Kalbimle mantığım arasında kaldım

Bılmus
Bana değer vermesini hepsi bu
Bulmus genc kadını deger veriyormus evlen dikteb sonra bu sozunu hatırlar kendine kahredesin. Sahip oluncaya kadar erkegin degeri . Hata yapıyosun atese atlıyosun va gec bu sevdadan. 20 yas cok fazla o adamasırsan kendinden 20 yas buyuk kadına bakarmı . Harcamakendini

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
Merhaba,
Sanırım seni en iyi anlayabilecek insan benimdir:)
20 yaşımda çok yanlış bi evlilik geçti başımdan. Aramızda da 3 yaş fark vardı.
Genç , yakışıklı, maddi durumuda fena değildi ama en güzel yıllarım her gün gözyaşı ve acıyla geçti.
Geriye dönüp baktığımda hakikaten hayatımın en zor, yalnız ve savunmasız günleriydi.
2 yıl sürdü ayrılma kararını verebilmem.
Sonrasında bi enkazdan farksız hale dönüştüm.
Diil hayatıma birini almak, bi erkekle kendimi yanyana düşünmek bile kalp atışlarımı hızlandırıyodu. Heyecandan diil, yanlış anlaşılmasın korkudan...
Kk ile ilk tanışmam da o dönemdi...
Kimseye anlatamadıklarımı dökerdim bıraya, kocaman yürekli yüzlerce kadın teselli ve umut verirdi...
Yarın birlikteliğimizin 5. Yılı
Çok mutlu ve huzurluyum.
Hayatımda ki en güzel şey bu adam.
Detaylar çoook uzun tabii.
Sizi asla yanlış yönlendirmek istemem.
Bizim aramızda 25 yaş fark var. İnsanlar sormadıkça aklıma bile gelmez , o denli mutlu ve huzurluyum şükürler olsun
Ama etrafımda farklı örnekleri de var tabii ki.
Bana gelince,
Onun 2 oğlu var,
Ama benim yok. Ve yaş farkından dolayı çokta hevesli değil.
Müneccim olmaya gerek yok. Yaşadığı bi heyecan ve o duyguya doymuş.
Çocuk kararı aldık, ama sadece ben istediğim için.
Sadece bu konu beni bu ilişkiyi sorgulamak zorunda bıraktı. Çok isterdim daha heyecanlı ve istekli olmasını fakat empati kırduğumda ona da hak veriyorum.
Benim hayat arkadaşımın maddi durumu 2 yıl öncesinde çok çok iyiydi. Şu an iyi değil ama hala çok seviyorum:)
Malum herkes yaş farkından dolayı ona bağladı ama benim hayat arkadaşımın, kimsenin göremediği ve parasıyla ölçülemeyecek kadar kıymetli ve özel bi yüreği vardı.
Onu görüp hissettiğim için zaten elini tutabildim, Allah ömür verdikçe de tutmaya devam edeceğim...
İyi ölç tart, sadece yaş farkı konusuna değil hayatı ne kadar paylaşabileceğini düşün...
Dilerim hakkında hayırlısı olur ve doğru bi karar verirsin.
Sevgiler,

Aranızda bu kadar yaş farkı olması normal değil. Sorunlara yol açar. İleride çocuk istersin, adam istemez. Daha bir sürü sorun çıkar.

Adam 20 yaşındayken siz daha yeni doğmuştunuz. Tuhaf gelmiyor mu hiç? Bence çok garip. Böylesine uçurum yaş farklarını normal bulmuyorum.

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum kalbimle mantığındaki arasında kaldım bir ay sonra nişanlamak üzereyim hayatımdaki insanla aramızda 20 yas fark var ben 30 kendisi 50 yasında 2 yıldır birlikteyiz kendisinin 2 çocuğu var ve İsviçre’de yasıyor çocukları 23 25 yaşlarında ben çok seviyorum ama korkularım çok var ileride mutsuz olucam korkusu gerek çocuklarından bana karşı olan tavırlarının değişmesinden ayrıca maddi durumu çokta iyi değil sadece sevdiğim için evlenmek istiyorum bazen korkularım aklıma geldikçe kendisine çok soguk davaraniyirum bazen alttan alıyor beni bazende almıyor çok seviyorum ama güvenemiyorum çevrenizde buna benzer iliskiler varım bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum bu konularında
benımde esımle aramda 15 yas afrk var bır oglu var ama henuz ufak sayılır.. egerkı yas maddıyet senın ıcın sorun degılse cocuklar sızınle yasamayacaksa sorun yok bence...
zaten cocular artık yetıskın olmuslar sana zararları dkounmaz...
sevgı varsa gerısını takma huc derım.

