- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.121
canim yaptim cok cok silik bi cizgi ciktio zaman yap canım bende merak ettim
canim yaptim cok cok silik bi cizgi cikti
5 gun sonra kesin bilinir zaten
kuzummm geldim
napıyosun bakem
hoşgeldin kuzum oturuyorum öyle sen nasılsın
hoşbuldum balımcımm
kociş ütü yapıyo bende çekyata uzandım pc kucagımda takılıyorum
ohh ohh kolay gelsin kocişine o zaman kuzum vallaha ne yaptınız çıktınuız mı balkona
sağolasın kuzumm hee çıktık kahve yaptık içtik biraz esiyodu oyuzden uzuncana oturduk kuzumm
şimdide odadayız tvdede heç bişey yok çok sıkıcı
yarın odamız gelcek ya acayip heyecan yaptım kuzumm
getirip kursunlarda giysilerini yerleştireyim oğluşumun
ohh afiyet olsun tatlım ben ne kahve nede çay içebiliyorum tiksindimki bulandırıyor midemi evet yaa tvde hiç birşey yok malesef yaz tatili işte demek odasını getirecekler nasıl ne renk kaça aldınız balım
oo tiksindin demek kuzumm oysa sen çok severdin işte hamişlik böyle bişey sevdiği şeylerden tiksinebiliyo insan
bazende hiç yemedıgın şeyi isteyebiliyo insançilek mobilyadan aldık kuzum 1570 e karyola 3 lü dolap bide yatak
resmini atem bak kuzum gerçi gelince çeker atarım yıne
Eki Görüntüle 459706 Eki Görüntüle 459704
malesef tiksindim bitanem sağlık olsun ne yapalım tiksinmek iyi oldu zararlı bu aylarda gülüm çok güzelmi bitanem Allahım sağlıkla yatırmayı nasip etsin hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin inş herşey gönlünce olsun canım arkadaşım benim
amiiiiiiiiiiiiiiin cnm kuzumm benımmm bidenemm benımm yirim seni beeen
haklısın kuzum aslında hiç bi döneminde iyi değilki hele 5-6. aydan sonra hiçde iyi değil demiri emiyo ozamanda kansızlık oluyo kuzum
ben çayı bi kahvaltıda 1-2 bardak içiyorum kahveyi ise kırkyılda bir içiyorum kuzumm zaten havalarda sıcak hiç çekilmiyo sıcak şeyler
geçen kızılcık vardı dolapta onu kaynattım yaptım soğuyunca buz gibi çok iyi geldi valla koca tencere yaptım bi kaç gün içtik
gene yapcam hoşaf iyi oluyo hem sağlıklı hem buz gibi
yi beni yiievet gülüm haklısın her dönemde zararlıda ayda yılda birde birşey yapmaz bea sıcaklarda hiç çekilmiyo vallaha yaa kızılcığı bende severim bende koyucam bu sene babam sağolsun dondurucumu aldı gitti organik yemen klazım herşeyi yap koy dedi bende yapıcam işte fıstığım
yap kuzum yap valla karnın buyumeden ağırlaşmadan yaz meyveleri bitmeden al yap kuzum
at dondurucuya çıkarıp çıkarıp yaparsın balımm benımm
Allah razı olsun babandan da iyiki almış bol bol faydasını olcak sana dondurucunun
gelirsem oraya yirimmm bakkk seniiii ham yaparımmm
evet gülüm yapıcam inş bol bol koyucam sosluk domates yemeklik domates biber falan artık hem dolabıma hemde dondurucuya koyarım sağolsın bitanem Allah razı olsun babamdan benim babam başka yaa gerçkten anne kız gibiyiz balım görsen bizi baba değil başka türlüyüz arkadaş gibiyiz ne yapmadıki gönlümüzle oynadı bana nasihatlar etti bebekle ilgili kendimle ilgili üstü kapalı Allahım başımızdan eksik etmesin sevdiklerimiz şuan ezan okunuyo rabbim dualarımızzı kabul etsin hiç ayırmasın bizi AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN bak şımayıyım bei yirsen ama
amiiiiiiiiiiiiin cnm kuzumm benımm
ne güzelki böyle bi baban var kuzummm Rabbim hep böyle mutlu etsin siziii
benım babişkomda senınki gibi çok iyidir annemden çok babamla daha iyi anlaşırım çocuklugumdan beri
ohh yap balım kaymagım nohut fasulye felende at bebiş varken kolaylık olur onları çıkarır yaparsın kuzumm
kuzumm ben şimcik çıkıyorum kociş ütüyü bitirdi içeriside çok sıcakladı biz yine balkona kaçıyoruz balım
öpüyorum seni ve bebişi kocamaan cnm kuzum benım yarın giremiyceksin sanırsam p.tesi görüşürüz inşallah kuzumm
amin bitanem sağolsın Allah razı olsun cümlemizi mutlu huzurlu sağlıklı hayat nasip etsn rabbim kız çocukları genelde babaya düşkün olurlar kuzum birde benim annemde olmadığı için hepten babacı olduk gerçi annem varkende babamlaydı işim ama :) artık ne gerekirse onu koyucam bitanem yaz bitmeden ramazan sonrasıda memelekte gidicez< 10 sonrada düğünmüz var eşimin kardeşi ona gidemiycem bulantılardan ama eşim çok üzülyüyo belemdimki ne yapsanm zararlı olurmu yola çıkmak sence:44:
amiiiiiiin kuzum benımsanmıyorum kuzum bi zararı olcagını diycem ama sizin uzaktı baya dımii ozaman sıkıntılı olabılır balım
bence dr una sor ona göre davran kuzum bide bu bulantıların varken o yolu cekebılcegını sanmıyorum kuzum
yanı gitmesen daha ıyı olur gibi yoksam yollarda sıkıntı olabılır balım kaymagım
şimcik ben çıktım kaymagımmm bidenecik arkadaşım p.tesi görüşürüz balım benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?