Kaldığımız Yerden Her Telden..

$22042012890.webp $22042012893.webp $22042012895.webp $22042012897.webp kızalr yoksunuz ama ben koyayım dedim bunlarda bugünki ovucanlarım ama gebelilk testinde çıkmadı maleseffff:31::31:

Kızlarımm ben geldim... Sağ salim cumartesi sabah çıktık yola geldik kazasız belasız çok şükür hava çok kapalıydı. Hatta eve gelmemize çok az kalmıştı otobanda felaket yağmura tutulduk göz gözü görmüyordu neyse dün vaktim olmadı muhabbet falan bugünde alışveriş merkezindeydik ancak geldik birazdan maç başlıcak kardeşim yengem dayım annem fenerbahçeliler kader maçı var. Gs fb maçını syretcez dayımlar yan apartmanda zate gelmeden yazayım size dedim. Dün hava güzeldi biz geldikten sonra pazar yaptık bugünde alışveriş merkezi gezdik yemek yedik ailecek dayımlar falan geldik öle işte yarın kısmetse birkaç işimiz daha var sonra çıkıcaz yola. Öpüyorum güzellerim eve gelince yine yazarın size canlarımm kendinize cici bakın..

Kızlarımm ben geldim... Sağ salim cumartesi sabah çıktık yola geldik kazasız belasız çok şükür hava çok kapalıydı. Hatta eve gelmemize çok az kalmıştı otobanda felaket yağmura tutulduk göz gözü görmüyordu neyse dün vaktim olmadı muhabbet falan bugünde alışveriş merkezindeydik ancak geldik birazdan maç başlıcak kardeşim yengem dayım annem fenerbahçeliler kader maçı var. Gs fb maçını syretcez dayımlar yan apartmanda zate gelmeden yazayım size dedim. Dün hava güzeldi biz geldikten sonra pazar yaptık bugünde alışveriş merkezi gezdik yemek yedik ailecek dayımlar falan geldik öle işte yarın kısmetse birkaç işimiz daha var sonra çıkıcaz yola. Öpüyorum güzellerim eve gelince yine yazarın size canlarımm kendinize cici bakın..

ayyyy nasıl özendim anlatamam...

bizim oturduğumuz şehirde kimsemiz yok.. dayılar, yengeler, yeğenler... nasıl özledim yaaaaa:((((

dejavum hoşgeldin meleğim 10 dk engelinmdeyim yazıcam sana balım çok şükür sağsaim gelmişinizistanbula anladım balım ilk günden yazmazsın deidm kendime hasret gidrmek falan gerçi kısa sürücek ama olsun bunada şükür bitanem gezmişiniz ohh ne güzel şöle bir kafa dağıt aşkım evet ovucan yaptımda gebelikte çıkmadı bende anlamadımki umutlansammı diye sence fark varmı dersin cuma gününe göre:18::18:

slm dejavum gelmişşin çok şükür sağsalim gülüm benim ovucanları biiyosun bunlara rağmen adet oldum ben tam adet gibi olmasada kanamam oldu bugün ben bir süre uzak kalıcam buralardan artık dayanamıyorum burda oldukça bu bebek fikrini yenemiycem gücüm tükendi sizleri çok seviyorum kalbim hep sizinle beniunutmayın gerçekten sizi çok seviyorum kendime gelince dönücem hakknızı helal edin asemb moona ve diğerlerine söylersin bir zahmet beni anlayın ve kızmayın ne olur kendinize iyi bakın hepinizi öopüyorum Allaha emanet olun HOŞÇAKALINNNNNNNNNNNNNNNNN:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ayyyy nasıl özendim anlatamam...

bizim oturduğumuz şehirde kimsemiz yok.. dayılar, yengeler, yeğenler... nasıl özledim yaaaaa:((((

canım benimde yanımda değiller ben başka şehire gelin geldim.Onlar İstanbul'da. Eşimle gittik gördük ikimizde çalışıyoruz 23 nisan tatilini birleştirdikte öyle gittik yani. Sende gider özlem giderirsin inşalah canım.