yani bazı yorumlar cidden çok gereksiz olmuş.

benim babam 67 yaşında,eşi 47. abim 30,ben 21,küçük kardeşlerim de 10 yaşında ve 8 aylık. 8 aylık kardeşim babamdan niye utansın?

tek korktuğum durum babamın onun mutlu günlerini görmeden vefat etmesi. yoksa bir çocuk babasının yaşından dolayı utanıyorsa orada ailenin çocuğa veremediği bazı duygular vardır.

konu sahibinin adama aşık olmadığı belli ama bu durumu da böyle "ayyy yivvreençççç" diye saçma sapan açıklamak cidden çok gereksiz.

yani bazı yorumlar cidden çok gereksiz olmuş.

benim babam 67 yaşında,eşi 47. abim 30,ben 21,küçük kardeşlerim de 10 yaşında ve 8 aylık. 8 aylık kardeşim babamdan niye utansın?

tek korktuğum durum babamın onun mutlu günlerini görmeden vefat etmesi. yoksa bir çocuk babasının yaşından dolayı utanıyorsa orada ailenin çocuğa veremediği bazı duygular vardır.

konu sahibinin adama aşık olmadığı belli ama bu durumu da böyle "ayyy yivvreençççç" diye saçma sapan açıklamak cidden çok gereksiz.
Kadın kaç yaşında evlendi babanızla??

Yanı 30 yasında genç ve güzel bır kadının 50 yaşındaki bır adamla affedersin ama yaşlı adamla evlenmek ıstemesını anlayamıyorum. Sana ayak uyduramaz ki. Sen gezmek ısteyeceksın eğlenmek ısteyeceksın o dınlenmek ısteyecek. Su an belkı ayak uyduruyordurama kaç sene daha uydurabılır ? Cinsellık te buna dahil. Bence mutsuz olursun. Kendı yaslarında bırıyle daha mutlu olabılecegın kanaatındeyım

Bana deger vermesini sevdim sadece demissiniz de 50 yasindaki bir adami sirf bu yuzden sevip evlilik karari almis olmamalisiniz ya. Maddi durumu icin diyecegim de o da cok iyi degil demissiniz.

Farkinda misiniz ? Babaniz yasinda belki daha buyuk. Ben bu isten hicbir sey anlamadim. Pek saglikli da bulmuyorum bu iliskileri. Dunyada size sadece deger verdigi icin seveceginiz bir suru insan olabilir sirf bunun icin evlenilmez.

Demekki gerçekten sevmişler birbirini.. bide dediğiniz gibi babanız çok fedakarlık yapmış.. ama maalesef çocuklar özellikle ilkokulda anne babaları yaşlı oldu mu çok utanıyor.. bunu bizzat bikaç kişiden duydum :( bide babanızın maddi durumunu bilemem ama 50 yaşına gelmiş bir adamın iyi kötü birikimi ne bilim evi olması lazım..

Mesela ben bazı maddi konularda bazen zorluk yaşıyorum ama hep diyorum zamanla olur daha genciz diye.. ne bilim adamın yaşı var bu zamana kadar hiç bir mal yapmamış bundan sonra napıcak..

Bende 28 yaşındayım değil 50 40 yaşındakiler bile bana yaşlı geliyo..

Yani demek istediğim babanız mutlu oldu diye herkes mutlu olacak diye bi şey yok.. çok riskli bir durum..

ya sasy konudaki adamla senin baban eşit değil. sende yazmışsın babam hayır kelimesini lugatından çıkardı diye. senin babanın o yaş farkını kapatacak her türlü donanımı var.
isviçreden buraya 2 sene ilişkiyi nasıl sürdürmüşler orası bile anlamsız.
Aynen bende bunu demek istedim..

Back
X