Kaldığımız Yerden Her Telden..

bugün aceyip halsizim ya (((((((((((( hiç biryerimi kıpraştırasım yok.

Merhabayın kızlarrr.. Yüksekokul sekreteri daha öğlen yemeğinden dönmemişken yazayım dedm. Nasılsınız bakemm.. Burası hocanın orası kadar youn deil ama sekreter ben varken yazamıyorum pek çıktıkça yazıcam sabahta klima takıldı odasına. Ben iki gün haftasonu akşamüzerleri kötü oldum baş ağrısı baş dönmesi, iştahsızlık kötüydü hep uyuyakaldım erken saatte eşimle film izledik ama ortasında uyuyakladım hep neyse iyiyim bugün akşam bişi olmazsa. Siz nasılsınız bakem asembim oda çok güzel yaa.. sağlıkla gelsn kullansın bebişin... Elifim sen nasılsın balımm kaymağım... Monnn gel hadii..

bugün aceyip halsizim ya (((((((((((( hiç biryerimi kıpraştırasım yok.

Ben de haftasonu öleydim c.tesi bir iş yapamadım pazar da öğlen bitirdim işleri akşam çamaşırları zor astım baş ağrısı, halsizlik, baş dönmesi tansiyonum düştü gibiydi azcık birşeyler yedim hep meyve yedimm havaşardan işte bir de sen hamilesin aman dikkat et kendine.

meyebaaa gülüm hoşgeldin seni gören cennetlik vallaha bayadır giremiyosun eski yerine geçsende geliversen vallaha özleyruk seni anacum bende iyiyim sıcaklarda eriyorum elimde su şişesi dolanıyorum yemeğimi koydum üstüne banyoları yıkıycam birazdan sabahtan beri içimden gelmiyoki yapyım sıcaktan vallaha

hayırdır canım hastamısın yoksa sıcaklar yüzündenmi :26:
çok sıcak değil ama ne bilim ya bugün bebiş büyüyor heralde kıpır kıpır o maşallah:))) enerjimi bitiriyor hafiften patılcak gibi hissediyorum kendimi :)))))) ay ne bilim bakalım meyve yedim şimdi biraz bakalım geçer heralde artık normal diyor annem ağırlaşıcan git gide birdü dün size göbüş resmi koydum hiç bişi demendiniz büyüdük kocaman olduk ya biz.

havadan mı bilmem kuzum bol su içiyoorum birde afederrsin kabızlık oluşmuş belki oda beni patlıcakk gibi hissettiyordur bugün itaberiyle 1 kilo daha almışımı maşallah tosunuma :)))))) 8 kilo aldık 15 i geçmezsek iyidir.

anamm biz göbüşü atlamışız doğrusun meleğim ben odayı kıyafetleri görünce senin göbüş uçttu gitti :)))))))))maaşallah göbüşüne büyütmüşşün baya ama kibar bir göbüş toplu yani dağnık kilon yok maaşallah binkere balım benim Allahım nazarlardan korusun bakalım benmim göbüş ne hale gelecek snein zamana gelincee

sağol bebem.yok allahtan popişten falan almadım göbeğe gidiyoz kollar falanda almadı azcukta memüşlerde var ilerleyen zaman ne göstercek bilmem ama.sağlıklı olsunlarda veririz kuzum yakında senden bekilyoruz göbek resimleri haberin ola.

selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk
ben anca kendime geldim izinden sonra 1 hafta gecti ama ancak konsanstre oldum hayata :))))

selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk
ben anca kendime geldim izinden sonra 1 hafta gecti ama ancak konsanstre oldum hayata :))))
hoşgeldin cnm eeeeeeeeee tatilden gelince insan zor alışıyor..........

inşallah çok almazsın sende kilolu hamiş kalanlar az alır bende zayıf değildim ondan biliyom.göbüş çek cnm yüz falan istemiyoz zaten..

ne güzel işte kuzum maaşallah keşke bizlerde az kilo alsak görücez ilerde bitanem bende kiloda var yaa çok alırsam tipsiz olucam bilioyrum ama sağlık olsun artık yapıcak birşey yok gülüm vallaha resim konusunda söz veremiyorum ama eşimin ağzından girer burnundan çıkarım izin verirse seve seve koyarım koca göbüşümüüüüüüüüüüü

selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk

a.slm hoşgeldin tatil kuşu seni melisanın yanına gönderek o şimdi keyiflerde ne dersin şaka bir yana insan alışınca zoruna gidiyo anlayabiliyorum ama acı gerçek kuzum tatil bitti

elifim ben azcık uzanayım ya sonra gelirim tekarar öteki odada klima var burda yok aceyip yandım ggörüüşürüz

