- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.901
çok sıkılıyorummmmm kusmak istemiyorum bunaldmm şuan herşeyden nefret ediyorum kendimdende
öyle gülüm daha sevincini yaşmadım düşün çünkü sevmek değil sadece ğır bir sorumluluk kaldırabilecekmiyim düşüncesi herşeyi götürüyo tabiki heyecan var ama dahası fazlası korku var Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin evlat yokluğuyla sınamasın olanlarada hayırlı evlat versin inş bencede haklısın keşke hep tatil olsa vallaha bak gezip tozsak sadece birde gülüm birşey diyicem ben bu ara sodaya taktım günde 2 tane falan içtiğim oluyo mşdemedeiyi geliyo sakıncalımıdır sence :26::26:
çok güzel ya zaten ağlıyodum iice koptum hayattaannnnalıntıdır:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..
Sevgili anneciğim,
Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?
Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana… Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?
Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?
Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.
Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…
Sizleri çok seviyorum…
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…
Doğmamış bebeğiniz…
alıntıdır:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::..
Sevgili anneciğim,
Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?
Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana… Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?
Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?
Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.
Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…
Sizleri çok seviyorum…
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…
Doğmamış bebeğiniz…
gibe psikolojisi tatlım :) dua et bol bol:) bugün kandil rabbim yardımcımız olsun
hıım bende günde 1 tane iyi diye duydum ama işte asitli yaa kararsızım birde hani günde 10 tane içebilrim o derece yani gülüm canım çekiyo elimde değil benim veltde benim gibi olucak birşey değilyaparız yaaa bizden bişey kurtulmaz:))))))
canım asitli oldugu için zararlı günde 1 tane iç ama 2 tane fazla gibi???
bence içme sen onuuu
elifim soda derken maden suyu mu diyorsun şekerli olanmı sade iç günde 1 tane diğeri kola gibi iyi değil haberin ola.
sıkılma balım benim neden sıkıldığını ben anlıyorumda elden birşey gelimiyo sen kocişinden ayroıısın yaaa ondan sıkılıyosunbilmiyorum elifim çok bunalıyorumm allahım yardım et yaaa
heeey millet ben geldiiim napıyosunuz bakemm
elfimmmm kuzummm sonunda denk geldikmi ne
aynen cnm dediğin gibi galiba gebelik piskolojisi yaa duduramıyorum kendmi ağlamaktannn ne etcem kızlar yardım ne biryere gitmek istiyorum ne yürümek ne oturmak yatmak bile istemiyorumm ellerimi bile gçrmek istemyorumm
vay vay vay kim gelmiş kim gelmiş kız dünürüm sonunda kavuştuk hee nasılsın bakem bitanem
geçicek tatlım sen kendini üzme bebişide etkileme
gecicek yakında ağlama konusuna gelince insan aşırı hassas oluyor tatlım ben ilk 3 ayımda eşimin yeğenleri pepe yi izliyordu onda bile duygulanıyordum hehe :)
hoşgeldin asemb nirdesin sen :))))))999999 kociş nereye gitti gene
he valla yaaa kavuştuk sonunda çok özledim seni cnm kuzummm
şükür kavuşturanaaiyiyim dünürüm çok şükür şimci banyodan çıktım
herifede sende gir diyip attım onu banyoya bende pcyi kaptım
sen nasılsın kuzumm bulantıların varmış çok zor bilirim kuzumm
bende günde 2 defa çıkarıyodum hep aç kalıyodum hiçbişeyde yiyemiyodum
ama 12. haftada geçmişti inşallahh senınde geçer tez zamanda balımm benımm
sen nasılsın napıyosun bak ekşi çekiyo demişsin bide tatlı hiç istemiyorum demişsin
bu durumda biz gerçekten dünür olcaz kuzummm yani kız bebiş geliyooo gelinim geliyooo
niyemiş cık cık benimde cnm tatlı hiç çekmedi kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum pipilim olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben onun pipisini yerim teyzesi kurban olsun ona
bende çok özledim canım benim çok özledim bende banyodan çıktım 2 saat önce soğuk suyla nasıl sıcak bunaltıyor birde babamlar var hani giymek zorunda kalıyorum öyle askılıyla falan duramıyorum yanında gülüm işte halim duman anlayacağın sorma bitanem bulantılar çok zor bende sürekli meyve su soda içiyorum yemek çok az yiyorum işte gülüm evet dediğin gibi ekşi çekiyo dünürüm gerçkten tatlı adına zerre ağzıma sürmüyorum deli gibi turşu limon bak bugün 3 tane limon tuzladım yedim gözüm dönmüş gibi
niyemiş cık cık benimde cnm tatlı hiç çekmedi kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum pipilim olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok derler yaa gülüm ekşi ayşe tatlı hakkı diye biz o mantıktan gidiyoruz balısı rabbim hayırlısını versin yeterki valla ben çirkinleştim çünkü yüzüme kaynar su dokmüşşünde soyulmuş gibi kıpkırmızı sürekli böyleyim çünkü çıkarmaktan halim kalmıyoyiceklerden anlaşılmıyor pek ama dış görünüşten anlaşılıyor yavrum nasıl güzelleştin mi bu ara çirkinleştinmi????????
vışşşş limon heee vay anamm vaay benımde hiç ekşi çekmiyo en başından beri hep tatlı yiyorum
banyoya girmeden öncede kocişi pastaneye gönderdim gene tatlı çektide cnm
soda fazla içme kuzum gunde 1 tane emi
ay sormaa banyoda ruhum daraldı yaa ılıkla yıkandım ama daraldım nefes almakta zorlandım herife çığırdım
bana soguk su getiiiir içim yanıyooo daraldııım dıye sağolsun bi koşu getirdide içtim
sonra dvm ettim yıkanmaya valla göbüşde buyudu nefes almak çok zorlaştı kuzumm
vakitde yaklaşıyo allahtan hayırlısıyla bi dogursamda rahatlasam şöyle yüzüstü bacakları açıp yatsam yatakta
hehe kem kümm demek öyle ama ama elfin kızı olcak bana neee biz dünür olcezz
yoksam kime vercem oğlumu ben yalnızmı kalsın paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?