Kaldığımız Yerden Her Telden..

kıslar bi gireyim dedim nasılsınız yine hafta sonu ve yine kimsecikler yok:))
neler yapıyosunuz elifcigim babanlar gitmiş allah kavustursun canım b i anda evi dolduruyolar sonra gidince yapayalnız kalınıyo demi bana da cok koyuyo alıştırıp gitmeleri.
ama olsun bi tanemyakında bebek seslerri yankılanacak evinde ne güzel.
dejavum sen insaat sesleriyle uyanıyosun bende her sabah yigenimin sesiyle 8 de ayaklanıyo sıpacık ya. kıslar 19 unda geliyorum ist a. o zaman bi ongün görüşürüz rahat rahat. sonrasında ayvalıga gececem esimle. sizleri cok özledim mooonum ayım ısıgım sen nasılsın canım.

elifim ya sana bisi sorcam bu hayıt hapını kullanırken cok fazla akıntın ve kasık agrın olmusmuydu:26::26::26::26:
benim akıntılarım cok fena ya.

ohhh ohhh tatşil kuşu seni gez eğlen bakem biz sıcaktan kavruuyoruz resmen gülüm yaa evet babamlar gitti sağolsın bitanem Allah razı olsun evet çok zor oluyo dün aptal aptal gezdim ağladım ama bugün biraz daha iyiyim işte biranda alışınca ev boş geldi ama çok şükür gittiler sağsalim kuzum sorma bebek sesi olucakda gece uykusuzluk falan düşününnce şimdiden uykuları depolamak lazım aslında balısı sen nasılsın nasıl gidiyo demek geliceksin sonra gidiceksiniz gez bakalım bakalım biz ne yapıcaz ramazzan geliyo nasıl tutucaz gülüm yaa bu sıcklrda

canım insallah oruc tutmayı düşünmüyodssun hamile hamile sakın canım bi gün bile tutma . aklından bile geçirme orucu esimn tutarsa tutsun sen sakın bak döverim bak. kusadasından bile elim yetişir sana döverim seni gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tatildeyim canım netten iki dakka gireyim dedim sen nasılsın canım
iyi tatiller olsun kuzuma ohh keyfini çıkar kuzum bende iyi sayılırım balım mide bulantısı zor geliyo ama geçicek inşallah balım yaa
göbişin cıktımı kıs:26::26:
evet balım biraz böyle alt taraf şiş gibi zati göbek varda bende ama böyle sivrildi gibi eşimde diyo bugün 8+5 olduk teyzesi
elifim ya sana bisi sorcam bu hayıt hapını kullanırken cok fazla akıntın ve kasık agrın olmusmuydu:26::26::26::26:

gülüm akıntım oluyomuydu hatırlayamıyorum ama tek bildiğim o hayıttan sonra memeişlerdeki mavi damarlar olması ben onun hiç bir faydasını görmedim kullanımaından yanada deidlim ben doktorada sordum ama adını bile duymamış her bitkisel ilaç bir değil dedi önermiyoruz dedi yan etksisi çok fazla olabiliyo bence sende içme bitanem

ya bende kullanmıckAKKTIMDA İŞTE BU AY KULLANDIM YAKI KULLANDIM YA . PUFFY HEM YAKI HEM HAP İÇMİŞ BİDE KLOMENİ BIRAJKTIM YA BIRAKINCA ADETİM DÜZENSİZLESMESİN HEMEN DİYE BU AY KALAN HAYITI İÇTİM BENDE OLE DAMAR OLUSTURMUYO BUGÜN BİTTİ ZATEN. CANIM CIKMAM LAZIM SÜREM DOLDU ÖPTÜM HERKEZE SELAM SÖLE GÜLÜM.

bilmiyorum ki gülüm doktora soraucam eğerki tut derse ben tutmadan yanayım ama işte fazla acıkıyotum atıştırıyorum sık sık dayanabilrimiyim diyorum ama bakıcızz artık ayrıca döversinde severseinde ablacım birşey dimedimki

bence kullanma hepsi boş inan bana boş rabbim nasip ettikten sonra boş bence yazık etme kendine herşeyide kullanma derim gülüm tmm başım üstüne söylerim kendine iyi bak öpüyorum iyi tatiller balısı

merhaba tatlım iyiyz biz.asıl haberler senden ohhh tatilin keyfini çıkarcnm istanbul yanıyor ya çok sıcak klimalar olmasa hiç duramıcaz çoooooooook öptüm iyi gezmeler sana tatlım nezaman bitiyor tatil?

dejavum iiyiyiz biz tatlım ne yapalım bildiğin gibi .adetlerin düzene girmiş sevindim maşallah .

