Çocuk Hastalıkları Kalça çıkıklığı yardım kızlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
insallah.
daha 6 aylik cok kucuk.
bizimkini 2. ay farkettiler,hemen bagladik bezi
6 aylik oldugunda bile oturtmadim tam olarak hicbisekilde,yere bastirmadik filan.
seninkinin bi kac ay vakti var daha ayaga kalkmasina,o zamana kadar cozulur insallah.
İnşallah cnm bide çok hareketli dua edin de inşallah yanılmıştır

İnşallah cnm bide çok hareketli dua edin de inşallah yanılmıştır
Konuyu gorunce yazmadan edemedim 2009 yilinda oglum bu sebeple tam 7ay pavlik bandaj kullandi sakin ihmal etme cift beze filan guvenme hemen bir ortopediat bul nasil riske atabilirsin ki boyle biseyi eger ist isen mutlaka geri don sana dr bilgisi onerebilirim.Ogluma dort aylikken takildi bandaj 11 aylikken cikarildi.Su an gayet saglikli hicbir problemi yok.

Bursadayım cnm 3 tane bu konuda uzman doktor buldum yarın gidicez oğlunuzun kalçasının altında şişlik var mıydı?

Hayir sislik yoktu ama ters yatirdiginda bacak bogumlari birbirine denk gelmiyordu ins en dogru tedaviyle sagligina kavusur Allah'in izniyle...

Kızlar mrb bugün doktora gittik muayene bi kalçada var sanki dedi röntgen çekildi veeee temiz çıktı allaha şükür bişe yok dedi perşembede başka doktora gitcez
Yorum yapan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…