Kaldığımız Yerden Her Telden..

oy oyy takılın bakem kuzummm
valla dogunca nelerle karşılaşcaz hiiç bilmayrum
benımki bana çekerse yandık ama babaya çekerse yaşadık
malum ben gibi aslan olcak evde iki dene kral nasıl olur bilamayrum
evvvet kuzumm 1,5 aycık var ben dogurcam peşime sen
evet o hızla gidiyo kuzum göbeğim bi anda fırtladı özellikle 7.ayda başladı
şimdi aldı başını gidiyo 7. aya kaa okaa belli değildi ama şimdi maşallahı var

enee kevserim cnm sen hamişmisin şimdiii
ayy süperrr çok sevindim cnm şimci farkettim kuzum kusuruma bakma emi
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşalllaaaaahhh

evet balımbenm saol cnm bnm ö.değill amn btanem amn 3.aylık odu göbüş çıktı bu ayı 16 sında zeka testine gitcez balım

evet bunu ilk okuduğumda çok duygulanmıştım, şimdide ,mükemmel bişi rabbimde bizi yavrularımaza kavuştursun inşallah onların acılarını bize yaşatmasın.

anlaım cnm inş..geçer doğru sölüyosun haşlamak lazımm ay cnm ne güzel yaklamışş yaa allahım sağlıkla kcağına almaı nasip etsin korusun yarabbm bebişlerimizi inşşş

Aslan burcu bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Sürekli hareket halindedirler ve adeta enerji deposudurlar.

Daha küçük yaşta arkadaşlarının başına geçip onları idare etmek isteyecektir. Yani kısaca kendini kral sanır!

Cesaretlilerdir, canayakınlardır ve evin neşesidirler. Küçük yaşlardan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba sizi şaşırtabilir. Ailenin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Şirinliklerini dramatik kabiliyetleriyle birleştirmeyi ve bu gücü son zerresine kadar kullanmayı öyle iyi becerirler ki, siz ona boyun eğdiğinizi fark etmezsiniz bile.

Bu fazla kabiliyetli ve kendini beğenen çocuk başıboş bırakılırsa kibirli, etrafındakileri aşağı gören, kendini beğenmiş, gürültücü biri olabilir. Onun için daha erken çağlarda onu iyi eğitmeniz, doğruyla yanlışı öğretmeniz gerekir.

Açık havada oynanan hareketli oyunlardan zevk alan Aslan çocuğu sık sık kavgalara tutuşacak, mahalledeki çocuk gurubunun lideri olmaya çalışacaktır.

Hayal güçleri zengindir, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler.

Herkesi, her şeyi taklit ederler. Doğuştan rol yeteneğine sahiplerdir. Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler. Küçük Aslan kızı annesini, küçük Aslan erkeği de babasını taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşarlar.

alıntıdır::::::::::::::::)))))

Çocuk Aslanlar da tıpkı büyükler gibi çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür, kendilerini çok beğenirler. Giyimlerine kuşamlarına düşkündürler. Onlar hiçbir zaman anne ve babalarıyla mağazaya girip onların beğendiği cici bicileri giyen çocuklar da olmazlar. İnatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak tam onlara göredir.

Aslan burcu çocukları müthiş istek ve coşkularıyla aile bireyleriyle çok iyi ilişkiler kurarlar. Evlerinde sıcak bir atmosfer isterler. Zorlu kişilikleri vardır, bu nedenle zaman zaman ufak tartışmalara neden olan küçük Aslanlarla ev hayatı, her zaman hareketli ve renkli yaşanır. Komiklikler yapabilir ve herkesi eğlendirmek için uğraşırlar. Daha küçük yaşta deneyimlerini diğer aile bireyleriyle paylaşmaktan zevk alırlar. Bu olumlu yaklaşımları, aile ilişkilerini iyi bir yönde etkileyecektir.

Onunla arkadaş olup, dertlerini dinler ve hayallerini paylaşarak kendisini teşvik ederseniz vakti gelince hayatta çok ilerleyecek, başarıya erişecek ve ideal bir insan olacaktır.

Genç Aslanlar kendilerine bir yıldız gibi davranılmasını isterler. Onları zaman zaman frenleyecek sert ve otoriter bir aileye ihtiyaçları vardır. Tatlı- sert bir destekleme gelecekleri açısından daha faydalı olacaktır. Övgü ve rahatlatılmaya ihtiyaç duyarlar. Hayatın her alanında çok aktiftirler. Her an, her çeşit maceraya atılmak için beklerler. Onlarla iyi geçinen, sözlerine saygı duyan ve yanında kavga etmeyen anne-babaya güvenirler. Güçlü karakterli bu çocukların ebeveynleri ile geçinmeleri kolaydır. Ama yüksek sesle çıkışlar ve tenkit, onları olumsuz yönde etkileyecek aile ile iletişim kopukluğuna yol açacaktır. Aslan çocukları kardeşler arasında lider özelliğiyle ön plana çıkmak isterler. Fakat gerçek amaçları onlara ukalalık yapmak değil, sadece korumaktır.

