Kaldığımız Yerden Her Telden..

puuuuuuuuuuuuuuu bizim kızlara diyim önce:))))

nerde kalmıştık evet sola yerleştiyse kız ihtimali yüksek:) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah birde allah gönlündekini versin.

kız kıyafetleri hem daha çok hem daha güzel

amiiiiiiiiiiin kuzummm
aynen üle valla gebişlikde ne aşerdin dersen kız cicileri diyebilirim
kız olursa eğer duyar duymaz yapışcam bebiş mağazalarına

bu arada iştahım cok acıldı kuzum benımm acayip yıyorum
sanırsam son ayda böyle olunuyo

benimde iştah açık ama azcık firenlemek lazım ya yoksa şişcez davul gibi

benimde iştah açık ama azcık firenlemek lazım ya yoksa şişcez davul gibi

aynen üle valla kuzumm ama durdurmak zor oluyo
dün akşam şerbetli bi tatlı yedim tabiri caizse öküz gibi
peşinede ekmeğe ketçap sardım onu yedim
sonra gene tatlı felen acayip bişey oldu yani

aynen üle valla kuzumm ama durdurmak zor oluyo
dün akşam şerbetli bi tatlı yedim tabiri caizse öküz gibi
peşinede ekmeğe ketçap sardım onu yedim
sonra gene tatlı felen acayip bişey oldu yani

maşallah size ya :))) yarasın bebişe

bi ara sevdam vardı hatırılyormusun asembim ondan hiç haber yok ne yaptı aceb?????????????

bi ara sevdam vardı hatırılyormusun asembim ondan hiç haber yok ne yaptı aceb?????????????

maşallah size ya :))) yarasın bebişe

amiiin kuzucum
sonumu bilemiyorum oyuzden bakalım kaç kilo ile tmmlıycam
bide şimdi ara ara adet sancısı gibi ama çok çok hafifi olan sancılar oluyo
ama oldukça kısa süreli bu da doğumun yaklaştıgına işaretmiş
yalancı sancımı neymiş ondanmış

evet kuzum hatırlıyorum ama dediğin gibi epeydir hiç yok
yanı ben yokken varmıydı bilmiyorum ama ben geldikten sonra hiç görmedim
umarım iyidir bebişide iyidir onunla benım yakındı zamanlarımız
inşallah herşey yolundadır

öyledir kuzucuk yalancı sancı bunlar :))) daha gününe var ferdanını bebesi çok tatlı maşallah gördünmü resimini hiç

öyledir kuzucuk yalancı sancı bunlar :))) daha gününe var ferdanını bebesi çok tatlı maşallah gördünmü resimini hiç

gördüm kuzum geçenlerde bakmıstım maşallahhh çok tatlı tosuncuk bişey tam ısırmalıktı
bizde bi hayırlısıyla dogursaydık alsaydık bebişlerimizi kucagımızaa
şu zaman geçsede kavuşsak hemencıkk
zaten o bebişleri gördükçe dahada sabırsızlanıyorumm

amin cnm

benimde kocam sabırsızlanıyor ne zaman doğcak ben artık sevmek istiyorum koklamak istiyorum oğlumu diyor:::::::::::::::::= )bende gel sev karnımı diyor yok diyor içim tuhaf oluyor çıkınca severim.

amin cnm

benimde kocam sabırsızlanıyor ne zaman doğcak ben artık sevmek istiyorum koklamak istiyorum oğlumu diyor:::::::::::::::::= )bende gel sev karnımı diyor yok diyor içim tuhaf oluyor çıkınca severim.

hehe ne güzel işte kuzumm o da senle aynı duyguları paylaşıyo bebişini bekliyo sabırsızlıkla
kuzumm şimci kocişle meyve felen hüpletcez tv karşısında
oyuzden çıkmam icabediyo yarın gene görüşürüz emi balım kaymagımmm
gündüz kapabılırsem kocişin elinden pcyi gelirim olmadı yıne akşam ustu girerim
öpüyorum seni kocaman cnm kuzumm benımm

bende çıkıyorum tatlım gidiyom eve gali öptüm seni ve çağatayımı kendinize ii bakın

herkse miyibaaa nasılsınıuz canlar ben geldim ama gidicem kahvaltı hazırlıycam babam spor çıktı o glmeden hazırşlıyım hiç vaktim olmuyo girmeye inanınki hergünüm dolu ama babamlar cuma gidiyo ve ben çok üzgünüm hiç gitmesleer off ayrılık çok kötü siz nasılsınız nasıl gidiyo özledim uleyn sizleri kendinize iyi bakın en yakın zamanda görüşmek üzere mucuk mucukkk

Hatunkarımm Günaydınn. Hiç geçmişi okumakla zaman kaybetmek istemeyeyim dedim malum zamanım kısıtlı. İş arkadaşım izinde sınav haftası bizim okulun ve bir dolu ders kitabı tarıyorum tek tek sayfalarını. Dün inanılmaz yoğundum şimdi hoca odasında yokken hemen yazayım dedin geçmişi evde akşam okuyacağım dün evde de zamanım olmadı. Haftaya inşallah daha fazla yazarım. Gerçi haftaya da yüksekokul sekreterliğine geçicem oradaki bayan izin alacak ama orada daha rahat olurum canlarım.. Özleştik biliyorum ama az kaldı. Hepinizin Beraat Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erişmeyi nasip etsin.. Hepinizi çok seviyorum canlarımm

dejvum gülüm şükür kavuşturana kız özledim vallaha nasılsın ne var ne yok iyimisin bitanem desene haftaya rahatız tam kadro buradyız inş kuzum sağolsın sneinde kandilin mübarek olsun herkesin kandili mübarek olsun tüm dualrınız kabul olsun canlar

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…