- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.001
melisam nasılsın canım tatildemisin geldinmi yoksa
kıslar bi gireyim dedim nasılsınız yine hafta sonu ve yine kimsecikler yok:))
neler yapıyosunuz elifcigim babanlar gitmiş allah kavustursun canım b i anda evi dolduruyolar sonra gidince yapayalnız kalınıyo demi bana da cok koyuyo alıştırıp gitmeleri.
ama olsun bi tanemyakında bebek seslerri yankılanacak evinde ne güzel.
dejavum sen insaat sesleriyle uyanıyosun bende her sabah yigenimin sesiyle 8 de ayaklanıyo sıpacık ya. kıslar 19 unda geliyorum ist a. o zaman bi ongün görüşürüz rahat rahat. sonrasında ayvalıga gececem esimle. sizleri cok özledim mooonum ayım ısıgım sen nasılsın canım.
ohhh ohhh tatşil kuşu seni gez eğlen bakem biz sıcaktan kavruuyoruz resmen gülüm yaa evet babamlar gitti sağolsın bitanem Allah razı olsun evet çok zor oluyo dün aptal aptal gezdim ağladım ama bugün biraz daha iyiyim işte biranda alışınca ev boş geldi ama çok şükür gittiler sağsalim kuzum sorma bebek sesi olucakda gece uykusuzluk falan düşününnce şimdiden uykuları depolamak lazım aslında balısı sen nasılsın nasıl gidiyo demek geliceksin sonra gidiceksiniz gez bakalım bakalım biz ne yapıcaz ramazzan geliyo nasıl tutucaz gülüm yaa bu sıcklrda
iyi tatiller olsun kuzuma ohh keyfini çıkar kuzum bende iyi sayılırım balım mide bulantısı zor geliyo ama geçicek inşallah balım yaatatildeyim canım netten iki dakka gireyim dedim sen nasılsın canım
evet balım biraz böyle alt taraf şiş gibi zati göbek varda bende ama böyle sivrildi gibi eşimde diyo bugün 8+5 olduk teyzesigöbişin cıktımı kıs:26::26:
elifim ya sana bisi sorcam bu hayıt hapını kullanırken cok fazla akıntın ve kasık agrın olmusmuydu:26::26::26::26:
benim akıntılarım cok fena ya.
iyi tatiller olsun kuzuma ohh keyfini çıkar kuzum bende iyi sayılırım balım mide bulantısı zor geliyo ama geçicek inşallah balım yaa
evet balım biraz böyle alt taraf şiş gibi zati göbek varda bende ama böyle sivrildi gibi eşimde diyo bugün 8+5 olduk teyzesi
gülüm akıntım oluyomuydu hatırlayamıyorum ama tek bildiğim o hayıttan sonra memeişlerdeki mavi damarlar olması ben onun hiç bir faydasını görmedim kullanımaından yanada deidlim ben doktorada sordum ama adını bile duymamış her bitkisel ilaç bir değil dedi önermiyoruz dedi yan etksisi çok fazla olabiliyo bence sende içme bitanem
canım insallah oruc tutmayı düşünmüyodssun hamile hamile sakın canım bi gün bile tutma . aklından bile geçirme orucu esimn tutarsa tutsun sen sakın bak döverim bak. kusadasından bile elim yetişir sana döverim seni gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya bende kullanmıckAKKTIMDA İŞTE BU AY KULLANDIM YAKI KULLANDIM YA . PUFFY HEM YAKI HEM HAP İÇMİŞ BİDE KLOMENİ BIRAJKTIM YA BIRAKINCA ADETİM DÜZENSİZLESMESİN HEMEN DİYE BU AY KALAN HAYITI İÇTİM BENDE OLE DAMAR OLUSTURMUYO BUGÜN BİTTİ ZATEN. CANIM CIKMAM LAZIM SÜREM DOLDU ÖPTÜM HERKEZE SELAM SÖLE GÜLÜM.
neler yapıyosunuz elifcigim babanlar gitmiş allah kavustursun canım b i anda evi dolduruyolar sonra gidince yapayalnız kalınıyo demi bana da cok koyuyo alıştırıp gitmeleri.
dejavum sen insaat sesleriyle uyanıyosun bende her sabah yigenimin sesiyle 8 de ayaklanıyo sıpacık ya. kıslar 19 unda geliyorum ist a. o zaman bi ongün görüşürüz rahat rahat. sonrasında ayvalıga gececem esimle. sizleri cok özledim mooonum ayım ısıgım sen nasılsın canım.
