Kalbim ağrıyor!......

En doğru kararı siz verirsiniz elbette ama iyi düşünün. Siz elin adamiyla kalça muhabbeti yapsanız nolur acaba bir düşünün Hayır aldatmadin aşkım sorun değil mi diyecek esiniz ? Güveninizi geri kazandirmadan affetmeyin ama nolur .birde o kadınla is yerinde de beraberler nasıl olacak ?bari Müdüre bildirin görüşmeleri yerlerini falan ayırsın. Kadınla falan hiç irtibata geçtiniz mi ?
Aynen dediğiniz gibi örnek bile versem kaldıramıyor ama bana yaşattı! Kadına ulaşmadım, muhatap olmadım. İş yerine bildirmedim şimdilik ikisini de gözüm görmüyor. Hem aldatmadık dışarıda buluştuk derler iş yeri ne yapabilir bu durumda bilmiyorum.

Evi terk ettiniz sanırım.

En güzeli sakince dedektifi oynamak olurdu ama ben de dayanamazdım doğrusu..

Gizlice buluşması, kalçalı malçalı konuşmalara izin vermesi çileden çıkmak için yeterli.
Kadının kocasına da ses kayıtlarını ulaştırmalı bence..

Aynen dediğiniz gibi örnek bile versem kaldıramıyor ama bana yaşattı! Kadına ulaşmadım, muhatap olmadım. İş yerine bildirmedim şimdilik ikisini de gözüm görmüyor. Hem aldatmadık dışarıda buluştuk derler iş yeri ne yapabilir bu durumda bilmiyorum.
Elinizde konuşmalar var hemde oldukça çirkin. Böyle durumlarda Müdüre ses kaydı dinletmenize bile gerek yok durumunuzu anlatıp izah ettiğinizde yer değişikliği yapıyor yada en azından kadının ve esinizin kulağını çeker biraz.çünkü pişman olmaları lazım esiniz sizin guveninizi kazanıp sonrada is yerinde o kadınla gizli gizli daha ileriye gitse Allah korusun bundan çok daha berbat durumda olursunuz psikolojik olarak o yüzden bunlar pişman olmalı . Bilemiyorum elbette şu anki psikolojinizi iyi düşünün .en doğru kararı verirsiniz umarım

Kusura bakmayın 7.saydadaki gelişmeyi okumamışım.. ben kadınla muhabbetini anlamadım biri müdür olucakmış onu engellemiş videosunu atmış ? Eşiniz mi yapmış bunu?
Güya... İnanırsan... Artık inanmıyorum. İş odaklı olsa konuşmalar bu kadar cıvık olmazdı

Söylediği şey de yeterince çirkin birşey değil mi zaten? Birinin terfiisine neden engel olursun ki bana etik bir davranış gibi gelmedi. Bu meseleler bile bence eşinizin dürüst saygıdeğer bir adam olup olmadığını gösteriyor. Allah yardımcınız olsun

Kocan Tehlikeli yollardan yürümekte bir kadınla bir erkeğin bu kadar samimi olması yakışık almaz sonu hoş olmayacak çirkinliklere gebe durum bu ...

Kocan Tehlikeli yollardan yürümekte bir kadınla bir erkeğin bu kadar samimi olması yakışık almaz sonu hoş olmayacak çirkinliklere gebe durum bu ...

Evi terk ettiniz sanırım.

En güzeli sakince dedektifi oynamak olurdu ama ben de dayanamazdım doğrusu..

Gizlice buluşması, kalçalı malçalı konuşmalara izin vermesi çileden çıkmak için yeterli.
Kadının kocasına da ses kayıtlarını ulaştırmalı bence..
Doğrusu önce takip edecektim ama daha fazla dayanamadım! Hem de sürekli buluşma ilişki başlaması olmadığı için stresimi uzun bir döneme yayamadım. Kocasına şimdilik bir şey yollamadım ama mahkeme sürecinde elbette ortaya çıkar hepsi.

