Kaldığımız Yerden Her Telden..

hayırlısı olsun kuzumm Rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm benımmm
benım 12. haftada belli olmustu kuzum ama kız olursa daha geç belli oluyo diyolar
aaa ne güzel düşünmüşsünüz kuzumm çok güzel bi süpriz olcak kocişine çok sevincektir
amiiiiiiiin kuzumm benım ben sezeryan dusunuyorum kuzumm dünde sezeryan yasagı yasalaştı emme
drum yaparız demişti umarım vazgeçmez yoksam napcam bilmayrum balım :18::18:
senın varmı bi fikrin kuzumm normal sezeryan ne düşünüyosun cnmcım :44:

amin bitanem cümlemize en başta zaten hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda inş evet kız olursa geç derlerki kardeimdede 8. ayyına kadar ent göstermedi zilli artık hayırlısı olsun ne diyelim evet güzel olucak balım normalde ben çıkamıyorum dışarı yalnız bu sene isabet oldu babamın olması sağolsun kırmadıda gitti verdi sıparişi işte dimek sezeryan düşünüyosun yasak geleli baya oldu diye biliyorum benimde eltim doğum yaptı 5 gün yattı hastanede kaç gün sunş sancı veridler isteğe göre yapamıyoruz son demde doktor tamam derse alırız dediler ki öylede oldu valla balım açıkçcası ben normal düşünüyorum gülüm sezeryan zor yani bakım olması lazım ben bebeğimi doğurunca yanımda kimse dursun istemiyorum annem olsa amnna ama dışardan herhangi birisi yada eimin annesi geldsinde benden öte baksın bildiği gibi yapsın istemiyorum normal olursam kalkarım bakarım yavruma iyorum ama tabi rabbim hayırlı olnaı nasip etsin gülüm

amiin kuzumm tüm hamişler için Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin inşallahh
anladım kuzum sende haklısın tabi normalde daha rahat toparlanırsın dediğin gibi kuzum
inşallah gönlüne göre olur balımm benım kolay dogumlar olur hepimiz için inşalllah
eltinde çekmiş yazık neyseki kurtulmus ama zor olmus yani
doğru ya senın küçük zilli çok geç belli etmişti kendını
amanııın senın okaa geç belli olmasın yaa çatlarım yoksam
çokdan beridir konusuluyo yasaklancak diyede anca dün geçe yasalaştı
ben doguraydımda öyle yasaklanaydı ne güzel olcaktı

kuzularımm benım kociş çıktı şimdi sofrayı hazırlıyıp mama yiycez
yine görüşürüz canlarım benımmm
moonum elfimm öpüyorum ikinizide kocamaaan cnm arkadaşlarım benım

amin bitanem sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş bitanem yani gülüm rahatlık açısından sonasını düşünüyorum ikisindede acı çekiyosun hiç değilse sonrasını düşüneyim diyorum ama tabi düşünmekle olmuyo rabbim hayırlı olanı nasip etsin fıstığım inş o kadar geç olmaz çünkü bizde çtlarız ama eşim diyoki benimde içime kız doğuyo erkek istemesine rağmen ama bakıp görek bitanem senin doktorun olur demişşe belkim yapar ama inanki öyle dizilerde gördüğümüz gibi sancım geldi gittim doğurdum olmadı sezeryan gibi olmuyo eltim ne çekti şişti böyle sancı verolar açılma yok en sonunda açıldı ama bebek pozisyona gtirmemiş saçmalık bunu kontrolde anlamamışda gerizekalı onun için palnla programla olmuyo yeterki hayırlısı olsun canımıniçi

tmm bitanem bende çıkıyorum gideyim uzanayım abbaklarda gelir şimdi görüşüürz inş cuma günü öpüyorum canımıniçi

eliffffffffffffff

Allahım bu kadar olur yemin ederim bebeğimin hakkı için aklımdasın özel mesaj atayım dedim kayıtlı değlsin nikinide tam yazılışını bilemedim meraklandım kaç gündüğr cinsiyetini oflum vallaha kalbim temizmiş bak geldin yemin ederimki hoşgeldin kuzum nasılsın bakem cinsiyetini öğrendinizmi gülüm:18::18::18:

