- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.221
Canlarım güllerim aslen moralim çok bozuk bu akşam ya ağlayasım var ağlayamıyorum. Benim kuzenim var kardeşimle yaşıt kız. Daha önce de sözetmiştim 7.5 aylık doğum yaptı bağırsaklarında sorun vardı ayrıca kasık ve göbek fıtığı vardı göbek fıtığı ameliyatı oldu daha 2 ay olmuşken doğalı. Bağırsaklarında da snir yok demişlerdi dışardaydı bağırsağı. Doğduğu hastaneden evlerine uzak başka bir hastaneye ilçeye götürdüler kızcağız tam 4 ay eşinin akrabasının evinde kaldı. Evine adm atmadı eşide haftasonları bez falan getiriyordu her gün ilk günden beri hep hastaneye taşındı orada sağdı sütünü verdi hemşirelere öyle doyurdu el kadardı görseniz resimlerini. Ne lohusalığını yaladı ne birşey dikişli haliyle her gün hastane de bitti tükendi. Eve getirmişlerdi tahliller çıkana kadar mevlüt bile yaptılar öyle şirindi ki kilo da almıştı ama stresten sütü kalmamıltı kızın bağırsak ameliyatına gerek olmayabilir diyorlardı ama olacakmış akşamüzeri konuştuk abla dua et yarın ameliyata alıyorlar dedi hem kasık fıtığı hem bağırsak ameliyatı olacak yavrumm Kayramız. Maales annesi yani yengem de kötü bir hastalıkla mücadele ediyor göğsünde kitle bulunmuş geçen hafta hemen ameliyata aldılar kltuk altına kadar sarmış almışlar ama kemoterapi görecekmiş çok samimi değildik yengemle ama o dayım sorumsuzdur tek başına fabrikalarda çalışıp baktı üç çocuğuna büyüğü çalışıyor, kız evli birde küçük var ortaya gidiyor. Kız annesiyle de ilgilenemiyor oğlu hastayken kızın neler çekti yaa eşi de öyle iyi ki ev aldılar toki den falan herşey iyiydi nazar değdi canıma. Valla çalışmıyor olsam gidicem destek olucam ama elimden birşey gelmiyor yaa dua etmekten başka çaremiz yok ne olur siz de dua edin kız evinin sefasını süremedi ayağını attığı gibi yine çıktı evden ilk günden beri bir gün yalnız bırakmadı Allah baksın yüzlerine.. Çok zor çok..
Canlarım nirdesiniz bakemm.. Kuzenimin oğlu ameliyattan çıkmış iyi geçmiş ameliyatı kasık fıtığını halletmişler, bağırsaklarını içeri yerleştirmemişler şimdilik daha fonksiyonlarını takip edeceklermiş operasyonu olmuş daha sonra bir sorun çıkmazsa yerleştirilecek gözetim altındaymış çocuk alıştı artık zaten hastanelere annesi de. Tüm hastane tanıyormuş kuzenimi artık. İlk günlerde sabahlıyordu odanın önündeki sandalyelerde sonra yalvar yakar eşinin akrabasının evinde kaldı süt götürme zamanlarında gitti sağdı verdi hemşirelere. Şimdi maalesef sütü yok mamayla besleniyor kayramız. Bir süre gözetimde olacak, çıkarılacak sürekli kontrollerle sonra da bağırsaklar yerine yerleştirilecek. Yengem de iyi konuştum kemoterapi görecek ama çok görmeyecekmiş kız neye yansın bilemedi valla çok zor ama ameliyat iyi geçmiş ya ferahladım.. benden haberler böyle kızlar. Yüksekokul sekreterliğindeyim kirtap taramalarım var sekreter içerideykn pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi vakit buldukça gelicem..
