- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.961
oflum hayırlı olsun cnm geliyormuş pipilin :) bak hemencik açıp gösteriyor şeylerini kızlar usturuplu geliyor saklıyor kendini:)) rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hiç acısını göstermesin .
ee bak ramazanda gidiyormuşsun daha ne cnm.evet alalım ozaman patik çorap yanımıza bak tecrübelenmişsin:) maşşallah sana ben normal düşünüyorum kuzum
daha doğrusu drda gene son an belli olcak ben normale hazırılyorum kendimi artık rabbim neyi uygun görürse o olcak.
öyle benimkide 14 te belli olmuştu biz söyletmedik dr değişme ihtimali olabilir diyesağol canım benimmm..
aynen ilk gittiğimde saklamıştı ama sonradan açtı gösterdii..
AMİNN. RABBİm kimseye evlat acısı göstermesin..
evet canım nasipse gidicez inş bende eltimin yanında kaldım yaa ordan gördüm gülüm çocuk nasıl emiyor böyle patikde koymamış çorap geçiridim obnnuda ıslattı al en çorapda al sıcak deme onların ayakları buz oluyo görğüceksin zaten normal olunca inş o kadar kalmazsın hastanede birde carbosol diye bir krem var onu memeişin ucuna sürüyosun ne acıyo nede çocuğa zararı var hatta pamukçuk olmasını engelliyomuş ebe dedi bana birde karışık meyve suyu içme getiren olsada hani içinde portakal oluo yaa o gaz yapıyomuş hepsini ebe söyledi gülüm
öyle benimkide 14 te belli olmuştu biz söyletmedik dr değişme ihtimali olabilir diye16 da söyledi dr . sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah.
eferin o ebeye bilgilendiriyor... ben zaten hazır meyve suyu içmiyorum kuzum bayadır. ama söylediğin iyi oldu enerji toplayalım diye veren olur içmeyiz taze getirin deriz:)
evet canım sağolsun hiç ilgilenmeyende vardı bilgiyi verende işte ayırım oluyo yaşadıkça öğrenizez tecrübe edicez bende çaydan tiksindiğim için şuan içiyorum ama bıraktım kabızlık oluyo afedersin sıkıntı ediyo iyice aslında en güzeli alıcaksın vişnesini kızılcığınız koyucaksın dondurucuya bol bol içiceksin ben bu sene öyle yapıcam nasipse babam sağolsun gitmeden aldı dondurucumu kızım organik yemen içmen gerek dedi aldı gitti bak şimdi yine canım yandı
içme tatlım meyve suyu iyi değil, bol bol ayran süt iç ,geçer zaten yakında bulantıların rahatlarsın inşallah.
sabahları içiyodum işte kahvaltıda 4 gündür bıraktım artık faydasınıda gördüm süt içemiyorum bulantılarımdan ama yoğurt yiyorum hergün o iyi geliyo balım
ben size bebişim hareket etti hissettim dedim hiçbişi demedinizz
aaa çok ayıp etmişiz:) görmedim cnm . nasıl hissettin anlat bakalım :) harektli olcak senin prens heralde maşallah.
önceki sayfaya yazdımm :)))
hareketli olcak o kesinn
yiyorum canım eşim zaten başımda sürekli et yumurta yo o yok bu babamın yanında bile dinlemiyor eliyle yedirmeye kalktı kaçkere allttan tepiği yedi kaç kere gıcık boş bulunuyo işteen azından yoğurt ye gerçi yoğurtta daha fazla kalsiyum var sütten iyi yani
ben size bebişim hareket etti hissettim dedim hiçbişi demedinizz
yiyorum canım eşim zaten başımda sürekli et yumurta yo o yok bu babamın yanında bile dinlemiyor eliyle yedirmeye kalktı kaçkere allttan tepiği yedi kaç kere gıcık boş bulunuyo işte
ayy kusuruma bakma oflum ben teldeydim şimdi farkettim yazdığını hoş geçmişte yazfığını görmedim o ayrı kusuruma bakma balım demek hissettin nasıl bir duygu peki:26:
ne güzel işte kız yedirsin elceziyle ne olmuş:))))))))))) aferin iyi baksın size.oda bugünleri bekledi tek başınamı bekledin sanki en mutlu insanlar dan biri o......... maşallah
benimkide diyor ya bu bebiş ne zaman gelcek ya çok özledim koklamak kucağıma almak istiyorum diyor bende diyom gel göbeğimi sev diyom korkarım diyor tekme attımı huylanıyor:) manyak sinir ediyor beni
yiyorum canım eşim zaten başımda sürekli et yumurta yo o yok bu babamın yanında bile dinlemiyor eliyle yedirmeye kalktı kaçkere allttan tepiği yedi kaç kere gıcık boş bulunuyo işte
ayy kusuruma bakma oflum ben teldeydim şimdi farkettim yazdığını hoş geçmişte yazfığını görmedim o ayrı kusuruma bakma balım demek hissettin nasıl bir duygu peki:26:
harikaaa bişeyyyyyyyyyyyyyyyy
midem bulanıyo yaa off
Allahın bir mucizesi bunlar gülüm tadını çıkar miden neden bulanıyo sen ilk 3 ay çektinmi mide bulantılarını
çektim de çok azzz yanii..
aç kaldıkça bulanıyoo resmennn :26:
hımm anladım evet açlık hissi daha çok bulandırıyo bendede aynı mutlaka 2 lokmada olsa atıştırıyorum yoksa çok feci oluyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?