Annemlerdeyim arayıp duruyor, benim telefonum evde kalmış annemin telefonuna mesajlar yolluyor ben birşey yapmadım gibi. Babamı arıyor. Babam da dünyanın en merhametli en iyimser adamıdır. Yapmayın böyle çocuğunuz var bu konuşmalar hoş değil falan demiş. O da güya iş içindi ama haklı elbette kızmakta ama kötü niyetim yoktu bizim ortak düşmanlarımız olduğu için işle ilgili bir mevzu falan demiş! Kim yerse!... Evi aradı açmadık sonra annem açmış onunla konuşurken kiminle konuşuyorsun sen diyerek aldım telefonu bitti deyip kapattım! Sonra babama konuşmak istediğini söylemiş ben de istemiyorum dedim. Sonra ikimizin şarkısını yollamış akşam. Durumlar böyle... Avukat bugün çok yoğundu sanırım ses kayıtlarını inceleyip dönecekti dönemedi.

Ben bu durumu başkaları üzerinden kaç kez konuştum, ne kadar yanlış şeyler dedik hep. Ama o gitti aynısını yaptı!...

Canım konunu okurken çok eğlendim. Biraz garip gelecek ama bunu yapabilen kadın sayısı çok az. Seni takdir ediyorum. Ben de boşanırdım. Ama bu şekilde sakin kalamazdım. Adamın kafasını gözünü patlatırdım sanırım. Bir an kendimi senin yerine koydum ve çok güldüm kendime.
En iyisini yapmışsın. İş arkadaşıyla bu kadar rahat ve geniş muhabbet edebilen erkek, aldatmaya meyillidir. Affetsen yine yapar yani. Kararın konusunda en ufak tereddütün olmasın. Hakkında hayırlısı olur umarım. Güçlü kadınları seviyorum. Helal olsun...:KK71:

Gelişmeler sayfa 7'de.

Merhaba hanımlar;

Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim, 11 aylık kızım var. Hemen konuya girmek istiyorum.
Eşimin telefonunda bir uygulama var. Konuşma kayıtlarını kaydediyor. Geçen gece uyurken kayıtları açtım bizimle aynı iş yerinde bir kadınla konuşmasını dinledim. Ben de eşimle aynı iş yerindeyim büyük bir kamu kurumu. Eşimin haberi yok kayıtları incelediğimden ama yine de siler çoğu zaman. Allah bu ya işte unutmuş oradan silmeyi. Normal telefonundaki arama kaydından silmiş ama orada hala vardı. Kadın ile yaklaşık 7 ay kadar önce tanıştı. Ben kadını tanımıyorum tanışmadım. Güya bize bebek görmeye gelecekleri eşiyle. Neyse, telefonda öyle samimi konuşmaları var ki; dinleyen herkes rahatsız olur eminim! Eşime kadın spor yaptığından spora gittiğinden bahsediyor, eşim de iş yerinde o arada, hadi boşver buluşalım diyor kadın “ay olmaz spor iyi geliyor toksinlerimi atıyorum kalçalarım sıkılaşıyor!” Diyor sonra eşim boşver çene kası yapalım konuşalım diyor kadın işleri olduğunu söyleyince eşim bu sefer tamam senin gün iptal o zaman başka zaman diyor bu sefer kadın ısrarla! ben seni biliyorum eve gidip napcan arayacağım sonra arkadaşlarımlayım diyeceksin diyor. Eşim de e napayım bir iki saat daha oyalanır giderim diyor kadın bu sefer ısrar edince eşim hadi acele sporunu yap banyonu falan yap görüşelim diyor! Sonra bir kafede buluşup kahve içiyorlar. Yaklaşık iki saat oturuyorlar. Tabi ben evde masum masum çocuğumuza bakarken eşimi işte biliyorum! Bu arada eşim rahatsız kemikleri ağrıyor ama ne hikmetse hastalığa rağmen kadınla buluşma meraklısı! Kadının da kocasını tanıyor bu arada! Kadın telefonda eşinin onunla küstüğünü söylüyor (içmiş kız arkadaşlarıyla eve geç gelmiş eşi de küsmüş) Bizimli kahkaha atıyor iyi yapmış diye falan filan!.. Bu arada kadın direkt “içemem valla c bana küstü” şeklinde konuşuyor. Yani daha önce de içmişler. Bu cümleden bu çıkıyor. Eşim de muhafazakar bilinir, birkaç arkadaşı dışında içtiğini bilen yok! Baştan aşağı flörtleşme kurlaşma kokan bir konuşma!
Peki ben ne mi yaptım? Aslında kalbim ağrısa da sinirden deliye dönsem de belli etmemeye çalıştım. Çünkü patlasam biliyorum ki deliller ortadan kalkacak daha temkinli olunacak. Arama kayıtları her yerden silinecek.
Bir medyum var. Belki kızacaksınız inanma diye ama her şeyi söylemişti daha önce. Ona gittim. İnceleyip döneceğini söyledi ve varsa aralarında bir ilişki varsa emin olmam gerektiğini ve ikisini de kucağına düşürürüm dedi ben de bekledim. Bu arada evde buz gibiyim eşim sorguluyor ben de çaktırmamaya çalışıyorum ama normal olmadığımın da farkında. Neyse medyum aralarında bir şey olmadığını eşimin aldatmaya meyilli olmadığını ama çekim güçlerinin enerjilerinin yüksek olması itibariyle ateşle barutun yan yana duramayacağını ve bu şekilde görüşmemeleri gerektiğini söyledi. Risk taşıyor dedi. Konuşma tarzlarının jargonlarından kaynaklı olduğunu ama iki tarafta da aldatma niyeti olmadığını söyledi. Daha önce de bir kez arkadaşlarıyla hep beraber içmişler. İçim rahat etti mi? Hayır tabi ki! Şimdi patlasam elime hiçbir şey geçmeyecek. Ha ben yapsam böyle birşeyi düşünemiyorum bile ne tepki verirdi! O.. olurdum kesin. Ne de olsa kadın erkek farklı beyefendinin düşüncesinde. Kafayı yiyeceğim bana bir şey söyleyin.. Bu arada eşim egoist kendini beğenir beğendirmek ister ilgi görmek hoşuna gider. Ama habersiz kahve içmesi dışarıda, o da değil de o konuşma tarzları kulağımdan gitmiyor..Öfkeden deli olma ve sakinlik arasında bir çizgide gel gitlerdeyim..
konuya bir kk klasigi olarak eşinizi överek girmemişsiniz takdir ettim.
sogukkanliliginizi koruyun ve delil toplayın bence, bahsettiğiniz medyumu dikkate almayın, sonuçta olacak olaylardan ziyade sizin hisleriniz önemli. Allah yardımcınız olsun
güncellemeyi yeni gördüm
helal olsun size
avukata danışın belki bu konuşmalar tazminat için delil olur