Canlarım güllerim aslen moralim çok bozuk bu akşam ya ağlayasım var ağlayamıyorum. Benim kuzenim var kardeşimle yaşıt kız. Daha önce de sözetmiştim 7.5 aylık doğum yaptı bağırsaklarında sorun vardı ayrıca kasık ve göbek fıtığı vardı göbek fıtığı ameliyatı oldu daha 2 ay olmuşken doğalı. Bağırsaklarında da snir yok demişlerdi dışardaydı bağırsağı. Doğduğu hastaneden evlerine uzak başka bir hastaneye ilçeye götürdüler kızcağız tam 4 ay eşinin akrabasının evinde kaldı. Evine adm atmadı eşide haftasonları bez falan getiriyordu her gün ilk günden beri hep hastaneye taşındı orada sağdı sütünü verdi hemşirelere öyle doyurdu el kadardı görseniz resimlerini. Ne lohusalığını yaladı ne birşey dikişli haliyle her gün hastane de bitti tükendi. Eve getirmişlerdi tahliller çıkana kadar mevlüt bile yaptılar öyle şirindi ki kilo da almıştı ama stresten sütü kalmamıltı kızın bağırsak ameliyatına gerek olmayabilir diyorlardı ama olacakmış akşamüzeri konuştuk abla dua et yarın ameliyata alıyorlar dedi hem kasık fıtığı hem bağırsak ameliyatı olacak yavrumm Kayramız. Maales annesi yani yengem de kötü bir hastalıkla mücadele ediyor göğsünde kitle bulunmuş geçen hafta hemen ameliyata aldılar kltuk altına kadar sarmış almışlar ama kemoterapi görecekmiş çok samimi değildik yengemle ama o dayım sorumsuzdur tek başına fabrikalarda çalışıp baktı üç çocuğuna büyüğü çalışıyor, kız evli birde küçük var ortaya gidiyor. Kız annesiyle de ilgilenemiyor oğlu hastayken kızın neler çekti yaa eşi de öyle iyi ki ev aldılar toki den falan herşey iyiydi nazar değdi canıma. Valla çalışmıyor olsam gidicem destek olucam ama elimden birşey gelmiyor yaa dua etmekten başka çaremiz yok ne olur siz de dua edin kız evinin sefasını süremedi ayağını attığı gibi yine çıktı evden ilk günden beri bir gün yalnız bırakmadı Allah baksın yüzlerine.. Çok zor çok..
Canlarım nirdesiniz bakemm.. Kuzenimin oğlu ameliyattan çıkmış iyi geçmiş ameliyatı kasık fıtığını halletmişler, bağırsaklarını içeri yerleştirmemişler şimdilik daha fonksiyonlarını takip edeceklermiş operasyonu olmuş daha sonra bir sorun çıkmazsa yerleştirilecek gözetim altındaymış çocuk alıştı artık zaten hastanelere annesi de. Tüm hastane tanıyormuş kuzenimi artık. İlk günlerde sabahlıyordu odanın önündeki sandalyelerde sonra yalvar yakar eşinin akrabasının evinde kaldı süt götürme zamanlarında gitti sağdı verdi hemşirelere. Şimdi maalesef sütü yok mamayla besleniyor kayramız. Bir süre gözetimde olacak, çıkarılacak sürekli kontrollerle sonra da bağırsaklar yerine yerleştirilecek. Yengem de iyi konuştum kemoterapi görecek ama çok görmeyecekmiş kız neye yansın bilemedi valla çok zor ama ameliyat iyi geçmiş ya ferahladım.. benden haberler böyle kızlar. Yüksekokul sekreterliğindeyim kirtap taramalarım var sekreter içerideykn pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi vakit buldukça gelicem..
normalde öyle oluyor ama dr bana diyor şimdi gitsem dicek 29 haftalıksın aslında 29+1 =30 hafta oluyor ama öyle diyor o yüzden bende 29 haftalığım diyorum:)) dr ne derse o. evet ikili test zamanı geliyor ama bebek kücükse der 1-2 hafta sonra gel der cnm
o zaman benim hesabım doğru çünkü 1 gün almış oluyo tamamlamıyo aman neysede artık benim acelem hevesim belli olsada cinsiyet alışverişe başlasak diye ama hayırlısı olsun artık balım
normalde öyle oluyor ama dr bana diyor şimdi gitsem dicek 29 haftalıksın aslında 29+1 =30 hafta oluyor ama öyle diyor o yüzden bende 29 haftalığım diyorum:)) dr ne derse o. evet ikili test zamanı geliyor ama bebek kücükse der 1-2 hafta sonra gel der cnm
slm kuzularr nasılsınız bakem
ben kocişten çaldım pcyi birazdan alır geri ama alana kaa burdayım
asembim hoşgeldin çal arada)) aferin sana kurudu bebişin kıyafetleri ne yaptın . biz aynıyız birazdan oğluma gidip biberon alıcam dr browns buldum 17 tl miş eczanede .
