Kaldığımız Yerden Her Telden..

ahh ahh kötü kader işte :19::19: tnmn dır kahveker hazır bayanlar geliverin garii izliyorum balım bağımlısı değilim ama izliyorum yani mustafam olsun vali bey olsun:17::17::17::17::17:

temem kuzum geliyoruz toplanıp bekle biziii :9::82:
vaaay demek mustafamm hee demek malkoçoğlu hee duymasın kocişin keser seni :9::9:
ben çok sevıyorum valla hürremi felen kaçmaz yani :52::52:

canım o ağrılar oldu ama yumurtlama akıntı olmadı yola da çıkacaktık ovulasyon falan yapmadım cuma günü ve sonraki birkaç gün annemlerdeyken bir de dün önceki gün oldu dün akşam olmadı ama olurken de koparıyorlar sanki etimi içten içten oluyor böyle şimdi yok mesela ovulasyona geç mi başlıcam bilmiyorum ama daha akıntı görmedim ki. Aynı d.k hapı gibi 21 gümn içip 7 gün ara vercem o arada da regl olcam 24. gün falan olmam lazım yanii. D.k hapı kullanırken öle oluyordum buda aynı mantıkla ama korunma amaçlı değil hormonları düzene sokmak amaçlı yanii.

hımm anladım kuzum ozaman yumurta gelişmesi olabılır yeterki olsunda
sen yınede yap ovucanı kuzumm belkim bugun yarın olur yumurtlama kaçırmamak lazım yani :16:
hadi hayırlısı kuzumm inşallah düzene girer kanamalar felende bebiş geliverir :16::16::16:

ben pek öle sevmem mkarna canım çok çekmesi lazım bugğn hiç cazip gelmiyor mesela belki eşime makarna kendime başka birşey de yapabilirim si,gara böreği istiyor canım misal ama bakalım artık eve bir gideyimde karar veririm gülüm.

ohh falsız olmaz valla yaaa köpüklü bir de kayfe süper.. Ben ovulasyona başliyiciğim için birşey içemiyorum şu an çay çekiyor canım inadına ama içemem içtim iki bardak daha yasssak bana eve gidene kadar.

canım o ağrılar oldu ama yumurtlama akıntı olmadı yola da çıkacaktık ovulasyon falan yapmadım cuma günü ve sonraki birkaç gün annemlerdeyken bir de dün önceki gün oldu dün akşam olmadı ama olurken de koparıyorlar sanki etimi içten içten oluyor böyle şimdi yok mesela ovulasyona geç mi başlıcam bilmiyorum ama daha akıntı görmedim ki. Aynı d.k hapı gibi 21 gümn içip 7 gün ara vercem o arada da regl olcam 24. gün falan olmam lazım yanii. D.k hapı kullanırken öle oluyordum buda aynı mantıkla ama korunma amaçlı değil hormonları düzene sokmak amaçlı yanii.

ben severimde makarnayı canım çekerse yoksa yok gülüm hee kayfe süper demii:1::1:dimek içemiyosun git anacım o kadar yaptım tuttum içmedim değmedi bile lanetlere:27:

sorma ya valla anlamadım ben de bişey iki hafta önce gittigim son aydasın dediler bu sefer gittim 1 ayın var deiler bi de bpd ile fl uyumsuzlugu cıktı anlamadım bişey :50::50:

cnm sata göre hesaplamıyolarmı dogum tarıhını
yanı cunku son aylarda ölcümlerde yanılma payı yuksek olurmus
oyuzden sata göre ayarlanırmıs dogum benım bıldıgım böyle
bide fl ve bdp uyumsuzlugu herhangi bi sorun teşkil etmiyo
etseydı zaten drunda derdi sana drlar acımasız olur cunku oyuzden içini ferah tut cnm

