Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar daha alınanlar var ama yoruldum çekemedim. odamızdaki halımız değişecek birde avize alıcam odasına uygun bu arada bir göbüş paylaştım sizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi öptüm hafta sonu girerseniz görürsünüz.............

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bunlar cok guzeeeeeeeeeeeeeeel
gule gule saglicakla mutlu bir sekilde giysin insallah bebisin
oda takimina da bayildim

vallaha biemiyorum meleğim nasıl oluyo ama oluyomuş o halde hissedeiyolarmış işte mucize diye bıoşa demiyoruz Allahım inş en kısa zamanda sanada nasip eder canımın içi inş AMİNNNNNNNNNNNNN

İnşallah canım benimm...

canim yaptim cok cok silik bi cizgi cikti
5 gun sonra kesin bilinir zaten

aa hadi gözün aydın yarın kan testine git bakalım...

evet yaa tv de hiçbir şey yok yeni dizilerde beni sarmadı bir annem uyurken var ona bakıyorum biraz çoğunlukla şeflerin yarışması var ya ona bakıyorum eylül gelse de diziler başlasa dimi ama.

ay yok ben sıcakta çay kahve içemiyorum iş yerinde herkes bardak bardak içiyor harareti alır aslında ama benim canım hep gazoz soğuk limonata falan çekiyor.

bende aldığı kadar buzdolamın dondurucusuna koyucam. Allah razı olsun babandan canım evli olduğun halde hala herşeyini düşünüyor sen de hayırlı evlatsın zaten ay bebişe neler alıe artık bilmem.

çok güzel canım odanız kıyafetleriniz maşallah canım bir bebek eksik artık ufak tefek şeylerde tamamlanır canım ya ben 6. ayda başlıcam diyorum ama kesin ilkm aylardan başlarım almaya dayanamam ben

Canlarımm günaydınnn.. Kalktık kahvaltı yaptık oturdum az tv izledim geldim size cevap yazdım şimdi evi temizlicem. Dün elim kolum kalkmadı. Akşam da nasıl baş ağrısı tuttu birden yer ayağımın altındna kaydı resmen ölüyorum sandım biraz birşeyler yedim. Flim izliyordk eşimle ama erken uyandığım için bir de uyku bastırdı bölük pörçük izleyebildim. Sonra da hemen yattım. Evi temizleyeyim, yemeği yapayım. Akşam üzeri de park var oraya gidelim gezelim birşeyler içelim dedik bakalım. Hep soğuk şeyler içmek istiyor canım haliyle. Limonata ve gazoz aşeriyorumm..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bunlar cok guzeeeeeeeeeeeeeeel
gule gule saglicakla mutlu bir sekilde giysin insallah bebisin
oda takimina da bayildim

Sağol tatlım .inşallah kucağımıza sağ salim alırım yavrumuda giydirmek yatırmak nasip olur tatlım. daha iyileri sizlerin olsun. inşallah

dejavum sağol bebem uffak tefek eksiklerimiz var onlarıda bu ay alayım diyorum önümüzdeki ay hem ramazan gelcek hem sıcak hiç uğraşamam gerçi oruç tutamam ama eşim tutcak onla alması zor olur rabbim nasip etsin inşallah sanada hemen gelsin beben başlarsın 5 aydan sonra yavaş yavaş almaya .

ben kahvlatı yapıcam acıktık kuzummmmmmmmmmm öptüm sizi iyi pazarlarrrrrrrrrr

maaşallah meleğim çok güzeller hepside birbirinden şahane Allahım sağlıkla giydirmeni nasip etsin bitanem az kaldı yakında geliyo fatihimiz ama dikkatimi çekenler oldu fenerlisiniz dimekki baksana fenerli takımlara

ben beşiktaşlıyım tatlım ama eşim fanatik fenerli:) o yüzden o alıyor onları:) o oğluşum kapısına takdığımız nazarlıklı tülüde o almış :) ben almayı düşünüyordum o benden önce davrandı . daha cicilerimiz var teyzesi bi ara onlarıda çekeriz halımızı falan alalım inşallah onlarla bir onlarıda çekelim koyalım .

kuzuummm bayıldım hepsiciğinee güle güle giysin fatihimiz çok güzeller kuzumm
oda takımıda süper çooook güzel olmus balım kaymagımm
göbüşünüde es geçmiyim o da ayrı bi güzel cnm arkadaşım benım

slm kuzularımm
odamız geldi bugun kurdular çok hoşuma gitti
odada geriye halı ve avize kaldı bide giysileri yıkayıp utuleme
halı salı gunu gelıyo avizeye Allah kerim kocişi ikna edersem alıcaz bu ara epey masraf ettikde
giysilerede yarın başlıycam yıkancak utulencek dolabına dizilcek bakalım
şimdi bugunki haliyle odamızı koyayım efenım

as kuzum odanız çok güzel bayıldım siz böyle koyunca benimde biran önce doğurasım geldi kızz rabbim sağlıkla ytırmayı nasip etsin inş güle güle kullanın balım benim

hıım dimek beşiktaşlısın benim eşimde gs lı bende fb liyim ama koyu değildir babadan gelen birşey işte balısı güle güle kullanın herbişeyi hayırlı olsun sağlıkla kullanın balım benim

as kuzum odanız çok güzel bayıldım siz böyle koyunca benimde biran önce doğurasım geldi kızz rabbim sağlıkla ytırmayı nasip etsin inş güle güle kullanın balım benim

amiiiiiiin kuzumm sağolasın cnm kuzum benımm
hehe dimek doğurasın geldi he alemsin sen kuzumm
senin bebişte büyüsüüün sonra o tatlı anneciği ona ciciler alsın odasını yapsıın
sonrada bize fotolarını göstersin

asembim sağol kuzum senin odanda çok güzel ,oğluşun güle güle kullansın inşallah.işte bende halı ve avize alıcam daha.eksikler bitmiyorki:))))) canları sağ olsunda hallederiz .

eliifim sağol balım daha iyilerin senin olsun inşallah.

hoş geldin elifcik ve bebesi nerdesinizi bakemmmmmmmmmmmmmmm

nereye gittin elifcikkkkkkkkkkkkkk kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…