hoşgeldin gülüm nasılsın bakem
hoşbuldumm tatlı kuzummbebişin cicilerini dün akşam kociş 2 ye kaa ütüledi
ütülenenleride koyduk dolaba az bi parça kaldı onlarıda akşama doğru ütülettiririm
birden yormıyım herüfü yoksa isyan bayragını çekicek
bugunde battaniyelerini yıkadım onlar balkonda asılı
şimdide nevresimleri kundaklıkları yıkanıyo kuzum onlarda bitince ascam
peşinede çantaları yıkıycam gecelik ve benım pijamaları yıkıycam kuzumm
biberonu bende 17 ye almıstım kuzum aynıymış fiyat
çok methediyolar o biberonu bakalım bizim bebişler sevcekmi
hoşbuldum balım kaymagımmiyiyim çok şükür kuzum
bebişin çamaşırlarıyla ugraşıyorum işte
şu yıkama faslı bitince hem bebiş için hem kendım için hastane çantamızı hazır etcem
artık vakit daraldı süpriz felen yaparsa ortada kalmıyım
sen nasılsın kuzumm bebiş nasıl
ama senni çizelgenle takvimini niye tutmuyor kuzucuk:26:
anamm başadın haa artık hazırlıklara Allahım hayırlı doğum nasip etsin bidenem yaa ama sezeryan olmasan daha eyi olacak be gülüm vallaha sen bilirsinde bak normal daha iyi değilmi sezeryanın çok zorluğu var narkozun süte bile etkisi oluyo dedi doktor bize ebede dedi sütte bile farkediyo bebeğe dedi genelde mama takviyesi oluyo bu seferde mama takviyesi olunca alışıyolar anne sütünü almıyolar balım ikiside zor ama alternatifleri de düşün istersen balım benim:26::26:
amiiiiiin kuzum benımm artık tmmlamak gerekiyo balım bu bebişlerin nezaman gelceği belli olmuyo cunku
valla kuzum başından beri sezeryan diyorum ama artık hayırlısını diliyorum
yanı ben sezeryan istiyorum ama ondan önce normal gelmek istersede normal olur balım
Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip eder inşallah
sen nasıl oldun kuzum miden ne alemde
artık sen bilirsin bidenem hakkında hayırlısı ama cesaretlisin vessalam maaşallah bende nasıl olayım aynıım devam hala işte halzilk çok oluyo birde sıcaklar olunca kalkasım gelmiyo vallaha
hoşbuldumm tatlı kuzummbebişin cicilerini dün akşam kociş 2 ye kaa ütüledi
ütülenenleride koyduk dolaba az bi parça kaldı onlarıda akşama doğru ütülettiririm
birden yormıyım herüfü yoksa isyan bayragını çekicek
bugunde battaniyelerini yıkadım onlar balkonda asılı
şimdide nevresimleri kundaklıkları yıkanıyo kuzum onlarda bitince ascam
peşinede çantaları yıkıycam gecelik ve benım pijamaları yıkıycam kuzumm
biberonu bende 17 ye almıstım kuzum aynıymış fiyat
çok methediyolar o biberonu bakalım bizim bebişler sevcekmi
hoşbuldum balım kaymagımmiyiyim çok şükür kuzum
bebişin çamaşırlarıyla ugraşıyorum işte
şu yıkama faslı bitince hem bebiş için hem kendım için hastane çantamızı hazır etcem
artık vakit daraldı süpriz felen yaparsa ortada kalmıyım
sen nasılsın kuzumm bebiş nasıl
cesaretmi o da nekiyok kuzum cesaretli değilim valla ödlek oldugum için sezeryan istiyorum
yanı normal doguramam gibi geldiği için bide sezeryanda başta acı yok ya o kolayıma geliyo
halbuki sonrası sıkıntı ama nebilem işte hertürlü korkuyorum kuzum
oyuzden hayırlısı olur kolay bi doğum olur inşallaahh
sorma kuzumm sıcaklar insanı bunaltıyo valla
ama neyseki senin son aylar kışa gelicek yazın çok zor kuzumm koca bi göbekle
oo bitmiş maşalaah hazırlıklar.bizim gelinde bu bibrondan kullanıyo memnun cnm o dedi illa onu al diye :) iyi tepişiye oğlum kuzum
heee anlamışım kuzum korkma diyemiyorum o yüzden rabbim hayıorlı kolay doğum nasip etsin kuzucum Allaha emanet ikiside zor hele o ameliyattan uyanıpda karnım diye tir tir titremek 8 saat o kanlı bezlerde yatmak hiç kolay değil ben gördüğüm için sana demek istedim arkadaşım inanki en kolayını acsısızını yaşamanı istiyorum dualrımda sizinle ama ben demek istedim yani fıstığım hakkında hayırlısı olsun AMİN
haklısın kuzum cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inş AMİN
hee bitmeye yüz tuttu kuzum bugun halımızda geldi serdik yere tam bi yerleştireyim son fotoları çekip koyucam
demekki iyi bişeymiş bu biberonhehe tepiklesin kuzumm bolcana vursun dursun dönüp dolaşsın anneciğinin karnında
bu cumada dr a gitcem nst midir nedir ona gircem bakalım nasıl bişeymiş merak edeyrum
amiiiiiiiiiiin cnm kuzumm dogrudur kuzum kiminin çok zor oluyo kimide çok rahat ettim diyo
misal ben daha önceden dr a gittiğimde bi kadınla karşılaştım 2. ye hamişmiş
dedi nasıl yapcan dogumu dedim sezeryan istiyorum o da ben normal yaptım ilkini ama mahfolmustum dedi
1 ay oturamadım çok kötüydü oyuzden bunu sez yapcam dedi
yanı velhasıl bu işler belli olmuyo kuzum kimi normal yapar hemen toparlanır kimide tam tersi
sez içinde aynısı kimi çeker kimide ertesi gun ayaklanır oyuzden Rabbim hayırlısını versin balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?