- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.281
herkese günaydılar kızlar nasılsınız bugün çok sıcak yaa nefes alınmıyo bu ne yaa canım sıkılıyo kimsecikler yok melisamda tatili bitirsede gelse esraik nerelerde hiç görünmüyo artık bilen varmı neden gelmiyo terkidiyar eyledi elibeses nerdesin kuzum asemb sende kocişten kaçırdığın zamanlarda geliyosun dejavum desen çok yoğun malesef moonum geliyo birtek ah ah melisa olacaktıki şimdi bak nasıl sohbetin dibine vuralım ne zaman gelecekti bu tatilci gacı acüp nedense bu aralar çok sıkılıyorum babamlara alışmıştımda yalnızlıkmı zor geliyo sıcaklarmı bunaltıyo bir sinir hali asabi halim var sürekli patlamaya hazır bomba gibiyim ne yapsakki boş boş oturmak nasılda sıktı beni ilk defa ama ben severdim normalde ama sanıorsam artıkın içimden isyanlar geliyo anne anne çık gez bende insanım diyo
sesini duydum ve geldiiim
ama pek keyfim yok.
dünden ber canım sıkkın.
malesef yine test yaptım bata 5 kala ve 1 testte gayet belirgin cıktı sonra bir -ki tane daha yaptım aynı testle onlar cok daha az belirgin cıktı.
yani yine hüsran yaşıyorum
çok pişman oluyorum sonra yaptıgıma
zaten regl belirtilerimde var...
o yüzden cok moralim bozuk..
hiç gülümsemiyorum konuşmuyorum içimden gelmiyor.
seninde mi canın sıkılıyo arkadaşın filan yok mu?
anladım ki şu dünyada en güzel şey arkadaşlık
o zaman bütün dertler bitiyo
eskiden ne güzel 5 -6 kız toplaşırdık kakara kikirii ne güzel geçerdi günler..
meleğim benim ben sıkılıyorum diyorum diye snei sıkıntıya sokamam bitanem sen hiç o tatlı canını sıkma olsun canın sağolsun işin senin ne yapıcaksın fırsatın olduğunda geliyosun meleğim hiç dert etme elbet gelir o günlerde yapıcak birşey yok kuzucum benim sen iyi ol yeterki gelmesende olur fıstığım sıcaklardan bunalıyo insan balım birde bu dönemimde sıkıntılı sinirli olurmuşuz bende hakikaten yaşıyorum bir yere sığamıyorum işte birde tezgah yapıldı ama bu seferde lavobası değişicek su kaçırıyo diye mutfak dağınık o yüzden evde daraltıyo beni malesef kuzum anladım balımm ah bir cinsiyet belli olsa bende 4 gözle bekliyorum ama daha var geçermi ki bu günler acepöyle balım ama madem çok sıkılıyorsun sekreter odada olmadığı her an girerim kuzum az da olsa yazarım tarama işlerim var ama olsun aman yavaştan yaparım daha var izne çıkmama ağustos başı çıkıcam yaparım yaa.. Öbür tarafa geçsem yine girerim burada daha dip dibeyiz sekreterle odalarda. Şimcik toplantıya gitti hemen geldim.. Valla bat ne zaman bilmiyırum yumurtlama kaçırdım o kesinn 35 günde olsam bile 21. gün olurdu yumurtlama geçti geçen hafta çok yoğundıum o yüzden hiç halim yoktu napam artıkın ağustosta tatile gidicem gitmeden gelsinde bitsin bişiler yapalım sonra iki ay klomen ekimde aşılamaydı ama bayram var o ay istanbula gideriz tedavi yarı kalır diye kasım diyoruz kısmet..
İnşallah balımm sen al kıyafetleri gönder o zamanda yıkarım bu arada mümkünse adres ver bana gülüm anladın sen ama cinsiyeti bekliyorumm..
valla öyle canım ama yine de cin gibi başkaca sıkıntısı yok zaten üstünü giydirince bir sorun olduğu bile belli olmuyor bağırsaklarıınn dışarıda olduğu falan bir hazne ile korunuyor sadece annesine eğitim verilmiş o alabiliyor altını. Allah güç kuvvet versin bunu da atlatsın da bitsin sıkıntıları artık yaa.. Olarr zevkle yıkarım valla.
Ben yoğunum güzelim herkesin izne çıkma vakti. geçen hafta odamda tektim bu hafta başka yere bakıyorum 3 hafta yok buradaki bayan sonra inşallah ben izne çıkıcam amir içeride olmadkça yazmaya çalışıyorum ama elimde de yetiştirmem ereken kitap taramalarım var her an gelemiyorum. Öyle ayrı kaldık birazcık sen nasılsın iyisindirumarım gün sayıyorsun ne heyecanlı yaaa sağlıkla gelsin bebişin inşallahhh..
