Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben kaçtım tatlım öpüyorum sizi görüşürüz

yok ben hamile arkadaşlarla da konuşuyorum da gebelik topiklerine bende girmiyorum yani gebelik bekleyenler topiklerine ne konuşacağım ki yoğun olarak testler, kıyafetler falan konuşuluyor tamam bilgim var bebek gelmeden baya geliştirdim ben kendimi insanlara yararım dokunsun severim ama bir süre sonra olmuıyor kıskanmak değil asla kounşacak konu olmuyor ama buradaki arkadaşlarla çok sk bu muhabbeti yapmıyoruz onlar zaten gebelk topiklerine de giriyorlar buraya da geliyorlar yoğun klonuşulmuyor ama cicilerine bakmaya bayılıyoru yardımcı olmayı da seviyorum sıkılmıyorum burada. İşte dediğin gibi gezmeye de kursa da para lazım gerçi parasız ismek kursları da var ama aman canım kendi paramızı kazanalım boşver zamanın ne getireceği belli olmaz Allah korusun kendimize yetebilelim canım ev hanımlığı da bir meslek bence tabii ama işyerinde gerçekten kafası dağılıyor insanın. Sen tatil modundan çık eski haline dönersin canım bakalım bebiş olunca çalışmazsın belki..

valla hem havalar, hem geçen hafta yoğundum çok o etkiledi haftasonu acısı çıktı başağrısı ve halsizlikle neyse gece uykumu almışım iyiydim bugün. Ekle ekle nakalım kuzum bayılırım ben cici bakmayaa.. Hem fikir edinmiş oluyorum heresten bir parça alıp karma yapıcam..

normal canım artık gebelik bastırıyor tavsiyem uyku geldi mi direnme uyu yani vücut istiyor demek ki hem bebiş gelince baya uykusuz kalacaksın tadını çıkar bık artık uyumaktan.

ben sivri yeşil biber çok severim ekmeğin arasına koydum yedim benim oğlan nasıl tepikliyor anlatamam:)))))))asembin fena bugün bebişim. ben bi okadar halsizim o hareketli:)ama birazdaha halsizliğim gitti iyi oldu:::::::

canım sivriber iyiydir acı olmasın ama. Sivribiber de portakaldan daha fazla c vitamini var biliyor musun. Ye yanii her şekilde menemen de güzel olur bu mvsimde..

Canlarım güllerim aslen moralim çok bozuk bu akşam ya ağlayasım var ağlayamıyorum. Benim kuzenim var kardeşimle yaşıt kız. Daha önce de sözetmiştim 7.5 aylık doğum yaptı bağırsaklarında sorun vardı ayrıca kasık ve göbek fıtığı vardı göbek fıtığı ameliyatı oldu daha 2 ay olmuşken doğalı. Bağırsaklarında da snir yok demişlerdi dışardaydı bağırsağı. Doğduğu hastaneden evlerine uzak başka bir hastaneye ilçeye götürdüler kızcağız tam 4 ay eşinin akrabasının evinde kaldı. Evine adm atmadı eşide haftasonları bez falan getiriyordu her gün ilk günden beri hep hastaneye taşındı orada sağdı sütünü verdi hemşirelere öyle doyurdu el kadardı görseniz resimlerini. Ne lohusalığını yaladı ne birşey dikişli haliyle her gün hastane de bitti tükendi. Eve getirmişlerdi tahliller çıkana kadar mevlüt bile yaptılar öyle şirindi ki kilo da almıştı ama stresten sütü kalmamıltı kızın bağırsak ameliyatına gerek olmayabilir diyorlardı ama olacakmış akşamüzeri konuştuk abla dua et yarın ameliyata alıyorlar dedi hem kasık fıtığı hem bağırsak ameliyatı olacak yavrumm Kayramız. Maales annesi yani yengem de kötü bir hastalıkla mücadele ediyor göğsünde kitle bulunmuş geçen hafta hemen ameliyata aldılar kltuk altına kadar sarmış almışlar ama kemoterapi görecekmiş çok samimi değildik yengemle ama o dayım sorumsuzdur tek başına fabrikalarda çalışıp baktı üç çocuğuna büyüğü çalışıyor, kız evli birde küçük var ortaya gidiyor. Kız annesiyle de ilgilenemiyor oğlu hastayken kızın neler çekti yaa eşi de öyle iyi ki ev aldılar toki den falan herşey iyiydi nazar değdi canıma. Valla çalışmıyor olsam gidicem destek olucam ama elimden birşey gelmiyor yaa dua etmekten başka çaremiz yok ne olur siz de dua edin kız evinin sefasını süremedi ayağını attığı gibi yine çıktı evden ilk günden beri bir gün yalnız bırakmadı Allah baksın yüzlerine.. Çok zor çok..