Günaydın kızlarrr... Bugüğn cumartesii ve ben maalesef saat 8 de ayaktaydım çünkü inşaat çalışmaları var buralarda ve uyumak mümkün değil mahmur bir şekilde uyandım uykum kaçtı. Yoğun bir haftayı atlattım çok şükürrr.. Pazartesi de yüksekokul sekteterliğine geçicem. 3 hafta da oradayım ama bizim orası gibi yoğun olmaz. Gelirim yanii.. Gelişmeler var mı uzak kaldım internette nedense yavaş geçmiş okumadım sayfalar arası baya yavaş geçiyorum..
Elifimm Allah kavuştursun gitmiş babanlar, öyle alışıpta sonra gidince kötü oluyor normalde alışmış oluyorsun dayanıyorsun ama gitikten sonra ki birkaç gün felan ama iyi olsunlar da baban kardeşlerin varsın uzakta olsunlar. Demek mide bulantıların devam ediyor ahh kuzum yaa biraz ağır geçiriyorsun ama normal daha ilkm ayların geçecek inşallah az daha dayan hastalıktan değil ki bebeğinin varlığından yaşıyorsun bunları şükürler olsun.. Benim ara kanama falan gelmedi gülüm yine ama ne zaman regl olcam bakalım geçen ay 23. gün falan olmuştum biliyosun bu ay sürekli bembeyaz akıntım geldi gerçi çalışma yok annem vardı o gitti ben yoğundum iş yerinde yattığım yeri bilmiyordum eve gelince bakalım artık. Tatile gitmeden regl gelip bitse de yumurtlama günü yakalasam barii 3 haftam var önümde.
Moonum sen nasılsın balımmm... Umarım iyisindir yine güzel paylaşımlarınla hareketlendiriyorsun topiğimi bir sorun yoktır inşallah net yavaş geçmişe bakamadım bir durum varsa da bir gelişme falan bilemiyorum net çok yavaş şu an gün içinde düzelince teker teker bakıcam.
Asembcim canımmm nasıl gidiyor hazırlıklar balımm yaaa karınlarınız çok büyüdü mü foto paylaşsanıza valla merak ediyorum hee.. Benden size gelin mi gelir damat mı bilemicemm...
Erken kalkmamın tek iyi yanı erkenden işleri bitiricem hiç olmazsa pazar işi de var erkendne hallederim mamalar yapıcamm canımın istediği şeyler vardı sonra gün içinde uyurum yine belki.. Çok teşekkür ederim canlarım size yokluğumda da burayı bırakmamışsn yazmışsınız sağolun varolun iyi ki varsınız cansınız
herkese slmnasılsınız kızlar dejavum nasılsın balım benim eşim akşam 7 de göreve gidicek ben msnde olucam eğerki işin olmazsa müsait olursan görüşürüz bitanem özledim yok gelmeezsen canın sağolsun meleğim şimdi çıkıyorum eşim evde akşam görüşmek dileğiyle inş
elifim ya sana bisi sorcam bu hayıt hapını kullanırken cok fazla akıntın ve kasık agrın olmusmuydu:26::26::26::26:
benim akıntılarım cok fena ya.
ohhh ohhh tatşil kuşu seni gez eğlen bakem biz sıcaktan kavruuyoruz resmen gülüm yaa evet babamlar gitti sağolsın bitanem Allah razı olsun evet çok zor oluyo dün aptal aptal gezdim ağladım ama bugün biraz daha iyiyim işte biranda alışınca ev boş geldi ama çok şükür gittiler sağsalim kuzum sorma bebek sesi olucakda gece uykusuzluk falan düşününnce şimdiden uykuları depolamak lazım aslında balısı sen nasılsın nasıl gidiyo demek geliceksin sonra gidiceksiniz gez bakalım bakalım biz ne yapıcaz ramazzan geliyo nasıl tutucaz gülüm yaa bu sıcklrda
merhaba tatlım iyiyz biz.asıl haberler senden ohhh tatilin keyfini çıkarcnm istanbul yanıyor ya çok sıcak klimalar olmasa hiç duramıcaz çoooooooook öptüm iyi gezmeler sana tatlım nezaman bitiyor tatil?
dejavum iiyiyiz biz tatlım ne yapalım bildiğin gibi .adetlerin düzene girmiş sevindim maşallah .