Saime de güzell isim için birbirinizi kırmaya değmez tabi de biz eşimle aileden kimsenin adını vermeme kararı aldık kaynanamın adını versem kendi annem bozulur falan olmaz yani. Aslında kayınpederin ismi güzel yanıan bir isim daha koyarın demiştim çünkü ben kendi babamla görüşmüyorum ve 5 senede kendi babamdan gördüğümün daha fazlasını gördüm kendisinden mükemmel bir insan ama eşim istemedi hem de iki isim istemiyor. Adıyla yaşasın İnşallahh..
Ah canım yaa evde olsam hemen damlardım valla burada böyle işler işte nyse sekreter toplantıya gitti geldim aslında elimde kitap taramalarım olmasa odada olmadığı her an gelirim ama bitirmem lazım daha 9 kitap falan var her sayfası taranacak. Onları yapıyorum müd.yard. soruyor sürekli bu odaya gelince programı, tarayıcıyı buraya taşıdık. Ama söz her an gelmeye çalışıcam zati ağustos başı izne çıkıcam2 hafta görüşemicez balımm annemle tatile gidicez bişi çıkmazsa. ama numaranı ver görüşürüz eşin bişi demezse.
Elifimm şükür kavuşturanaaa
herkese selam dicem ama kimsecilker yok?
aleyküm selam
a.slm ben varım kuzum hoşgeldin nasılsın
ehe hoşbulduk bebem,ben iyiyim allaha şükürler olsun. uğraşıyoruz iş güc sen nasılsın. bakalım. bebiş nasıl kontrol nezaman.
Allahım kolaylık versin bu sıcaklarda çalışanlara sizlere meleğim yaaa bende iyiyim çok şükür sıkıntım yok kontrol 19 nasipse haftaya perşembe gidicem işte doktora sorucam oruç meselesinide gidelim bakalım nasılmış benmi çok acıktırıyo sendde olumoydu balım normalmi benim boğazımmı büyük yoksam
yok normal acıkman ben tutamıcam oruç maleseftam gelişme dönemi çünkü birde açlığa değil ama susuzluğa dayanamam bol su tüketmek lazım aminos sıvısı için yavrum susuz kalmaması lazım rabbim afetsin ne yapayım.
snein tutman zaten olmaz gülüm snein bol bol su içmen gerek ama ben daha başındayım yaa içim rahat etmiyo bakalım doktor ne diyicek işte acıkıyorum ama Allahtan yemek falan tatlı ağır işler yemiyorum işim gücüm meyve su balısı zaten bu sıcaklarda başka türlüsüde mümkün olmuyo
sesini duydum ve geldiiim
ama pek keyfim yok.
dünden ber canım sıkkın.
malesef yine test yaptım bata 5 kala ve 1 testte gayet belirgin cıktı sonra bir -ki tane daha yaptım aynı testle onlar cok daha az belirgin cıktı.
yani yine hüsran yaşıyorum
çok pişman oluyorum sonra yaptıgıma
zaten regl belirtilerimde var...
o yüzden cok moralim bozuk..
hiç gülümsemiyorum konuşmuyorum içimden gelmiyor.
seninde mi canın sıkılıyo arkadaşın filan yok mu?
anladım ki şu dünyada en güzel şey arkadaşlık
o zaman bütün dertler bitiyo
eskiden ne güzel 5 -6 kız toplaşırdık kakara kikirii ne güzel geçerdi günler..
