Kaldığımız Yerden Her Telden..

cnmm okuyunca içim cızladı Rabbim yardımcısı olsun hem oğluşuna hem annesine Allah acil şifa versin
tez zamanda ikiside sağlıklarına kavuşurlar kuzeninde yenı evinde mutlu mesut yaşar inşallahhh
bebişin ameliyatı iyi geçmiş çok şükür bundan sonra çabucak toparlar inşallah

cnmm okuyunca içim cızladı Rabbim yardımcısı olsun hem oğluşuna hem annesine Allah acil şifa versin
tez zamanda ikiside sağlıklarına kavuşurlar kuzeninde yenı evinde mutlu mesut yaşar inşallahhh

asembim hoşgeldin çal arada)) aferin sana kurudu bebişin kıyafetleri ne yaptın . biz aynıyız birazdan oğluma gidip biberon alıcam dr browns buldum 17 tl miş eczanede .

o zaman benim hesabım doğru çünkü 1 gün almış oluyo tamamlamıyo aman neysede artık benim acelem hevesim belli olsada cinsiyet alışverişe başlasak diye ama hayırlısı olsun artık balım

o zaman benim hesabım doğru çünkü 1 gün almış oluyo tamamlamıyo aman neysede artık benim acelem hevesim belli olsada cinsiyet alışverişe başlasak diye ama hayırlısı olsun artık balım

ama senni çizelgenle takvimini niye tutmuyor kuzucuk:26:

dejavum bebişe rabbim şifalar versin inşallah rabbim annesine bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh dualarım sizle ve bebişle rabbim korusun.

asembim hoşgeldin çal arada)) aferin sana kurudu bebişin kıyafetleri ne yaptın . biz aynıyız birazdan oğluma gidip biberon alıcam dr browns buldum 17 tl miş eczanede .

hoşbuldumm tatlı kuzumm bebişin cicilerini dün akşam kociş 2 ye kaa ütüledi
ütülenenleride koyduk dolaba az bi parça kaldı onlarıda akşama doğru ütülettiririm
birden yormıyım herüfü yoksa isyan bayragını çekicek
bugunde battaniyelerini yıkadım onlar balkonda asılı
şimdide nevresimleri kundaklıkları yıkanıyo kuzum onlarda bitince ascam
peşinede çantaları yıkıycam gecelik ve benım pijamaları yıkıycam kuzumm
biberonu bende 17 ye almıstım kuzum aynıymış fiyat
çok methediyolar o biberonu bakalım bizim bebişler sevcekmi

hoşgeldin gülüm nasılsın bakem

hoşbuldum balım kaymagımm iyiyim çok şükür kuzum
bebişin çamaşırlarıyla ugraşıyorum işte
şu yıkama faslı bitince hem bebiş için hem kendım için hastane çantamızı hazır etcem
artık vakit daraldı süpriz felen yaparsa ortada kalmıyım
sen nasılsın kuzumm bebiş nasıl

anamm başadın haa artık hazırlıklara Allahım hayırlı doğum nasip etsin bidenem yaa ama sezeryan olmasan daha eyi olacak be gülüm vallaha sen bilirsinde bak normal daha iyi değilmi sezeryanın çok zorluğu var narkozun süte bile etkisi oluyo dedi doktor bize ebede dedi sütte bile farkediyo bebeğe dedi genelde mama takviyesi oluyo bu seferde mama takviyesi olunca alışıyolar anne sütünü almıyolar balım ikiside zor ama alternatifleri de düşün istersen balım benim:26::26:

amiiiiiin kuzum benımm artık tmmlamak gerekiyo balım bu bebişlerin nezaman gelceği belli olmuyo cunku
valla kuzum başından beri sezeryan diyorum ama artık hayırlısını diliyorum
yanı ben sezeryan istiyorum ama ondan önce normal gelmek istersede normal olur balım
Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip eder inşallah
sen nasıl oldun kuzum miden ne alemde

artık sen bilirsin bidenem hakkında hayırlısı ama cesaretlisin vessalam maaşallah bende nasıl olayım aynıım devam hala işte halzilk çok oluyo birde sıcaklar olunca kalkasım gelmiyo vallaha

artık sen bilirsin bidenem hakkında hayırlısı ama cesaretlisin vessalam maaşallah bende nasıl olayım aynıım devam hala işte halzilk çok oluyo birde sıcaklar olunca kalkasım gelmiyo vallaha

cesaretmi o da neki yok kuzum cesaretli değilim valla ödlek oldugum için sezeryan istiyorum
yanı normal doguramam gibi geldiği için bide sezeryanda başta acı yok ya o kolayıma geliyo
halbuki sonrası sıkıntı ama nebilem işte hertürlü korkuyorum kuzum
oyuzden hayırlısı olur kolay bi doğum olur inşallaahh
sorma kuzumm sıcaklar insanı bunaltıyo valla
ama neyseki senin son aylar kışa gelicek yazın çok zor kuzumm koca bi göbekle

oo bitmiş maşalaah hazırlıklar.bizim gelinde bu bibrondan kullanıyo memnun cnm o dedi illa onu al diye :) iyi tepişiye oğlum kuzum

heee anlamışım kuzum korkma diyemiyorum o yüzden rabbim hayıorlı kolay doğum nasip etsin kuzucum Allaha emanet ikiside zor hele o ameliyattan uyanıpda karnım diye tir tir titremek 8 saat o kanlı bezlerde yatmak hiç kolay değil ben gördüğüm için sana demek istedim arkadaşım inanki en kolayını acsısızını yaşamanı istiyorum dualrımda sizinle ama ben demek istedim yani fıstığım hakkında hayırlısı olsun AMİN

oo bitmiş maşalaah hazırlıklar.bizim gelinde bu bibrondan kullanıyo memnun cnm o dedi illa onu al diye :) iyi tepişiye oğlum kuzum

hee bitmeye yüz tuttu kuzum bugun halımızda geldi serdik yere tam bi yerleştireyim son fotoları çekip koyucam
demekki iyi bişeymiş bu biberon hehe tepiklesin kuzumm bolcana vursun dursun dönüp dolaşsın anneciğinin karnında
bu cumada dr a gitcem nst midir nedir ona gircem bakalım nasıl bişeymiş merak edeyrum

amiiiiiiiiiiin cnm kuzumm dogrudur kuzum kiminin çok zor oluyo kimide çok rahat ettim diyo
misal ben daha önceden dr a gittiğimde bi kadınla karşılaştım 2. ye hamişmiş
dedi nasıl yapcan dogumu dedim sezeryan istiyorum o da ben normal yaptım ilkini ama mahfolmustum dedi
1 ay oturamadım çok kötüydü oyuzden bunu sez yapcam dedi
yanı velhasıl bu işler belli olmuyo kuzum kimi normal yapar hemen toparlanır kimide tam tersi
sez içinde aynısı kimi çeker kimide ertesi gun ayaklanır oyuzden Rabbim hayırlısını versin balımm

haklısın kuzum cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inş AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…