öptüm hepiciğinizi

bende çıkıyorum kimseler yok beklemekde sıkıcı oluyo yalnız bugün daha giremem eşim gelecek yemek faslı derken akşam tezgah için usta gelecek yarında zor bir ihtimal gelemeyebilirim işlerim var bügün yapmadım yarına ancak işte artık öbürgüne inş görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz

a.slm hoşgeldin tatil kuşu seni melisanın yanına gönderek o şimdi keyiflerde ne dersin şaka bir yana insan alışınca zoruna gidiyo anlayabiliyorum ama acı gerçek kuzum tatil bitti

Valla çook zor geldi yaa
biri çalışma dese valla çalışmıcam o kadar sıkılmıştım işte.
şimdi daha iyiyim ama genede istemiyorum calışmak yaaa ne kötü (
mecburen çalışmak zorundayım....
aslında çalışmasam daha kötü gecicek biliyorum
ama yinede çalışmayan kızlar halinize şükredin eger maddi durumunuz iyiyse...

melisadan iyisi yok yaaaa

evett gördümm göbüşü ama kıyafetler odalar derkene sıra gelmedi ona ben bayıldım çünkü cicilere.. Valla acayip göbek olmuş iğne batırsan patlayacak gibi ancak çok çok güzel görünüyor yaa... Maşallah sana da bebişine de.Allah nazarlardan saklasın

selllaaam ben geldiiiim
ne var ne yooookkk

öyle yaa tatilden dönünce fena ben haftasonundan sonra bile p.tesi sabahı zor geçiriyorum. Napıcaz işte böyle.

ayy sen tipsiz olabilir misin kuşumm sana öyle geliyor herşey bebiş için aldıkların ona da yarayacak gülüm onun için değer hele doğsun bebiş verirsin doğumla da gider zaten düşünme bunları. Amann eşin nereden görecek koyarsın sonra biz görünce hemen silersin kız benn göbek isterim valla en kocamanından. Kontrol ne zaman gülüm yaa..

canım öyle diyoruz da evde oturmakta zor gerçekten evet erken kalkmak, gelip çalışmak, iş yetiştirmek zor geliyor ancak evde de iş güç bir yere kadar sonra sıkılıyorsun hem aktif olarak hayatın içinde yer alıyoruz, birşeyler üretiyoruz, günlük sorunlardan uzaklaşıyoruz insan evde tek başına daha çok kuruyor. Ben haftasonunu iple çekiyorum hele de erken kalktıysam uyuyamadıysam erkenden işler bitiyor, yemek bitiyor sıcakta dışarı çıkılmıyor inan bir süre sonra sıkılıyorum alışmışım işte.. Boşverr çalışalım biz.. Üretelim..

öyle mi dersin.
ya ne bilyiim evde ev kadını olmak kocam için bişiler yapamak. bide böyle kurslara filan gezilere gitmek istiyorum.
cok özeniyorum ama kurslara gitmek içinde para lazım
onun içinde kocanın maaşının iyi olması lazım...
yada belki işimi sevmiyorum... garip bişiler oluyo ara sıra böyle...

işte ancak bu hafta işe alıştım yeniden nasıl zor geldi anlatamam sana.
sende mi izindeydin geçen hafta.

nerelere gittin gecmiş okumadım hiç
ya eskiden megin topğindeyken ilk zamanlar ne güzeldi
hepimiz aynıydık.
şimdi hiç ark. kalmadı burda
herkes hamile..
hamile kişilerle de benim arkadaşlıgım pek gitmiyo hamile kalırsam arkadaş olcam
hamile kalma topiklerine giriyom orda da hep hamile kalanlar yazıyo yinee...
öyle bi topik olsun ki hiç hamile olmasın
hamile kalanda bi daha gelmesin istiyorummm
burdaki kızlar üstüne alınmasın
burası hamile topiği değil arkadaşlık topiği

ben böyle beni anlayan kişilerle dertleşmek paylaşmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…