:1:
vaaay demek mustafamm hee demek malkoçoğlu hee duymasın kocişin keser seni :9::9:

sen yınede yap ovucanı kuzumm belkim bugun yarın olur yumurtlama kaçırmamak lazım yani :16:
hadi hayırlısı kuzumm inşallah düzene girer kanamalar felende bebiş geliverir :16::16::16:

heee mustafam ben onu beyaz gelincikten severdim çok yakışıklı kocam duymadsın vallaha ama geöçenlerde diyo kıyafeti nasıl yakışmış göbek yok yaa sülümanın önden önden gidiyo mustafam nasıl fit adam yaa kim derki 37 yaşıncda maaşallah:nazar::nazar:

cnm sata göre hesaplamıyolarmı dogum tarıhını
yanı cunku son aylarda ölcümlerde yanılma payı yuksek olurmus
oyuzden sata göre ayarlanırmıs dogum benım bıldıgım böyle
bide fl ve bdp uyumsuzlugu herhangi bi sorun teşkil etmiyo
etseydı zaten drunda derdi sana drlar acımasız olur cunku oyuzden içini ferah tut cnm

ne bilim ya öyle deyince yani kafası vucüduna göre büyükmüş kafa 37 hafta 6 gün cıkıyo kemikler ise 34 hafta 5 gün cıkıyo iş de:52::52:

:1:

heee mustafam ben onu beyaz gelincikten severdim çok yakışıklı kocam duymadsın vallaha ama geöçenlerde diyo kıyafeti nasıl yakışmış göbek yok yaa sülümanın önden önden gidiyo mustafam nasıl fit adam yaa kim derki 37 yaşıncda maaşallah:nazar::nazar:

vışşş hala mustafam dıyo bak helem sen şu gacıyaaa :52::52::9:
hakketden ya maşallah gerçekten 37 yaşında hiiiiç göstermiyo
anası mahidevran bile ondan 5 yaş küçükmüş gerçek hayatta :9:

ne bilim ya öyle deyince yani kafası vucüduna göre büyükmüş kafa 37 hafta 6 gün cıkıyo kemikler ise 34 hafta 5 gün cıkıyo iş de:52::52:

cnm bak sana link atayım ordan bak yanı ordada 26.haftaya kadr az yanılma payı verir diyo
ondan sonrası yanılmayı yuksek yanı takılma bence ona Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
senın sata göre ne kuzum yanı sata göre kaç haftalıksın

vışşş hala mustafam dıyo bak helem sen şu gacıyaaa :52::52::9:
hakketden ya maşallah gerçekten 37 yaşında hiiiiç göstermiyo
anası mahidevran bile ondan 5 yaş küçükmüş gerçek hayatta :9:

vallaha öyleee maaşallah dert yok keder yok adamalrda biz yaşlıyızda onlar değil vallaha balım yaa diyorum işte AllAH İÇİN YAKIŞILI YANİİİ:34:

benımkide orta olsun kuzumm :9::9: valla ne güzel olurduuu
şöyle yakıncacık olaydık ah ah kader işte
herbirimiz ayrı yerlerde malesef :50:
bu akşam muhteşem var sen izliyomuydun kuzum

Ben izliyorum hiç kaçırmadan fragmanda çok heyecanlı güzel bir bölüm olacak bu akşamm :52:

sorma ya valla anlamadım ben de bişey iki hafta önce gittigim son aydasın dediler bu sefer gittim 1 ayın var deiler bi de bpd ile fl uyumsuzlugu cıktı anlamadım bişey :50::50:

canım 2 hafta oynayabilir o da sat ile yumurtlama günü arasındaki farktan kaynaklanıyor normalde sattan yani son regl olduğun günden hesaplarlar gebeliği belki geçen sefer gittiğinde ultrasona göre demişlerdir şimdi de sata göre demişlerdir sen hazırlıklı ol 1 ay demişler ama 2 hafta önceden gelebilir canım hep bu ihtimal vardır zaten. uyumsuzluk çok sorun olsaydı doktorun derdi genelde uymumsuz çıkıyor ama öyle sorun yaratacak brşey değil canım merak etme..

