Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ay iki saattir napıyorum yazmadan dersiniz regl tarihime bakıyorum tamamen aklımdan çıkmış en son ne zaman olduğum bir de kahverengimsi olmuştuya tam anlamıyla ne zaman gelmişti bilemedim mutlaka buraya yazıyorum diye sayfalara baktım ya kaçırmayayım diye geriden baktım buldum 18 haziranda olmuşum bakalım kaçıncı günde olucam bu ay o a yarım kutu ilaç içmiştim 23. günde olmuştum asıl gerçek olan bu ay olacak annemin gelmesi, geçen hafta tek olmam işyerinde ve yorgunluk dolayısıyle çalışma olmadı o yüzden direk regl bekliyorum. Ama çalışma olsa ümidim olurdu çünkü inanılmaz uyku halim var, eve gelince gözlerim kapanıyor, herzaman ki gibi yiyorum ama acıkıyorum hep bişiler atıştırmak istiyorum, şişkinliğim var, az kilo aldım vs.. ama imkansız neyse kısmet ya takmıyorum artık olmadı aşılama sonuçta ve dermansız derdimiz yok çok şükür ben çıkıyorum kafam düşüyor valla yatayım öpüyorum sizi canlarım görmesenizde iyi gecelerr..

günaydıııııııın topiğimizin tatlı hatunlarıı
napıyosunuz bakem
birazdan kociş kapcak pc yi o kapmadan ben yazayım dedim
gene gelirim kuzularımm öptüm sizi kocamaaan

vala dejavum olmuyo
cıkmıyo aklımdan malesef.
tatile gittik aklımda geldik kardeşim dediğim kuzenimin isteme sçz-nişan tantanaları var ama benim yine aklımda.
olmuyo canım ben onu beceremiyorum...
kısmet herseyde bir hayır vardır onund bi zamanı var belkide...

neyse ama şunu söyliyim
dün akşam ve bu sabah test yaptım
ikisinde de belirgin çizgiler var ama digeri kadar koyu olmadıgı için yine fos diyorum o yüzden hiç heyecan filan yok yaniii
artık yine yarın sabah yaparım..
zaten yarından sonra adet günüm artık varsa vardır cıkmazsa kesin yoktur...

belkide dediğin gibi bak sendede vardır bişileer :)))
çalışma olmadı derken 1 ay boyunca hiç bişi olmamış değildir heralde?
olacagı varsa o 1 defada olsa olur da
bakma biz o şanslı kişilerden değiliz.:)))

günaydıııııııın topiğimizin tatlı hatunlarıı
napıyosunuz bakem
birazdan kociş kapcak pc yi o kapmadan ben yazayım dedim
gene gelirim kuzularımm öptüm sizi kocamaaan

selam canım
naber nasılsın?
ee hamiş olanların derdi yok tabi PPP
şaka bi yana sizin gnleriniz nasıl geciyor anlatsana
hayatında neler değişti?

slm ben geldim bu saate kadar iş yaptım mutfağı temizledim çorbamı yaptım tavuklarım haşlanıyo bugul pilavınıda yaparsam benden iyisi yok artıkın bir duş yallah uzanmaya inş sizler nasılsınız bakem

meyaba ne yapalım yavrum çalışıyoz biz ana oğul:) bugün sağlık ocağına gittim 30 haftalık gebe olaraktan 79 kilocuk :)))) olmuşum maşallah bana . bugün internetten sebamet set aldım şampuan , bebeyağı , sabun , krem. kendime gögüs pedi ve göğüs ücu çatlağı için krem aldım . :) tırnak makası seti almıştım ondan önceki gün biberon da aldık :) bir bitirseydik eksiklerimizi iyi olcak. teyzem gözümü korkuttu sen çantanı hazırla millet erken doğuruyor diyo. canım sıkılıdı biraz insan moral verceğine lafa bak hele

selam canım
naber nasılsın?
hayatında neler değişti?

