Çocuk Hastalıkları Kalça çıkıklığı yardım kızlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Mutlaha iyi bi doktora götür onbesgın sonra grl diyr basından savmıs bu seni.rn azından öneride bulunabilirdi.değiştir doktorunu. Çok geçmiş olsun. Yası küçük oldugu için iyi bi foktorla füzelir merak etme

Benim oglumda da olmustu,hastanede kontrolde fark etmişlerdi.
1 ay boyunca kalın bir bezi,cocuk bezi baglar gibi bacak arasına yerlestirmemi söylemişdi. Ve gecdi cok şükür 3hafta sonunda.

Doktor söylemidir bu ve ben de uyguladım.
Sizde bir dr daha danısın sonra karar verin.

Çok tşkler evet bu doktora götürmeyi bnde düşünmüyorum başka bi doktor buldum ona gidicez

Geçmiş olsun cnm ne kadarlıktı oğlun

Bebekken bende olmuş ama çok gerç fark edildiği için ameliyat olmak zorunda kaldım. Kundak yapmayın.
2 bez bağlayın. Doktor kontrolüne kadar kalçasına daha özenli davranın. Ben çok çektim bu yaşıma kadar hala çekiyorum. İnşallah ameliyatsız düzelir.

İnşallah cnm daha 6 aylık zaten 1 ameliyat geçirdik
Bida geçirmeyiz inşallah

Doktor ne diyorsa onu yapın ileride kalıcı hasar olur vicdan azabı çekersiniz
Gaz gibi bir şey değil ki bu canım her duyduğunu yapma

Doktor ne diyorsa onu yapın ileride kalıcı hasar olur vicdan azabı çekersiniz
Gaz gibi bir şey değil ki bu canım her duyduğunu yapma
Yok cnm hiç bişe denemem sadece nasıl bi süreç olduğunu bilmiyorum

canim benim oglumda kalca cikigi riski vardi.
normal prima bezini bagla ustunu de eskiden annelerimizin kullandigi kumas bezlerden baglayip resmini ekledigim bez tutucuyla bi guzel sabitle pamuklu bezi.
3-5 aya duzelir insallah.
keske daha erken farkedilseydi,yatarken bezden o kadar rahatsiz olmuyorlar ama ayaklaninca ikinci bez fazla gelebilir.

Eklentiler

• mikrofiber-ekler-karikatür-çocuk.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 75

aynen bizimde o sekilde oldu.
cok kucukler,kalin bez koyup tedavi ettik bizde,cok sukur 2 ayda duzeldi bizimki.

Bizim bir komsumuzun kizinda olmustu bebekken tam hatirlamiyorum rahatsizligini ama yine boyle ortopedik bir sorundu simdi evlendi o kiz herseyin caresi var birkac doktora goturursunuz fikir alirsiniz insaAllah sag saglim buyur

esleemm , tavsiyem mutlaka üniversite hastanesi ve iyi bir cocuk ortopedisti bulman.
Üniversite de bi tane profesör bulduk çok iyimiş yarın özele gidicez eğer var derse başka hastaneye daha randevu aldım o doktordan da fikir alıp tedavisini üniversitede profesöre gidcez diye düşünüyorum zaten dün USG yada röntgen çekilmedi sadece bacağında şişlik var kalçasının altında dün farklı cerrah doktoru muayene edince fark etti

Geçmiş olsun canım...
Komşumun bebeğinde 1 yaşında farkettiler...
Alçıya aldılar önce öyle durdu sonra da bir alet taktılar 6 ay boyunca onla kaldı çocuk...
Sonra düzeldi...
İnşallah size gerek kalmaz böyle olumsuzluklara

Ayy inşallah ya bide inşallah yanılmıştır net bi şekilde yarın belli olcak

Yarın bi danışayım da cnm inşallah bi bez bağlamayla geçer

Yarın bi danışayım da cnm inşallah bi bez bağlamayla geçer

insallah.
daha 6 aylik cok kucuk.
bizimkini 2. ay farkettiler,hemen bagladik bezi
6 aylik oldugunda bile oturtmadim tam olarak hicbisekilde,yere bastirmadik filan.
seninkinin bi kac ay vakti var daha ayaga kalkmasina,o zamana kadar cozulur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…