Kaldığımız Yerden Her Telden..

[video=youtube;OLrChCSiNBk]http://www.youtube.com/watch?v=OLrChCSiNBk&feature=related[/video]

[video=youtube;kH8MIKni3Dg]http://www.youtube.com/watch?v=kH8MIKni3Dg&feature=related[/video] yerim seni ben şuna bak sen yaa maaaşallah

[video=youtube;SerllmCi2vE]http://www.youtube.com/watch?v=SerllmCi2vE&feature=related[/video] bu kadarmı tatlı olur yaaa

EEEEEEEEEE neyaptınız gali biraz işim vardı geri geldim:))))

Canımcığım gelemiyoru işte napıyım skreter içerideyken değil buraya gelmek neti zor açıyorum az gazete bakınıyorum çıkıyorum bu siteye hiç giremiyorum geldiğimde hemen buraya yazıyorum zaten çünkü girerken ve çıkarken ekranımı görüyor okusam yazmasam yine de ekranı görüyor yanii göz ucuyla da olsa ama keskindir gözleri hani. Yoksa gelmek istemez miyim balımm ya az kaldı kavuşıcaz şu yıllık izin işleri bitsin de herkesin. Ger.i ağustos başı ben çıkıcma izin alabilirsem giremem sanırım tatildeyken ama olsun gülüm gelince kavuşuruz. Olur canım hepsi canını sıkma sen gelecek elbet usta..

Eki Görüntüle 461307 Eki Görüntüle 461306 kızlar benim bebeişim şimdi bu boyuttamı büyümüş bu yaa 10 hafta olmuşum vay beee:26::26:
ay valla nasıl büyük ilk haftalarda mercimek tanesi kadarken baya şekilleniyor ya Allah'ın mucizesi işte.

Sağoll canım benim.. İnşallah öyle olacak bebek sağlıklı maşallah ama şu bağırsağındaki sorun çözülse çok iştahlı gözleri fer fecir okuyor ama işte rahatsız oluyor bebecik bağırsakları dışarıda öyle bekliyor ameliyat oldu ama gözlem için az daha dışarıda duracak öyle işte.. fıtıkta iyi geçmiş yakında temelli gelecek evine git gel olmayacak.

Men de bebek kıyafetleri yıkamak ütülemk istiyorum ama bana gönderin kızlar çamaşırlarıı

biliyorum kuzum gelemediğini yapıcak ne var gülüm iş tabişkide ben gün sayıyorum rahat günler gelsin diye sıkıntı etme bitanem sağlık olsun ama bazen yalnız kalıncada baya bir canım sıkılıyo ister istemez kuzucuk yaa kuzum tezgahı girerken yaptırdık ama ustanın ihmarkarlığı yüzünden su aldı şiti koku yapıyo tiksiniyoum bende giremiyorum haliyle glese yapsa adi herif kendi hatası parasız yapıcak ya sallıyo çektiğimi ben biliyorum yani inş bugün gelirde biter şu dert kuzucuk sorma vallaha büyümüş bende şlaşırdımki şuna baklsana duygulandırdı beni resmen gerçekten rabbimin muciesi rabbim tüm isteyenere nasip etsin inş AMİN sen ansılsın poeki batın ne zamandı kuzum

Men de bebek kıyafetleri yıkamak ütülemk istiyorum ama bana gönderin kızlar çamaşırlarıı

yavrum benım ya kıyamam ben ona yenı dunyaya açmış gözlerini ama sıkıntılarla
inşallah geçicek hepsiciği hiçbişeyide kalmıycak yavrum Rabbim yardımcıları olsun
ben göndereyim diycem ama bitti yıkama fasılları en ıyısı dogduktan sonra pisletcek ya ozaman göndereyim sana
olarmı kuzum

slm kızlarr asembcım gelmışsın bebiş nasılll elifcımm merak etmışsın balımmm memlekete gıtmıştıkk dun geldık dahaa hamılelik nasıl gecıyoo bebişşş nasılll tatlım

slm kızlarr asembcım gelmışsın bebiş nasılll elifcımm merak etmışsın balımmm memlekete gıtmıştıkk dun geldık dahaa hamılelik nasıl gecıyoo bebişşş nasılll tatlım

nerdesin sen yavvvvvvvvvvvv merak ettim seni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…