- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.241
kızlar ben kaçanzi öpüldünüz görüşürüz
kuzum daha sil süpür yapıcam oturdum kaldım vallaha saat kaç oldu artık akşam usta glirse yarına gelememde bakarız duruma balısı
nereye kaçıyosun bakem çabukk gel gerii
EEEEEEEEEE neyaptınız gali biraz işim vardı geri geldim:))))
herkse slm diyicemde kimseler yok yine vallaha ne sıkıcı oluyo kimseler kalmayınca artık yalnız kalmaktan gelmek istemiyorum yaaanerde eski günler hey gidi hey neyse artıkın sağlık olsun bakem benşmde işlerim vardı yapıyorum yavaştan usta dün gelmedi bugüne gelicekmiş bende dün gelicek diye illerimi yapmamaıştım ama bugün yapıyorum valaha keyfini bekleyemiycem 1,5 aydır hrgün grliyo gericekalı usta gelsin zaten görücek günbünü çok doluyum ne çektiğimi ben bilirim vallaha dejavum Allah şifasını versin en kısa zamanda çok üzücü can yakıcı Allahım sabır kolyalık versin dua edicem canım sende üzülme rabbime dua et bol bol rabbim kimsenin başına vermesin dermansız dert AMİNNNNNNNN
ay valla nasıl büyük ilk haftalarda mercimek tanesi kadarken baya şekilleniyor ya Allah'ın mucizesi işte.Eki Görüntüle 461307 Eki Görüntüle 461306 kızlar benim bebeişim şimdi bu boyuttamı büyümüş bu yaa 10 hafta olmuşum vay beee:26::26:
cnmm okuyunca içim cızladı Rabbim yardımcısı olsun hem oğluşuna hem annesine Allah acil şifa versin
tez zamanda ikiside sağlıklarına kavuşurlar kuzeninde yenı evinde mutlu mesut yaşar inşallahhh
bebişin ameliyatı iyi geçmiş çok şükür bundan sonra çabucak toparlar inşallah
Canımcığım gelemiyoru işte napıyım skreter içerideyken değil buraya gelmek neti zor açıyorum az gazete bakınıyorum çıkıyorum bu siteye hiç giremiyorum geldiğimde hemen buraya yazıyorum zaten çünkü girerken ve çıkarken ekranımı görüyor okusam yazmasam yine de ekranı görüyor yanii göz ucuyla da olsa ama keskindir gözleri hani. Yoksa gelmek istemez miyim balımm ya az kaldı kavuşıcaz şu yıllık izin işleri bitsin de herkesin. Ger.i ağustos başı ben çıkıcma izin alabilirsem giremem sanırım tatildeyken ama olsun gülüm gelince kavuşuruz. Olur canım hepsi canını sıkma sen gelecek elbet usta..
ay valla nasıl büyük ilk haftalarda mercimek tanesi kadarken baya şekilleniyor ya Allah'ın mucizesi işte.
Sağoll canım benim.. İnşallah öyle olacak bebek sağlıklı maşallah ama şu bağırsağındaki sorun çözülse çok iştahlı gözleri fer fecir okuyor ama işte rahatsız oluyor bebecik bağırsakları dışarıda öyle bekliyor ameliyat oldu ama gözlem için az daha dışarıda duracak öyle işte.. fıtıkta iyi geçmiş yakında temelli gelecek evine git gel olmayacak.
Men de bebek kıyafetleri yıkamak ütülemk istiyorum ama bana gönderin kızlar çamaşırlarıı
Sağoll canım benim.. İnşallah öyle olacak bebek sağlıklı maşallah ama şu bağırsağındaki sorun çözülse çok iştahlı gözleri fer fecir okuyor ama işte rahatsız oluyor bebecik bağırsakları dışarıda öyle bekliyor ameliyat oldu ama gözlem için az daha dışarıda duracak öyle işte.. fıtıkta iyi geçmiş yakında temelli gelecek evine git gel olmayacak.
Men de bebek kıyafetleri yıkamak ütülemk istiyorum ama bana gönderin kızlar çamaşırlarıı
slm kızlarr asembcım gelmışsın bebiş nasılllelifcımm merak etmışsın balımmm memlekete gıtmıştıkk dun geldık dahaa hamılelik nasıl gecıyoo bebişşş nasılll tatlım
nerdesin sen yavvvvvvvvvvvv merak ettim seni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?