- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.041
Ne güzel bir ev halii öylee
ene gitti ya elifim kızlarküstük gali
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne kızzz böylee çok şeker nasılda çıkmış göbüşüne şuna bakkk
Aman Maşallah diyelim :) yaklaşmış baya kıskanmasın oğlanı senin kız :)sağol tatlım :)) işte biryanda pisim ,göbüşümde oğlum günümüzü bekliyoruz
tabi teyzesi pati koyuyor bizim oğlanda bir tepik atıyor feleği şaşıyor pisimin:)))))))))) çok naz yapıyor bu ara.
oyy oyy demek patisini koyuyo kız bizlere tuhaf geliyoda tepikleri kedoş ne yapsın garibim ne oluyo diyodur
yeteriz tabi elifim yetmezmiyiz :)))))))))))))))hehe duymasınlar bizi parçalarlar
hissediyor bişiler olduğunuda ancak çıkınca tam anlıcak ne olduğunuuuuu:)eeeeeeee senin yavru nasıl kusmalar devam ediyor demi.
vallaha gülüm mucizevi bir durum açıkçası çok değişik duygular iindeyim 8. haftanın özelliklerine bakıyorumda elimi koyunca hissediyomuş falan diyo ama biz dışardan hissedmiyomuşuz nasıl etkiledi beni nasıl birşeyki o Allahımın bir mucisezi be gülüm bulantılardevam tam gaz ilaçda alıyorum ama nafile işte
tabi hissediyor üzüntü ve stresini bile hissediyor mesala bugün bende bir durgünluk var oğluşumda durgun sesiz ben aktif olunca oda aktif oluyor :))) analarının kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?