dejavum hoşgeldin meleğim 10 dk engelinmdeyim yazıcam sana balım çok şükür sağsaim gelmişinizistanbula anladım balım ilk günden yazmazsın deidm kendime hasret gidrmek falan gerçi kısa sürücek ama olsun bunada şükür bitanem gezmişiniz ohh ne güzel şöle bir kafa dağıt aşkım evet ovucan yaptımda gebelikte çıkmadı bende anlamadımki umutlansammı diye sence fark varmı dersin cuma gününe göre:18::18:

slm dejavum gelmişşin çok şükür sağsalim gülüm benim ovucanları biiyosun bunlara rağmen adet oldum ben tam adet gibi olmasada kanamam oldu bugün ben bir süre uzak kalıcam buralardan artık dayanamıyorum burda oldukça bu bebek fikrini yenemiycem gücüm tükendi sizleri çok seviyorum kalbim hep sizinle beniunutmayın gerçekten sizi çok seviyorum kendime gelince dönücem hakknızı helal edin asemb moona ve diğerlerine söylersin bir zahmet beni anlayın ve kızmayın ne olur kendinize iyi bakın hepinizi öopüyorum Allaha emanet olun HOŞÇAKALINNNNNNNNNNNNNNNNN:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım yaa ne desem bilemiyorum. Onun stresi gerçekten çok zor ama zaten burada çoğu arkadaşımız hamile bende daha gebe değilim zaten burası aslında gebelik topiği değil hepimiz kafa dağıtalım diy açtım bu topiği. Aslında söyleyecektim sana ben çok yıpratıyorsun kendini balım yani buraya gelmenle alakası yok bu senin kafanın içinde. Hemen birkaç gün önceden ovulasyon yapıyorsun tekrar tekrar hergün ve böylece stres oluyorsun oysa ki ben sana diyorum ki en azından regl gününe kadar hiçbirşey yapma ne ovucan ne gebelik yanıltıyor canım işte önceden yapıldığı zaman. Günün geçsin öyle yap. Sen nasıl istersen canım ben saygı duyarım ama seni ben çok özleyeceğim canım ya toparla kendini yine gel kolay değil biliyorum bak sen deneme yapıyorsun her ay umudun oluyor bende kaç aydır o umutta yoktu hala olacak möı bilmiyorum yumurtlama olur mu çalışma olur mu şüpheli. Bardağın herzaman dolu tarafını gör meleğim biz hep burdayız istediğin zaman gel dertleşiriz istersen hiç bebek konusunu açmayız gülüm.Sen de Allaha emanet ol bitanemm için nasıl rahat edecekse öyle olsun yeter ki bebeğin gelsin.. İnşallah burada yokken de kafanı dağıtabilirsin.. Senii çok seviyorummm.. :16::14::14::14::14:

canım benimde yanımda değiller ben başka şehire gelin geldim.Onlar İstanbul'da. Eşimle gittik gördük ikimizde çalışıyoruz 23 nisan tatilini birleştirdikte öyle gittik yani. Sende gider özlem giderirsin inşalah canım.

canım yaa ne desem bilemiyorum. Onun stresi gerçekten çok zor ama zaten burada çoğu arkadaşımız hamile bende daha gebe değilim zaten burası aslında gebelik topiği değil hepimiz kafa dağıtalım diy açtım bu topiği. Aslında söyleyecektim sana ben çok yıpratıyorsun kendini balım yani buraya gelmenle alakası yok bu senin kafanın içinde. Hemen birkaç gün önceden ovulasyon yapıyorsun tekrar tekrar hergün ve böylece stres oluyorsun oysa ki ben sana diyorum ki en azından regl gününe kadar hiçbirşey yapma ne ovucan ne gebelik yanıltıyor canım işte önceden yapıldığı zaman. Günün geçsin öyle yap. Sen nasıl istersen canım ben saygı duyarım ama seni ben çok özleyeceğim canım ya toparla kendini yine gel kolay değil biliyorum bak sen deneme yapıyorsun her ay umudun oluyor bende kaç aydır o umutta yoktu hala olacak möı bilmiyorum yumurtlama olur mu çalışma olur mu şüpheli. Bardağın herzaman dolu tarafını gör meleğim biz hep burdayız istediğin zaman gel dertleşiriz istersen hiç bebek konusunu açmayız gülüm.Sen de Allaha emanet ol bitanemm için nasıl rahat edecekse öyle olsun yeter ki bebeğin gelsin.. İnşallah burada yokken de kafanı dağıtabilirsin.. Senii çok seviyorummm.. :16::14::14::14::14:

selam dejavum tatilin nasıl gidyor tatlım
ben başından beri söylemek istiyordum burası bebek topiği değil kafa dağıtalım ama burasıda gebiş topiği gibi oldu.bu konuların konuşulması taraftarı değildim ama elifimide söylesem yanlış anlaya bilirdi , diye bişey de demedim yine üzüldü işte böyle olunca bende üzüldümkeşke böyle olmasaydı ,gitmek çözüm değilki giderken acılarını sıkıntılarda insanın kendisiyle birlikte geliyor peşini bırakmıyor. kaç kerede söyledim yapma ovucan tamam ovulasyon bitti yeter gari ama olmadı .neyse hayırlısı olsun keşke gitmeseydi.

