- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.081
bişey etmedim kuzummm edermiyim hiçhe valla ozaman dünür olamıycaz emmee fatihle çağataya bi arkadaş daha gelmiş olcak kuzummm
dahada vakit var yahuuu çok merak edeyrum cinsiyetinii hemencik öğreniversek keşkem
bu arada benım kardeşimin eşi varya o da hamiş sanırsam senle onunda günü
gülüm bir kaçını çekip koyabilirmiiin kıyafetlerin bakalım fatihimin cicişlerine sakıncası yoksa tabi bitanem
he çekiştirdik sizi :) azcuk ama ........
ya tulumlarıfalan var ben seviyorum tulumu diye aldım 4 tane var annemde şapkalı eldivenli takımlardan alşıtı 5 tane , alttan ayrıca ben ayaklı pantolan gibi oluyorya ismini bilmiyorum 3 tane öyle oldum kış olcak diye 10 tane çıtçıtlı badi , olcak yeter ilk 3 ay için abartmamak lazım ,gerekirse alırımı gene.zaten kimse artık altın takmıyor kıyafet getirıyor:)))))))) bir sürü olur. biraz 3-6 ay arası alıcam badileri var da kıyafet alıyım diye düşünüyorum.
bugün kocişin doğum günüydü :)))) pijama takım aldım ona , akşamda pasta alayım diyorum ama bu göbekle nasıl giderim bilmiyorum:))) sütlaç yaptım onun üstüne mum diksem olurmu hehe
ayıp ettin kuzum çekerim tabi pazartesi yüklerim odasını da çekicez de halım gelmedi daha olsun genede çekerim tabi teyzoşları görsün
tmm balısı bekliyorum bende merakla kuzumun cicişlerine görelim maaşallah sağlıkla gelsin yatsın giysin uyusun paşam benim
hee bizim dünürlük kalır artıkın arkadaşlıkları başlar ne yapalım canları sağpolsun tek demek hamile kız hala oluyosun haa hadi gözün aydın olsun Allahım analaı babalı büyütsün sağlıkla alsın kucağına inş gülüm demek aynıyız onunla benim bugün 8+5 oldu ite bitanem
ayıp ettin kuzum çekerim tabi pazartesi yüklerim odasını da çekicez de halım gelmedi daha olsun genede çekerim tabi teyzoşları görsün
aynen 40 çıksın çıkarız zaten oğluşum la :) kafasanı göre kendi beyenir hehe :)kıyafetleri .daha annemde alıyordur benim durmaz .ben almam gali
amiiiiin kzuummm sağolasın hala oluyorum valla eneem heyecanlandım şimdi böyle diyince
onun son adet tarıhı 7 mayısdı sanırsam kuzum muhtemelen yakın sizin tarihler
aynen üle kuzumm sağlıcakla gelsinler dunyayada kız erkek farketmez balım kaymagımmm
çek valla kuzummm bakalım fatıhımızın odasınaa oy yirimm onu beeen
bu arada azevel babam aradı halıyı almıslar kargo ıcın adresı aldı sanırsam bugun ya da yarın kargoya vercekler
halım annem gelmeden gelcek
hee paşamız ne giymek isterse ona göre alırsın kuzum
bencede kuzum abartmamak lazım kıyafet olayını gelen giden getircek zati
artık başka eksiklerini alırsın onun yerıne kuzum
sağol bebem:)
asembim :) ne olcak dikim gitsin mumu ya :))))) belki akşam çıkarsak bir götüreyim pastaneye orda hallederim ya içime sinmez :))) birkaç arkadaşınıda çağırırm.
neyse kızlar size doyum olmaz sizi seviyom öpüyom görüşürüüz yemek yicez arayı açmayın fazla heeeeeeeeeeeeee sık sık gelin gali.
anamm balım benimde 7 mayıs aslında 23 nisanda çok çok geç olunca doktor 7 mayuıs dedi aynıyız desene
sağol bebem:)
asembim :) ne olcak dikim gitsin mumu ya :))))) belki akşam çıkarsak bir götüreyim pastaneye orda hallederim ya içime sinmez :))) birkaç arkadaşınıda çağırırm.
neyse kızlar size doyum olmaz sizi seviyom öpüyom görüşürüüz yemek yicez arayı açmayın fazla heeeeeeeeeeeeee sık sık gelin gali.
enee tesadufe bak kuzum aynısınız valla aynı zamanlarda hem hala olcam hemde dünür
canlarımm bende çıkıyorum kociş balkona çıkalım dıye tutturdu
çıkayımda çenesi dursunyarın gelebilirsem gelirim emi ballarım
öpüyorum sizi kocamaaan elfiimm kuzumm senıde öptüm kocamaann bebüşüde öptümm muckkkkk
hee kuzum aynı zamandayız onuda bulantıları oluyomu acep:26:
merhaba hanimlar
kusura bakmayin daldim araniza ama forum takipten baktim online olan topik hangisi diye sizi buldum
ben hamilelik testi yapmak istiyorum ama size sormak istiyodum iliskiden ne kadar sonra testler sonucu gosteriyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?