- Konu Sahibi dejavu_one
-
hee kuzucum cumaya bekleyebilirsem eğer gelmezse birde yaparım diyorum bekliyim garanti olsun diye ama sabredebilirsem artıkın:18::18:
hoppa şıkıdım şıkıdım hoppa kızz hepsi seninmmi hüppppppppppppppp çektim içimeeeeeeeeeeeeee
Çok severim bu gökkuşağı hikayesini , gökkuşağımız bozulmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çıkarda gülüm acele etmek istemiyorum düzensizlik vardı 2 ay olmadığım olmuştu geçen ay tam günüde oldum ama buay yumurtlama geç oldu bekliyim diyorumKan testi yaptırsan çıkmazmıki şimdi en azından sonucu bilirsin ona göre davranırsın
hahaha süpersin sen kuzum yaaa yirim ben seniiiii
heee süperimdir kuzucum ecükkkk keyfimiz yerine gelsin meleğim
amiiiiiiiiiiiin kuzumm amiiiiiiiiiiiiin
çıkarda gülüm acele etmek istemiyorum düzensizlik vardı 2 ay olmadığım olmuştu geçen ay tam günüde oldum ama buay yumurtlama geç oldu bekliyim diyorum
çıkarda gülüm acele etmek istemiyorum düzensizlik vardı 2 ay olmadığım olmuştu geçen ay tam günüde oldum ama buay yumurtlama geç oldu bekliyim diyorum
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi
selamlar herkese _=) ..
nasılsınız hanımlar topiğinize yeni katıldım =)
Müsade vardır umarım.
hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmselamlar herkese _=) ..
nasılsınız hanımlar topiğinize yeni katıldım =)
Müsade vardır umarım.
a.s cnm hoşgeldin
müsade nedemek ayıpsın
sen nasılsınız kendını tanıtırmısın
nerde oturuyosun evlimisin vs vs
hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmne müsadesi her zaman bekleriz muhabbete
Şükür iyiyim sizlerde iyisiniz inşallah=)
ayşegül ben nişanlıyım izmirliyim ayrıca :)) böyle
Hoş buldumm canım benımmm <3 <teşkkur ederım :)
amin canım benım :) izmir sıcacıkk şuan çok nefıs bır hava var bilirsin zaten nisan havasına girdik izmirde bahar yok kıştan direk yaz' a .. bizde evlenınce Kadıköyde oturma planları yapıyoruz istanbul nasıl :)allah tamamına erdirsin cnm ben de izmirliyim istanbula gelin geldim :) izmirim nasıl
hadi gözün aydın.. düğün kısmetse 2sene sonra .. daha var allah kısmet ederse .. sen ankarada okuyosun sanırım?bizlerde iyiyiz cnmcım istdan annem gelcekde yemek temizlik koşturuyorum
ne güzel nişanlısın demek düğün nezamana acep :123::123:
bende izmirliyim cnm ama ailem istanbulda ben ise ankaradayım
Hoş buldumm canım benımmm <3 <teşkkur ederım :)
amin canım benım :) izmir sıcacıkk şuan çok nefıs bır hava var bilirsin zaten nisan havasına girdik izmirde bahar yok kıştan direk yaz' a .. bizde evlenınce Kadıköyde oturma planları yapıyoruz istanbul nasıl :)
hadi gözün aydın.. düğün kısmetse 2sene sonra .. daha var allah kısmet ederse .. sen ankarada okuyosun sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?