herkese iyi hafta sonlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

slm kuzuumm çok şükür iyiyim balımm ama sıcaklar epey bi zorluyo benı
gece uyuyamıyorum gündüzleride 1 2 saat kestiriyorum ozamanda çok terliyorum böyle sersem gibi oluyorum
peşine duşa girip rahatlatıyorum sanırım bu son ay zorlu geçicek kuzum
bugun kocişle çilek mobilyaya gittik aldık odamızı yarın getircekler
uyku seti yatagınıda aldık bide küvet, filesini aldık he bide sebamed ürünleri aldık şampuanıydı pişik önleyicisi sabun
johsons dan da bebe yağını aldık kuzum
dr browns un gaz önleyici biberonundan aldık bitanede emzik
artık alıncak bişeyi kalmadı annemde halısını alcak istdan gelirken getircek
oda bi gelsin yerleştireyim fotosunu çekip eklerim kuzumm
sen nasılsın balım kaymagımm

slm kuzularım ben geldim
bugun kocişle alışverişe çıktık çağatayın odasını aldık yarın getircekler
uyku seti yatagı küveti filesi sebamed ürünleri biberon ve emzik aldık
çok şükür geriye bişey kalmadı aa şimdi geldi aklıma geriye bebek arabasıyla oto koltugu kaldı
neyse onlarıda alırız artık napam bugun epey bi battı kociş suratı değişti aldıkca
uyku setini yıkadım astım balkona yarın odası gelınce sılerım bi güzel sonra koyarım uyku setini
ertesi gunde giysilerini yıkar yerleştiririm dolabına sonrada foto çekip gösteririm sizlere cnm arkadaşlarım
bide annem halı alcak bebek halısı perdesi normal kullandıgım perde şimdilik bütçe durumuna göre belkim alırım ya da kalır :44:
gene aklıma eksik geldi odasına lamba alcaktım onuda halletmem lazım
bende durumlar böyle kuzularım öptüm hepiciğinizi

tamaamm gelirim tabiii valla çok özledimm işim de yok konuşuruz bitanem yaaa..

ohhh gez bakalım balımm benim daha 3 haftam var Ramazana denk gelecek ama benim ülserim var 3 senedir oruç tutamıyorum ancak kadir gecesi tutuyorum annem zatebn tedavi görüyor eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere o yazın çalışacak bende annemle gidicem tatile inşallah...

gülüm valla hayıt hapını bilmiyorum kullanmadım ismen biliyorum ama benim akıntım hep olur canım ya kuru zamanımı hiç bilmem bence rengi kahverengi falan olmadığı sürece beyaz akıntının iyi bile olduğunu düşünüyorum. Benim reglime birkaç günü kala sadece akıntım olmaz onun harici her gün akıntım vardır günlük pedsiz dışarı çıkamam haftasonları koymuyorum çalışmadığım için gün içinde çamaşır değiştiriyorum baya ıslaklık oluyor çünkü hayırlısı olsun bu tatiller sana vesile olsun inşallah gülüm benim..

Canımm benimm gelirler yine inşallah birkaç gün zor geçecek tabii ama iyi olsunlar da. Uyku depolanan da birşey değil ki be kuzum 5 günde uyusan iki gün uyumadın mı yine zombi gibi oluyor insan ama söz konusu bebek olunca uyku teferruat olur herhalde oyy kurban olur teyzesi ona ahh yakın olsak sen uyurdun gündüzleri ben bakardım yiğenime.. Ayy oruç deme sen elif sen oruçta mesul değilsin bu sene Allah katında kazalısın gülüm çok uzun saatler. Yemeyi geç sıvı alımı mutlaka olmalı bu havalarda ve su çok önemli bebişin için. Sık sık yemen lazım. Bu aylar en önemli aylar canım.. sen duanı oku o şekilde yap ibadetini. Sonra emzirme dönemi falan geçince kaza tutarsın istersen birtanem..

evett canım çok mutluyum o konuda bu ay çalışma yapamadık ama en azından iki aydır kanama yok düzensiz. Geçen ay gerçi az ve kahverengimsi geldi anlamadım birşey bir de kilo aldım az ben galiba kalçalar vardı zaten bir orası dolgundur benim daha da doldu. Bir de az fazla yiyeyim şişiyorum baya geçmiyor hamile gibi oluyorum. Dimek gebelikte böle olcam diyorum bende..

Yaa hamile olmayanları bilr zorluyor sıcak zorlamaz mı ben bugün bir iş yapamadım bir o odaya bir bu odaya gittim yattım kalktım tv izledim nete de oturmak istemedi canım hadi dedim artık oturayım kuzularım gelirse az hasret giderelim dedim. Ohh baya birşey halletmişsiniz canım. Yaa bu yataklar standart olutor bebek odasınd aolan büyüyen beşiklerden mi aldın onun yatağı mı aldığında. Küvete file yaz ayı olduğu için kullanabilirsin bebiş üşümez ama kışın bebiş suya değsin canım başının altına bir havlu katlayıp koy az su koy küvetin içine yatırınca göbeğini geçsin mesela ya da süngerlerde var bebeğin üstte kalmasını sağlayan suya değmezse teni üşür canım. Dr browns ta en iyisi gaz için özellikle. Arkadaşım kullanıyordu çok memnundu. Hadii çek görelim valla canım yaa bir ara da göbiş çek..

:) oo iyi al biraz cnm gebişliğe hazırlık olur işte:) daha ne şişcen kuzum ben artık eğilemiyorum :)))) mesala göbüş baya büyüdü

aferin size kuzum bitirdiniz bişi kalmadı eksikleri bende yarın gidip şampuandı kremdi ,biberondu alayım diyorum,çanta bakıcam, birde gecelik ve pijama takım , bizimde halı ve avizemiz kaldı perdelerini falan aldık .rabbim kolaylık versin eksikler bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…