a.s cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın
hee hiç derdim yok
günler bunaltıcı ve sıkıcı geçiyo cnm
göbek şiştikce fenalık geliyo uyku olayı malesef bitmiş durumda
ama çok şükür tabi sağlığımız yerinde cnm
hayatıma koca bi göbek eklendi ve onunla yaşamaya çalışıyorum
bide vakit yaklaştı dogum korkusu sarıyo bazende amaaan ne var dogururum dıyorum
böyle gel gitler oluyo işte

maaşallah sana kuzum ama normal aldın sen fazla almasdınki dert etme sakın bak sonlarındasın beni düşün ben ne edem yaa eksikler bitermi yaa hiç al al vallaha Allah kesemize bereket versin hiç kolay değil hem keyifli hemde zorlu bir yol işte ne yaparsın rabbim sağlık versin yeterki yaa bu çecredeki dkişiler bazen iyi niyete söylüyolar ama sonuç nelere yol açıyo düşünemiyolar psikolojini falan sen takma tedbirli ol takdiri rabbime bırak inş hakkında hayırlısı olur kuzucum

a.s kzuumm hoşgeldin canımın içi nasılsın bakem
ohh yemecikler yapılmış bugun bende pattis salatası börek bide komposto yapayrum
kompostom dolabda sogumada börek fırında pattis salatasınında yeşillikleri doğrancak o arada size bakem dedim kuzularım

kuzummm nasılsın fatih efendi nasıl
çok yorma fatihi işle güçle
bende bugun itibariyle 82,9 um çok feci bu kilo işi yahu
iyi yapmıssın kuzum almakla şeyde alaydın ımm neydi o burun aspiratörü
eksik hiç bitmiyo valla kuzum bende mama alıcam neme lazım kel kazım dıye
hani süt gelmezse felen belkim lazım olur bide humana tea midir nedir ondan alsammı bilemedim
aslında havalar sıcak olcak çay felen içemem sanırım bol bol su içerim ben bide hoşaf içerim
çaya gerek yok sanırsam
valla bende şu erken dogum olayından tırsıyorum kuzum
ağustos annelerinde epey bi fire verildi
dunde bi kız benden geç beklenen dogumu suyu gelmiş birden
akşamına sez e alcaklardı oyuzden korku sardı benıde valla :18:

daha dün gibi hatırlıyorumda snein acaba hamilemiyim diye günümgeçsin test yapıcam dediğini öyle iyi hatırlıyorumki günler nasıl geçiyo şuraya bak tabi insan yaşadığını çektiğini bilir uzaktan geçiyo diyoruz ama bence herşeye rağmen çabucak geçiyo balısı şuraya baksana son 1 ayın kaldı büyüdü annesi yaa duygulandım şimdi vallaha ağlayasım geliyo nedense bir duygusallık var bugün bende Allahım cümlemize hayırlısını versin inş

elifim öyle tatlım benim teyzemde var patavatsızlık biraz :) ne yapalım alıştık artık. 10 kilo almışım cnm hedefim 14 -15 kilo ile tamamlamak son iki ayda zaten alıyorsun 4-5 kilo takmıyorum zaten kiloyu zaten balık etli hamile kaldım ben boşverrrrrrrrrr doğumla bir çoğu gider emzirmeydi falan derken veririz. hiç umrumda değil bebem sağlıklı olsunda gerisi mühüm değil . hem kilo bana çok yakışıyor diyip psikolojimi düzeltiyim bari:)))))

sen neler yaptın kuzumuz nasıl

hoşbuldum kuzum ne yapayım yorgunluktan ölüyorum ferihayı izliyorum bir taraftanda menün çok güzelmiş afiyet bal şeker olsun kuzum benim yerimede patitis salatası ye olurmu

güzele ne yakışmaz gülüm benim sen her halinle güzel gacısın yaa patavatsızlık hakikaten insanı bazen çileden çıkarıyo birtanede bizde var yengemdir kendileri anlatsam ağzın açık kalır bizde saldık çayıra mevlam kayıra diyoruz artık ne yaprsın yaa bu saatten sonra kiloya takılmak sadece bebeğe sıkıntı yaratır başka birşey değil gönül isterdiki zayıf hamile kalayım ama olmadı ancak verebildiğim 10 kiloya yakın işte az değil ama önceki kilomda değil birde alıcağımı düşününce canım sıkılıyodu ama artık diyorumki rabbimin mucizesi azmı istedim isterken kiliom yokmuydu günaha girme boşver 100 olsam ne yazar bebeğim sağlıklı olsun verirlir ne yapalım

