- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.801
zaten çirkindi dermişim heheh
valla bilmiyorum görmediğim içinde solda diyince didim kız olcek
en azından onun kız olsunda biraz kız cicileri alayım
çok özeniyodum çağataya alırken kız kıyafetlerine
anlaştık kuzum keselim gitsin
puuuuuuuuuuuuuuu bizim kızlara diyim önce:))))
nerde kalmıştık evet sola yerleştiyse kız ihtimali yüksek:) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah birde allah gönlündekini versin.
kız kıyafetleri hem daha çok hem daha güzel
benimde iştah açık ama azcık firenlemek lazım yayoksa şişcez davul gibi
aynen üle valla kuzumm ama durdurmak zor oluyo
dün akşam şerbetli bi tatlı yedim tabiri caizse öküz gibi
peşinede ekmeğe ketçap sardım onu yedim
sonra gene tatlı felen acayip bişey oldu yani
maşallah size ya :))) yarasın bebişe
bi ara sevdam vardı hatırılyormusun asembim ondan hiç haber yok ne yaptı aceb?????????????
öyledir kuzucuk yalancı sancı bunlar :))) daha gününe var ferdanını bebesi çok tatlı maşallah gördünmü resimini hiç
gördüm kuzum geçenlerde bakmıstım maşallahhh çok tatlı tosuncuk bişey tam ısırmalıktı
bizde bi hayırlısıyla dogursaydık alsaydık bebişlerimizi kucagımızaa
şu zaman geçsede kavuşsak hemencıkk
zaten o bebişleri gördükçe dahada sabırsızlanıyorumm
amin cnm
benimde kocam sabırsızlanıyor ne zaman doğcak ben artık sevmek istiyorum koklamak istiyorum oğlumu diyor:::::::::::::::::= )bende gel sev karnımı diyor yok diyor içim tuhaf oluyor çıkınca severim.
hehe ne güzel işte kuzumm o da senle aynı duyguları paylaşıyo bebişini bekliyo sabırsızlıkla
kuzumm şimci kocişle meyve felen hüpletcez tv karşısında
oyuzden çıkmam icabediyoyarın gene görüşürüz emi balım kaymagımmm
gündüz kapabılırsem kocişin elinden pcyi gelirim olmadı yıne akşam ustu girerim
öpüyorum seni kocaman cnm kuzumm benımm
Hatunkarımm Günaydınn. Hiç geçmişi okumakla zaman kaybetmek istemeyeyim dedim malum zamanım kısıtlı. İş arkadaşım izinde sınav haftası bizim okulun ve bir dolu ders kitabı tarıyorum tek tek sayfalarını. Dün inanılmaz yoğundum şimdi hoca odasında yokken hemen yazayım dedin geçmişi evde akşam okuyacağım dün evde de zamanım olmadı. Haftaya inşallah daha fazla yazarım. Gerçi haftaya da yüksekokul sekreterliğine geçicem oradaki bayan izin alacak ama orada daha rahat olurum canlarım.. Özleştik biliyorum ama az kaldı. Hepinizin Beraat Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erişmeyi nasip etsin.. Hepinizi çok seviyorum canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?