Kaldığımız Yerden Her Telden..

hiç sorma ya bu erkekler çok duygusuz o konuda açık açık diyorlar kucağımıza alınca baba olcaz diye acayip dövesim geliyor bunları

elektirik gitti birden kuzum ama Allahtan geldi hee moonumda burda yaa altta duruyo gelininde ne yapsın işte büyüyo midemi bulandıra bulandıra işte benim damadıom ne yapıyo bakem

canlarımmm kk attı benı demınden beri giremedim yahu fıtık oldummmm

çıkar tabi acısını dejavumm benımm inşallah güzel bi tatil olur ve dönüşün muhteşem olur kuzumm

maşallahh benım gelinimeeee geçicek allahın izniyle kuzumm kalmıycak bulantı felen az daha sabır cnm kuzum benım
damadında iyi çok şükür kuzum tepikliyip duruyo oldukça kuvvetlendı kerata bazen acıtıyo valla

iyi yapmıssın kuzumm ben 1 tane hastane çıkışı aldım 10 lu olanlardan ama onun harıcınde 8 li almıstım 2 tane
onlarda yeter gari aynen öyle moonumm değer meleklerimize yeterki sağlıcakla gelsinler kucaklarımıza

asembim niye yazmıyon galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaz çatlattın beni

hiç sorma ya bu erkekler çok duygusuz o konuda açık açık diyorlar kucağımıza alınca baba olcaz diye acayip dövesim geliyor bunları

evet yaa bazen unutoyrum diyo len ben sıkıntıyı çekiyorum boşamı azıcık duygusal ol bari beni sinir etme çıkarmam bu çocuğu diyorum gülüyo gıcık

asembim işte bende iki tane 10 lu oldu yeter ya :) hastane için.

yirimm sizin ev halinizi beeen çok tatlı çıkmışsınız üçünüzde

sağol bebem bizde sizi yedik:))))))))))) hammmmmmmmmmmmmmmmmm

daha çektimde göbüş pazartesi yüklerim gali şimdi aparat yok yükleyemem.

iyi yiyi tepiklesin annsei o şimdi daha heyecanlı duyduki benim kızımı alıcak yaa sevincinden horon tepiyo içerde senin haberin yokkk

asembim niye yazmıyon galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaz çatlattın beni

asembim işte bende iki tane 10 lu oldu yeter ya :) hastane için.

hehe yazdım kuzumm anca okudum yazdım iyi çekiştirmişsiniz arkamızdaaan
parçalayammı şimci sizi

yeter tabi kuzumm zaten bisürü çıtçıtlıları var giyiversinler afacanlar

anası bunun totosun yesinnnnnnnnnnnnnnnnnn ya kızım bir tane ya

sağol bebem bizde sizi yedik:))))))))))) hammmmmmmmmmmmmmmmmm

daha çektimde göbüş pazartesi yüklerim gali şimdi aparat yok yükleyemem.

hehe tmm kuzum yukleyive bizde uzaktanda olsa sevelim fatihimizi

iyi yiyi tepiklesin annsei o şimdi daha heyecanlı duyduki benim kızımı alıcak yaa sevincinden horon tepiyo içerde senin haberin yokkk

hehe aynen üle kuzummm gaza geldi valla hemencik alıver bana fıstıgı dıyo fırlıycak nerdeyse karnımdan
amanııın kudurdu bizim oğlan hehehe

Eki Görüntüle 459649 anası bunun totosun yesinnnnnnnnnnnnnnnnnn ya kızım bir tane ya
anam bu ne asalet böyle duruşa bak poza bak sen yaaa

kızzzzz ne ettin damadıma neden durdu bakım ne didinde durdu çouk doldurdunmu yoksam kızıma karşı kuzum birde erkekmiş benimki kaldı ı bizim dünür işi

he çekiştirdik sizi :) azcuk ama ........

ya tulumlarıfalan var ben seviyorum tulumu diye aldım 4 tane var annemde şapkalı eldivenli takımlardan alşıtı 5 tane , alttan ayrıca ben ayaklı pantolan gibi oluyorya ismini bilmiyorum 3 tane öyle oldum kış olcak diye 10 tane çıtçıtlı badi , olcak yeter ilk 3 ay için abartmamak lazım ,gerekirse alırımı gene.zaten kimse artık altın takmıyor kıyafet getirıyor:)))))))) bir sürü olur. biraz 3-6 ay arası alıcam badileri var da kıyafet alıyım diye düşünüyorum.

bişey etmedim kuzummm edermiyim hiç he valla ozaman dünür olamıycaz emmee fatihle çağataya bi arkadaş daha gelmiş olcak kuzummm
dahada vakit var yahuuu çok merak edeyrum cinsiyetinii hemencik öğreniversek keşkem
bu arada benım kardeşimin eşi varya o da hamiş sanırsam senle onunda günü

sağolun teyzeleri pisim güzeldir ya bende çooooooook severim onu .

dejavum kaçırda bak kızımın resimlerini gösterdim size:)))))

gülüm bir kaçını çekip koyabilirmiiin kıyafetlerin bakalım fatihimin cicişlerine sakıncası yoksa tabi bitanem

bugün kocişin doğum günüydü :)))) pijama takım aldım ona , akşamda pasta alayım diyorum ama bu göbekle nasıl giderim bilmiyorum:))) sütlaç yaptım onun üstüne mum diksem olurmu hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…