kalbim çok kirgin

Ergen tripleri değil sen yaşasan kocamn sinifta sinifin en orta bolumunde yanin ve arkandaki sira bos ergen olsanda cocuk olsanda yetiskin olsan da kim kirilmazki?
Ergenlik kırılman değil yahu, yazarken "amk" yazmışsın ya, ona dedim.

Kullandığın figürün ne anlama geldiğini biliyormusun küçüğüm sen derslerine çalış buralardada oyalanma canım bunlar gelip geçer

Birincisi biraz olgunlaş,ikincisi burası basit bi site yada başka bi site değil küfür etmen üstü kapalı bi şekilde bana kalırsa yanlış. Sorun sende olmasa bunca insan niye örgütlensin?

Birincisi biraz olgunlaş,ikincisi burası basit bi site yada başka bi site değil küfür etmen üstü kapalı bi şekilde bana kalırsa yanlış. Sorun sende olmasa bunca insan niye örgütlensin?
Sence bilsem buraya yazarmiydim derdimi anlatmak icin?tmm bak hataliysam kabul ederim ama bilmiyorum ben iyi bir insanim demiyorum ki sadece nasil davranmam gerektigini sordum

Sence bilsem buraya yazarmiydim derdimi anlatmak icin?
İnsanların karşısına geçip usturupsuz bi dille böyle konuşursan alırsın cevabını. Sorunun yukardan bakmak ve tavırların hoş değil yani seni ilk tanıyan 10 tane insanda aynı izlenimi bıraktıysan aynı ortamda olduklarınla öyle olman şaşırtıcı değil.

Bir ben insanlara yukardan asla bakmafim 2 asla hatalarini yuzune vurmadim ama bak konusma seklim olabilir peki ben onu duzeltmek icin ne yapabilirim.onu soruyorum

İcerik başka yorumlar başka hayırdır, annen gerçekten hastaysa geçmiş olsun, idrar yolları enfeksiyonu sandığın kadar önemli değil, ağlamana gerek yok, insanları oyalıyorsanda, eğlenecek başka şeyler bul.

Degil demi:) evet icerik baska cunku yaptigim bir terbiyesizlikten sonra degistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…