- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.021
:) oo iyi al biraz cnm gebişliğe hazırlık olur işte:) daha ne şişcen kuzum ben artık eğilemiyorum :)))) mesala göbüş baya büyüdü
aferin size kuzum bitirdiniz bişi kalmadı eksikleri bende yarın gidip şampuandı kremdi ,biberondu alayım diyorum,çanta bakıcam, birde gecelik ve pijama takım , bizimde halı ve avizemiz kaldı perdelerini falan aldık .rabbim kolaylık versin eksikler bitmiyor
Yaa hamile olmayanları bilr zorluyor sıcak zorlamaz mı ben bugün bir iş yapamadım bir o odaya bir bu odaya gittim yattım kalktım tv izledim nete de oturmak istemedi canım hadi dedim artık oturayım kuzularım gelirse az hasret giderelim dedim. Ohh baya birşey halletmişsiniz canım. Yaa bu yataklar standart olutor bebek odasınd aolan büyüyen beşiklerden mi aldın onun yatağı mı aldığında. Küvete file yaz ayı olduğu için kullanabilirsin bebiş üşümez ama kışın bebiş suya değsin canım başının altına bir havlu katlayıp koy az su koy küvetin içine yatırınca göbeğini geçsin mesela ya da süngerlerde var bebeğin üstte kalmasını sağlayan suya değmezse teni üşür canım. Dr browns ta en iyisi gaz için özellikle. Arkadaşım kullanıyordu çok memnundu. Hadii çek görelim valla canım yaa bir ara da göbiş çek..
TWDDY HAMLE GECELK SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas
Art 3'l Lousa Pijama Sabahlk Takm Pijama Dnyas
şu tarz alayım diyorum sizce nasıl kızlar.
iyi yaptın cnm kuzumm iyiki geldin ama dediğin gibi bu sıcaklarda insan kımıldamak dahı istemiyo ben iice tembelleştim valla
çok şükür hallettik kuzum ama düşündükce çıkıyo eksik pofff
benım beşik buyuyenden değil kuzum 70x130 karyola yatagınıda çilekden aldık oda 70x130 yanı yatagına göre kuzum
file konusunda haklısın kuzum ilk başlarda kullanırım havanın durumuna göre sonra filesiz kullanırım küvetini yoksam dedıgın gibi üşür bebişkom
dr browns u çok duydum epey araştırmıştım hep onu öneriyolar bende oyuzden ondan aldım kuzumm
ilk işim çekmek olcak balımm sizlerle paylaşmadan durabılırmıyım ben hiç
tmm kuzumm bi ara şu koca göbeğimide çeker koyarım şimdi oturdugum yerden hiiiç kalkamıycam
bide bundan aldım ben kuzular gg den o da geldi gayet güzel bişey fotosunu ekliyim hemencık
Eki Görüntüle 459636
:) oo iyi al biraz cnm gebişliğe hazırlık olur işte:) daha ne şişcen kuzum ben artık eğilemiyorum :)))) mesala göbüş baya büyüdü
aferin size kuzum bitirdiniz bişi kalmadı eksikleri bende yarın gidip şampuandı kremdi ,biberondu alayım diyorum,çanta bakıcam, birde gecelik ve pijama takım , bizimde halı ve avizemiz kaldı perdelerini falan aldık .rabbim kolaylık versin eksikler bitmiyor
TWDDY HAMLE GECELK SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas
Art 3'l Lousa Pijama Sabahlk Takm Pijama Dnyas
şu tarz alayım diyorum sizce nasıl kızlar.
anladım canımm güzel olacak valla odası. Yok şimdi hemen çek demiyorum zaten bir ara dedim kuzum.. Beşiği de güzel çok ileriki aylara kadar yatamaz ama her odaya taşınabilecek birşey kullanışlı yanii..
ben deldim
amanında amanıııın kim gelmiiiş hoşgelmiiiiş
cnm kuzumm benım nasılsın balım kaymagım
hoşbuldum kuzum benim iyiyim çok şükür herifi gönderdim işte göreve bende oturdum pcnin başına baktım burdasınız dalıverdim hemncik
Bence ikisi de çok güzel canım öyle klasik tarzda değil rahat edibileceğin şeyler. Ben de öyl klasik şeyler istemiyorum bu çok öyle sporda değil klasikte değil gayet güzel canımm ama valla çok para bu lohusa hamilelik pijama ve gecelikleri ya ama hastane için alınır hani yani.. Güzel bir de terlik alırsın, kırmızı bandını al, lohusalar üşürmüş şal, lizöz tarzı falan al bunları..
şaka yaptım kuzumm çekerim tabi nedemek sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyo zati
seve seve çeker eklerim kuzum benımm
evet çok uzun yatamaz ama en azından kışın oturdugumuz odada yatar gari
senın tatilinede az kaldı kuzumm epey yogun çalıştın bu sene güzel bi tatili hakettin yani
ben deldim
oh iyi yaptın kuzuumm benımmm
moonumda burdaydı kayboluverdi nere gittin moooon çabuk gel bakem
gelinim nasıl bakem annesını uzuyomu
asemb tatlım evet masraflarımız çok oluyor ama olsun değer yani meleklerimize feda olsun ben şimdi dün bir tane daha hastane çıkışıdaha aldım iki tane götüreyim diye düşünüyorum yanımda ,güle güle kullanın inşallah cicilerini cnm.
hoşgeldin elifim
hoşbuldum kuzum nasılsın ne ciceleri ben görmedim kim ne ekledi bakım:18::18::18:
asemb bebişin odasını almış ,onları diyorum cnm.............daha resim eklemedi.
kız nerdesiniz bakem kimse bişi yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?