meleğim benim ben sıkılıyorum diyorum diye snei sıkıntıya sokamam bitanem sen hiç o tatlı canını sıkma olsun canın sağolsun işin senin ne yapıcaksın fırsatın olduğunda geliyosun meleğim hiç dert etme elbet gelir o günlerde yapıcak birşey yok kuzucum benim sen iyi ol yeterki gelmesende olur fıstığım sıcaklardan bunalıyo insan balım birde bu dönemimde sıkıntılı sinirli olurmuşuz bende hakikaten yaşıyorum bir yere sığamıyorum işte birde tezgah yapıldı ama bu seferde lavobası değişicek su kaçırıyo diye mutfak dağınık o yüzden evde daraltıyo beni malesef kuzum anladım balımm ah bir cinsiyet belli olsa bende 4 gözle bekliyorum ama daha var geçermi ki bu günler acepvallaha şimidden alan çok halam beşik takımını hazırladı içinin yorganını yastığını işte kıyafetler babamlar da başlamış orta renklerde byle cinsiyet belli olunca hastane çıkışları falan alıcaklarmış bize bırakmadılar artık bakalım hayırlısı bitanem benim
sorma meleğim benim net gitti bekle bekle gelmedi modemi çıkardım taktım açtım yine yok kapattım bende cazibeyi izlerken uyuyakkalmışım kalktım nasıl midem kazınıyo anacım bir kaç gündür çok fazla 2 saatte bir birşey atıyorum ama yemek olarak değil elma vişne ekşi ekşi erik üzüm kivi karpuz günlük yediğim bu meyveler başkasını ağzıma sürmüyorum yediklerim hepsi ekşi karpuz dışlında çorba içiyoruj ekmeksiz birde bol miktarda su doymıyorum böyle abartıyomuyum yoksa meyveye ağırlık verdiğim iyimi oluyo hani hepsi bir arada değil ama acıktıkça az az hepsinden bölüp yiyorum kuzucum ama yemek yemiyorum çünkü sıcaklarda hiç canım istemiyo aklıma gelmiyo ama açım yani bu kaçınılmaz bir gerçekkkkkkkkkkkkkk
snein tutman zaten olmaz gülüm snein bol bol su içmen gerek ama ben daha başındayım yaa içim rahat etmiyo bakalım doktor ne diyicek işte acıkıyorum ama Allahtan yemek falan tatlı ağır işler yemiyorum işim gücüm meyve su balısı zaten bu sıcaklarda başka türlüsüde mümkün olmuyo
artıkın ilan verecektim kayıpşar için kimseler kalmıyo kuzum tatile çıkanlar oluyo demek test yaptın resmi varmı baya çıktıysa vardır gülüm diyicemde diğerleri neden daha az çıktı testin adı ne artık inanki ne diyeceğimi bilemiyorum bu testler için ama adet belirtim var deme balım hatırlarsan ben her ay adet belirtim var olucam derdim ben bu ağrıları bilirim derdim hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta dejavuma dedimki yok gülüm geliyo benimki sancım var ben beni biliyorum herkes umudu kesti ama hamileydim onunn içinb belirtilere çok aldanma adet gelmedikçe herzamanumudun olsun bitanem inş bu ay vardır inş artık gelmiştir mucizen kuzum üzülme diyemiyorum nasıl bir duygu çok iyi biliyorum Allahım hakkında hayırlısını versin ömür boyu hayırlısını nasip etsin gülüm
ah canım bende girmeye calısıyorum işler yogun nedense yaa bu ara iyi gene girebiliyorum.
ya valla gene duramadım test yaptım işte salak gib..
ama beklemesene işte kaşıyorum bende suç bendeee
zaten şunun şurasında 4 gün 5 gün neyse grencen ah salak benn
dövcem kendimi heee
neyse sizi de sıkmiyim :))) bende pek keyif yok malesef..
kuzenimin nişanı var hafta sonu ama aile içinde ama yine de kalabalık olcak
ne giysem akıl verin
evdeki kıyfateler de cok canımı sıktııı
offfffffff
daralıyoruuummm
gelecek se ne yaptın tatlım geldimi adetin ? merak ettim seni.
canım daha birşey belli değil böyle durup dururken de çizgi çıkar mı bilmiyorum ben o kadar test yapömışımdır hiç silik çizgi bilem görmedim ya görsem havaya uöardım esamesi bile olmadı ne pozisyonlara girerdim bir amuda kalkmadığım kalırdı çizgi görücem diye ama fos tabii hemen umudunu kaybetme dur bakalım pesetme hemen bende bekliyorum bak. Allah hayırlısını versin gülüm aşılam düşünmez misin sen canım ben düşünüyorum ekim kasım gibi artık.
..
havada uyine test ve bebek kokularımı var ne. amanın testin pozitifmi cıktı canım gecmişmiydi adetin daha olması lazım cünkü benimle aynı dönem olmustun kıs sen. en az bi hafta var bekle azcık yapıp durma moralini bozma işte insallah gecerde adetin o zaman ümitleiriz. enimde bu ay kıslar felaket derecede akıntım geldi öle böle degil her tuvalette geldi
kıslar hepinizi öpyüyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee19 unda dönüyorum az kaldı bekleyin beni.
28 günde bir oluyorum aslında o yüzden 13 ünde hastalanmam lazım hadi en gec 15 inde...
bekliyorum valla ben gelicekler bencee. sag kasıgım ince ince sızlıyo
uleyn yoksa kist mi oldu
ramazan gelmeden olurum da bari doktora giderim kontrole napiyim
aşılama düşünüyoruz canım ramazandan sonra ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?