Canlarım nirdesiniz bakemm.. Kuzenimin oğlu ameliyattan çıkmış iyi geçmiş ameliyatı kasık fıtığını halletmişler, bağırsaklarını içeri yerleştirmemişler şimdilik daha fonksiyonlarını takip edeceklermiş operasyonu olmuş daha sonra bir sorun çıkmazsa yerleştirilecek gözetim altındaymış çocuk alıştı artık zaten hastanelere annesi de. Tüm hastane tanıyormuş kuzenimi artık. İlk günlerde sabahlıyordu odanın önündeki sandalyelerde sonra yalvar yakar eşinin akrabasının evinde kaldı süt götürme zamanlarında gitti sağdı verdi hemşirelere. Şimdi maalesef sütü yok mamayla besleniyor kayramız. Bir süre gözetimde olacak, çıkarılacak sürekli kontrollerle sonra da bağırsaklar yerine yerleştirilecek. Yengem de iyi konuştum kemoterapi görecek ama çok görmeyecekmiş kız neye yansın bilemedi valla çok zor ama ameliyat iyi geçmiş ya ferahladım.. benden haberler böyle kızlar. Yüksekokul sekreterliğindeyim kirtap taramalarım var sekreter içerideykn pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi vakit buldukça gelicem..

herkse slm diyicemde kimseler yok yine vallaha ne sıkıcı oluyo kimseler kalmayınca artık yalnız kalmaktan gelmek istemiyorum yaaanerde eski günler hey gidi hey neyse artıkın sağlık olsun bakem benşmde işlerim vardı yapıyorum yavaştan usta dün gelmedi bugüne gelicekmiş bende dün gelicek diye illerimi yapmamaıştım ama bugün yapıyorum valaha keyfini bekleyemiycem 1,5 aydır hrgün grliyo gericekalı usta gelsin zaten görücek günbünü çok doluyum ne çektiğimi ben bilirim vallaha dejavum Allah şifasını versin en kısa zamanda çok üzücü can yakıcı Allahım sabır kolyalık versin dua edicem canım sende üzülme rabbime dua et bol bol rabbim kimsenin başına vermesin dermansız dert AMİNNNNNNNN

selamlarrrrrrrrrrrr ben deldim siz yoksunuz hıhhhhhhhhhhhh

a.slm hoşgeldin kuzum vallaha kimseler olmayınca insnaında siniri bozuluyo ylnız kalmak sıkıyo insanı çıkıyorum bende bekle bekle nereye kadar gülüm nasılsın bakem

a.s tatlum neyapalım bizde ofise geldik çalışcaz oğluşla bugün rabbime şükürler olsun iyiyiz fena değil ama artık böyle zorlancam heralde bebüş büyüdükçe olurmuş.siz nasılsınız?????????????????

sıcakalr bunaltıyor insanı birde bebek büyükdükçe zor olur sana Allahım yardımcınız olsun balısı az kaldı inş hayırlısıyla gelicek annesi bizde iyi sayılırız biraz halsizlik var bu günlerde kafayı koyduğum yerden kalkmak istemiyorum vallaha mide bulantısı zati geçmiyo hiç iş yapasım yok toz alıcam yerleri silicem şimdi de kalkabilsem

moonum senin cinsiyet kaçıncı haftada bellli oldu balım:18::18::18::18:

tatlım cinsiyet 15 te belli oldu biz söyletmedik 16 .haftada kesinleşti :) az kaldı sanada yani merak etme.

kendini çok yorma yavaş yavaş yap temizliğini.

tatlım cinsiyet 15 te belli oldu biz söyletmedik 16 .haftada kesinleşti :) az kaldı sanada yani merak etme.

kendini çok yorma yavaş yavaş yap temizliğini.

hee ben hesabımı şöyle yapıyodum ama yanlış yapıyomuşum balım öyle demişlerdi bana gerçi şimdi benim hesabıma göre 9+1 günlük ama 10 hafta oluoymuş artı falan yokmuş aklım karıştı anacım 10 haftalığım dokytora gittiğimde 12. haftama girmiş olucam dolayısıyla ikili test yapılıcak dimi kuzum :26:

normalde öyle oluyor ama dr bana diyor şimdi gitsem dicek 29 haftalıksın aslında 29+1 =30 hafta oluyor ama öyle diyor o yüzden bende 29 haftalığım diyorum:)) dr ne derse o. evet ikili test zamanı geliyor ama bebek kücükse der 1-2 hafta sonra gel der cnm

slm kuzularr nasılsınız bakem
ben kocişten çaldım pcyi birazdan alır geri ama alana kaa burdayım

cnmm okuyunca içim cızladı Rabbim yardımcısı olsun hem oğluşuna hem annesine Allah acil şifa versin
tez zamanda ikiside sağlıklarına kavuşurlar kuzeninde yenı evinde mutlu mesut yaşar inşallahhh
bebişin ameliyatı iyi geçmiş çok şükür bundan sonra çabucak toparlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…