdüremezsin ki yani ne kadar devam edebilirsin bu duruma böyle

Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.

Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.

Geçmişi bir kenara bırakırsak nişanlısını şuanda seninle aldatıyor ya da aldatmaya çalışıyor. Onu yaptı bunu yaptı beni de onunla aldattıdan ziyade, içinde bulunduğun karışıklıktan kurtulmalısın önce.

İşten çıkmakla çok büyük bir hata yapmışsın arkadaşım. Boş kalmak yer bitir insanı. Hatanın neresinde olduğunu biliyorsun, ne yapman gerektiğini de biliyorsun aslında ama sadece bunu bizden duymak istiyorsun galiba.

Silkin ve kendine gel lütfen.

Son düzenleme:
nasıl bir düzendir bu.. kim suçlu şimdi o adammı bu arkadasmı yoksa karsındakini tanıyamayan evlenme hayalleri kuran diger kadınmı.. kime neye nasıl güvenecegiz biz.. ben korkuyorum artık hayattan.

burda öyle hayatlar okuyorum ki inan ben de korkuyorum...
bir kaç saat haber alamasam acaba nerde ne yapıyor beni aldatıyormu diye geçirmeye başladım aklımdan :44::44:

nasıl bir düzendir bu.. kim suçlu şimdi o adammı bu arkadasmı yoksa karsındakini tanıyamayan evlenme hayalleri kuran diger kadınmı.. kime neye nasıl güvenecegiz biz.. ben korkuyorum artık hayattan.

Yok arkadaşım korkma.
Herkes kendi hayatını az çok kendi şekillendiriyor.
Şimdi bu konu sahibi ilk ihanette tekmeyi vursaydı şimdi bu durumda olacak mıydı?
Hayatının aşını bulmuş evli barklı olacaktı belki..
O yüzden kötü insanlar hep çıkabilir karşımıza ihanete uğrayabiliriz ne bileyim şiddet görebiliriz..
Ama bu olaylara verdiğimiz tepkiler önemli olan.

insn klabine söz gecirebilir,GeCIRMELI! yaptiginin yanlis oludugunu bile bile sirf klbim bunu istiyo, yok seviyorum yok vazgecemiyorum diye,hatayi yapmaya devm etmemeli....görüsme,bulusma telefonlarina cikma bu kadar basit bunun yolu....o da bir arar iki arar sonra ümidini keser senden...sende bu ara kendine hobby edin,arkadaslarinla zaman gecir,kitap oku ne biliyim onu düsünmemeye CALIS.. evet bu zor bi sürec ,basta cok aci cekiceksin ama sonraki cekecegin acinin yaninda hic kalir (eger onla birlikte olmaya devam edersen)...allah askinda 2.kadin olmaya razi misin???

Sızın kı aşk değil saplantı aşık oldugunuz adam sıze acı cektırdıkce sız daha cok baglanıyorusnuz

bır hata yaptı sızı hadı affettınız yıne yaptı gıttı sız neler cektınız gerı dondu hemde o kadını bırakmadan evlenecekler sız yıne devam ettınız

bu adamı hayatınızdan yardım mı alacaksınız ama hemen cıkarın ..

Bu ask sıze acıdan baska ne verıyor

o kadıı bırakıp sıze evleme teklıfı etse kabul mu edeceksını yanı

adam nişanlınken seni aldatmış diğer kadın tabirinde olan kadınla,
şimdi okadınla nişanlı ve seninle aldatıp seni diğer kadın konumuna sokuyor...
çok acı canım bence kanma...

arkadşım çok zayıf davranmışsın bir kere aldatmış seni onu kabul ederek 2.ye davet çıkarmışsın anlattıgına göre eski sevgilin çapkın biri ondan hayır gelmez sana kendini üzdüğünle kalırsın uzaklaş derim canının fazla yanmasını istemiyorsan ama yok canım yansın ben onu seviyorum dersen sana birşey diyemem

Bir dizi de başrol oynamış insan aynı diziye sonra figuran olur mu?
Sende ki durum bu..
Yardım almak istediğin konu ne..?
Benim tavsiyem dibine kadar yaşa,adam seni kullansın,canı çektiğinde yatağına alsın ,karısından bunalınca senin yanında rahatlasın..
Böyle güzel bir ilişkiniz olur sürer gider. Senin istediğin bu adamında amacı bu.
Bence bu ilişkide sorun yok.

Nasıl bir yorumdur bu? Ben birinin yatağına gitmek istesem bu 1 senede elbet giderdim. Okumadınız galiba. 1 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım dedim. Bırakın cinselliği duygusal olarak bile buna hazır değildim ki. Çok savaştım. 25 kilo verdim.

Ayrıca dediğim gibi ondan almam gereken yüklü bir miktar para olduğu için telefonlarını açmak zorundaydım. Zıtlaşmak istemedim. Buluştuğumuzda da amacım elbette bir şeyler yaşamak değildi. Yapmış olduğunuz ima hiç hoş olmadı.