elifim sanada çok kızdım dövcem seni bir göreyim rabbim nasip edince gelecek bebişin dün sana okadar şey anlattım ama sen beni anlamamışsın tatlım boş yere konuşmuşuz senle onca saat niye bu kadar umutsuzsun karamsarsın herkes uğraş veriyor tatlım bir tek sen değilsin ki kolay olmuyor herkes bişeyler çekiyor ,rabbim yaşam sınavını başarıyla geçmeni nasip etsin.evde kendine güzel uğraşlar bul bebek fikrinden biraz uzaklaş ne biliyim puzzle yap kitap oku örgü ör gez kafanı dağıt kafana takarsan zaten gelmez sıpalar ama benden sana tavsiye bırakıp gitmek çözüm değil tatlım, :50:rabbim gönlünegöre versin.

elfiiiimm kuzummm yaa nasıl gidersin bizi bırakıpp hiç olmadı bu kuzummm
ne diyceğimide bilemiyorum ama gitme kuzum şurda iki lafın belini kırıyoduk :43::43::43::43::43:
moon ve dejavum çok haklı gitmek çözüm değil bencede
bundan sonra hiç bebek hamişlikten bahsetmem kuzummm
yeterki sen üzülme cnm kuzum benımm bizi böyle bırakma cnm arkadaşımm :43::43::43::43::43::43::43::43:

slm kuzummmm :48::48:
ohh ne güzel gezmişsiniz eğlenmişsiniz balımm
bizde düğündü felen vakit güzel geçti
bugun sabahtan gitti annemler
ama p.tesi ben gitcem ist a Allah nasip ederse
kaçgündür giremedim özledim hepiciğiniz beya :9:

alcam şimdi ikinizide ayağımın altına nerdesiniz kızım siz Allah Allah

enee benıdemı alıyosun kuzumm neyem benide çiğniyceksinkiii
naptımm beeen :52::52:
kuzumm c.tesi annem babam kardeşimin eşi geldi ist dan
düğün vardı oyuzden giremedim buraya
bu sabah gittiler hemencik damladım kuzumm :48::48:

hoşbuldum kuzum nasıl olayım aynıyım aynı kafadayım bilmiyoruj ne olucak böyle işte:26::26::43:

hiiiç bişeycik olmıycak balım benımm kapadık o konuyu
şimdiii kaldıgımız yerden her telden çalıcaz burdan kuzumm :24::24::24:
bende annemler gitti oturdum kaldım valla
tv bakıyorum bi yandan kuzum

enee benıdemı alıyosun kuzumm neyem benide çiğniyceksinkiii
naptımm beeen :52::52:
kuzumm c.tesi annem babam kardeşimin eşi geldi ist dan
düğün vardı oyuzden giremedim buraya
bu sabah gittiler hemencik damladım kuzumm :48::48:

çok sıkıldım ben buralarda bir başıma gittim gittim geldim kimseler yok kaldı ben bir başına :((

çok sıkıldım ben buralarda bir başıma gittim gittim geldim kimseler yok kaldı ben bir başına :((

oyy kıyamamm ben sana kuzummm
geldim yettim gari artıkın burdayım beya :7::7::29::29:
nasılsın keyfin nasıl işler nasıl anlat kuzum
haftasonun nasıl geçti :48:

hiiiç bişeycik olmıycak balım benımm kapadık o konuyu
şimdiii kaldıgımız yerden her telden çalıcaz burdan kuzumm :24::24::24:
bende annemler gitti oturdum kaldım valla
tv bakıyorum bi yandan kuzum

inş canım yaa canım çok sııkkın vallaha mümkün oldukça sadece geyik yapalım ne bileyim biraz kendime geleyim benlikten çıktım eski ben olmak istiyorum burdan gitmek istedim kendime geleyimdedim kolay olmuyo gitmek bir parçam olmuş ama kararlıyım bebek yok benim hayatımda bundan sonra burdada kafam dağılsın eskiyi kapatayım düşünmemeyim istiyorum sizin konuşömalarıonaza engel olmak istemem asla kısıtlamyaın balım ama ben artık yokum o konularda bittim anlatması öylesine güç ki çok zor şöle bir şiklekenip kendime gelmem lazım destekerlinzle inş gülüm :14::14::14::14:

Back
X