- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.061
evet gülüm bana göre basit geliyodu küçücük ne hissedergibi ama hissediyomuş eşime diyorumki bak hissedyomuş babası elini tuıtda seni hissetsin gülüyo üztüme ben ciddiyim diyorum sonra koyuyo ee hani ben hissetmiyorum diyo
tabii canımm öylr yatsın yeter. Evet yaa valla her yere ben baktım yaaa. Beraber çalıştığımız bayan izne çıktı bir hafta yalnızdım şimdi 3 hafta yüksekokul sekreterliğine bakıcam oradaki bayan izne çıktı nerede eksik orada ben yaa.. Sonra da acısını çıkarıcam İnşallahhh çıkabilirsemm..
elektirik gitti birden kuzum ama Allahtan geldi hee moonumda burda yaa altta duruyo gelininde ne yapsın işte büyüyo midemi bulandıra bulandıra işte benim damadıom ne yapıyo bakem
asemb tatlım evet masraflarımız çok oluyor ama olsun değer yani meleklerimize feda olsun ben şimdi dün bir tane daha hastane çıkışıdaha aldım iki tane götüreyim diye düşünüyorum yanımda ,güle güle kullanın inşallah cicilerini cnm.
hoşgeldin elifim
hiç sorma ya bu erkekler çok duygusuz o konuda açık açık diyorlar kucağımıza alınca baba olcaz diye acayip dövesim geliyor bunları
fena ama zilli iyi yakalamış :)
yirimm sizin ev halinizi beeen çok tatlı çıkmışsınız üçünüzde
canlarımmm kk attı benı demınden beri giremedim yahu fıtık oldummmm
çıkar tabi acısını dejavumm benımm inşallah güzel bi tatil olur ve dönüşün muhteşem olur kuzumm
maşallahh benım gelinimeeeegeçicek allahın izniyle kuzumm kalmıycak bulantı felen az daha sabır cnm kuzum benım
damadında iyi çok şükür kuzum tepikliyip duruyo oldukça kuvvetlendı kerata bazen acıtıyo valla
iyi yapmıssın kuzumm ben 1 tane hastane çıkışı aldım 10 lu olanlardan ama onun harıcınde 8 li almıstım 2 tane
onlarda yeter gariaynen öyle moonumm değer meleklerimize yeterki sağlıcakla gelsinler kucaklarımıza
asembim niye yazmıyon galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaz çatlattın beni
asembim işte bende iki tane 10 lu oldu yeter ya :) hastane için.
sağol bebem bizde sizi yedik:))))))))))) hammmmmmmmmmmmmmmmmm
daha çektimde göbüş pazartesi yüklerim gali şimdi aparat yok yükleyemem.
iyi yiyi tepiklesin annsei o şimdi daha heyecanlı duyduki benim kızımı alıcak yaa sevincinden horon tepiyo içerde senin haberin yokkk
anam bu ne asalet böyle duruşa bak poza bak sen yaaa
hehetmm kuzum yukleyive bizde uzaktanda olsa sevelim fatihimizi
hehe aynen üle kuzummm gaza geldi valla hemencik alıver bana fıstıgı dıyo fırlıycak nerdeyse karnımdan
amanııın kudurdu bizim oğlan hehehe
anam bu ne asalet böyle duruşa bak poza bak sen yaaa
kızzzzz ne ettin damadıma neden durdu bakım ne didinde durdu çouk doldurdunmu yoksam kızıma karşı kuzum birde erkekmiş benimki kaldı ı bizim dünür işi
he çekiştirdik sizi :) azcuk ama ........
ya tulumlarıfalan var ben seviyorum tulumu diye aldım 4 tane var annemde şapkalı eldivenli takımlardan alşıtı 5 tane , alttan ayrıca ben ayaklı pantolan gibi oluyorya ismini bilmiyorum 3 tane öyle oldum kış olcak diye 10 tane çıtçıtlı badi , olcak yeter ilk 3 ay için abartmamak lazım ,gerekirse alırımı gene.zaten kimse artık altın takmıyor kıyafet getirıyor:)))))))) bir sürü olur. biraz 3-6 ay arası alıcam badileri var da kıyafet alıyım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?