Kaldığımız Yerden Her Telden..

çıbık kraker yiyin kızlar ara ara bastırsın midenizi bende 4 aya yakın çekmiştim elifim biliyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen. sabahları oluyordu bende geçiyordu o çıkmayınca gün boyu midem kötü oluyordu.. eeeeeeee analık böyle çekicez

slm kızlar ben geldim nasılsınız.oflum gözün aydın tepiklenmişsin gü<zel bir duygu olsa gerek.elifim sen nasılsın nasıl gidiyor ben doktora gittim bana dediki rahimde çok ufak bir düzensizlik var ama geçer dedi.ilaç verdi duphaston diye bir ilaç verdi ve lekelerim geçti gibi.adetime 1 hafta falan var 3 günü gidecem bakalım düzelmişse çalışmalara devam edecez.lekelenmelerden dolayı eşimle 1 aydır kapalıyız valla

yok anacım kraker falan fayda etmiyo lanet bulantı bildiğini okuyo deli oluyorum bu halime ggece kalkmaya göreyim hemen birde bu bir kaç gündür inanılmaz kasık ağrım var böyle birşey olmamıştı hiç bebek büyüdükçemi oluyo acaba normalmi gülüm:26:

yok anacım kraker falan fayda etmiyo lanet bulantı bildiğini okuyo deli oluyorum bu halime ggece kalkmaya göreyim hemen birde bu bir kaç gündür inanılmaz kasık ağrım var böyle birşey olmamıştı hiç bebek büyüdükçemi oluyo acaba normalmi gülüm:26:

slm kızlar ben geldim nasılsınız.oflum gözün aydın tepiklenmişsin gü<zel bir duygu olsa gerek.elifim sen nasılsın nasıl gidiyor ben doktora gittim bana dediki rahimde çok ufak bir düzensizlik var ama geçer dedi.ilaç verdi duphaston diye bir ilaç verdi ve lekelerim geçti gibi.adetime 1 hafta falan var 3 günü gidecem bakalım düzelmişse çalışmalara devam edecez.lekelenmelerden dolayı eşimle 1 aydır kapalıyız valla

hoşgeldin fındığım nasılsın kuzum özledim kız seni baya zaman oldu görüşmeyeli demek gittin doktora iyi etmmiişşin gülüm gitmekle lekelenmeler olur derler ama işte adetinin 3. günü hormon testlerimi yapılıcak inş çalışmalarınızın karşılığını hayırlı bir şekilde alırsınız bitanem inş AMİNNNNN

a.s hoşgeldin yoktun bayadır cnm . iyi maşallah yakında seninde güzel haberlerini alıcaz ozaman.

o bebişin iyi olduğunu gösteriyor kusmak iyidir :) gebelikte araşıtrı bak çoğu bilim adamına göre bile öyle kusma varsa bebek düşme olasılığı azalıyormuş ne hikmetse

evet gülüm bende okudum onu geçenlerde öyle diyolar ne kadar bulanırsa düşük tehlikse o kadar az oluyomuş artık rabbimin taktiri gülüm şikayet etmek değil aslında benimki ama zor hepsi bu:26:

yok canım hormon değil sadece bakacaklar rahime düzene girmişmi diye.düşük sonrası biliyorsun dengesizlik oluyor ya.onun için bende tekrar hayırlı bir şekilde hamile kalmak istiyorum tabi hayırlısıysa.

yok canım hormon değil sadece bakacaklar rahime düzene girmişmi diye.düşük sonrası biliyorsun dengesizlik oluyor ya.onun için bende tekrar hayırlı bir şekilde hamile kalmak istiyorum tabi hayırlısıysa.

anladım canım benim hakkında hayırlısı olsun yeterki hiç takma kafana emi rabbim nasip edince herşey boş ama şunu bilki hiçbirşey bizim elimizde değil ne yaparsak yapalaım rabbim nasip edecek hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

öyle tabiki Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh

fndfrkfnd hayırlısı cnm biliyorum rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin cnm

kızlar ben bulaşığı yıkamaya geçiyorum biraz kafam dağılsın yine geldiler bana babamların yatağını topladım içim cızzz etti ben kaçar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

evet canım ee nasıl gidiyo peki nasılsın uzun zaman oldu neler yapıyosun kuzum

iyi valla canım ne olsun ya.annemler burdaydı herşey çok güzeldi ama gittiler eşim bugün ankaraya gidiyor yarın dönüyor kısmetse bizde haftaya cuma taile çıkmyı düşünüyoruz ama karar veremedik nereye gitsek

Günaydın kızlarrr... Bugüğn cumartesii ve ben maalesef saat 8 de ayaktaydım çünkü inşaat çalışmaları var buralarda ve uyumak mümkün değil mahmur bir şekilde uyandım uykum kaçtı. Yoğun bir haftayı atlattım çok şükürrr.. Pazartesi de yüksekokul sekteterliğine geçicem. 3 hafta da oradayım ama bizim orası gibi yoğun olmaz. Gelirim yanii.. Gelişmeler var mı uzak kaldım internette nedense yavaş geçmiş okumadım sayfalar arası baya yavaş geçiyorum..

Elifimm Allah kavuştursun gitmiş babanlar, öyle alışıpta sonra gidince kötü oluyor normalde alışmış oluyorsun dayanıyorsun ama gitikten sonra ki birkaç gün felan ama iyi olsunlar da baban kardeşlerin varsın uzakta olsunlar. Demek mide bulantıların devam ediyor ahh kuzum yaa biraz ağır geçiriyorsun ama normal daha ilkm ayların geçecek inşallah az daha dayan hastalıktan değil ki bebeğinin varlığından yaşıyorsun bunları şükürler olsun.. Benim ara kanama falan gelmedi gülüm yine ama ne zaman regl olcam bakalım geçen ay 23. gün falan olmuştum biliyosun bu ay sürekli bembeyaz akıntım geldi gerçi çalışma yok annem vardı o gitti ben yoğundum iş yerinde yattığım yeri bilmiyordum eve gelince bakalım artık. Tatile gitmeden regl gelip bitse de yumurtlama günü yakalasam barii 3 haftam var önümde.

Moonum sen nasılsın balımmm... Umarım iyisindir yine güzel paylaşımlarınla hareketlendiriyorsun topiğimi bir sorun yoktır inşallah net yavaş geçmişe bakamadım bir durum varsa da bir gelişme falan bilemiyorum net çok yavaş şu an gün içinde düzelince teker teker bakıcam.

Asembcim canımmm nasıl gidiyor hazırlıklar balımm yaaa karınlarınız çok büyüdü mü foto paylaşsanıza valla merak ediyorum hee.. Benden size gelin mi gelir damat mı bilemicemm...

Erken kalkmamın tek iyi yanı erkenden işleri bitiricem hiç olmazsa pazar işi de var erkendne hallederim mamalar yapıcamm canımın istediği şeyler vardı sonra gün içinde uyurum yine belki.. Çok teşekkür ederim canlarım size yokluğumda da burayı bırakmamışsn yazmışsınız sağolun varolun iyi ki varsınız cansınız

herkese slmnasılsınız kızlar dejavum nasılsın balım benim eşim akşam 7 de göreve gidicek ben msnde olucam eğerki işin olmazsa müsait olursan görüşürüz bitanem özledim yok gelmeezsen canın sağolsun meleğim şimdi çıkıyorum eşim evde akşam görüşmek dileğiyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…