Kaldığımız Yerden Her Telden..

anam ASllahım kolaylık versin şu günler geçsin çabucak cinsiyeti belli olsun hazırlıklar yapsak şimdi pek birşey anlaşılmıyor vallaha haileliğin ben burdayı gülüm gelirsen görüürüz gelmezsen canın sğolsun bitanem bnbedne öpüyorum fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmm

sabirsizlaniyorum galiba
daha iliskiden 15 gun gecti gostermez mi diyosunuz simdi:26:

Eki Görüntüle 459640

kızım ve oğlum ev halimiz :)))))))kusura bakmayın

anam yirim yaaa çok güzeeell...

yeteriz tabi elifim yetmezmiyiz :)))))))))))))))hehe duymasınlar bizi parçalarlar

pırçalarım yırtarım valla bensiz topik olur mu lennn... Ama yetinm tabeee ben yokken boş bırakmyınn sevinirimmm....

nasıl hissedeckse o kadarcık şeyi artık bebek hissedebilir tabii belli bir aydan soınra sesleri de ayırt ediyor duyuyor diye biliyorum ay ne güzel yaa be herhalde her an konuşurum bebeğimle..

sağolun teyzeleri pisim güzeldir ya bende çooooooook severim onu .

dejavum kaçırda bak kızımın resimlerini gösterdim size:)))))

kaçırmadımm baktım gülümmm süper bir görüntü yaaa...

canım eşinin doğum günü kutlu olsun nice senelere beraber inşallahhh... Bence gitme tek başına beraber gidip yersiniz pastanızı.

merhaba hanimlar
kusura bakmayin daldim araniza ama forum takipten baktim online olan topik hangisi diye sizi buldum
ben hamilelik testi yapmak istiyorum ama size sormak istiyodum iliskiden ne kadar sonra testler sonucu gosteriyo:26:

ilişkiden 14 gün sonra gösterir en erken canım. Yumurtlama beklenen regliden 14 gün önce olur yumurtlamaya 14 gün koyunca regl günü çıkar. Testi de beklediğin rtegl gününde yada en iyisi bir iki gün gecikince sonuç alırsın..

sagolasin canim kocisi yolladim almaya bakalim ne olucak

vallaha biemiyorum meleğim nasıl oluyo ama oluyomuş o halde hissedeiyolarmış işte mucize diye bıoşa demiyoruz Allahım inş en kısa zamanda sanada nasip eder canımın içi inş AMİNNNNNNNNNNNNN

benim adetim duzensiz zaten kuzum o yuzden bilmiyorum ki

hadi bakalım hayırlısı artık ilişkden 12 gün sonra kanda çıkar derler 15 gün geçmişse idrardada çıkar silikde olsa sanırım ama benim mesela adete 1 hafta kala tutmuş geç döllenme olmuş kanda çıkmadı adetim 7 gün geçti de öyle çıktı inş seninde varıdr balım yaaa bizede haber et emi

mutlaka haber veririm kuzum

kizlar bu arada testi simdi yapa bilirim dimi
yani ac karnina falan yapmama gerek yok dimi

kuzum açlıkla ilgisi yokda sabah ilk idrarla daha net çıkıyo diyolar istersen sabahı bekle 4 saat çişinide tut yok bekleyemem dersen şimdi yap çıksada çıkamsada bir daha yaparsın sonra artık karar senin kzuzum

aslinda cisimi 3 saatdir tutuyorum
ay cok merak ederim ya yapsam mi

kimseler yok bende çıkıyorum kızlar gelirseniz eğer kusura bakmayın sırtım ağrıdı otur otur baya ara verdim yaa pc başında oturmak yoruyo beni öpüyorum hepinizi görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…