- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Çok tşkler evet bu doktora götürmeyi bnde düşünmüyorum başka bi doktor buldum ona gidicezMutlaha iyi bi doktora götür onbesgın sonra grl diyr basından savmıs bu seni.rn azından öneride bulunabilirdi.değiştir doktorunu. Çok geçmiş olsun. Yası küçük oldugu için iyi bi foktorla füzelir merak etme
Geçmiş olsun cnm ne kadarlıktı oğlunBenim oglumda da olmustu,hastanede kontrolde fark etmişlerdi.
1 ay boyunca kalın bir bezi,cocuk bezi baglar gibi bacak arasına yerlestirmemi söylemişdi. Ve gecdi cok şükür 3hafta sonunda.
Doktor söylemidir bu ve ben de uyguladım.
Sizde bir dr daha danısın sonra karar verin.
3 aylıktı.Geçmiş olsun cnm ne kadarlıktı oğlun
İnşallah cnm daha 6 aylık zaten 1 ameliyat geçirdikBebekken bende olmuş ama çok gerç fark edildiği için ameliyat olmak zorunda kaldım. Kundak yapmayın.
2 bez bağlayın. Doktor kontrolüne kadar kalçasına daha özenli davranın. Ben çok çektim bu yaşıma kadar hala çekiyorum. İnşallah ameliyatsız düzelir.
Yok cnm hiç bişe denemem sadece nasıl bi süreç olduğunu bilmiyorumDoktor ne diyorsa onu yapın ileride kalıcı hasar olur vicdan azabı çekersiniz
Gaz gibi bir şey değil ki bu canım her duyduğunu yapma
Çok teşekkür ederim yeni ameliyat geçirdik inşallah kolay atlatırız
Benim oglumda da olmustu,hastanede kontrolde fark etmişlerdi.
1 ay boyunca kalın bir bezi,cocuk bezi baglar gibi bacak arasına yerlestirmemi söylemişdi. Ve gecdi cok şükür 3hafta sonunda.
Doktor söylemidir bu ve ben de uyguladım.
Sizde bir dr daha danısın sonra karar verin.
Üniversite de bi tane profesör bulduk çok iyimiş yarın özele gidicez eğer var derse başka hastaneye daha randevu aldım o doktordan da fikir alıp tedavisini üniversitede profesöre gidcez diye düşünüyorum zaten dün USG yada röntgen çekilmedi sadece bacağında şişlik var kalçasının altında dün farklı cerrah doktoru muayene edince fark ettiesleemm , tavsiyem mutlaka üniversite hastanesi ve iyi bir cocuk ortopedisti bulman.
Mrb kızlar
Benim bebeğim 6 buçuk aylık 15 gün önce fıtık ameliyatı oldu
Şimdi ise ayağında iç tarafında şişlik oldu bugün cerrahımıza gittik kalça çıkıklığı var dedi
1. Ay kontrolünde çıkmamıştı dedim
Bazı çocuklarda hemen belli olmuyor dedi
Ortopediye gönderdi gittik
Bacakları aynı değil var gibi dedi
Olsa da yeni ameliyat olduğu için müdahale edemeyiz 15 gün sonra gel dedi
Bu şekilde bebeğinde kalça çıkıklığı olan arkadaşlar var mı acaba
Nasıl bi tedavi yöntemi uygulanıyor
Nasıl atlattınız
Ayy inşallah ya bide inşallah yanılmıştır net bi şekilde yarın belli olcakGeçmiş olsun canım...
Komşumun bebeğinde 1 yaşında farkettiler...
Alçıya aldılar önce öyle durdu sonra da bir alet taktılar 6 ay boyunca onla kaldı çocuk...
Sonra düzeldi...
İnşallah size gerek kalmaz böyle olumsuzluklara
Ayy inşallah ya bide inşallah yanılmıştır net bi şekilde yarın belli olcak
Yarın bi danışayım da cnm inşallah bi bez bağlamayla geçercanim benim oglumda kalca cikigi riski vardi.
normal prima bezini bagla ustunu de eskiden annelerimizin kullandigi kumas bezlerden baglayip resmini ekledigim bez tutucuyla bi guzel sabitle pamuklu bezi.
3-5 aya duzelir insallah.
keske daha erken farkedilseydi,yatarken bezden o kadar rahatsiz olmuyorlar ama ayaklaninca ikinci bez fazla gelebilir.
Yarın bi danışayım da cnm inşallah bi bez bağlamayla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?