Ailesi sizi neden istemiyor elle tutulur ne sebep sunuyor ? Ve erkek arkadasiniz yaninizda mi ? Karsi taraftami ?
Kanı ısınmamış bana.
Defalarca tartıştı, defalarca eve gitmediği oldu fakat asla bize karismaktan kendisini alamadı. Her seferinde bir çomak soktu ve aramızı bozdu. Inanin artik bir sure sonra psikolojik olarak insanı yoruyor..
Sağlıksız başlayan ilişkiden hayır gelmez.
Bu çocuk şu muavin olan mı?Zaman ne çabuk geçiyor beee sevgili olmadan önce yazmıştın hoşlandığını hayat işte hayırlısı...Herkese iyi geceler
Aslında ne konuşmaya nede birşey yapmaya halim yok. Fakat tanımadığım insanlar tarafından yorum almak en iyisi diye düşündüm.
Ayrıldık, annesi ile geçen gece kavga ettim yine. Kadın beni kesinlikle istemiyor. O an ki sinirle oturup düşündüm ve bende artik ayrılmak istedim. Ayrılalı daha 2 gun oldu..Fakat kalbim o kadar açıyor, içim o kadar sıkıntılı ki ne yapsam bir türlü geçmiyor. Resimler silindi hesap şifreleri değiştirildi..
Derdim bunlar değil fakat bu ciddi gidişat beni iyice çökertiyor.
Ondan nefret etmek icin bir sebep arıyorum kendime fakat ayriligimizin sebebi uvey annesi olduğu icin nefret edemiyorum, sürekli bir özlem
Her ayrılmamız da dayanamayıp baristigimiz icin asla yalan söylemeyeceğim sürekli bekliyorum. Telefonum çalsa o aradi, mesaj gelse o attı, hatta ışığı açılsa kalbim yerinden çıkarak koşuyorum telefona..
Kalbimi resmen birşey sıkıyor, gittiğim her yerde aklima o geliyor. Ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum..
Derken i bütün kk biliyor..ve bu yüzden ailesi size ısınamıyor..Derken?
Bu çocuk şu muavin olan mı?Zaman ne çabuk geçiyor beee sevgili olmadan önce yazmıştın hoşlandığını hayat işte hayırlısı...
Derken i bütün kk biliyor..ve bu yüzden ailesi size ısınamıyor..
Tabi ki bana göre insan her yerde ve herzaman aşık olabilir fakat anne babalar böyle tuhaf başlangıçları kabul edemiyor
Rica ederim..Ayrılığı "Tuhaf baslangicimizla" pekiştirmek aklima hic gelmemişti.
Teşekkürler.
Kalp kirildiginda gerçekten acıyor diyor bilim insanları.
Hayatımda ilk kez bu kadar kalbimin acıdığını hissediyorum..
Keşke geçmiş konularını silmeseydin de dertleşecek zamanımız olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?