Son düzenleme:
Eski erkek arkadaşınız sizi mutlu edecek biri değil.Hatta sizi değil kimseyi.Bu kadar dengesiz,bencil bir insandan çok şey beklememek gerek .
Merak ettiğim bişey var.Bu nişanlısı sizi onun için terkettiği yaşça büyük bayan mı?İlişkileri siz erkek arkadaşınızla beraberken mi başlamış?Sizi onun için terkettiğine göre böyle olması muhtemel

Kadının yaşı vs olması seni ilgilendirmez ki?
Kk 'da ne yaş takıntısı varmış yahu herkes 19 yaşında galiba bu forumda..
Kadın mı onu kolunda gezdiriyor o mu kadını bilemezsin.
Seni gezdirmek isteseydi ihanet etmesine rağmen onu kabul etmişsin ama seni terketmezdi değil mi?
Demek ki kadını seviyor,cemiyetini seviyor,yaşını seviyor veya parasını seviyor..
Bütün bunlar seni ilgilendirmiyor..

Eski erkek arkadaşınız sizi mutlu edecek biri değil.Hatta sizi değil kimseyi.Bu kadar dengesiz,bencil bir insandan çok şey beklememek gerek .
Merak ettiğim bişey var.Bu nişanlısı sizi onun için terkettiği yaşça büyük bayan mı?İlişkileri siz erkek arkadaşınızla beraberken mi başlamış?Sizi onun için terkettiğine göre böyle olması muhtemel

Evet evleneceği kadın beni aldattığı kişi.

Nasıl bir yorumdur bu? Ben birinin yatağına gitmek istesem bu 1 senede elbet giderdim. Okumadınız galiba. 1 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım dedim. Bırakın cinselliği duygusal olarak bile buna hazır değildim ki. Çok savaştım. 25 kilo verdim.

Ayrıca dediğim gibi ondan almam gereken yüklü bir miktar para olduğu için telefonlarını açmak zorundaydım. Zıtlaşmak istemedim. Buluştuğumuzda da amacım elbette bir şeyler yaşamak değildi. Yapmış olduğunuz ima hiç hoş olmadı.

Ben çok ahlaksızca baktım o halde konuya..
Sizin mesajınıza da yazdığınız "ateşle barut yanyana durmaz "lafı..
herhalde onunla birlikte bir kafede içtiğiniz çayı ima ediyordu öyle mi ?
Çok çok özür dilerim.. :24:
Sevişmediniz yani iki kız kardeş gibisiniz ben yanlış anladım.
Peki..!

Kadının yaşı vs olması seni ilgilendirmez ki?
Kk 'da ne yaş takıntısı varmış yahu herkes 19 yaşında galiba bu forumda..
Kadın mı onu kolunda gezdiriyor o mu kadını bilemezsin.
Seni gezdirmek isteseydi ihanet etmesine rağmen onu kabul etmişsin ama seni terketmezdi değil mi?
Demek ki kadını seviyor,cemiyetini seviyor,yaşını seviyor veya parasını seviyor..
Bütün bunlar seni ilgilendirmiyor..

Yaş takıntısıyla ne alakası var? Ben olayları olduğu gibi anlatıyorum. 19 yaşında da değilim ayrıca 36 yaşındayım. Bahsettiğimiz kişi 37 yaşında, nişanlısı da 41 yaşında.

Yok arkadaşım korkma.
Herkes kendi hayatını az çok kendi şekillendiriyor.
Şimdi bu konu sahibi ilk ihanette tekmeyi vursaydı şimdi bu durumda olacak mıydı?
Hayatının aşını bulmuş evli barklı olacaktı belki..
O yüzden kötü insanlar hep çıkabilir karşımıza ihanete uğrayabiliriz ne bileyim şiddet görebiliriz..
Ama bu olaylara verdiğimiz tepkiler önemli olan.

evet haklısın ama insanız, hata bizim için, yaşarken bambaşka herşey.. insan bile bile kendinde hakim olamıyor bazen. evet verdiğimiz tepkiler çok önemli, zaten bu konuyu acabilen bunları yazabilen bir insan burada cesaret istiyor demektir benim için. beni yaradan benden ömür boyu umudunu kesmezken ben hiç bir insandan umudumu kesmem,ben inanıyorum bu arkadasın artık kendini toparlayacagına..

Ben çok ahlaksızca baktım o halde konuya..
Sizin mesajınıza da yazdığınız "ateşle barut yanyana durmaz "lafı..
herhalde onunla birlikte bir kafede içtiğiniz çayı ima ediyordu öyle mi ?
Çok çok özür dilerim.. :24:
Sevişmediniz yani iki kız kardeş gibisiniz ben yanlış anladım.
Peki..!

Hayır sizin tabirinizle "sevişmedik". İki kız kardeş gibi çay içmedik ama kimse kimseyi yatağa da atmadı.

Peki için sızlamıyormu eski nişanlını yeni nişanlısıyla düşündükçe??
Rahatmısın,Mutlumusun...:41:

Rahat ve mutlu olsam burada konu açmazdım. İçim sızlamıyor, içim eriyoru, ben eriyorum.
Yaşadığım şeyi savunmuyorum ancak bir an kendinizi benim yerime koyun lütfen.

Back
X