- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.181
asembim sağol kuzum senin odanda çok güzel ,oğluşun güle güle kullansın inşallah.işte bende halı ve avize alıcam daha.eksikler bitmiyorki:))))) canları sağ olsunda hallederiz .
eliifim sağol balım daha iyilerin senin olsun inşallah.
Merhabayın kızlarrr.. Yüksekokul sekreteri daha öğlen yemeğinden dönmemişken yazayım dedm. Nasılsınız bakemm.. Burası hocanın orası kadar youn deil ama sekreter ben varken yazamıyorum pek çıktıkça yazıcam sabahta klima takıldı odasına. Ben iki gün haftasonu akşamüzerleri kötü oldum baş ağrısı baş dönmesi, iştahsızlık kötüydü hep uyuyakaldım erken saatte eşimle film izledik ama ortasında uyuyakladım hep neyse iyiyim bugün akşam bişi olmazsa. Siz nasılsınız bakem asembim oda çok güzel yaa.. sağlıkla gelsn kullansın bebişin... Elifim sen nasılsın balımm kaymağım... Monnn gel hadii..
çağatayın annesi nerde kaldın sen:))))))))) yoklama yaptıkşekerim
geldim kuzum geldim baktım kimsecikler yok netde takılıyodum öyle
sen nirdesin bakemm :44::44:
AY bugün pek halsizim ativercem kendimi
havadanmıdır nedir bilmem pek iyi değilim ya.
nayıııııııııır atamazsıııııııııın olmaaaz
hem havalardan hem koca göbüşlerden kuzum
halsizlik hat safhada oluyo valla çağatayın işleri dışındaki hiçbişey benı yerımden kaldıramıyo
iştesin demi şuan istersen kestir azcık belkim iyi gelir akşam eve gidincede bi duş alırsın rahatlarsın belkim kuzum
ay ne bilim yavruşum yaa acayip halsizim hiç bu kadar olmazdım hava da sıcak ondan da oluyor kolay değiil tabi yaz gibesi olmakbidahakini kışa getirmek lazım şöyle son dönemimizi marta getirsek :)))
ben sivri yeşil biber çok severim ekmeğin arasına koydum yedim benim oğlan nasıl tepikliyor anlatamam:)))))))asembin fena bugün bebişim. ben bi okadar halsizim o hareketli:)ama birazdaha halsizliğim gitti iyi oldu:::::::
oy maşallahhh fatihee tepiklesin anneciğinii
afiyet bal şeker olsun kuzumm demekki fatihde sevdi biberi
ya bende çamaşırlarını yıkadım ya bugunde hava bi yagıyo bi kapanıyo gıcık oldum kurumadılar gitti
tam gününü buldum he
masrafsız oğlum bi bibere tav oldu)))) babası kebap ısmarlıyor tık yok ama biberi hakatten sevdi birde simit seviyor anası gibi masarfsız.
allah allah şansa bak ya sende benim gibisin bizde bir cam sileriz yağmur yağar , eşim araba yıkatır yağmur yağar:)))))
ben kurutma makinası almak istiyorum amca kızı almış a sınıf falan filan diyor 1800tl çok geldi fiyatı , ama araştırdık diyor en az elektirik yakan omuş diğerleri anamızı ağlatır diyor fatura kabarık gelir diyo
hehe doğru diyosun cnm bende alırım diye hesap ediyorum diyordum ama çok pahalı geldi bana.şimdilik zor kısmet ya alırız bir gün elbet.
kurur yarına kuzum . ütülersin ben daha bişey yıkamadım ramazandan sonra yıkarım artık yani aşağı yukarı senin aylarında:))) sabah alişanla ayşeye bakıyordum şekerim ışın karaca 35 haftalık doğurmuş ya kızsancısı tutlmuş stretsenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?