- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.201
ben kaçtım tatlım öpüyorum sizi görüşürüz
öyle mi dersin.
ya ne bilyiim evde ev kadını olmak kocam için bişiler yapamak. bide böyle kurslara filan gezilere gitmek istiyorum.
cok özeniyorum ama kurslara gitmek içinde para lazım
onun içinde kocanın maaşının iyi olması lazım...
yada belki işimi sevmiyorum... garip bişiler oluyo ara sıra böyle...
işte ancak bu hafta işe alıştım yeniden nasıl zor geldi anlatamam sana.
sende mi izindeydin geçen hafta.
nerelere gittin gecmiş okumadım hiç
ya eskiden megin topğindeyken ilk zamanlar ne güzeldi
hepimiz aynıydık.
şimdi hiç ark. kalmadı burda
herkes hamile..
hamile kişilerle de benim arkadaşlıgım pek gitmiyohamile kalırsam arkadaş olcam
hamile kalma topiklerine giriyom orda da hep hamile kalanlar yazıyo yinee...
öyle bi topik olsun ki hiç hamile olmasın
hamile kalanda bi daha gelmesin istiyorummm
burdaki kızlar üstüne alınmasın
burası hamile topiği değil arkadaşlık topiği
ben böyle beni anlayan kişilerle dertleşmek paylaşmak istiyorum...
sağolasın cnm kuzumm amiiiiiiiinaynen dediğin gibi kuzum eksik gedik bitmiyo biterse şaşırcam valla
bugunde çamaşırları yıkadım bebişin hepsi bitmedide bi makina yıkadım onları astım hava yagmurlu oyuzden diğerlerini yarına bıraktım
yarında bugun astıklarım kurur kociş ütüler bende yerleştiririm
mrb kuzummm geçmiş olsun havalarmı etkiledi seni böyle dikkat et kendıne emi kuzum
amiiin kuzum sağolasın benımde çok içime sindi oda halısıda gelsin onuda çeker eklerim
bide kıyafetlerini dizeyim dolaba ozamanda eklerim
slm kuzularımm yetişemedim size anca geldim
bebişin bi kısım çamaşırlarını yıkadım astım sonra uyudum
yeni adet oldu öğlenleri uyumak normalde hiç uyumazdım gündüz hatta hiçde sevmezdim gündüz uykusunu
sersemletirdi benı ama şimdi otomatik uyuyorum ve çokda iyi geliyor
ben sivri yeşil biber çok severim ekmeğin arasına koydum yedim benim oğlan nasıl tepikliyor anlatamam:)))))))asembin fena bugün bebişim. ben bi okadar halsizim o hareketli:)ama birazdaha halsizliğim gitti iyi oldu:::::::
selamlarrrrrrrrrrrr ben deldim siz yoksunuz hıhhhhhhhhhhhh
a.slm hoşgeldin kuzum vallaha kimseler olmayınca insnaında siniri bozuluyo ylnız kalmak sıkıyo insanı çıkıyorum bende bekle bekle nereye kadar gülümnasılsın bakem
a.s tatlum neyapalım bizde ofise geldik çalışcaz oğluşla bugün rabbime şükürler olsun iyiyiz fena değil ama artık böyle zorlancam heralde bebüş büyüdükçe olurmuş.siz nasılsınız?????????????????
moonum senin cinsiyet kaçıncı haftada bellli oldu balım:18::18::18::18:
tatlım cinsiyet 15 te belli oldu biz söyletmedik 16 .haftada kesinleşti :) az kaldı sanada yani merak etme.
kendini çok yorma yavaş yavaş yap temizliğini.
hee ben hesabımı şöyle yapıyodum ama yanlış yapıyomuşum balım öyle demişlerdi bana gerçi şimdi benim hesabıma göre 9+1 günlük ama 10 hafta oluoymuş artı falan yokmuş aklım karıştı anacım 10 haftalığım dokytora gittiğimde 12. haftama girmiş olucam dolayısıyla ikili test yapılıcak dimi kuzum :26:
Canlarım güllerim aslen moralim çok bozuk bu akşam ya ağlayasım var ağlayamıyorum. Benim kuzenim var kardeşimle yaşıt kız. Daha önce de sözetmiştim 7.5 aylık doğum yaptı bağırsaklarında sorun vardı ayrıca kasık ve göbek fıtığı vardı göbek fıtığı ameliyatı oldu daha 2 ay olmuşken doğalı. Bağırsaklarında da snir yok demişlerdi dışardaydı bağırsağı. Doğduğu hastaneden evlerine uzak başka bir hastaneye ilçeye götürdüler kızcağız tam 4 ay eşinin akrabasının evinde kaldı. Evine adm atmadı eşide haftasonları bez falan getiriyordu her gün ilk günden beri hep hastaneye taşındı orada sağdı sütünü verdi hemşirelere öyle doyurdu el kadardı görseniz resimlerini. Ne lohusalığını yaladı ne birşey dikişli haliyle her gün hastane de bitti tükendi. Eve getirmişlerdi tahliller çıkana kadar mevlüt bile yaptılar öyle şirindi ki kilo da almıştı ama stresten sütü kalmamıltı kızın bağırsak ameliyatına gerek olmayabilir diyorlardı ama olacakmış akşamüzeri konuştuk abla dua et yarın ameliyata alıyorlar dedi hem kasık fıtığı hem bağırsak ameliyatı olacak yavrumm Kayramız. Maales annesi yani yengem de kötü bir hastalıkla mücadele ediyor göğsünde kitle bulunmuş geçen hafta hemen ameliyata aldılar kltuk altına kadar sarmış almışlar ama kemoterapi görecekmiş çok samimi değildik yengemle ama o dayım sorumsuzdur tek başına fabrikalarda çalışıp baktı üç çocuğuna büyüğü çalışıyor, kız evli birde küçük var ortaya gidiyor. Kız annesiyle de ilgilenemiyor oğlu hastayken kızın neler çekti yaa eşi de öyle iyi ki ev aldılar toki den falan herşey iyiydi nazar değdi canıma. Valla çalışmıyor olsam gidicem destek olucam ama elimden birşey gelmiyor yaa dua etmekten başka çaremiz yok ne olur siz de dua edin kız evinin sefasını süremedi ayağını attığı gibi yine çıktı evden ilk günden beri bir gün yalnız bırakmadı Allah baksın yüzlerine.. Çok zor çok..
Canlarım nirdesiniz bakemm.. Kuzenimin oğlu ameliyattan çıkmış iyi geçmiş ameliyatı kasık fıtığını halletmişler, bağırsaklarını içeri yerleştirmemişler şimdilik daha fonksiyonlarını takip edeceklermiş operasyonu olmuş daha sonra bir sorun çıkmazsa yerleştirilecek gözetim altındaymış çocuk alıştı artık zaten hastanelere annesi de. Tüm hastane tanıyormuş kuzenimi artık. İlk günlerde sabahlıyordu odanın önündeki sandalyelerde sonra yalvar yakar eşinin akrabasının evinde kaldı süt götürme zamanlarında gitti sağdı verdi hemşirelere. Şimdi maalesef sütü yok mamayla besleniyor kayramız. Bir süre gözetimde olacak, çıkarılacak sürekli kontrollerle sonra da bağırsaklar yerine yerleştirilecek. Yengem de iyi konuştum kemoterapi görecek ama çok görmeyecekmiş kız neye yansın bilemedi valla çok zor ama ameliyat iyi geçmiş ya ferahladım.. benden haberler böyle kızlar. Yüksekokul sekreterliğindeyim kirtap taramalarım var sekreter içerideykn pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi vakit buldukça gelicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?