- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.941
kuzum bilmemde normalde ebe geldi sağolsun söyledi bende o yollardan geçtim dedi anlattı emzirme şeklini sakın ememnin ucunu vermeyin dedi eğerki memenin ucu acıyosa yanlış emzirmektendir dedi o kahve kısmının hepsini vereceksiniz dedi dört parmak alttan bir parmak üstten tutarak emzirin falan dedi hani böyle bildiğim öğrendiğim olursa yazarım bitanem yeterki işe yarasın sende yaz bilgilendirelim birbirimizi kuzum
tabi bebeğim birbirimize çok lazım olcak bu bilgilerr :)
mrb hoşgeldinsenınde kandilin mübarek olsun
ben iyiyim çok şükür bi geleyim bakayım dedim sizlere ama kimsecikler kalmamış
sen nasılsın
slm ben geldim babamlar gitti çok kötüyüm yaaa çok zor oluyo bu ayrılıklar dayanamıyorum şimdiden özledim ev boş kaldı yataklarına bakıyorum yastıklarını kokluyorum offf neden gittilerki yaaa
hoşgeldin canım..
ahh bu ayrılıklar...
ben aileme çok yakınım ALLAHtan...
eğer ki memlekete taşınma fikirleri olmasa tabii..
ALLAH kavuştursun canım ne diyim ama ağlama bak bebeğin de ağlıyor
cuma saati bakk kalk al abdestini kıl namazını dua et..
cuma saati çok önemlii...
slm ben geldim babamlar gitti çok kötüyüm yaaa çok zor oluyo bu ayrılıklar dayanamıyorum şimdiden özledim ev boş kaldı yataklarına bakıyorum yastıklarını kokluyorum offf neden gittilerki yaaa
hoşgeldin kuzum sorma çok zor oluyo babamında gözleri doldu üzülme daha çok görüğşücez dedi ama işte ev boşalınca insan çok kötü oluyo bu sefer çok güzeldi çok güzel zaman geçirdik kardeşim falan nasıl canımı acıtıyo bir bilsen 2 saatitr ağladım artık 3 kere çıkardım çok ağır geldi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka.s. kuzucuk üzülme demicem insan üzülüyor çünkü rabbim başka ayrılıklar vermesin , işte gelmeleri güzel oluyorda insana giderken çok koyuyor birkaç güne alışırsın tatlım. bebişi düşün hemen atlatmaya çalış oldumu
hoşgeldin kuzum sorma çok zor oluyo babamında gözleri doldu üzülme daha çok görüğşücez dedi ama işte ev boşalınca insan çok kötü oluyo bu sefer çok güzeldi çok güzel zaman geçirdik kardeşim falan nasıl canımı acıtıyo bir bilsen 2 saatitr ağladım artık 3 kere çıkardım çok ağır geldi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak şimdi üzüldüğün yeter kendini harap etme bebiş olmasa dicem ağla rahatlarsın onu düşün annesi yazık değilmi meleğe(( rabbim tez zamanda tekrar kavuşturcak zaten zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın 9 aylık olmuşsun doğuma gelmişler yanındalar kuzum.
canım elimde değil yemin ederim elim hiç bişeyi toplamaya gitmiyor çok fena etti beni durduramıyorum kendimi gerçkten geçer biliyorum ama şuan için bunu yapamıyorum çok zor geliyo ben ababma kardeşime çok fazla düşkünüm herkes düşkündür tabi ama benim durumum farklı annemiz olmadığuından kardeşimde babamda çok farklı bir yerde yaa anltmasıı zor yaşaması zor sen booşverbeni gülüm geçer elbet sen nasılsın nasıl gidiyo kuzum
yavrum zaten seni anlıyorum bende senin gibiyim annemler her geliş gidişte oturup ağlarımda işte bu sefer bebek var diye fazla üzmedim kendimi ama birkaç gün zor geçti kafanı başka şeylere ver mümkünse gez kafanı dağıt daha çabuk alışırsın.
biz iyiyiz teyzesi tepiklerimiz hat safhada artık tepkide veriyor annesine:) 23 temmuzda kontrolümüz var gene dr gitcez zaten ondan sonra da 1,5 ay gibi bişi kalıyor doğuma rabbim sağlık sıhat versin inşallah. bugün bir hastane çıkışı daha aldık iki takım götüreyim dedim doğuma. hafta sonuda birazdaha eksiklerimiz var onları tamamlıcaz. odamızını halısı ve avizesi kaldı onlara bakıcaz artık yavaş yavaş ağırlaşmadan bitirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?