slm kuzuummçok şükür iyiyim balımm ama sıcaklar epey bi zorluyo benı
gece uyuyamıyorum gündüzleride 1 2 saat kestiriyorum ozamanda çok terliyorum böyle sersem gibi oluyorum
peşine duşa girip rahatlatıyorum sanırım bu son ay zorlu geçicek kuzum
bugun kocişle çilek mobilyaya gittik aldık odamızı yarın getircekler
uyku seti yatagınıda aldık bide küvet, filesini aldık he bide sebamed ürünleri aldık şampuanıydı pişik önleyicisi sabun
johsons dan da bebe yağını aldık kuzum
dr browns un gaz önleyici biberonundan aldık bitanede emzik
artık alıncak bişeyi kalmadı annemde halısını alcak istdan gelirken getircek
oda bi gelsin yerleştireyim fotosunu çekip eklerim kuzumm
sen nasılsın balım kaymagımm
tamaamm gelirim tabiii valla çok özledimm işim de yok konuşuruz bitanem yaaa..
ohhh gez bakalım balımm benim daha 3 haftam var Ramazana denk gelecek ama benim ülserim var 3 senedir oruç tutamıyorum ancak kadir gecesi tutuyorum annem zatebn tedavi görüyor eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere o yazın çalışacak bende annemle gidicem tatile inşallah...
gülüm valla hayıt hapını bilmiyorum kullanmadım ismen biliyorum ama benim akıntım hep olur canım ya kuru zamanımı hiç bilmem bence rengi kahverengi falan olmadığı sürece beyaz akıntının iyi bile olduğunu düşünüyorum. Benim reglime birkaç günü kala sadece akıntım olmaz onun harici her gün akıntım vardır günlük pedsiz dışarı çıkamam haftasonları koymuyorum çalışmadığım için gün içinde çamaşır değiştiriyorum baya ıslaklık oluyor çünkü hayırlısı olsun bu tatiller sana vesile olsun inşallah gülüm benim..
Canımm benimm gelirler yine inşallah birkaç gün zor geçecek tabii ama iyi olsunlar da. Uyku depolanan da birşey değil ki be kuzum 5 günde uyusan iki gün uyumadın mı yine zombi gibi oluyor insan ama söz konusu bebek olunca uyku teferruat olur herhalde oyy kurban olur teyzesi ona ahh yakın olsak sen uyurdun gündüzleri ben bakardım yiğenime.. Ayy oruç deme sen elif sen oruçta mesul değilsin bu sene Allah katında kazalısın gülüm çok uzun saatler. Yemeyi geç sıvı alımı mutlaka olmalı bu havalarda ve su çok önemli bebişin için. Sık sık yemen lazım. Bu aylar en önemli aylar canım.. sen duanı oku o şekilde yap ibadetini. Sonra emzirme dönemi falan geçince kaza tutarsın istersen birtanem..
evett canım çok mutluyum o konuda bu ay çalışma yapamadık ama en azından iki aydır kanama yok düzensiz. Geçen ay gerçi az ve kahverengimsi geldi anlamadım birşey bir de kilo aldım az ben galiba kalçalar vardı zaten bir orası dolgundur benim daha da doldu. Bir de az fazla yiyeyim şişiyorum baya geçmiyor hamile gibi oluyorum. Dimek gebelikte böle olcam diyorum bende..
slm kuzularım ben geldim
bugun kocişle alışverişe çıktık çağatayın odasını aldık yarın getircekler
uyku seti yatagı küveti filesi sebamed ürünleri biberon ve emzik aldık
çok şükür geriye bişey kalmadı aa şimdi geldi aklıma geriye bebek arabasıyla oto koltugu kaldı
neyse onlarıda alırız artık napam bugun epey bi battı kociş suratı değişti aldıkca
uyku setini yıkadım astım balkona yarın odası gelınce sılerım bi güzel sonra koyarım uyku setini
ertesi gunde giysilerini yıkar yerleştiririm dolabınasonrada foto çekip gösteririm sizlere cnm arkadaşlarım
bide annem halı alcak bebek halısı perdesi normal kullandıgım perde şimdilik bütçe durumuna göre belkim alırım ya da kalır :44:
gene aklıma eksik geldi odasına lamba alcaktım onuda halletmem lazım
bende durumlar böyle kuzularım öptüm hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?