ivet yapcem bende ama halvet falan hiç halim yok o yarına bak mesela şimdi hafiften yien ağrım başladı neyse nasılsa ovu yapcam ona güveniyorum görürsem görürüm görmezsem yapak bişi yok tedaviye devam yeter ki kanamam kesilsin başka birşey istemem şu an gerisi nasılsa hallolur ama bana yumurtlama olcak gibi geliyor yumurtlamam olduğu dönemlerde de böyle bel ağrım olurdu arkasından akıntım gelirdi hayırlısı bakalım..

ben severimde makarnayı canım çekerse yoksa yok gülüm hee kayfe süper demii:1::1:dimek içemiyosun git anacım o kadar yaptım tuttum içmedim değmedi bile lanetlere:27:

ya valla canım tutuyorsun o kadar tuvaletini sıvı almıuyorsun bir de tutmayınca ya da yumurtlama göremeyince çıldırıyorduum ama artık çok sakinim valla görücem mi görmeyecem mi dert etmiyorum kanamam gelmesin zamanında regl olayım ara kanamadan kurtulayım yeter zaten bu ilaçla gününde regl olunuyor valla az akıntım olsa kanama geldi sanıyorum o kadar şartlamışım bak sen hiç üzme kendini sen bebek gelmiyor diye üzülüyorsun ben kanamam bitsin diye uğraşıyorum gülüm beterin beterivar yanii..

vallaha öyleee maaşallah dert yok keder yok adamalrda biz yaşlıyızda onlar değil vallaha balım yaa diyorum işte AllAH İÇİN YAKIŞILI YANİİİ:34:

hehe temem kuzumm sen yakışıklı dıyosan yakışıklıdır :9::34:
aynen üle valla para pul onlarda doğal olarakdan yaşlanmıyolar
gerçi kimindede ırsi felen oluyo
ben şu hamurumu yogurup gelem kuzumm :56::56:

Ben izliyorum hiç kaçırmadan fragmanda çok heyecanlı güzel bir bölüm olacak bu akşamm :52:
ivet yapcem bende ama halvet falan hiç halim yok o yarına bak mesela şimdi hafiften yien ağrım başladı neyse nasılsa ovu yapcam ona güveniyorum görürsem görürüm görmezsem yapak bişi yok tedaviye devam yeter ki kanamam kesilsin başka birşey istemem şu an gerisi nasılsa hallolur ama bana yumurtlama olcak gibi geliyor yumurtlamam olduğu dönemlerde de böyle bel ağrım olurdu arkasından akıntım gelirdi hayırlısı bakalım..

bendensin ozaman kuzumm bende kaçırmam yanı eşimle bayıla bayıla otururz tv karşına
çerez merez felen hazır ederiz sanki sinema izler gibi :9:
bencede heyecanlı olcak bence sülüman ona koftiden zehir veriyomus gibi yapcak
hürremde gerçek sancak ama içcek ve bişey olmıycak bence :9:
ay hadi bakalım kuzumm sen kendı bunyenı daha ıyı tanırsın öyle dıyosanda olur yumurtlama kuzumm :16::16:
haklısın en asıl sorun kanamalarındı o gittimi dediğin gibi gerisi hallolur Allahın izniyle :16:
hamurumui yapıp hemen gelcem kuzumm :56:

hehe temem kuzumm sen yakışıklı dıyosan yakışıklıdır :9::34:
aynen üle valla para pul onlarda doğal olarakdan yaşlanmıyolar
gerçi kimindede ırsi felen oluyo
ben şu hamurumu yogurup gelem kuzumm :56::56:

aman Allah sahibine bağışlasın gülüm benim kocam ondan bin kat güzl hem göbeksiz erkekmi olar ohh döşek gibi yerim ben tmm balım yoğurda gel kolay gelsin bitanem:48:

hu huuu napıyosunuz beya :3::3:
sesler kesildi birinin kızı oldu sanırsam :9:

