Kalbimle mantığım arasında kaldım

Yapmayin kendinize bunu. Gencsiniz kendinize yazik etmeyin. Bir disari ciktiginizda bir düyüne gittiyinizde etrafinizda ayni yasta olanlarin eslerini glrünce kendinize cok kizicaksiniz. Her kadin esine baktiginda kalbinin attigini hissetmek ister heleki konu ayni yatagi paylasmaya gelince her kadin esine sevgiyle dokunup icini kipirdatmasini ister. Cok gencsiniz size deyer veren sizinde kalbinizi atiran birini elbet bulursunuz.
Birde yurt disinda bile olsa bukadar yas farki herkesin gözüne batiyor.
Baska bir üyenin dediyi gibi cocugunuz olursa okula giderken dedesi sanicaklar. Bunlari yasamaya ve yasatmaya deyermi?

Sözlerinize kesinlikle katılıyorum özellikle okula giden çocuk kısmını bir velimizde bizzat yaşadım. Çocuk 17 yaşındaydı babası ise(ki biz sonradan öğrendik babası olduğunu,büyükbabası sanıyorduk) 68 yaşındaydı. Bir de Konuyla ilgisi yok ama Allah aşkına y değil ğ kullanın gözlerim kanadı :(

Ileride cocugun olursa , cocugunun psikilojisini dusebiliyormusun ? Allah askina kendi yasinda birisi yokmu koskoca türkiyede. Sevmek dedigin sey onceki esinde bulamadigin birseyi bu adamda bulmus olman. Cocugu yasindasin. Yazik etme kendine..

Aklima işyerime gelen bir cift vardı pot kirmıstim cocugu severken bak deden cagiriyor dedim demez olaydım..
Ama nerden bileyim adamın cocugu 2 yaslarinda, gencecik kadinin da karisi oldugunu .
Saclar bembeyaz yaş ortada,kadın hanım hanimcik,güzel ve 30 larda...
O cifti düşününce Aşk nelere kadir diyordum ama bir yandan kadin icin uzuluyordum....

Ben de 50 yaşında olsam yaşlanınca bana evde hasta halimle bakacak,para vermek zorunda olmadığım ve çocuklarımın eline bakmak zorunda kalmayacağım şekilde genç birisi ile evlenmek isterdim, ona da böyle çok değer verir güya el üstünde tutardım ki nikahı basmadan gözü açılıp beni bırakıp gitmesin:)

Eş adayınızın mantıklı nedenlerini biliyorum da sizin hangi mantıklı nedeniniz var bu evlilik için?

Aklima işyerime gelen bir cift vardı pot kirmıstim cocugu severken bak deden cagiriyor dedim demez olaydım..
Ama nerden bileyim adamın cocugu 2 yaslarinda, gencecik kadinin da karisi oldugunu .
Saclar bembeyaz yaş ortada,kadın hanım hanimcik,güzel ve 30 larda...
O cifti düşününce Aşk nelere kadir diyordum ama bir yandan kadin icin uzuluyordum....

Ben de 50 yaşında olsam yaşlanınca bana evde hasta halimle bakacak,para vermek zorunda olmadığım ve çocuklarımın eline bakmak zorunda kalmayacağım şekilde genç birisi ile evlenmek isterdim, ona da böyle çok değer verir güya el üstünde tutardım ki nikahı basmadan gözü açılıp beni bırakıp gitmesin:)

Eş adayınızın mantıklı nedenlerini biliyorum da sizin hangi mantıklı nedeniniz var bu evlilik için?
Mantıklı bir nedenim yok zaten o yüzden mantıgimla kalbim arasında kaldım sadece sevdiğim için evlilik düşündüm mantigima hiç uymuyor

Sözlerinize kesinlikle katılıyorum özellikle okula giden çocuk kısmını bir velimizde bizzat yaşadım. Çocuk 17 yaşındaydı babası ise(ki biz sonradan öğrendik babası olduğunu,büyükbabası sanıyorduk) 68 yaşındaydı. Bir de Konuyla ilgisi yok ama Allah aşkına y değil ğ kullanın gözlerim kanadı :KK43:
Haklisiniz fakat yazilim tusunda yumusak g harfi yok bende malesef. Yurt disi ayarli oldugu icin. :KK25:
Evet cocuklar cok etkileniyor böyle durumlarda. Ve konu sahibesininde yasi cok genc, o adamin cocuklariyla yasit neredeyse. Insallah dogru karari verir.

