- Konu Sahibi Hinata_Sama
-
Sakin ol şampiyon.
Şimdi klavyeyi sakince yere bırak !
HahahhahahahahahhaSakin ol şampiyon.
Allah canini almasin:) ama benim ne cektigimi ne yasadigimi neler dusundugumu bilmiyorsun size cocukca geliyor farkindayim ama yasimin kucu olmasi tecrubeli olmadigim anlamina gelmiyor bunu da belirteyimSakin ol şampiyon.
Dusunmedim degilSaçını yolup eline vereydin
Allah canini almasin:) ama benim ne cektigimi ne yasadigimi neler dusundugumu bilmiyorsun size cocukca geliyor farkindayim ama yasimin kucu olmasi tecrubeli olmadigim anlamina gelmiyor bunu da belirteyim
Ergen tripleri değil sen yaşasan kocamn sinifta sinifin en orta bolumunde yanin ve arkandaki sira bos ergen olsanda cocuk olsanda yetiskin olsan da kim kirilmazki?Ay amk nedir ya ergen erkek çocukları gibi
Her zaman kendi işini kendin gör; ödevini, sınavını unutma. İnsanlara yardımcı ol ama kimseye gebe kalma. O zaman hem iyi bir insan olur, hem de dimdik durursun.
Ergen tripleri değil sen yaşasan kocamn sinifta sinifin en orta bolumunde yanin ve arkandaki sira bos ergen olsanda cocuk olsanda yetiskin olsan da kim kirilmazki?
Tmm abla ne deyim sende haklisinTecrübe yaşla kazanılmıyor diye düşünebilirsin fakat görmüşlük geçirmişlik için zaman geçmeli ve de farklı farklı ortamlara girmelisin. Bunun daha üniversitesi, iş hayatı, evlilik hayatı var. Demek ki neymiş tecrübe için zaman dolayısıyla yaş gerekiyormuş ablacım
Girmedim kiNiçin böyle yalnızsın peki ?
Sınıfta daha önce herhangi bir kavgaya,sözlü tartışmaya falan girmiş miydin ?
Valla oyle olcakta ne bilem yasadigim baxi olaylar yuzunden sulu goz ve kirilganimOyy oyy çok küçüksun daha. Şu an uzulduğun şeyleri gün gelecek gülerek hatırlayacaksin. Gülmek ne kelime kahkaha ile anacaksın. Sıkma o güzel canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?