- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.101
azerinnn canım hoşgeldin topiğimize nasılsın kuzum
evet kuzum onunda çok oluyo çıkarıyomusda bulantısıda baya yogunmus kuzumm
ama çok normal balımm bende öyleydim 12. haftama kadar sonrasında kesildi çok şükür kuzumm
inşallah sizinde kesilir tez zamanda balımmbu arada kocişle azcık oturup gelmeye çalışcam kuzum
burda olursan bende gelebilirsem dvm ederük sohbete emi balım benımmm
şimcik çıkıyorum öptüm seni kocamaan cnm kuzumm
tatlım testmi yapıcaksın sen kaç günün geçti yada son adet tarihin kaç adet günü yada 1-2 gün gçmesini beklersen daha iyi sonuç verir öncesinde olsada çımaz benim öyle oldu kanda bile çıkmadı mesela
merhaba kuzum iyiyim sen nasilsin
valla nasil oliyim ikinci hamilelik geliyo galiba
yeteriz tabi elifim yetmezmiyiz :)))))))))))))))hehe duymasınlar bizi parçalarlar
evet gülüm bana göre basit geliyodu küçücük ne hissedergibi ama hissediyomuş eşime diyorumki bak hissedyomuş babası elini tuıtda seni hissetsin gülüyo üztüme ben ciddiyim diyorum sonra koyuyo ee hani ben hissetmiyorum diyo
sağolun teyzeleri pisim güzeldir ya bende çooooooook severim onu .
dejavum kaçırda bak kızımın resimlerini gösterdim size:)))))
sağol bebem:)
asembim :) ne olcak dikim gitsin mumu ya :))))) belki akşam çıkarsak bir götüreyim pastaneye orda hallederim ya içime sinmez :))) birkaç arkadaşınıda çağırırm.
neyse kızlar size doyum olmaz sizi seviyom öpüyom görüşürüüz yemek yicez arayı açmayın fazla heeeeeeeeeeeeee sık sık gelin gali.
merhaba hanimlar
kusura bakmayin daldim araniza ama forum takipten baktim online olan topik hangisi diye sizi buldum
ben hamilelik testi yapmak istiyorum ama size sormak istiyodum iliskiden ne kadar sonra testler sonucu gosteriyo:26:
sabirsizlaniyorum galiba
daha iliskiden 15 gun gecti gostermez mi diyosunuz simdi:26:
gelsin gelsin kuzum günün geçtimi peki bende iyiyim işte bulantılarım dışında sıkıntım yok çok şükür canım
anam yirim yaaa çok güzeeell...
pırçalarım yırtarım valla bensiz topik olur mu lennn...Ama yetinm tabeee ben yokken boş bırakmyınn sevinirimmm....
nasıl hissedeckse o kadarcık şeyi artık bebek hissedebilir tabii belli bir aydan soınra sesleri de ayırt ediyor duyuyor diye biliyorum ay ne güzel yaa be herhalde her an konuşurum bebeğimle..
kaçırmadımm baktım gülümmm süper bir görüntü yaaa...
canım eşinin doğum günü kutlu olsun nice senelere beraber inşallahhh... Bence gitme tek başına beraber gidip yersiniz pastanızı.
ilişkiden 14 gün sonra gösterir en erken canım. Yumurtlama beklenen regliden 14 gün önce olur yumurtlamaya 14 gün koyunca regl günü çıkar. Testi de beklediğin rtegl gününde yada en iyisi bir iki gün gecikince sonuç alırsın..
anam yirim yaaa çok güzeeell...
pırçalarım yırtarım valla bensiz topik olur mu lennn...Ama yetinm tabeee ben yokken boş bırakmyınn sevinirimmm....
nasıl hissedeckse o kadarcık şeyi artık bebek hissedebilir tabii belli bir aydan soınra sesleri de ayırt ediyor duyuyor diye biliyorum ay ne güzel yaa be herhalde her an konuşurum bebeğimle..
kaçırmadımm baktım gülümmm süper bir görüntü yaaa...
canım eşinin doğum günü kutlu olsun nice senelere beraber inşallahhh... Bence gitme tek başına beraber gidip yersiniz pastanızı.
ilişkiden 14 gün sonra gösterir en erken canım. Yumurtlama beklenen regliden 14 gün önce olur yumurtlamaya 14 gün koyunca regl günü çıkar. Testi de beklediğin rtegl gününde yada en iyisi bir iki gün gecikince sonuç alırsın..
15 gün geçtiyse kanda belli olabilirde geç döllenme olmadıysa eğer senin son adetin ne zamandı de bakem bir kuzum
benim adetim duzensiz zaten kuzum o yuzden bilmiyorum ki
hadi bakalım hayırlısı artık ilişkden 12 gün sonra kanda çıkar derler 15 gün geçmişse idrardada çıkar silikde olsa sanırım ama benim mesela adete 1 hafta kala tutmuş geç döllenme olmuş kanda çıkmadı adetim 7 gün geçti de öyle çıktı inş seninde varıdr balım yaaa bizede haber et emi
kizlar bu arada testi simdi yapa bilirim dimi
yani ac karnina falan yapmama gerek yok dimi
kuzum açlıkla ilgisi yokda sabah ilk idrarla daha net çıkıyo diyolar istersen sabahı bekle 4 saat çişinide tut yok bekleyemem dersen şimdi yap çıksada çıkamsada bir daha yaparsın sonra artık karar senin kzuzum
mutlaka haber veririm kuzum
tamam canim yazarimtamam canım haber et ben yarın belki olamayabilrim sana arkadaşlıoık gönderdim çıksada çımsada ki inş hayırlısı ise çıkar bana olmazsam özelden yazemi kuzum
aslinda cisimi 3 saatdir tutuyorum
ay cok merak ederim ya yapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?