Mantıklı bir nedenim yok zaten o yüzden mantıgimla kalbim arasında kaldım sadece sevdiğim için evlilik düşündüm mantigima hiç uymuyor
Bu konuyu burada paylaşmamın nedeni benim gibi durumda olup pişman olan varmış acaba diye kalbiyle hareket edip

Sadece sevgi hiçbir şey evlilikte.. Ortak paylaşım,saygı,ortak hayaller, çocuk sahibi olma isteği ve daha yazılması gereken birçok önemli konu var .. Sadece seviyorum ya da beni seviyor hadi o zaman evlenelim dediğiniz zaman kumar oynamış oluyorsunuz hayatınızla.. Zaten bir kere evlenmiş ve ayrılmışsınız,yani biliyorsunuz ki bu işler çocuk oyuncağı değil.. Evlendikten sonra tanıdığım zannettiğiniz insanın 180 derece dönüp hiç tanıyamadığınız bir insana dönüşme ihtimali de var.. Çocuk sahibi olmak istiyorum demişsiniz bir de, sorun bakalım kendisi de istiyor muymuş? Hiç sanmıyorum..Lütfen biraz sağduyulu olgun davranın

Sadece sevgi hiçbir şey evlilikte.. Ortak paylaşım,saygı,ortak hayaller, çocuk sahibi olma isteği ve daha yazılması gereken birçok önemli konu var .. Sadece seviyorum ya da beni seviyor hadi o zaman evlenelim dediğiniz zaman kumar oynamış oluyorsunuz hayatınızla.. Zaten bir kere evlenmiş ve ayrılmışsınız,yani biliyorsunuz ki bu işler çocuk oyuncağı değil.. Evlendikten sonra tanıdığım zannettiğiniz insanın 180 derece dönüp hiç tanıyamadığınız bir insana dönüşme ihtimali de var.. Çocuk sahibi olmak istiyorum demişsiniz bir de, sorun bakalım kendisi de istiyor muymuş? Hiç sanmıyorum..Lütfen biraz sağduyulu olgun davranın
Çok doğru teşekkür ederim

Haklısın sanırım hazır değilim daha önce bu aklıma takılan seyleri kendisine dile getirdim ve onda bana seni çevrendeki insanlar doldurur demişti aslında çevremde kimseyle bu konuları konuşmam ve bana sinirlenip beni bütün sosyal medya hesaplarında silip hiç arayıp sormadı yanı anılacağın bulmuş gencecik birini durumu bazen öyle olmuyor sinirleniyor suan Nisan ertelemesi onu kızdıracak bu yüzden dogru karar verip burada size danışmak istedim yanı Nisani ertelemem demek bitmesi anlamına gelicek bu sefer
Kendince gurur yapiyor.Taktik de olsbilir

Kalple mantık arasında kalmışsın gibi gelmedi bana pek. Öyle deli gibi bir aşk yok ortada. Hani eleştiri olsun diye demiyorum ama 20 yaş cidden çok. Kendimi düşünüyorum. Benden 20 yaş büyük biri amca gibi neredeyse.
Bir de cidden aşık olsan şimdi ayakların yere basmazdı nişanlanıyorun diye

Hakkımızda hayırlısı olsun ama bence de 20 yaş fazla. Kafalar, yaşam tarzları, tecrübe, enerji ve bir çok noktada uyuşmazlık yaşamanız cok muhtemel. Hayata baktığınız pencereler bile o kadar farklı olacak ki. Sizin duyduğunuz bir heyecanı, yaptığınız hatayı, edindiğiniz düşünceyi adam 20 sene önce yapıp rafa kaldırmış olacak. Haliyle sizi sürekli yönlendirecek ve kendi hatalarından ders almanızı isteyecek. Sizse bizzat yaşamak isteyeceksiniz. Cinsel konuda da sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. 40 yaş deseniz makul belki ama 50 çok gerçekten. Evliliğinizde eksikligini hissettiginiz seyler olacak, belki akran erkekleri gördüğünüzde iç geçireceksiniz. İyi düşünün derim. Ailenizin fikri nedir?

Kalple mantık arasında kalmışsın gibi gelmedi bana pek. Öyle deli gibi bir aşk yok ortada. Hani eleştiri olsun diye demiyorum ama 20 yaş cidden çok. Kendimi düşünüyorum. Benden 20 yaş büyük biri amca gibi neredeyse.
Bir de cidden aşık olsan şimdi ayakların yere basmazdı nişanlanıyorun diye
Ben zaten deli gibi ask olayına inanan biri değilim o sadece bir kaç hafta duyduğu yüksek heyecandır sevgi var bende gerçekten seviyorum ama sevgininde karşılaşacağım olumsuzluklar yüzünden azalacağından korkuyorum sadece bu

Hakkımızda hayırlısı olsun ama bence de 20 yaş fazla. Kafalar, yaşam tarzları, tecrübe, enerji ve bir çok noktada uyuşmazlık yaşamanız cok muhtemel. Hayata baktığınız pencereler bile o kadar farklı olacak ki. Sizin duyduğunuz bir heyecanı, yaptığınız hatayı, edindiğiniz düşünceyi adam 20 sene önce yapıp rafa kaldırmış olacak. Haliyle sizi sürekli yönlendirecek ve kendi hatalarından ders almanızı isteyecek. Sizse bizzat yaşamak isteyeceksiniz. Cinsel konuda da sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. 40 yaş deseniz makul belki ama 50 çok gerçekten. Evliliğinizde eksikligini hissettiginiz seyler olacak, belki akran erkekleri gördüğünüzde iç geçireceksiniz. İyi düşünün derim. Ailenizin fikri nedir?
Haklisiniz ailemin düşüncesi tamamen bana bırakıyorlar her turlu düşünceme saygı duyuyorlar sadece bazen annem evelenince seni üzermi çocuklarına karşı seni ezdirirmi korkusu yaşıyor kendisini seviyor ama oda benim gibi çelişkide

Back
X