Bulmus genc kadını deger veriyormus evlen dikteb sonra bu sozunu hatırlar kendine kahredesin. Sahip oluncaya kadar erkegin degeri . Hata yapıyosun atese atlıyosun va gec bu sevdadan. 20 yas cok fazla o adamasırsan kendinden 20 yas buyuk kadına bakarmı . HarcamakendiniBana değer vermesini hepsi bu
Merhaba,Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
İlk defa mı biri size değer veriyo?? Sizin gibi çıtırı bulmuş tabi değer verecek.. üstelik maddi durumu da iyi değil.. bi Adnan Ziyagil değilse 20 yaş fark kabul edilemez :))Bana değer vermesini hepsi bu
benımde esımle aramda 15 yas afrk var bır oglu var ama henuz ufak sayılır.. egerkı yas maddıyet senın ıcın sorun degılse cocuklar sızınle yasamayacaksa sorun yok bence...Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
50 yaşındaki her adam kendinden 20 yaş küçük kadına değer verir.
50 yaşındaki her adam kendinden 20 yaş küçük kadına değer verir.
Kadın kaç yaşında evlendi babanızla??yani bazı yorumlar cidden çok gereksiz olmuş.
benim babam 67 yaşında,eşi 47. abim 30,ben 21,küçük kardeşlerim de 10 yaşında ve 8 aylık. 8 aylık kardeşim babamdan niye utansın?
tek korktuğum durum babamın onun mutlu günlerini görmeden vefat etmesi. yoksa bir çocuk babasının yaşından dolayı utanıyorsa orada ailenin çocuğa veremediği bazı duygular vardır.
konu sahibinin adama aşık olmadığı belli ama bu durumu da böyle "ayyy yivvreençççç" diye saçma sapan açıklamak cidden çok gereksiz.
Kadın kaç yaşında evlendi babanızla??
Demekki gerçekten sevmişler birbirini.. bide dediğiniz gibi babanız çok fedakarlık yapmış.. ama maalesef çocuklar özellikle ilkokulda anne babaları yaşlı oldu mu çok utanıyor.. bunu bizzat bikaç kişiden duydum
Bende 28 yaşındayım değil 50 40 yaşındakiler bile bana yaşlı geliyo..
Ayy cnmmm.. evlenmek için dedim yoksa en güzel yaşlarsensin yaşlı
Aynen bende bunu demek istedim..ya sasy konudaki adamla senin baban eşit değil. sende yazmışsın babam hayır kelimesini lugatından çıkardı diye. senin babanın o yaş farkını kapatacak her türlü donanımı var.
isviçreden buraya 2 sene ilişkiyi nasıl sürdürmüşler orası bile anlamsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?