Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee bizim dünürlük kalır artıkın arkadaşlıkları başlar ne yapalım canları sağpolsun tek demek hamile kız hala oluyosun haa hadi gözün aydın olsun Allahım analaı babalı büyütsün sağlıkla alsın kucağına inş gülüm demek aynıyız onunla benim bugün 8+5 oldu ite bitanem

gülüm bir kaçını çekip koyabilirmiiin kıyafetlerin bakalım fatihimin cicişlerine sakıncası yoksa tabi bitanem

ayıp ettin kuzum çekerim tabi pazartesi yüklerim odasını da çekicez de halım gelmedi daha olsun genede çekerim tabi teyzoşları görsün

bencede kuzumm yeter şimdilik dediğin gibi çok abartmamak lazım
eğer ihtiyaç olursada çıkıp alınır kuzum 3-6 ayda birazcık alırsın olur biter balımm
he valla altın maltın gelmez anca kuru kıyafet hehe

aynen 40 çıksın çıkarız zaten oğluşum la :) kafasanı göre kendi beyenir hehe :)kıyafetleri .daha annemde alıyordur benim durmaz .ben almam gali

bugün kocişin doğum günüydü :)))) pijama takım aldım ona , akşamda pasta alayım diyorum ama bu göbekle nasıl giderim bilmiyorum:))) sütlaç yaptım onun üstüne mum diksem olurmu hehe

ay alemsin sen kuzummm demek sütlaç üstüne mum he
aslına bakarsan o ne idiği belirsiz pastalardansa en güzeli olur ev yapımı sütlaç
mis gibi yersiniz kuzumm hediyesinide almıssın nasıl olsa ne gerek var pastaya ohh mis gibi
doğum günüde kutlu olsun bu arada kocişinin kuzumm nice mutlu yıllara senle ve fatihinizle kuzumm

ayıp ettin kuzum çekerim tabi pazartesi yüklerim odasını da çekicez de halım gelmedi daha olsun genede çekerim tabi teyzoşları görsün

tmm balısı bekliyorum bende merakla kuzumun cicişlerine görelim maaşallah sağlıkla gelsin yatsın giysin uyusun paşam benim

tmm balısı bekliyorum bende merakla kuzumun cicişlerine görelim maaşallah sağlıkla gelsin yatsın giysin uyusun paşam benim

sağol bebem:)

asembim :) ne olcak dikim gitsin mumu ya :))))) belki akşam çıkarsak bir götüreyim pastaneye orda hallederim ya içime sinmez :))) birkaç arkadaşınıda çağırırm.

neyse kızlar size doyum olmaz sizi seviyom öpüyom görüşürüüz yemek yicez arayı açmayın fazla heeeeeeeeeeeeee sık sık gelin gali.

amiiiiin kzuummm sağolasın hala oluyorum valla eneem heyecanlandım şimdi böyle diyince
onun son adet tarıhı 7 mayısdı sanırsam kuzum muhtemelen yakın sizin tarihler
aynen üle kuzumm sağlıcakla gelsinler dunyayada kız erkek farketmez balım kaymagımmm

aynen 40 çıksın çıkarız zaten oğluşum la :) kafasanı göre kendi beyenir hehe :)kıyafetleri .daha annemde alıyordur benim durmaz .ben almam gali

çek valla kuzummm bakalım fatıhımızın odasınaa oy yirimm onu beeen
bu arada azevel babam aradı halıyı almıslar kargo ıcın adresı aldı sanırsam bugun ya da yarın kargoya vercekler
halım annem gelmeden gelcek

hee paşamız ne giymek isterse ona göre alırsın kuzum
bencede kuzum abartmamak lazım kıyafet olayını gelen giden getircek zati
artık başka eksiklerini alırsın onun yerıne kuzum

moonum kuzum eşinin doğıum günüymüş nice mutlu yıllara inş doğum günü kutlu olsun hep birlikte nice mutlu senelere inş bitanem ayrıca sütlaç üzeri mum fikrine bayıldım süpersinnnn

anamm balım benimde 7 mayıs aslında 23 nisanda çok çok geç olunca doktor 7 mayuıs dedi aynıyız desene

hee dik gitsin anacımm daha ne olsun olmadı öyle yaparsın cnmcımm çağırırsın arkadaşlarınıda oturursunuz pastanede
tmm kuzumm afiyetler olsunn bende seni çooook ama çooooook seviyorum cnm arkadaşım
yarın oda gelicek ya onun durumuna göre girmeye çalışırım topiğe kuzumm haydi öptüm seni kocamaan cnmm kuzumm

tmm canım size afiyet olsun öpüyorum görüşmek dileğiyle ben bu gece 12 1 kadar burdayım eşim görevde oolucak gelen olursa görüşürüz artık meleğim hayırlı akşamlar

canlarımm bende çıkıyorum kociş balkona çıkalım dıye tutturdu
çıkayımda çenesi dursun yarın gelebilirsem gelirim emi ballarım
öpüyorum sizi kocamaaan elfiimm kuzumm senıde öptüm kocamaann bebüşüde öptümm muckkkkk

tamam balısı gitde gönlünü yap yalnız kalmasın bitanem öpüyorum bende senide damadımıda iyi bakın kendinize emi yarın bemnde gelememde pazartesiye görüşürüz inş öpüyorummm

hee kuzum aynı zamandayız onuda bulantıları oluyomu acep:26:

evet kuzum onunda çok oluyo çıkarıyomusda bulantısıda baya yogunmus kuzumm
ama çok normal balımm bende öyleydim 12. haftama kadar sonrasında kesildi çok şükür kuzumm
inşallah sizinde kesilir tez zamanda balımm bu arada kocişle azcık oturup gelmeye çalışcam kuzum
burda olursan bende gelebilirsem dvm ederük sohbete emi balım benımmm
şimcik çıkıyorum öptüm seni kocamaan cnm kuzumm

merhaba hanimlar
kusura bakmayin daldim araniza ama forum takipten baktim online olan topik hangisi diye sizi buldum
ben hamilelik testi yapmak istiyorum ama size sormak istiyodum iliskiden ne kadar sonra testler sonucu gosteriyo:26:

merhaba hanimlar
kusura bakmayin daldim araniza ama forum takipten baktim online olan topik hangisi diye sizi buldum
ben hamilelik testi yapmak istiyorum ama size sormak istiyodum iliskiden ne kadar sonra testler sonucu gosteriyo:26:

tatlım testmi yapıcaksın sen kaç günün geçti yada son adet tarihin kaç adet günü yada 1-2 gün gçmesini beklersen daha iyi sonuç verir öncesinde olsada çımaz benim öyle oldu kanda bile çıkmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…