- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.161
nereye gittin elifcikkkkkkkkkkkkkk kız
bugün aceyip halsizim ya(((((((((((( hiç biryerimi kıpraştırasım yok.
bugün aceyip halsizim ya(((((((((((( hiç biryerimi kıpraştırasım yok.
Merhabayın kızlarrr.. Yüksekokul sekreteri daha öğlen yemeğinden dönmemişken yazayım dedm. Nasılsınız bakemm.. Burası hocanın orası kadar youn deil ama sekreter ben varken yazamıyorum pek çıktıkça yazıcam sabahta klima takıldı odasına. Ben iki gün haftasonu akşamüzerleri kötü oldum baş ağrısı baş dönmesi, iştahsızlık kötüydü hep uyuyakaldım erken saatte eşimle film izledik ama ortasında uyuyakladım hep neyse iyiyim bugün akşam bişi olmazsa. Siz nasılsınız bakem asembim oda çok güzel yaa.. sağlıkla gelsn kullansın bebişin... Elifim sen nasılsın balımm kaymağım... Monnn gel hadii..
çok sıcak değil ama ne bilim ya bugün bebiş büyüyor heralde kıpır kıpır o maşallah:))) enerjimi bitiriyor hafiften patılcak gibi hissediyorum kendimi :)))))) ay ne bilim bakalım meyve yedim şimdi biraz bakalım geçer heralde artık normal diyor annem ağırlaşıcan git gide birdü dün size göbüş resmi koydum hiç bişi demendinizhayırdır canım hastamısın yoksa sıcaklar yüzündenmi :26:
Ben de haftasonu öleydim c.tesi bir iş yapamadım pazar da öğlen bitirdim işleri akşam çamaşırları zor astım baş ağrısı, halsizlik, baş dönmesi tansiyonum düştü gibiydi azcık birşeyler yedim hep meyve yedimm havaşardan işte bir de sen hamilesin aman dikkat et kendine.
çok sıcak değil ama ne bilim ya bugün bebiş büyüyor heralde kıpır kıpır o maşallah:))) enerjimi bitiriyor hafiften patılcak gibi hissediyorum kendimi :)))))) ay ne bilim bakalım meyve yedim şimdi biraz bakalım geçer heralde artık normal diyor annem ağırlaşıcan git gide birdü dün size göbüş resmi koydum hiç bişi demendinizbüyüdük kocaman olduk ya biz.
havadan mı bilmem kuzum bol su içiyoorum birde afederrsin kabızlık oluşmuş belki oda beni patlıcakk gibi hissettiyordur bugün itaberiyle 1 kilo daha almışımı maşallah tosunuma :)))))) 8 kilo aldık 15 i geçmezsek iyidir.
anamm biz göbüşü atlamışız doğrusun meleğim ben odayı kıyafetleri görünce senin göbüş uçttu gitti :)))))))))maaşallahgöbüşüne büyütmüşşün baya ama kibar bir göbüş toplu yani dağnık kilon yok maaşallah binkere balım benim Allahım nazarlardan korusun bakalım benmim göbüş ne hale gelecek snein zamana gelincee
hoşgeldin cnm eeeeeeeeee tatilden gelince insan zor alışıyor..........selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk
ben anca kendime geldim izinden sonra 1 hafta gecti ama ancak konsanstre oldum hayata :))))
ne güzel işte kuzum maaşallah keşke bizlerde az kilo alsak görücez ilerde bitanem bende kiloda var yaa çok alırsam tipsiz olucam bilioyrum ama sağlık olsun artık yapıcak birşey yok gülüm vallaha resim konusunda söz veremiyorum ama eşimin ağzından girer burnundan çıkarım izin verirse seve seve koyarım koca göbüşümüüüüüüüüüüü
sağol bebem.yok allahtan popişten falan almadım göbeğe gidiyoz kollar falanda almadı azcukta memüşlerde var ilerleyen zaman ne göstercek bilmem ama.sağlıklı olsunlarda veririz kuzum yakında senden bekilyoruz göbek resimleri haberin ola.
selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk
ben anca kendime geldim izinden sonra 1 hafta gecti ama ancak konsanstre oldum hayata :))))
elifim ben azcık uzanayım ya sonra gelirim tekarar öteki odada klima var burda yok aceyip yandım ggörüüşürüz
öptüm hepiciğinizi
hoşgeldin cnm eeeeeeeeee tatilden gelince insan zor alışıyor..........
inşallah çok almazsın sende kilolu hamiş kalanlar az alır bende zayıf değildim ondan biliyom.göbüş çek cnm yüz falan istemiyoz zaten..
a.slm hoşgeldin tatil kuşu seni melisanın yanına gönderek o şimdi keyiflerde ne dersinşaka bir yana insan alışınca zoruna gidiyo anlayabiliyorum ama acı gerçek kuzum tatil bitti
evett gördümm göbüşü ama kıyafetler odalar derkene sıra gelmedi ona ben bayıldım çünkü cicilere.. Valla acayip göbek olmuş iğne batırsan patlayacak gibi ancak çok çok güzel görünüyor yaa... Maşallah sana da bebişine de.Allah nazarlardan saklasınçok sıcak değil ama ne bilim ya bugün bebiş büyüyor heralde kıpır kıpır o maşallah:))) enerjimi bitiriyor hafiften patılcak gibi hissediyorum kendimi :)))))) ay ne bilim bakalım meyve yedim şimdi biraz bakalım geçer heralde artık normal diyor annem ağırlaşıcan git gide birdü dün size göbüş resmi koydum hiç bişi demendinizbüyüdük kocaman olduk ya biz.
havadan mı bilmem kuzum bol su içiyoorum birde afederrsin kabızlık oluşmuş belki oda beni patlıcakk gibi hissettiyordur bugün itaberiyle 1 kilo daha almışımı maşallah tosunuma :)))))) 8 kilo aldık 15 i geçmezsek iyidir.
selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk
ne güzel işte kuzum maaşallah keşke bizlerde az kilo alsak görücez ilerde bitanem bende kiloda var yaa çok alırsam tipsiz olucam bilioyrum ama sağlık olsun artık yapıcak birşey yok gülüm vallaha resim konusunda söz veremiyorum ama eşimin ağzından girer burnundan çıkarım izin verirse seve seve koyarım koca göbüşümüüüüüüüüüüü
Valla çook zor geldi yaa
biri çalışma dese valla çalışmıcam o kadar sıkılmıştım işte.
şimdi daha iyiyim ama genede istemiyorum calışmak yaaa ne kötü(
mecburen çalışmak zorundayım....
aslında çalışmasam daha kötü gecicek biliyorum
ama yinede çalışmayan kızlar halinize şükredin eger maddi durumunuz iyiyse...
melisadan iyisi yok yaaaa
evett gördümm göbüşü ama kıyafetler odalar derkene sıra gelmedi ona ben bayıldım çünkü cicilere.. Valla acayip göbek olmuş iğne batırsan patlayacak gibi ancak çok çok güzel görünüyor yaa... Maşallah sana da bebişine de.Allah nazarlardan saklasın
öyle yaa tatilden dönünce fena ben haftasonundan sonra bile p.tesi sabahı zor geçiriyorum. Napıcaz işte böyle.
ayy sen tipsiz olabilir misin kuşumm sana öyle geliyor herşey bebiş için aldıkların ona da yarayacak gülüm onun için değer hele doğsun bebiş verirsin doğumla da gider zaten düşünme bunları. Amann eşin nereden görecek koyarsın sonra biz görünce hemen silersin kız benn göbek isterim valla en kocamanından.Kontrol ne zaman gülüm yaa..
canım öyle diyoruz da evde oturmakta zor gerçekten evet erken kalkmak, gelip çalışmak, iş yetiştirmek zor geliyor ancak evde de iş güç bir yere kadar sonra sıkılıyorsun hem aktif olarak hayatın içinde yer alıyoruz, birşeyler üretiyoruz, günlük sorunlardan uzaklaşıyoruz insan evde tek başına daha çok kuruyor. Ben haftasonunu iple çekiyorum hele de erken kalktıysam uyuyamadıysam erkenden işler bitiyor, yemek bitiyor sıcakta dışarı çıkılmıyor inan bir süre sonra sıkılıyorum alışmışım işte.. Boşverr çalışalım biz.. Üretelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?