Kaldığımız Yerden Her Telden..

yaparız yaaa bizden bişey kurtulmaz:))))))

canım asitli oldugu için zararlı günde 1 tane iç ama 2 tane fazla gibi???
bence içme sen onuuu

elifim soda derken maden suyu mu diyorsun şekerli olanmı sade iç günde 1 tane diğeri kola gibi iyi değil haberin ola.

çok güzel ya zaten ağlıyodum iice koptum hayattaannnn

çok güzelmiş balım vede çok anlamlı doğru söylüyor isteidk ona sordukmu sormadık ama korkularımızın önüne geçemiyoruz Allahım yardımcımız olsun ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gibe psikolojisi tatlım :) dua et bol bol:) bugün kandil rabbim yardımcımız olsun

aynen cnm dediğin gibi galiba gebelik piskolojisi yaa duduramıyorum kendmi ağlamaktannn ne etcem kızlar yardım ne biryere gitmek istiyorum ne yürümek ne oturmak yatmak bile istemiyorumm ellerimi bile gçrmek istemyorumm

yaparız yaaa bizden bişey kurtulmaz:))))))

canım asitli oldugu için zararlı günde 1 tane iç ama 2 tane fazla gibi???
bence içme sen onuuu
hıım bende günde 1 tane iyi diye duydum ama işte asitli yaa kararsızım birde hani günde 10 tane içebilrim o derece yani gülüm canım çekiyo elimde değil benim veltde benim gibi olucak birşey değil
elifim soda derken maden suyu mu diyorsun şekerli olanmı sade iç günde 1 tane diğeri kola gibi iyi değil haberin ola.

evet bitanem maden suyu sadesini günde 2 kere içiyorum ama asitli yaa zararlı diyorum işte

heeey millet ben geldiiim napıyosunuz bakemm
elfimmmm kuzummm sonunda denk geldikmi ne

aynen cnm dediğin gibi galiba gebelik piskolojisi yaa duduramıyorum kendmi ağlamaktannn ne etcem kızlar yardım ne biryere gitmek istiyorum ne yürümek ne oturmak yatmak bile istemiyorumm ellerimi bile gçrmek istemyorumm

geçicek tatlım sen kendini üzme bebişide etkileme

gecicek yakında ağlama konusuna gelince insan aşırı hassas oluyor tatlım ben ilk 3 ayımda eşimin yeğenleri pepe yi izliyordu onda bile duygulanıyordum hehe :)

hoşgeldin asemb nirdesin sen :))))))999999 kociş nereye gitti gene

vay vay vay kim gelmiş kim gelmiş kız dünürüm sonunda kavuştuk hee nasılsın bakem bitanem

he valla yaaa kavuştuk sonunda çok özledim seni cnm kuzummm
şükür kavuşturanaa iyiyim dünürüm çok şükür şimci banyodan çıktım
herifede sende gir diyip attım onu banyoya bende pcyi kaptım
sen nasılsın kuzumm bulantıların varmış çok zor bilirim kuzumm
bende günde 2 defa çıkarıyodum hep aç kalıyodum hiçbişeyde yiyemiyodum
ama 12. haftada geçmişti inşallahh senınde geçer tez zamanda balımm benımm
sen nasılsın napıyosun bak ekşi çekiyo demişsin bide tatlı hiç istemiyorum demişsin
bu durumda biz gerçekten dünür olcaz kuzummm yani kız bebiş geliyooo gelinim geliyooo

hoşbuldum kuzumm pc kocişteydi bende banyoya girdim çıktım
şimdide onu soktum zorla banyoya napam başka türlü pc kalmıyo bana

kevserim cnm tamamen gebişlikten bu ağlamalar sıkma canını emi
bak tatlımı tatlı bebişin seninle karnında dokun bi ona sev onu annesi
bide gülümse ona keyfın yerine gelır kuzum benım

bende çok özledim canım benim çok özledim bende banyodan çıktım 2 saat önce soğuk suyla nasıl sıcak bunaltıyor birde babamlar var hani giymek zorunda kalıyorum öyle askılıyla falan duramıyorum yanında gülüm işte halim duman anlayacağın sorma bitanem bulantılar çok zor bende sürekli meyve su soda içiyorum yemek çok az yiyorum işte gülüm evet dediğin gibi ekşi çekiyo dünürüm gerçkten tatlı adına zerre ağzıma sürmüyorum deli gibi turşu limon bak bugün 3 tane limon tuzladım yedim gözüm dönmüş gibi

niyemiş cık cık benimde cnm tatlı hiç çekmedi kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum pipilim olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

vışşşş limon heee vay anamm vaay benımde hiç ekşi çekmiyo en başından beri hep tatlı yiyorum
banyoya girmeden öncede kocişi pastaneye gönderdim gene tatlı çektide cnm
soda fazla içme kuzum gunde 1 tane emi
ay sormaa banyoda ruhum daraldı yaa ılıkla yıkandım ama daraldım nefes almakta zorlandım herife çığırdım
bana soguk su getiiiir içim yanıyooo daraldııım dıye sağolsun bi koşu getirdide içtim
sonra dvm ettim yıkanmaya valla göbüşde buyudu nefes almak çok zorlaştı kuzumm
vakitde yaklaşıyo allahtan hayırlısıyla bi dogursamda rahatlasam şöyle yüzüstü bacakları açıp yatsam yatakta

niyemiş cık cık benimde cnm tatlı hiç çekmedi kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum pipilim olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hehe kem kümm demek öyle ama ama elfin kızı olcak bana neee biz dünür olcezz
yoksam kime vercem oğlumu ben yalnızmı kalsın paşam

yiceklerden anlaşılmıyor pek ama dış görünüşten anlaşılıyor yavrum nasıl güzelleştin mi bu ara çirkinleştinmi????????
yok derler yaa gülüm ekşi ayşe tatlı hakkı diye biz o mantıktan gidiyoruz balısı rabbim hayırlısını versin yeterki valla ben çirkinleştim çünkü yüzüme kaynar su dokmüşşünde soyulmuş gibi kıpkırmızı sürekli böyleyim çünkü çıkarmaktan halim kalmıyo

bende sürekli ekşi çekiyo ama bakacağız artıkın hakkımı ayşemi diye ne zaman belli olurki şuan 8+2 günlük oldu işte dimek pastaneye yolladın bende yarın bizzat kendim gidecem eşimin doğum günü babam gitti yarın için pasta siparişi verdi gidicez pastaneye işte eşimede tel açıcam diyicemki canım tatlı çekti ama o yukardkilerden al diye gelecekki biz ordayız süpürüzzzzzz olucak işte evet gülüm benim doğumun yaklaşıyo rabbim inş hayırlı doğum nasip etsin normalmi sezeryanmı düşünüyosun şimcik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…