Kaldığımız Yerden Her Telden..

mrb kuzummm hoşgeldin cnm benım
demek babanlar cuma gidiyo çok zor oluyo o gidişler bilirim kuzumm
hayırlısıyla sağlıcakla gitsinler tkr sağlıcakla gelsinler kuzumm
ben iyiyim kuzum damadında iyi bizde seni çok özledik kuzumm
yolunu gözlüyoruz burda
sende kendıne ve gelinime iyi bak öptüm seni kocamaaan cnm kuzumm
kandilinizde mübarek olsun balımcım

amiiiiiin kuzuumm seninde kandilin mübarek, duaların kabul olsun
he valla özleştik iicene ama az kaldııı haftaya full kadro burdayuk
bende seni çooook seviyorum cnm kuzumm öpüyorum senı kocaman
kolay gelsin işlerinde cnm benım

selam arkidişlerrrrrrrrrrr

kandiiniz mübarek olsunnnnnnnnn

dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh.

elifcim kavuşmanın en kçtü yanı tekrar ayrı kalmak seni anlıyorum cnm üzülme oldumu meleğin var aartık yanlız değilsin

nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun

nerdesinz kızlar ben geldim diyemii gittiniz yoksa

amiiiiiiiiiin cnm seninde kandılın mübarek olsun
asıl ben geldim sen gittin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdayız geldik bizzz
slm kuzummm amiiiiiiiiin seninde mübarek olsun kandilin cnm benım
ben burdayım cnmcım geldiğimde kimsecikler yoktu
sen nere kayboldun bakayım

a.s. tatlışım ne olsun sabahtanevden girdim yoktunuz sonra ofise geldim burdan girdim gelmişsin iyi oldu karşılaştık :)))) ne yapıyonuz bakem oğluş nasıl sen nts midir nst midir:) ona girmeye başladınmı:26:

napam kuzum kociş dışarı kadar çıktıda o ara atlatım topiğe
tv karşısında oturuyorum kuzum napam
oğluşumda iyi şuanda uyuyo anasının karnında
yok daha girmedim kuzum ayın 13 ünde gitcem dr a ozaman gircekmişim
bakalım nasıl bişey ozaman görcem sanada dirim büle büle diye
sen nasılsın kuzumm yegenım nasıl

kevsercim nasıl gidiyor hamişlik geçtimi bulantıların.

ben burdyaımmmm cnm gidrmiyim hiç bakınıyorum öle ee neydiyonuz bakalımmm eliffffffm nereye gitttiyaaaaa

hee tmm sakın biyere gideyim deme yoksammm
napalım cnm ya evde takılıyorum valla
sen napıyosun acüp
elf kayıp babası geldi ya oyuzden giremiyo cuma gunu gitcekmiş ondan sonra gelır kuzumm

bizde iyiyiz tatlım ne olsun takılıyoz anaoğul:))) bakalım doğunca neler yapıcaz :)))))))))))))) aramızda tam 1,5 ay var kuzum:::::::::::::::)))) ya benim bu ara göbek birden büyüdü ya doğuma kadar bu hızla mı gitcek acaba:))))

enee kevserim cnm sen hamişmisin şimdiii
ayy süperrr çok sevindim cnm şimci farkettim kuzum kusuruma bakma emi
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşalllaaaaahhh

hee tmm sakın biyere gideyim deme yoksammm
napalım cnm ya evde takılıyorum valla
sen napıyosun acüp
elf kayıp babası geldi ya oyuzden giremiyo cuma gunu gitcekmiş ondan sonra gelır kuzumm

hmmm anladım cnm yok burdayım bnde napıyım eltimde hamile ya ona misafir gelcekmiş evini fln süprdüm yenii çıktım yukarı şimdde takılıyorum nette takılırken şu yazıyı buldum çok güzel ya

Yeni doğacak bebeğin rabbiyle konuşması
doğumdan önce bebeğin rabbiyle konuşması
bebeğin doğmadan bir gün önce rabiyle konuşması
bebeğin dünyaya gelmeden önce rabbiyle konuşması

-Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmışBir gün Rabbimize sormuş:
-Rabbim beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?
-Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak Meleğin sana
her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın
- Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
- Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel en tatlı sözcükleri söyleyecek, konuşmayı dikkatle ve sevgiyle sana o öğretecek

- Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?
- Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm ama biliyorum ki, meleğin sana sürekli benden söz edecek ve iyi bir insan olmanın yollarını sana öğretecek
-O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete gelmeye başlar, bebek artık dünyaya gelmek
üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar
- Rabbim eğer doğmak üzere isem lütfen çabuk söyle bana meleğimin adı ne?
- Meleğinin adının önemi yok yavrum sen onu 'ANNE' diye çağıracaksın

cnm iyi diyelimm ii olsun valla gece kusuyorum günde 1 kere kustuktan sonrada salatalık yyip yatıyorumm sen nasılsınn

az kaldı ama 20 gün sonra rahatlarsın cnm 3 ayın dolunca . patates haşla ye çok iyi gelirr ben öyle yapıyrdum hem mideni tutar cnm. bizde iyiyiz rabbime şükürler olsun günümüz yaklaştıkça hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum sağlıklı olsunlarda yavrular . başka bişi istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…