:))
kurban olurum sana ben..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
kaç zamandır bakıyorum kimse yok..
şimdi bakayım dedim.
rastgeldik demek..
oğlum olcak canım :))

:))
kurban olurum sana ben..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
kaç zamandır bakıyorum kimse yok..
şimdi bakayım dedim.
rastgeldik demek..
oğlum olcak canım :))

cümlemizden razı olsun bitanem vallaha bak dün evi süprüyorum babamlar bende yaa gremiyorum diyorum acep oflumun cinsiyeti belli oldumu bak şu mübarek günde yemin ederimki bugünde babam yok girdim baktım kayıtlı değlsin ama istek gönderdim demek oğluşun olucak ohh maaşallah ona annesi gözümüz aydın olsun o zaman bitanem Allahım analı babalı büyütsün inş hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına canım arkidişim benim

canım benim sağolasın..
hayırlı sağlıklı olsunlar yeter...
sen naptın kalp atışlarını duydun değil mi

canım benim sağolasın..
hayırlı sağlıklı olsunlar yeter...
sen naptın kalp atışlarını duydun değil mi

sende sağolsın kuzum benim bende duydum evet geçen gittiğimde sorun yok çok şükür işte bir tek mide bulantılarım bunaltıyo onun dışında çok şükür haa birde benim memeişler inanılmaz acıyo gece üstüne yatıyorum dönerken nasıl sızlıyolar sanki kesiyorum gmvdemden o derece seninde öylemiydi yada öylemi kuzum

hadi gözün aydın o zaman :))
evet canım memişlerim hala aynı derece sızlıyo uçları çok acıyo
bir de cocaman oldular sığmıyolar

hadi gözün aydın o zaman :))
evet canım memişlerim hala aynı derece sızlıyo uçları çok acıyo
bir de cocaman oldular sığmıyolar

sağolsın bitanem evet yaa sorma birde taş gibi oldular şişirmişim gibi vallaha taşıyamıyorum ağır geliyolar zaten hep fazlalık görmüşümdür şimdi hepten fazlalık oldular

sağolsın bitanem evet yaa sorma birde taş gibi oldular şişirmişim gibi vallaha taşıyamıyorum ağır geliyolar zaten hep fazlalık görmüşümdür şimdi hepten fazlalık oldular

ayy sorma zaten fazlalık çoktu.
şimdi daha fazla oldular.
benden on metre önden gidiyolar

ayy sorma zaten fazlalık çoktu.
şimdi daha fazla oldular.
benden on metre önden gidiyolar

hee yaaa aynen vallaha bak sana bir krem adı vereyim balım doğuma ondan al banada ebe söyledi eltimin yanında kaldım yaaa memenin ucu yara olmasın emzirirken diye birde bebeğin ağzı pamukçuk oluyo yaa o engelliyo dedi hani ebe dediği için ben alıcam belki sende almak istersin kızlarada söyliuyim asembe falan carbosol diye bir krem birde doğumda karışık meyve suyu içmemek lazımmış çünkü portakal gaz yapıyomuş birde yemeklerin içine bildiğimiz kimtondan biraz koyarsanız gaza birebir dedi bilginiz olsun sizinde ben yazdım kenara lazım olur illaki:18::18:

sağol canım benim işe yaramaz mı..
göğüs ucu yarası çok oluyo yaa.
bakalım o zamanları da görürüz inşallahh :))
baya bilgi varmış sende de..
öğrendikçe burdan yaz

sağol canım benim işe yaramaz mı..
göğüs ucu yarası çok oluyo yaa.
bakalım o zamanları da görürüz inşallahh :))
baya bilgi varmış sende de..
öğrendikçe burdan yaz

kuzum bilmemde normalde ebe geldi sağolsun söyledi bende o yollardan geçtim dedi anlattı emzirme şeklini sakın ememnin ucunu vermeyin dedi eğerki memenin ucu acıyosa yanlış emzirmektendir dedi o kahve kısmının hepsini vereceksiniz dedi dört parmak alttan bir parmak üstten tutarak emzirin falan dedi hani böyle bildiğim öğrendiğim olursa yazarım bitanem yeterki işe yarasın sende yaz bilgilendirelim birbirimizi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…