hehe güzel ama zor bir bebek olcakkkkkkkkkkk

çok güzel gerçekten onlarda bizim meleklerimiz olcak inşallah
çok yormasaydın kendını cnmcım şimdide dinlenmene bak ozaman cnm

evet bunu ilk okuduğumda çok duygulanmıştım, şimdide ,mükemmel bişi rabbimde bizi yavrularımaza kavuştursun inşallah onların acılarını bize yaşatmasın.

evet cnm amn cnm inş...şimdi okadar merak ediyorum ki bebeğimi nasıl acaba sağlıklımı bi sorun varmı nasıl bişey diye amn cnm yaşatmsın

anlaım cnm inş..geçer doğru sölüyosun haşlamak lazımm ay cnm ne güzel yaklamışş yaa allahım sağlıkla kcağına almaı nasip etsin korusun yarabbm bebişlerimizi inşşş

aminnnnnnnnnnnnnn.seninde öyle olcak cnm çabucak geçicek :) sanki daha dün ikili test yaptırdığmı hatırılyorum ya zaman acayip bişi.

çok güzel gerçekten onlarda bizim meleklerimiz olcak inşallah
çok yormasaydın kendını cnmcım şimdide dinlenmene bak ozaman cnm

inş..... cnm inşş... yok cnm yormAdım dinleniyim şimdi ne yapıyım duramıyorum eltim çok iyi biri oda 7.ayında hamileliğinin kötü geçiyo ardım etmezsem sıklıyorum

evet balımbenm saol cnm bnm ö.değill amn btanem amn 3.aylık odu göbüş çıktı bu ayı 16 sında zeka testine gitcez balım

maşallahh hem annesine hem bebüşeee
bulantılarında geçer yavaş yavaş cnmcım
misal benımki 12. haftamda bıçak gibi kesilmişti
inşallah senınde geçer çabucak kuzumm
o da güzel çıkcak cnm içini ferah tut
ensesini ölçcek dr bide kan alcaklar
kan sonucu 1 hafta sonrasına çıkıyo

ahanda aynı ben heheh bir ipte iki canbaz misali olcaz
bakalım neler bekliyo bizi

evet cnm amn cnm inş...şimdi okadar merak ediyorum ki bebeğimi nasıl acaba sağlıklımı bi sorun varmı nasıl bişey diye amn cnm yaşatmsın

aynen her dr gidişimde acaba sağlıklımı diye korkuyla gidiyorum cnm ,o duygu hiç gitmiyor doğurana kadar gitmez gerçi doğduktan sonra da bitmez annelik işte.. rabbime emanet kuzulularımız.

inş..... cnm inşş... yok cnm yormAdım dinleniyim şimdi ne yapıyım duramıyorum eltim çok iyi biri oda 7.ayında hamileliğinin kötü geçiyo ardım etmezsem sıklıyorum

iyi yapmıssın kuzumm ozaman yardımcı olmakla
kötü derken riskli bi gebelikmi kuzum
Allah yardımcısı olsun az kalmış onunda sağsağlim kavuşur inşallah bebişine

anladım cnm bnmm inşş..inş...güzel çıkar

asembim aynen öyle gören diyor maşallah sadece göbeğin büyümüş ama :)gel bana sor daha 2 ,5 ay falan var hehe neyse sağlık olsun ne yapalım yavrum iyi olsunda hemen verilir kilo.

kevsercim daha dur kuzum sen şu 3 ayını bir bitir ondan sonra 5 aya gel o göbek 2 katına çıkıyor:)))))))))))))

iyi yapmıssın kuzumm ozaman yardımcı olmakla
kötü derken riskli bi gebelikmi kuzum
Allah yardımcısı olsun az kalmış onunda sağsağlim kavuşur inşallah bebişine

yok balım riskli değil sadece çok bunalıyo daralıyoo br yere gdemiyo çıkamıyoo iş hiç yapamıyoo bde 5 yaşında çocuğu var eylül de eltm doğum yapaccak ozamanda kızı okula başlıcakk allhım yardmcısı olsun

amin sağ salim bebişini kucağına alsın inşallah . rabbim kolaylık versin zor işi.

amin sağ salim bebişini kucağına alsın inşallah . rabbim kolaylık versin zor işi.

aynen öyle kuzumm yapcak bişey yok valla kilo konusunda alınan alınıyo çünkü
bide şimdi şey başladı bende önceden yemek yemessem acıkırsam tepinirdi çağatay
şimdi tam tersi açsam hareket etmiyo yemeye başladıgım anda coşuyo

amiiin cnm kolay değil iki çocuk Allahtab öbürü okula gitcek bide daha küçük değil Allahtan
karın buyudugunde bunalmalar başlıyo cidden bide sıcaklara denk gelince bu koca göbekler
epey zor oluyo kuzum Allahım hayırlısıyla yavrularımıza kucagımıza almayı nasip etsin
hamişlik güzel ama sonlara dogru daraltıyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…