hoşbuldum kuzum ne yapayım yorgunluktan ölüyorum ferihayı izliyorum bir taraftanda menün çok güzelmiş afiyet bal şeker olsun kuzum benim yerimede patitis salatası ye olurmu

oyyy cnm kuzum benım yaaa yerim ben seni canımın içisin sen yaa
oyy gel bi sarılayım sana şöylem sımsıkı
haklısın valla kuzum zaman su gibi akıp geçiyo bi bakmışız test yapmısız
dr a koşmuşuz bi bakmışız dogurmuşuz valla zaman çok acayip bişey
amiiiiiin kuzum Rabbim herkese hayırlısını versin cnm balım benımm
canın çektimi kzuumm çektiyse yapıver emi kuzumm içimde kalır yoksam
valla epeydir doğrru duzgun yemek yapmıyodum bugun esti öyle yapayım dedim
çok yorma kendını kuzumm şu ilk 3 ay içinde aşırı iş yapma balım
sen dınlen bol bol ağır işlerden uzak dur emi balım
ilk 3 ay son 3 ay önemli emi balım benım

selam canım
naber nasılsın?
hayatında neler değişti?

iyiiyiz tatlım biz gelmezse gider kocişin bi zahmet eczaneden alır tatlım kasma o kadar mamaya gerek yok bence zaten doğumdan hemen sonra gelmeye bilir sütün bizim bu memişlerden süt gelmezse şaşarım kıztöbe töbe beni konuşturma şimdi msnde değiliz:))))))))

yavrum senle aramızda bir ay var hatte 1,5 ay sen çantanı hazırlıyon zaten kuzum ama inşallah zamanında gelsin oğluşun dikkat et bu ara bol bol yat.

hahahaayy ay alemsin sen kuzumm
iyi güldürdün benı valla
hee benımkiler hazır gibi bişey kuzum ama nebilem tırsıyorum duydukça
amiiiin kuzumm tüm bebişler vaktinde gelir inşallahh
valla dogru duzgun iş yapmıyorum kuzum hatta hiç yapmıyorum desem yeridir
çogu vakit kolum bile kalkmıyo

evt takılma rabbim dağına göre kar veriyor boşverrrrr. sağol bu arada yavrum hepiniz mis gibim hatunlarsınız :::)))

gelecekse yavrum seni ben çok iyi anlıyorum , bizde bekledik yeri geldik salya sümük ağladık. aynı sıkıntıları yaşadık ama sana bişi diyimmi gebe kaldıktan sonra , asıl stres , merak , başlıyor her dr gidişte her teste her ultrasonda kalbim yerinden çıkcak gibi oluyor acaba dr ne dicek kötü bişimi dicek bebek nasıl iyimii kalbi atıyorum inan bana hamile kaldıktan sonra anlıcaksın bizi.
he birde şimdide beni ölüm korkusu sardı ben ölürsem oğluma kim bakar , ne olur acaba oho oh anlatmaya kalksam topik yetmez rabbim o yüzden herşeyin hayırlısı versin..gebe kalmak bir dert kaldıktan sonrası ayrı bir dert.

rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin .hayırlı zamanda.

yalanmı yavrum bu muhabbet hep yapıyom senle:)))))))))))) yarebimmmmmmmmm

he yorma kendini senin bebik maşallah baya büyüdü kız gerçi erkek bebişler geç doğuyormuş biraz nazlanıyorlar

yalanmı yavrum bu muhabbet hep yapıyom senle:)))))))))))) yarebimmmmmmmmm

he yorma kendini senin bebik maşallah baya büyüdü kız gerçi erkek bebişler geç doğuyormuş biraz nazlanıyorlar

dogrii yavrukuşum benım
hee büyüdü kuzumm sez olursam ağustos başı az kaldı beaa anaammmm :18::18:
valla bu aralar yalancı sancılar oluyo bende kuzum
şu adet ağrısı gibi olan oluyo bide karnım bütünüyle sertleşiyo
bunlar yalancı sancıymış tırsmıyorum desem yalan olur kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…