Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm kızlarr asembcım gelmışsın bebiş nasılll elifcımm merak etmışsın balımmm memlekete gıtmıştıkk dun geldık dahaa hamılelik nasıl gecıyoo bebişşş nasılll tatlım

şükür yaaa nerdesin sen kuzucum merak ettim bayadır yoksun ne oldu dedim çok şükür sıkıntın ypkmuş ama nasılsın bidenem özlettin kendini valaha nasıl geçsin kuzum bulantıyla geçiriyorum birde sıcaklarda sürünüyorum işte gülüm prensesim nasıl bakem

ya kızlar nereye kayboldunuzzzz boyleeeee yaaaa tek kalmakta hıcc cekılmıyooo yaaaa

kuzum ben çıkmadım da ilerimi yapıyodum sabahtanb beri bekledim bekledim hiç halim yoktu kaldı ama dedim bitirieyim yaptımda banyoya giricem bir 5 dk bakayım dedims eni gördüm kuzum benim az kaldı doğuma ha son 1 ay Allahım sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin güzelim

tek kaldımmm sandımm canımm yaaabızde kızımla iyizzzz teyzesııı sıcakkk havalarrr yaaa hıccc cekılmıyooo dogumda az kaldııı stresss başladııı

tek kaldımmm sandımm canımm yaaabızde kızımla iyizzzz teyzesııı sıcakkk havalarrr yaaa hıccc cekılmıyooo dogumda az kaldııı stresss başladııı

hee yaa bu aralr kimseler olmuyo herkes tatilde işte yoğun oluyo derken kalan sağlar bizim işte idare ediyoruz kuzum evet yaa sıcxakalr çekilmiyo hiç nasıl gidiyo peki hamilelik isim ne koyucaksınız normalmi düşünüyosun gülüm:26:

evettt canımmm yaaaa heycan gunden gune artıyooo :18::18:cok yorma kendını canımmm bebişi dusunnn

evet canımmm herkezzz tatılde sız gıtmıcenızmı. normal dusunuyorummm canımmm şimdi oyle gorunuyooo ama son dakıka ne olur bılınmezzz tatlımm rabbım hayırlı dogumlar nasıp eder inşallahhhh aminnnnnnnnnn isimmm saime nazzzz duşunuyoıruzz canımm saime kayınvaldemin adııı eşimm oyle istıyo bende kırmadım onu

gülüm biz memelekete gidicez ama ramazandan sonra kısmet olursa bakalım hayırlısı ne ise o olsun inş bitanem sıkıntı etmemeye bak az kalmış bak gelicek annesinin kucağına hayırlısı ile inş isim çok güzel bence naz dersiniz kuzum eşinide kırmak olmaz istemiş onunda hakkı sonuçta kuzucum

inşallahhhh canımmm bende oyle dusunuyorumm nazı tek kullanırımmm isim için babamızı kırmaya hıc gerek yokkk

sevdam kusura bakma tatlım biraz yoğunluğum var o yüzden geç yazıyorum cnmcım iyiyiz biz odamızı falan aldık kuzum kıyafetler alıyoruz daha önce resimleri koyduk buraya bakarsın ordan .sen nasılsın bebiş nasıl az kaldı doğuma normalmi olcak sezaryanmı belli oldumu????

inşallahhhh canımmm bende oyle dusunuyorumm nazı tek kullanırımmm isim için babamızı kırmaya hıc gerek yokkk

evet gülüm bencede huzurlu olmak varken ne gerek var onlarında hakı benim eşimde diyoki erkek olursa ben koyayım kız olursa sen yok öyle ayrımcılık diyorum şaka yapıyorum diyo ne istersen koyabilirsin diyo karışmıyo şimdilik ama güzel anlamlı bir isim buluruz belli olsunda cinsiyeti çok merak ediyorum ne çıkıcak diye sewdam ben 5 dk duşa girip geleyim terledimki eşimde gelir birazdan o gelemden bıcı bıcı yapayım gelirim burda olursan kuzum pc açık yani gülüm hemen gelirim

sevda teyzesi benim oğlumun adıda fatih olcak

kızlarr ben cıkıyorummm ablamla yuruyus yapacazzzz sonra tekrar sohbett ederızzzz öpuyorummmm sızıııı cokkk

onemlı degıll canımm benımmm hayırlısıyla uyutursunn inşallahhhh fatıhhhh bebegiii odasında genışşş bızamanda bakarımm canımmm. bızde cok iyiz canımmm dogum az kaldı evet heycan artı artıkkk normal dıyo doktor canımm bende oyle istıyorummm hayırlısıyla dogururum inşallahhh kızımı