Benim kızım oldu benim, 9 ay sakladım sizden sonunda pc başında doğurdum kızımıı olacağı da o zatiii :9::9:

ivett çok yakışıklı hemi de Allah özene bezene yaratmış billah yaaa.. Maşallahhh... Aylarca diziye Mıstafam gelsin diye bekledim aman o kıyafetler de ne yakışıyor ama.. Eşim kıskanıyor ama napıyım canım güzele bakmak sevapsa yakışıklıya bakmakta sevap sevaba girelim azıcıkı dimi bu akşam bol bol.. :52:

canım 2 hafta oynayabilir o da sat ile yumurtlama günü arasındaki farktan kaynaklanıyor normalde sattan yani son regl olduğun günden hesaplarlar gebeliği belki geçen sefer gittiğinde ultrasona göre demişlerdir şimdi de sata göre demişlerdir sen hazırlıklı ol 1 ay demişler ama 2 hafta önceden gelebilir canım hep bu ihtimal vardır zaten. uyumsuzluk çok sorun olsaydı doktorun derdi genelde uymumsuz çıkıyor ama öyle sorun yaratacak brşey değil canım merak etme..

ya valla canım tutuyorsun o kadar tuvaletini sıvı almıuyorsun bir de tutmayınca ya da yumurtlama göremeyince çıldırıyorduum ama artık çok sakinim valla görücem mi görmeyecem mi dert etmiyorum kanamam gelmesin zamanında regl olayım ara kanamadan kurtulayım yeter zaten bu ilaçla gününde regl olunuyor valla az akıntım olsa kanama geldi sanıyorum o kadar şartlamışım bak sen hiç üzme kendini sen bebek gelmiyor diye üzülüyorsun ben kanamam bitsin diye uğraşıyorum gülüm beterin beterivar yanii..

benimkiler maaşlaah kırmızı çıkmıştı gülüm ama işte işe yaramadı ben ovucanları testleri attım sandığa gözüm görmesin umurumda bile değil meleğim artık inş senin gönlüne göre nasipolurda artık sorunların kalmaz bitanem inşşş:38:

bendensin ozaman kuzumm bende kaçırmam yanı eşimle bayıla bayıla otururz tv karşına
çerez merez felen hazır ederiz sanki sinema izler gibi :9:
bencede heyecanlı olcak bence sülüman ona koftiden zehir veriyomus gibi yapcak
hürremde gerçek sancak ama içcek ve bişey olmıycak bence :9:
ay hadi bakalım kuzumm sen kendı bunyenı daha ıyı tanırsın öyle dıyosanda olur yumurtlama kuzumm :16::16:
haklısın en asıl sorun kanamalarındı o gittimi dediğin gibi gerisi hallolur Allahın izniyle :16:
hamurumui yapıp hemen gelcem kuzumm :56:

he valla her çarşamba o akşamın hayaliyle geçer sinemaya gidecekmişiz gibi. Bende hzırlarım çekirdeğimi çerezimi çaylarda hazır olur ohhh keyif. Gerçekten her bölü sinema tadında ama. Mısır geldi aklıma yaa olaydı evde patlatırdım pazar akşamı yengem getirmiş maç vardı ya derbi annemlerde dayım falan hep beraber izledik ama başka çerezlerden onu patlatmadık fazla gelecek diye ukte kaldı valla canım çekti şimdi tuzlu tuzlu iyi mi. Valla gülüm inan kanamalardan kurtulayım gerisine bakarız tabi bu arada gebelik olursa da ballı kaymak olur orası ayrı ama normal yolla umudum yok benim aşılamaya hazırlanayım sorularım bitsin o da yeter balım.. Hadi yoğur hamurunu canım sen bana da yolla. bnde iyice çingene oldum he herkesten bişi istiyorum.. :9::9:

aman Allah sahibine bağışlasın gülüm benim kocam ondan bin kat güzl hem göbeksiz erkekmi olar ohh döşek gibi yerim ben tmm balım yoğurda gel kolay gelsin bitanem:48:

he yaa kurban olayım kocama kıskandımı zaten hemencik göbeğine yatıuyorum sendeki pofudul göbek yok ama onda ohh ne rahat diyorum iltifat mı ettin hakaret mi analmadım ama neysee diyorr :1:

Back
X