- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
Ozur dileyerek su konuya deginmek istiyorum; en gec 5 sene sonra cinsel manada yetersizligi baslayacak karsinizdaki kisinin. Sizin en aktif olmaniz gereken zamanda yani. Bu cok buyuk bir sikinti bence. Simdi bile sıkıntılı olabilir cinsel hayati. Ben o.topa hayatta girmemÇok haklısın içimdeki korkular bunlar zaten
:)bende kendimden 20 yaş küçük birine çok değer veririm . Genci dururken yaşlısını napim
Bir arkadasimin annesi evlendi.kendinden buyuk biriyle. 5 yasinda kardesi var arkadasimin simdi cocuk anasınıfında babasindan utandigi ici dedem diyormus. Herkesin babasi genc benim ki neden yaski diye soruyor, anirmal olduğunun farkinda. Babam diye abisini gosteriyormus herkese.
İstiyorum tabiki20 yaş çok değil mı? 30 yaşındasın aynı evin içine girdiğin zaman çok başka oluyor.. bence iyi düşün. Çocuk yapmak istemeyecek misin?
Hiç bu şekilde düşünememiştimBir arkadasimin annesi evlendi.kendinden buyuk biriyle. 5 yasinda kardesi var arkadasimin simdi cocuk anasınıfında babasindan utandigi ici dedem diyormus. Herkesin babasi genc benim ki neden yaski diye soruyor, anirmal olduğunun farkinda. Babam diye abisini gosteriyormus herkese.
İstiyorum tabiki
Atmamasından korkuyorum evet bunu bilemiyorum suan duygularım yüksekUzak durun derim siz cocugu yasindasiniz oda babaniz yasinda. Bu is ilgi alakayla olmuyor. Düyünden sonra ayni yatagi paylastiginiz zamani düsünün.ozamanda kalbiniz aticakmi?
Ben nişanlanmaya hazır değilim deyin gitsin. Sizde bir düşünün 20 yaş farkı çok, zamanla bu fark sorun yaratır. Yaşlı bir adam elbette kendinden 20 yaş küçük bir kadına saygı gösterir. Bulmuş gencecik birisini memnundur. Bu arada sana değer vermesi, sevgiyse yanlış yoldasın derim. Geri dönülmez yola girme iyi düşün.Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
Baban yaşındaki adama ne aşkıArkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
Haklısın sanırım hazır değilim daha önce bu aklıma takılan seyleri kendisine dile getirdim ve onda bana seni çevrendeki insanlar doldurur demişti aslında çevremde kimseyle bu konuları konuşmam ve bana sinirlenip beni bütün sosyal medya hesaplarında silip hiç arayıp sormadı yanı anılacağın bulmuş gencecik birini durumu bazen öyle olmuyor sinirleniyor suan Nisan ertelemesi onu kızdıracak bu yüzden dogru karar verip burada size danışmak istedim yanı Nisani ertelemem demek bitmesi anlamına gelicek bu seferBen nişanlanmaya hazır değilim deyin gitsin. Sizde bir düşünün 20 yaş farkı çok, zamanla bu fark sorun yaratır. Yaşlı bir adam elbette kendinden 20 yaş küçük bir kadına saygı gösterir. Bulmuş gencecik birisini memnundur. Bu arada sana değer vermesi, sevgiyse yanlış yoldasın derim. Geri dönülmez yola girme iyi düşün.
Çok haklısınızYapmayin kendinize bunu. Gencsiniz kendinize yazik etmeyin. Bir disari ciktiginizda bir düyüne gittiyinizde etrafinizda ayni yasta olanlarin eslerini glrünce kendinize cok kizicaksiniz. Her kadin esine baktiginda kalbinin attigini hissetmek ister heleki konu ayni yatagi paylasmaya gelince her kadin esine sevgiyle dokunup icini kipirdatmasini ister. Cok gencsiniz size deyer veren sizinde kalbinizi atiran birini elbet bulursunuz.
Birde yurt disinda bile olsa bukadar yas farki herkesin gözüne batiyor.
Baska bir üyenin dediyi gibi cocugunuz olursa okula giderken dedesi sanicaklar. Bunlari yasamaya ve yasatmaya deyermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?