Kalbim gerçekten acıyor..

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese iyi geceler
Aslında ne konuşmaya nede birşey yapmaya halim yok. Fakat tanımadığım insanlar tarafından yorum almak en iyisi diye düşündüm.

Ayrıldık, annesi ile geçen gece kavga ettim yine. Kadın beni kesinlikle istemiyor. O an ki sinirle oturup düşündüm ve bende artik ayrılmak istedim. Ayrılalı daha 2 gun oldu.. Fakat kalbim o kadar açıyor, içim o kadar sıkıntılı ki ne yapsam bir türlü geçmiyor. Resimler silindi hesap şifreleri değiştirildi..
Derdim bunlar değil fakat bu ciddi gidişat beni iyice çökertiyor.
Ondan nefret etmek icin bir sebep arıyorum kendime fakat ayriligimizin sebebi uvey annesi olduğu icin nefret edemiyorum, sürekli bir özlem
Her ayrılmamız da dayanamayıp baristigimiz icin asla yalan söylemeyeceğim sürekli bekliyorum. Telefonum çalsa o aradi, mesaj gelse o attı, hatta ışığı açılsa kalbim yerinden çıkarak koşuyorum telefona..
Kalbimi resmen birşey sıkıyor, gittiğim her yerde aklima o geliyor. Ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum..

Ailesi sizi neden istemiyor elle tutulur ne sebep sunuyor ? Ve erkek arkadasiniz yaninizda mi ? Karsi taraftami ?

Ailesi sizi neden istemiyor elle tutulur ne sebep sunuyor ? Ve erkek arkadasiniz yaninizda mi ? Karsi taraftami ?

Kanı ısınmamış bana.
Defalarca tartıştı, defalarca eve gitmediği oldu fakat asla bize karismaktan kendisini alamadı. Her seferinde bir çomak soktu ve aramızı bozdu. Inanin artik bir sure sonra psikolojik olarak insanı yoruyor..

Çok merak ettim onun kaynanasinin da kanı isınmıssmı mustakbel kaynananıza ??

Elle tutulur hicbirsey yok cok saçma..

Ben de ayrıldığım ilk günler sizin gibiydi, biraz zaman verin kendinize. Bir ay sonra bile düzelmiş olacaksiniz, tamamen unutmazsiniz ama şu anki haliniz olmayacak.

Bazı olaylar karşısında teslimiyet en güzeli oluyor. Nasip değilmiş , demekki hayırlısı buymuş diyerek hayatınıza bakmak en doğrusu. Bazı şeyler için elimizden bir şey gelmez; cabalasak da , ugrassak da , dunyayi karsimiza alsak da yine olmaz. Belki şimdi biraz üzülmek gerek, gelecekteki mutluluklarin yolunu açmak için. Hayırlısı buymuş üzülmeyin, eğer ki nasipte varsa bir şekilde kesişir yine yollarıniz.

Zaten daha evlenmeden sorun yaşadığınız bir kv ile , ilerde kim bilir neler yasardiniz.

Bu çocuk şu muavin olan mı?Zaman ne çabuk geçiyor beee sevgili olmadan önce yazmıştın hoşlandığını hayat işte hayırlısı...

Annesiyle kavga ettiğim bir adama artık aşık olmazdım.
Ara dengeyi kuramayan ne beni oraya ne onları bana saydıramayan adama saygı duymazdım herhalde.
Sizinki geçer merak etmeyin, güzel bir sebep verdim elinize.
Düşünün...

Derken i bütün kk biliyor..ve bu yüzden ailesi size ısınamıyor..
Tabi ki bana göre insan her yerde ve herzaman aşık olabilir fakat anne babalar böyle tuhaf başlangıçları kabul edemiyor

Ayrılığı "Tuhaf baslangicimizla" pekiştirmek aklima hic gelmemişti.
Teşekkürler.

Öyle bir insanla bi ömür yüz göz olmanizdan iyidir belki bu durum.

Kalp kirildiginda gerçekten acıyor diyor bilim insanları.

Acınız taze ve kolay değil bi anda geçmeyecek.

Güçlü olun. Telefonu kapatın kendinizi üzmek yerine.

Alistirmalara başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…