Kaldığımız Yerden Her Telden..

canlarım benımde kociş geldi şimdi pcyi alcak malesef ama arada kapar gelirim yine canlarım
öpüyorum hepiciğinizi kocamaaaaan

amin sağ salim bebişini kucağına alsın inşallah . rabbim kolaylık versin zor işi.

kimsecikler yok bende bir duşa girip gelirim burda olursanız görüşürüz kızlar :26::26:

pişştt elff nerelerdesin kızzz
gerci bende yoktum kii:)))

naıpyosun nasıl gidiyo gebelik...

elifimm bn gellldimmmmm
hoşgeldin kevserim nasılsın nasıl gidiyo bakalım görüşemedik bayadır iyimisinccanım
pişştt elff nerelerdesin kızzz
gerci bende yoktum kii:)))

naıpyosun nasıl gidiyo gebelik...

elisim hoşgeldin kuzum nasılsın sen nerelerdesin bakem benimde babamlar burda giremiyorum şimdi dışarı gittiler gezmeye beni götürmnediler çünkü her gezmenin sonu çıkarmakla bitiyo o yüzden sen otur didiler bana bugün hmilelik çok şükür sıkıntım yok bulantıar ışında çok sıkıntı ediyo ama sağlık olsun gülüm

iyim balım çok şükür ne yapıyım elifim yukarda kalıyorum kendi evmde kalamıyorumm evde çnkü yenilik kokuyo eve girdiğim zaman sürekli çıkartıyorum ya annemlerde kaıyorum yada kaynanamlarda bu duruma çok üzülüyorummm

oyy kıyamam sana balım uzaksın kaç zamandır evinden bende o kadar değil çok şükür yani yemek yaparken evimden tiksinti yok ama sürekli bulantı var çıkarma oluyo o zamanda yüzüm haşlanmış gibi kırmızı oluyo balım sen 3 aya girdin yine son demlerindşr inş bulantıların ama benim daha 2ye girdik işte var daha kuzum:26::26:

cnm eve gitmezsem normalde 1 kere ama eve girersem süreklii eşim gececi gel uyalım diye eve çağırıyo gidemiyorumm çok üzlüyorum eşimin yanında olamıyorumm oda ukarda rahat yatamıyo mecbr evde yatıyo yanına gidemiyorumm

sabret canım benim sabret çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır çok kötü bir birşey düşmanımın başına vermesin bulantısız hamilelik nasip etsin fıstığım isterken bubları düşünmezdik hiç ama şimdi

sabrediyorum allahım başka sorun vermesin ama buda çok zor eşim şuan evde yatıyo onun yanında olmakçok isterdim ama giremiyorummm offff şu mübarek gnde allahım yardımcımız olsunn çok zor elifim tam evm oldu ayrı oturcağım derken eve giremiyoum

amin gülüm rabbşm başka dert vermesin bitanem sıkıcaz dişimizi anlıyorum snei inden ayrı kalmak zor ama en azından geçici süreliğine elden ne gelir sizin taşınma işinşz ne oldu gideriz falan diyodun yaa kuzum

cnm kaynanamların borcunun bitmesi lazım 2 ay var

cnm kaynanamların borcunun bitmesi lazım 2 ay var

hım anladım hayırlısı olsun artık gülüm senin canın birşeyler çekiyomu istiyomu benim limon soyup yemek yada sade sodaya sıkıp bir limonu içesim geliyo sürekli ama soda zaralımıdır diyorum iişte bebeğe :26:

cnm öle yemek fln istiyo arda sadece ağzımda şeker fln olsun istiyorum çnkü ağzımda değişik bi tat var o tatdan nefret ediyorumm zararı olurmu bilmiyorum valla balım bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…