- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- 113
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.261
slm kızlarr asembcım gelmışsın bebiş nasılllelifcımm merak etmışsın balımmm memlekete gıtmıştıkk dun geldık dahaa hamılelik nasıl gecıyoo bebişşş nasılll tatlım
ya kızlar nereye kayboldunuzzzz boyleeeee yaaaa tek kalmakta hıcc cekılmıyooo yaaaa
şükür yaaa nerdesin sen kuzucum merak ettim bayadır yoksun ne oldu dedim çok şükür sıkıntın ypkmuş ama nasılsın bidenem özlettin kendini valaha nasıl geçsin kuzum bulantıyla geçiriyorum birde sıcaklarda sürünüyorum işte gülüm prensesim nasıl bakem
tek kaldımmm sandımm canımm yaaabızde kızımla iyizzzz teyzesııı sıcakkk havalarrr yaaa hıccc cekılmıyooo dogumda az kaldııı stresss başladııı
kuzum ben çıkmadım da ilerimi yapıyodum sabahtanb beri bekledim bekledim hiç halim yoktu kaldı ama dedim bitirieyim yaptımda banyoya giricem bir 5 dk bakayım dedims eni gördüm kuzum benim az kaldı doğuma ha son 1 ay Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin güzelim
evettt canımmm yaaaa heycan gunden gune artıyooo :18::18:cok yorma kendını canımmm bebişi dusunnn
hee yaa bu aralr kimseler olmuyo herkes tatilde işte yoğun oluyo derken kalan sağlar bizim işte idare ediyoruz kuzum evet yaa sıcxakalr çekilmiyo hiç nasıl gidiyo peki hamilelik isim ne koyucaksınız normalmi düşünüyosun gülüm:26:
evet canımmm herkezzz tatılde sız gıtmıcenızmı. normal dusunuyorummm canımmm şimdi oyle gorunuyooo ama son dakıka ne olur bılınmezzz tatlımm rabbım hayırlı dogumlar nasıp eder inşallahhhh aminnnnnnnnnnisimmm saime nazzzz duşunuyoıruzz canımm saime kayınvaldemin adııı eşimm oyle istıyo bende kırmadım onu
gülüm biz memelekete gidicez ama ramazandan sonra kısmet olursa bakalım hayırlısı ne ise o olsun inş bitanem sıkıntı etmemeye bak az kalmış bak gelicek annesinin kucağına hayırlısı ile inş isim çok güzel bence naz dersiniz kuzum eşinide kırmak olmaz istemiş onunda hakkı sonuçta kuzucum
inşallahhhh canımmm bende oyle dusunuyorumm nazı tek kullanırımmm isim için babamızı kırmaya hıc gerek yokkk
sevdam kusura bakma tatlım biraz yoğunluğum var o yüzden geç yazıyorum cnmcım iyiyiz biz odamızı falan aldık kuzum kıyafetler alıyoruz daha önce resimleri koyduk buraya bakarsın ordan .sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı doğuma normalmi olcak sezaryanmı belli oldumu????
sevda teyzesi benim oğlumun adıda fatih olcak
cokkk guzelll annesııı ismıyleee buyurrrr inşallahhh hayırlısıylaaa
biliyorum kuzum gelemediğini yapıcak ne var gülüm iş tabişkide ben gün sayıyorum rahat günler gelsin diyesıkıntı etme bitanem sağlık olsun ama bazen yalnız kalıncada baya bir canım sıkılıyo ister istemez kuzucuk yaa kuzum tezgahı girerken yaptırdık ama ustanın ihmarkarlığı yüzünden su aldı şiti koku yapıyo tiksiniyoum bende giremiyorum haliyle glese yapsa adi herif kendi hatası parasız yapıcak ya sallıyo çektiğimi ben biliyorum yani inş bugün gelirde biter şu dert kuzucuk sorma vallaha büyümüş bende şlaşırdımki şuna baklsana duygulandırdı beni resmen gerçekten rabbimin muciesi rabbim tüm isteyenere nasip etsin inş AMİN sen ansılsın poeki batın ne zamandı kuzum
benim yok ki göndereyim kuzum ama inş kendi bebeğinin kıyafetlerini yıkarsın artık zamanı gelir inş balısı
yavrum benım ya kıyamam ben ona yenı dunyaya açmış gözlerini ama sıkıntılarla
inşallah geçicek hepsiciği hiçbişeyide kalmıycak yavrum Rabbim yardımcıları olsun
ben göndereyim diycem ama bitti yıkama fasılları en ıyısı dogduktan sonra pisletcek ya ozaman göndereyim sana
olarmı kuzum
ya kızlar nereye kayboldunuzzzz boyleeeee yaaaa tek kalmakta hıcc cekılmıyooo yaaaa
evet canımmm herkezzz tatılde sız gıtmıcenızmı. normal dusunuyorummm canımmm şimdi oyle gorunuyooo ama son dakıka ne olur bılınmezzz tatlımm rabbım hayırlı dogumlar nasıp eder inşallahhhh aminnnnnnnnnnisimmm saime nazzzz duşunuyoıruzz canımm saime kayınvaldemin adııı eşimm oyle istıyo bende kırmadım onu
herkese günaydılar kızlar nasılsınız bugün çok sıcak yaa nefes alınmıyo bu ne yaa canım sıkılıyo kimsecikler yok melisamda tatili bitirsede gelse esraik nerelerde hiç görünmüyo artık bilen varmı neden gelmiyo terkidiyar eyledi elibeses nerdesin kuzum asemb sende kocişten kaçırdığın zamanlarda geliyosun dejavum desen çok yoğun malesef moonum geliyo birtek ah ah melisa olacaktıki şimdi bak nasıl sohbetin dibine vuralım ne zaman gelecekti bu tatilci gacı acüp nedense bu aralar çok sıkılıyorum babamlara alışmıştımda yalnızlıkmı zor geliyo sıcaklarmı bunaltıyo bir sinir hali asabi halim var sürekli patlamaya hazır bomba gibiyim ne yapsakki boş boş oturmak nasılda sıktı beni ilk defa ama ben severdim normalde ama sanıorsam artıkın içimden isyanlar geliyo anne anne çık gez bende insanım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?