- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.881
cnm öle yemek fln istiyo arda sadece ağzımda şeker fln olsun istiyorum çnkü ağzımda değişik bi tat var o tatdan nefret ediyorumm zararı olurmu bilmiyorum valla balım bn
hım bendede sürekli yeme hissi oluyo ama yedikten sonrada bulanıyo bendede o tat oluyo zaten o yüzden sürekli o tattan kurtulmak istediğim için yeme hissi oluyo ama ağzıma tatlı sürmüyorum zerre kadar bile sürekli ekşili acılı istiyorum tuzlu istiyorum vallaha balısı
anladım cnm bzm bu ayın 16 zeka testne gitcez inşş bişey çıkmazzz
anammmmmmm geldinizmi o günlere gülüm yaa Allahın izniyle birşey çıkmıycak gör bak zaman ne çabuk geçiyo daha dün test yapmıştın hey gidi günler yeminle çok çabuk geçiyo şaşırıyorum ben diyodum daha 3 hatalık diye şimdi 8+2 günlük oldu
geldi gülümm geldii evet çabk geçti bide hayırlısyla atlatsakk
hoşgeldin kevserim nasılsın nasıl gidiyo bakalım görüşemedik bayadır iyimisinccanım
elisim hoşgeldin kuzum nasılsın sen nerelerdesin bakem benimde babamlar burda giremiyorum şimdi dışarı gittiler gezmeye beni götürmnediler çünkü her gezmenin sonu çıkarmakla bitiyoo yüzden sen otur didiler bana bugün hmilelik çok şükür sıkıntım yok bulantıar ışında çok sıkıntı ediyo ama sağlık olsun gülüm
olsun olsunnn
bulansında gebe oldugunu anla :)))
sende bebişinle gezersin sonra bol bol acısını cıkartırsın şekerciiimmm
valla bende tatildeydim 1 hafta
bu hafta döndüm ama iş yogun pek bakamıyorum..
öyle işte...
aman gülüm vallaha çok zor yani bezdirecek kadarinanki ama yapıcakda birşey yok gece gündz bu bulantıyla yaşamak insanı delirtiyor geçsede rahatlasak vallaha dimek tatildeydin nereye gitmiştin bakem ohh ne güzel gezmişin değişiklik olmuş işte gülüm
evet menem bişi biliyorum bi dönem bende cok yaşardım hatta mide bulantısı hapı bile kullanıyordum
yemek yiyemiyorsun ama acsın cok kötü bişiiiii
ne zaman gecicek acaba?
biz kandıra kerpe ye gittik canım.
cok güzeldiii ohhh
işe dönmek nasıl zor oldu anlatamam
halen tatil modundan cıkamadım vallahiiiiii
:26:
seneye tatil planlarını şimdiden yapmaya başladık.
eltim hemen ordan diyooo dur bakalım gidebilcekmisiniz filan hemen bebege getiriyo olayı gıcıkkkk
biz unutmaya calısıyoruz millet unutturmuyoooo
sorma balım yaa açım yiyorum ama kalmıyo çıkarsam bir türlü ağzımdaki o irenç tat inş geçer en kısa zamanda ohh vaşllaha içim bir tuhaf oldu tatil deyince kafanı dağıtıp mutlu geçirdiysen çok çok güzel balısı seneye ne olur belli değil evet ama bunu neden etraftan atlayıpda burunlarını sokuyolar hiç insan halinden anlamıyolar konuşuyolar ancak ayıp yaa ne kadar hassas oluyo insan çekmeyen bilmez vallahabenimde çevremde vardı inan ve şunu anladım gülüm ben anne olmaya hazır değilmişim yani korkular aldı nasıl olucak diye ama isterken nasıl gözüm karaydı yani sırf takıntı haline getirdiğimizden bu kadar sıkıntı çektik durupda mantıklı düşünmedik hiç bir zaman bak zamanı gelince kurban olduğum rabbim nasip ediyo her şekilde gülüm Allah o çevreyi bildiği gibi yapsın
evet zaten ben düşük yaptıgımda nasıl rahatlamıştım
bende acayip tırsmıştım vallaaa
ben zaten öyle cok istemiyorumda yaş gidiyo ondan .
nasılsa olcak bari olsun diyosun
tatil süperdiiiiiiii keşke hep tatil olsaaa hayat Tatil olsaa lalalaaa
ne yapıyonuz dedim kimseden ses yok ::::::::) neden acaba
anam nerde yazdın kuzum bende bakıyorum alttasın yazmıyosun didim msndesindir açtım bekleiyorum yoksun tam ben yazdım sende yazdın meleğim nasılsın canım benşm
yazdım kuzum görmedin galiba azcık tiripcan olayim bari dedim:))) iyi çalışıyoz yavrum ne olsun sen ne yaptın baban gidiyormuş cuma günü allah tekrarına nasip etsin inşallah.
çok sıkılıyorummmmm kusmak istemiyorum bunaldmm şuan herşeyden nefret ediyorum kendimdende
anamm ne oluyo kevserim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?