Son düzenleme:
Canım konunu okurken çok eğlendim. Biraz garip gelecek ama bunu yapabilen kadın sayısı çok az. Seni takdir ediyorum. Ben de boşanırdım. Ama bu şekilde sakin kalamazdım. Adamın kafasını gözünü patlatırdım sanırım. Bir an kendimi senin yerine koydum ve çok güldüm kendime.
En iyisini yapmışsın. İş arkadaşıyla bu kadar rahat ve geniş muhabbet edebilen erkek, aldatmaya meyillidir. Affetsen yine yapar yani. Kararın konusunda en ufak tereddütün olmasın. Hakkında hayırlısı olur umarım. Güçlü kadınları seviyorum. Helal olsun...:KK71:
Benim de patlatmak geldi içimden açıkçası. Üstelik içimde fırtınalar koparken sakin kalabilmek en zoruydu en sonunda ben de patladım. Daha önce de kaç kez uyardım başka kadınlar konusunda, böyle buluşma yoktu ama laubali mesafesiz konuşmalardan ne kadar rahatsız olduğumu biliyor. Kayıtları silmemesi konusunda da kaç kez uyardım. Daha önce de uyardığım başka bir kızla 15 dk konuşmuştu. O kız da bizim iş yerinden. Eşim evdeyken kız aradı ben cevapsızı görünce ara derdi neymiş anlayalım dedim, ısrarla aramadı kavga etti ne paranoyaklığım ne kıskançlığım kaldı. Ertesi gün iş yerindeyken arayıp konuşmuş 15 dk. Hat detaylarına baktığımda gördüm. Yine iş dolayısıyla kız nasıl yer değiştirmiş vs bilgi toplamış!Bir daha olmasın dedim. İnsan olsa anlardı!

Avukattan haber bekliyorum bu konuşmalar, saklı gizli buluşmalar ne anlama geliyormuş bakalım... Darp raporu için de hastaneye gideceğim. Şu an kulağımda hala uğuldama gibi bir his var. Beni susturma bahanesiyle vurdu bence çünkü geçmişte çok daha beterlerini yapmamış değil. Saçımı çekti, boğazıma kadar parmaklarını soktu susayım diye!...
konuya bir kk klasigi olarak eşinizi överek girmemişsiniz takdir ettim.
sogukkanliliginizi koruyun ve delil toplayın bence, bahsettiğiniz medyumu dikkate almayın, sonuçta olacak olaylardan ziyade sizin hisleriniz önemli. Allah yardımcınız olsun
güncellemeyi yeni gördüm
helal olsun size
avukata danışın belki bu konuşmalar tazminat için delil olur

Avukattan haber bekliyorum bu konuşmalar, saklı gizli buluşmalar ne anlama geliyormuş bakalım... Darp raporu için de hastaneye gideceğim. Şu an kulağımda hala uğuldama gibi bir his var. Beni susturma bahanesiyle vurdu bence çünkü geçmişte çok daha beterlerini yapmamış değil. Saçımı çekti, boğazıma kadar parmaklarını soktu susayım diye!...
nasıl psikopat bir insanmış, insan demeye dilim varmıyor. çok geçmiş olsun kardeşim, keşke daha önce terketseymissin.
inşallah feraha kavuşur, evladinla birlikte çok mutlu olursun. dualarım seninle :KK200:

nasıl psikopat bir insanmış, insan demeye dilim varmıyor. çok geçmiş olsun kardeşim, keşke daha önce terketseymissin.
inşallah feraha kavuşur, evladinla birlikte çok mutlu olursun. dualarım seninle :KK200:
Allah razı olsun, inşallah... Dualarınıza ihtiyacım var çok zor şeylermiş...

En doğru kararı siz verirsiniz elbette ama iyi düşünün. Siz elin adamiyla kalça muhabbeti yapsanız nolur acaba bir düşünün Hayır aldatmadin aşkım sorun değil mi diyecek esiniz ? Güveninizi geri kazandirmadan affetmeyin ama nolur .birde o kadınla is yerinde de beraberler nasıl olacak ?bari Müdüre bildirin görüşmeleri yerlerini falan ayırsın. Kadınla falan hiç irtibata geçtiniz mi ?
affetme söz konusu bile olamaz bence, adam şiddet uygulamış ve öyle böyle bir şiddet degil

affetme söz konusu bile olamaz bence, adam şiddet uygulamış ve öyle böyle bir şiddet degil
Bencede öyle ama hanfendiyle ilgili öyle bir intiba aldım ben o yüzden eğer boşanma niyeti yoksa baya baya eziyet etsin istiyorum. Ki gerçekte olmasi gereken bu herifleri hemen boşamak net olan bu aslında .

Back
X