Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızım ve oğlum ev halimiz :)))))))kusura bakmayın

ene gitti ya elifim kızlar küstük gali

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne kızzz böylee çok şeker nasılda çıkmış göbüşüne şuna bakkk

tabi teyzesi pati koyuyor bizim oğlanda bir tepik atıyor feleği şaşıyor pisimin:)))))))))) çok naz yapıyor bu ara.

yeteriz tabi elifim yetmezmiyiz :)))))))))))))))hehe duymasınlar bizi parçalarlar

oyy oyy demek patisini koyuyo kız bizlere tuhaf geliyoda tepikleri kedoş ne yapsın garibim ne oluyo diyodur

hissediyor bişiler olduğunuda ancak çıkınca tam anlıcak ne olduğunuuuuu:) eeeeeeee senin yavru nasıl kusmalar devam ediyor demi.

hissediyor bişiler olduğunuda ancak çıkınca tam anlıcak ne olduğunuuuuu:) eeeeeeee senin yavru nasıl kusmalar devam ediyor demi.

vallaha gülüm mucizevi bir durum açıkçası çok değişik duygular iindeyim 8. haftanın özelliklerine bakıyorumda elimi koyunca hissediyomuş falan diyo ama biz dışardan hissedmiyomuşuz nasıl etkiledi beni nasıl birşeyki o Allahımın bir mucisezi be gülüm bulantılardevam tam gaz ilaçda alıyorum ama nafile işte

tabi hissediyor üzüntü ve stresini bile hissediyor mesala bugün bende bir durgünluk var oğluşumda durgun sesiz ben aktif olunca oda aktif oluyor :))) analarının kuzusu

tabi hissediyor üzüntü ve stresini bile hissediyor mesala bugün bende bir durgünluk var oğluşumda durgun sesiz ben aktif olunca oda aktif oluyor :))) analarının kuzusu

evet gülüm bana göre basit geliyodu küçücük ne hissedergibi ama hissediyomuş eşime diyorumki bak hissedyomuş babası elini tuıtda seni hissetsin gülüyo üztüme ben ciddiyim diyorum sonra koyuyo ee hani ben hissetmiyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…