Kaldığımız Yerden Her Telden..

sağolasın cnm kuzumm amiiiiiiiin aynen dediğin gibi kuzum eksik gedik bitmiyo biterse şaşırcam valla
bugunde çamaşırları yıkadım bebişin hepsi bitmedide bi makina yıkadım onları astım hava yagmurlu oyuzden diğerlerini yarına bıraktım
yarında bugun astıklarım kurur kociş ütüler bende yerleştiririm

mrb kuzummm geçmiş olsun havalarmı etkiledi seni böyle dikkat et kendıne emi kuzum
amiiin kuzum sağolasın benımde çok içime sindi oda halısıda gelsin onuda çeker eklerim
bide kıyafetlerini dizeyim dolaba ozamanda eklerim

slm kuzularımm yetişemedim size anca geldim
bebişin bi kısım çamaşırlarını yıkadım astım sonra uyudum
yeni adet oldu öğlenleri uyumak normalde hiç uyumazdım gündüz hatta hiçde sevmezdim gündüz uykusunu
sersemletirdi benı ama şimdi otomatik uyuyorum ve çokda iyi geliyor

çağatayın annesi nerde kaldın sen:))))))))) yoklama yaptık şekerim

AY bugün pek halsizim ativercem kendimi

AY bugün pek halsizim ativercem kendimi

havadanmıdır nedir bilmem pek iyi değilim ya.

nayıııııııııır atamazsıııııııııın olmaaaz
hem havalardan hem koca göbüşlerden kuzum
halsizlik hat safhada oluyo valla çağatayın işleri dışındaki hiçbişey benı yerımden kaldıramıyo
iştesin demi şuan istersen kestir azcık belkim iyi gelir akşam eve gidincede bi duş alırsın rahatlarsın belkim kuzum

ay ne bilim yavruşum yaa acayip halsizim hiç bu kadar olmazdım hava da sıcak ondan da oluyor kolay değiil tabi yaz gibesi olmakbidahakini kışa getirmek lazımşöyle son dönemimizi marta getirsek :)))

ay ne bilim yavruşum yaa acayip halsizim hiç bu kadar olmazdım hava da sıcak ondan da oluyor kolay değiil tabi yaz gibesi olmakbidahakini kışa getirmek lazımşöyle son dönemimizi marta getirsek :)))

aynen üle kuzumm cidden çok zor yaz gebeliği hep derlerdi de bişey anlamazdım hamiş kalana kadar
ama şimdi çoook iyi anlıyorum öyle diyenleri Allah sabır kolaylık versin bizlere kuzum
hehe bencede kuzum bidahakine yazın çalışıp kışın dogurmak lazım

ben sivri yeşil biber çok severim ekmeğin arasına koydum yedim benim oğlan nasıl tepikliyor anlatamam:)))))))asembin fena bugün bebişim. ben bi okadar halsizim o hareketli:)ama birazdaha halsizliğim gitti iyi oldu:::::::

ben sivri yeşil biber çok severim ekmeğin arasına koydum yedim benim oğlan nasıl tepikliyor anlatamam:)))))))asembin fena bugün bebişim. ben bi okadar halsizim o hareketli:)ama birazdaha halsizliğim gitti iyi oldu:::::::

oy maşallahhh fatihee tepiklesin anneciğinii
afiyet bal şeker olsun kuzumm demekki fatihde sevdi biberi
ya bende çamaşırlarını yıkadım ya bugunde hava bi yagıyo bi kapanıyo gıcık oldum kurumadılar gitti
tam gününü buldum he

masrafsız oğlum bi bibere tav oldu)))) babası kebap ısmarlıyor tık yok ama biberi hakatten sevdi birde simit seviyor anası gibi masarfsız.

allah allah şansa bak ya sende benim gibisin bizde bir cam sileriz yağmur yağar , eşim araba yıkatır yağmur yağar:)))))

ben kurutma makinası almak istiyorum amca kızı almış a sınıf falan filan diyor 1800tl çok geldi fiyatı , ama araştırdık diyor en az elektirik yakan omuş diğerleri anamızı ağlatır diyor fatura kabarık gelir diyo

hehe desene aile bütçesini sarsmıycak fatih benımkide anası gibi tatlıcı tatlı yediğim zaman coşuyo
he valla ya şans yok demekki neyse kurur elbet napıyım çamaşırlıga serdim içerdeydi sonra hava açtı ön balkona koyduk
ama apartmandan biri balık yapmıs acayip kokuyodu tkr aldık içeri bu gidişle yarına anca kurur
aslında çok işe yarıycak bişey ama bencede fiyatı yuksek sankilim bide benım şuan onun için yerimde yok
bukadar masraf içinde onuda dersem kocişe bidaha benden hbr alamassınız

hehe doğru diyosun cnm bende alırım diye hesap ediyorum diyordum ama çok pahalı geldi bana.şimdilik zor kısmet ya alırız bir gün elbet.

kurur yarına kuzum . ütülersin ben daha bişey yıkamadım ramazandan sonra yıkarım artık yani aşağı yukarı senin aylarında:))) sabah alişanla ayşeye bakıyordum şekerim ışın karaca 35 haftalık doğurmuş ya kız sancısı tutlmuş stretsenn.

amaanıın bende 35 teyim :18::18: inşallah vaktinde dogururuz kuzumm
ama stres çok büyük etken ya oyuzden rahat olmak lazım gerçi erken dogcaklarsada engel olunmuyo
az evel gördüm ağustos annelerinde benden bi gün sonra gözüküyo dogumu
ama yarın sezeryana gircekmiş bebiş strese girmiş oyuzden alcaklarmıs

bencede kuzum son zamanlarda yıkayıp yerleştirmek daha iyi olur
bıdık bıdık bisürü giysi çok tatlılar bu arada roxy dalan almıstım
iyikide onu almısım çok güzel yıkamış yumuşatıcı olmadıgı halde yumuşacık
ve kokusuda süper kuzum aklında bulunsun oyuzden bide hacışakirinki 14 lirayken
bu 4,5 felendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…