Kalbimle mantığım arasında kaldım

Böyle konulara hep aynı şeyi yazıyorum ama ben 35 yaşındayım, 50 yaş bana çok geliyor. 45 yaşında arkadaşlarım var ama gidip 50 yaşındaki adamla evlenmem. 5 sene sonra sağlık problemleri başlayacak. Neredeyse sizin yaşınızda çocukları var. Siz çocuk istiorsunuzdur, o bu yaştan sonra çocuk yapsa dedesi gibi olacak. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Gerçek bir aşk olsa içinizde bunu sorgulamazdınız içinizden bir şeyler eksik gibi.

insanlar için yargılamak kolaydır. eğer o kişiyi seviyorsanız hiçbir şeyin önemi yok.

Çok haklısın içimdeki korkular bunlar zaten
Ozur dileyerek su konuya deginmek istiyorum; en gec 5 sene sonra cinsel manada yetersizligi baslayacak karsinizdaki kisinin. Sizin en aktif olmaniz gereken zamanda yani. Bu cok buyuk bir sikinti bence. Simdi bile sıkıntılı olabilir cinsel hayati. Ben o.topa hayatta girmem

Bir arkadasimin annesi evlendi.kendinden buyuk biriyle. 5 yasinda kardesi var arkadasimin simdi cocuk anasınıfında babasindan utandigi ici dedem diyormus. Herkesin babasi genc benim ki neden yaski diye soruyor, anirmal olduğunun farkinda. Babam diye abisini gosteriyormus herkese.

Mantik işi değil bu...
Adam 50 yaşında... 50 dile kolay. Siz daha hayatinizin başındasınız.
Kusura bakmayin ama gercek hayat hollywood değil

20 yaş çok değil mı? 30 yaşındasın aynı evin içine girdiğin zaman çok başka oluyor.. bence iyi düşün. Çocuk yapmak istemeyecek misin?

Hiç bu şekilde düşünememiştim

İstiyorum tabiki

Çocuğun psikolojisini de düşünmelisin bence. 50 yaşında şuan. Çocuk babasına dede demesin okulda filan? Yani utanabilir.. bilmiyorum pek sağlıklı gelmedi bana. Çok aşık olsaydın zaten kararsız kalmazdın bide öyle düşün..

Uzak durun derim siz cocugu yasindasiniz oda babaniz yasinda. Bu is ilgi alakayla olmuyor. Düyünden sonra ayni yatagi paylastiginiz zamani düsünün.ozamanda kalbiniz aticakmi?

Uzak durun derim siz cocugu yasindasiniz oda babaniz yasinda. Bu is ilgi alakayla olmuyor. Düyünden sonra ayni yatagi paylastiginiz zamani düsünün.ozamanda kalbiniz aticakmi?
Atmamasından korkuyorum evet bunu bilemiyorum suan duygularım yüksek

Ben nişanlanmaya hazır değilim deyin gitsin. Sizde bir düşünün 20 yaş farkı çok, zamanla bu fark sorun yaratır. Yaşlı bir adam elbette kendinden 20 yaş küçük bir kadına saygı gösterir. Bulmuş gencecik birisini memnundur. Bu arada sana değer vermesi, sevgiyse yanlış yoldasın derim. Geri dönülmez yola girme iyi düşün.

Yapmayin kendinize bunu. Gencsiniz kendinize yazik etmeyin. Bir disari ciktiginizda bir düyüne gittiyinizde etrafinizda ayni yasta olanlarin eslerini glrünce kendinize cok kizicaksiniz. Her kadin esine baktiginda kalbinin attigini hissetmek ister heleki konu ayni yatagi paylasmaya gelince her kadin esine sevgiyle dokunup icini kipirdatmasini ister. Cok gencsiniz size deyer veren sizinde kalbinizi atiran birini elbet bulursunuz.
Birde yurt disinda bile olsa bukadar yas farki herkesin gözüne batiyor.
Baska bir üyenin dediyi gibi cocugunuz olursa okula giderken dedesi sanicaklar. Bunlari yasamaya ve yasatmaya deyermi?

Baban yaşındaki adama ne aşkı

20 yaş çok fazla. Adamın büyük çocuğu ile aranızda 5 yaş fark var.
Merak ettim yalnız adamla evlen diyen kalbiniz mi mantığınız mı ?

Haklısın sanırım hazır değilim daha önce bu aklıma takılan seyleri kendisine dile getirdim ve onda bana seni çevrendeki insanlar doldurur demişti aslında çevremde kimseyle bu konuları konuşmam ve bana sinirlenip beni bütün sosyal medya hesaplarında silip hiç arayıp sormadı yanı anılacağın bulmuş gencecik birini durumu bazen öyle olmuyor sinirleniyor suan Nisan ertelemesi onu kızdıracak bu yüzden dogru karar verip burada size danışmak istedim yanı Nisani ertelemem demek bitmesi anlamına gelicek bu sefer

Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…