cokkk guzelll annesııı ismıyleee buyurrrr inşallahhh hayırlısıylaaa

sağol cnm senin kızının ismide güzel severim naz ismini:))))) rabbim kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşalah

herkese günaydılar kızlar nasılsınız bugün çok sıcak yaa nefes alınmıyo bu ne yaa canım sıkılıyo kimsecikler yok melisamda tatili bitirsede gelse esraik nerelerde hiç görünmüyo artık bilen varmı neden gelmiyo terkidiyar eyledi elibeses nerdesin kuzum asemb sende kocişten kaçırdığın zamanlarda geliyosun dejavum desen çok yoğun malesef moonum geliyo birtek ah ah melisa olacaktıki şimdi bak nasıl sohbetin dibine vuralım ne zaman gelecekti bu tatilci gacı acüp nedense bu aralar çok sıkılıyorum babamlara alışmıştımda yalnızlıkmı zor geliyo sıcaklarmı bunaltıyo bir sinir hali asabi halim var sürekli patlamaya hazır bomba gibiyim ne yapsakki boş boş oturmak nasılda sıktı beni ilk defa ama ben severdim normalde ama sanıorsam artıkın içimden isyanlar geliyo anne anne çık gez bende insanım diyo

öyle balım ama madem çok sıkılıyorsun sekreter odada olmadığı her an girerim kuzum az da olsa yazarım tarama işlerim var ama olsun aman yavaştan yaparım daha var izne çıkmama ağustos başı çıkıcam yaparım yaa.. Öbür tarafa geçsem yine girerim burada daha dip dibeyiz sekreterle odalarda. Şimcik toplantıya gitti hemen geldim.. Valla bat ne zaman bilmiyırum yumurtlama kaçırdım o kesinn 35 günde olsam bile 21. gün olurdu yumurtlama geçti geçen hafta çok yoğundıum o yüzden hiç halim yoktu napam artıkın ağustosta tatile gidicem gitmeden gelsinde bitsin bişiler yapalım sonra iki ay klomen ekimde aşılamaydı ama bayram var o ay istanbula gideriz tedavi yarı kalır diye kasım diyoruz kısmet..

benim yok ki göndereyim kuzum ama inş kendi bebeğinin kıyafetlerini yıkarsın artık zamanı gelir inş balısı

İnşallah balımm sen al kıyafetleri gönder o zamanda yıkarım bu arada mümkünse adres ver bana gülüm anladın sen ama cinsiyeti bekliyorumm..

valla öyle canım ama yine de cin gibi başkaca sıkıntısı yok zaten üstünü giydirince bir sorun olduğu bile belli olmuyor bağırsaklarıınn dışarıda olduğu falan bir hazne ile korunuyor sadece annesine eğitim verilmiş o alabiliyor altını. Allah güç kuvvet versin bunu da atlatsın da bitsin sıkıntıları artık yaa.. Olarr zevkle yıkarım valla.

ya kızlar nereye kayboldunuzzzz boyleeeee yaaaa tek kalmakta hıcc cekılmıyooo yaaaa

Ben yoğunum güzelim herkesin izne çıkma vakti. geçen hafta odamda tektim bu hafta başka yere bakıyorum 3 hafta yok buradaki bayan sonra inşallah ben izne çıkıcam amir içeride olmadkça yazmaya çalışıyorum ama elimde de yetiştirmem ereken kitap taramalarım var her an gelemiyorum. Öyle ayrı kaldık birazcık sen nasılsın iyisindirumarım gün sayıyorsun ne heyecanlı yaaa sağlıkla gelsin bebişin inşallahhh..

Saime de güzell isim için birbirinizi kırmaya değmez tabi de biz eşimle aileden kimsenin adını vermeme kararı aldık kaynanamın adını versem kendi annem bozulur falan olmaz yani. Aslında kayınpederin ismi güzel yanıan bir isim daha koyarın demiştim çünkü ben kendi babamla görüşmüyorum ve 5 senede kendi babamdan gördüğümün daha fazlasını gördüm kendisinden mükemmel bir insan ama eşim istemedi hem de iki isim istemiyor. Adıyla yaşasın İnşallahh..

Ah canım yaa evde olsam hemen damlardım valla burada böyle işler işte nyse sekreter toplantıya gitti geldim aslında elimde kitap taramalarım olmasa odada olmadığı her an gelirim ama bitirmem lazım daha 9 kitap falan var her sayfası taranacak. Onları yapıyorum müd.yard. soruyor sürekli bu odaya gelince programı, tarayıcıyı buraya taşıdık. Ama söz her an gelmeye çalışıcam zati ağustos başı izne çıkıcam2 hafta görüşemicez balımm annemle tatile gidicez bişi çıkmazsa. ama numaranı ver görüşürüz eşin bişi demezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…