- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.821
herkse miyibaaa nasılsınıuz canlar ben geldim ama gidicem kahvaltı hazırlıycam babam spor çıktı o glmeden hazırşlıyım hiç vaktim olmuyo girmeye inanınki hergünüm dolu ama babamlar cuma gidiyo ve ben çok üzgünüm hiç gitmesleer off ayrılık çok kötüsiz nasılsınız nasıl gidiyo özledim uleyn sizleri kendinize iyi bakın en yakın zamanda görüşmek üzere mucuk mucukkk
Hatunkarımm Günaydınn. Hiç geçmişi okumakla zaman kaybetmek istemeyeyim dedim malum zamanım kısıtlı. İş arkadaşım izinde sınav haftası bizim okulun ve bir dolu ders kitabı tarıyorum tek tek sayfalarını. Dün inanılmaz yoğundum şimdi hoca odasında yokken hemen yazayım dedin geçmişi evde akşam okuyacağım dün evde de zamanım olmadı. Haftaya inşallah daha fazla yazarım. Gerçi haftaya da yüksekokul sekreterliğine geçicem oradaki bayan izin alacak ama orada daha rahat olurum canlarım.. Özleştik biliyorum ama az kaldı. Hepinizin Beraat Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erişmeyi nasip etsin.. Hepinizi çok seviyorum canlarımm
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız? :)
selam arkidişlerrrrrrrrrrr
kandiiniz mübarek olsunnnnnnnnn
dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh.
Eki Görüntüle 457867
nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun
nerdesinz kızlar ben geldim diyemii gittiniz yoksa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdayız geldik bizzzSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun
nerdesinz kızlar ben geldim diyemii gittiniz yoksa
slm kuzummm amiiiiiiiiin seninde mübarek olsun kandilin cnm benım
ben burdayım cnmcım geldiğimde kimsecikler yoktu
sen nere kayboldun bakayım
amiiiiiiiiiin cnm seninde kandılın mübarek olsun
asıl ben geldim sen gittin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdayız geldik bizzz
a.s. tatlışım ne olsun sabahtanevden girdim yoktunuz sonra ofise geldim burdan girdim gelmişsin iyi oldu karşılaştık :)))) ne yapıyonuz bakem oğluş nasıl sen nts midir nst midir:) ona girmeye başladınmı:26:
ben burdyaımmmm cnm gidrmiyim hiç bakınıyorum öle ee neydiyonuz bakalımmm eliffffffm nereye gitttiyaaaaa
kevsercim nasıl gidiyor hamişlik geçtimi bulantıların.
napam kuzum kociş dışarı kadar çıktıda o ara atlatım topiğe
tv karşısında oturuyorum kuzum napam
oğluşumda iyi şuanda uyuyo anasının karnında
yok daha girmedim kuzum ayın 13 ünde gitcem dr a ozaman gircekmişim
bakalım nasıl bişey ozaman görcem sanada dirim büle büle diye
sen nasılsın kuzumm yegenım nasıl
hee tmm sakın biyere gideyim deme yoksammm
napalım cnm ya evde takılıyorum valla
sen napıyosun acüp
elf kayıp babası geldi ya oyuzden giremiyo cuma gunu gitcekmiş ondan sonra gelır kuzumm
cnm iyi diyelimm ii olsun valla gece kusuyorum günde 1 kere kustuktan sonrada salatalık yyip yatıyorumm sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?