- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Siz o şekilde mi atlattınız2bez bağla
Benim başıma gelmedi. Ama tanıdğıma öyle demişti. Zaten kalça çıkığına ne yapabilirsinki başka?Siz o şekilde mi atlattınız
İşte bende bilmiyorum doktorda net bişe demedi internette ameliyat filan yazıyo ama inş yoktur öyle bişeBenim başıma gelmedi. Ama tanıdğıma öyle demişti. Zaten kalça çıkığına ne yapabilirsinki başka?
Mrb kızlar
Benim bebeğim 6 buçuk aylık 15 gün önce fıtık ameliyatı oldu
Şimdi ise ayağında iç tarafında şişlik oldu bugün cerrahımıza gittik kalça çıkıklığı var dedi
1. Ay kontrolünde çıkmamıştı dedim
Bazı çocuklarda hemen belli olmuyor dedi
Ortopediye gönderdi gittik
Bacakları aynı değil var gibi dedi
Olsa da yeni ameliyat olduğu için müdahale edemeyiz 15 gün sonra gel dedi
Bu şekilde bebeğinde kalça çıkıklığı olan arkadaşlar var mı acaba
Nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıyor
Nasıl atlattınız
Çok önemli bir konu bu . İnternet ortamında çok bilmisler fazla oluyor. Sakın kimsenin dediğini yapma doktoru dinle.Mrb kızlar
Benim bebeğim 6 buçuk aylık 15 gün önce fıtık ameliyatı oldu
Şimdi ise ayağında iç tarafında şişlik oldu bugün cerrahımıza gittik kalça çıkıklığı var dedi
1. Ay kontrolünde çıkmamıştı dedim
Bazı çocuklarda hemen belli olmuyor dedi
Ortopediye gönderdi gittik
Bacakları aynı değil var gibi dedi
Olsa da yeni ameliyat olduğu için müdahale edemeyiz 15 gün sonra gel dedi
Bu şekilde bebeğinde kalça çıkıklığı olan arkadaşlar var mı acaba
Nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıyor
Nasıl atlattınız
2 bez filan baglama hic bir ise yaramaz,kalca cikikliginin durumuna gore bandaja alinabilir ya da atele alinabilir ileri vakalarda ameliyat bile edilebilir ve 1 yastan evvel tedavi edilen vakalarin duzelme sansi cok cok yuksek
Sana tavsiyem cok iyi bir cocuk ortopedisti bulup tedaviye baslaman..cok cok gecmis olsun
Tşkler sizede geçmiş olsunBenim ablqmdada olmuş bebekken o zaman almanyada idi ailem bez bağlamışlar simdi hic sorun yok ne bacağında nede bacak uzunluğunda çok geçmiş olsun iyi arastrin
Çok teşekkür ederim yeni ameliyat geçirdik inşallah kolay atlatırız2 bez filan baglama hic bir ise yaramaz,kalca cikikliginin durumuna gore bandaja alinabilir ya da atele alinabilir ileri vakalarda ameliyat bile edilebilir ve 1 yastan evvel tedavi edilen vakalarin duzelme sansi cok cok yuksek
Sana tavsiyem cok iyi bir cocuk ortopedisti bulup tedaviye baslaman..cok cok gecmis olsun
Tşkler sizede geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim yeni ameliyat geçirdik inşallah kolay atlatırız
İnşallah geçer hatta yoktur cnm bi tane profösör varmış bakalım ona da gitcezBir de bu tür seylerde fakülte hastanelerini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?