Kaldığımız Yerden Her Telden..

yola giriyordur gali normal doğum yapcan ya sen:)

yola giriyordur gali normal doğum yapcan ya sen:)

senin oğlan yavaş yavaş yola giriyordur normal doğum olcek ya seninki:)

kuzularım ben salatamın yeşilliklerini doğrıycam kociş acıktım diyo
bi mama yiyelim ondan sonra gelmeye çalışcam canlarım
öpüyorum ikinizede

şımaydımm amaaa şimcik hade sarıl bana sıkı sıkı gülüm benim kusuruma bakma teldeydim halamla konuştuum yazamadım geldim çıkmışşın kuzucum valala geçen gün ömürden gidiyo kıymetini bimek lazım aslında rabbim can sağlığı versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin bitanem ben patitis salatasını çok severim limonlu canımıniçi bugünlük yemeğim var birde yoruldum yapamamda yarına yaparım bir güzel yerim ohh birde zeytinyağlı çekiyo canım yapıcam biberden ama sarmayla uğraşamam hiiiççççççç dikkat ediyorum gülüm çok şükür rabbime sıkıntımda yok sabaha başladım böle böle yaptım ama yorudukm yinede bacım 3 aymı rahat ediyoruz şimdi ilk 3 son 3 derken sende dikkat et o zaman bak sende sonundasın Allahıma emanet olun ikinizde dünürüm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzularım ben salatamın yeşilliklerini doğrıycam kociş acıktım diyo
bi mama yiyelim ondan sonra gelmeye çalışcam canlarım
öpüyorum ikinizede

tmm gülüm kusuruma bakma teldeydim yetişemdim canım benim kolya gelsin ve afiyet olsungötrüşmek üzere inş birtanem

eliffffffffff nere gittin yavrum
buydayım buydayım gülüm teldeydim de kusuruma bakmayın gelemedim
aynen öyle cnm benım hayırlısıyla gelsinler inşallah
elf nere kaybolduki bulgur pilavınamı dalış yaptı
yada teldedir bakalım bildimmi

vay kuzum nasılda biliyo beni bak teldeydim bidenem valşlaha hala trafiğine takıldım gülüm

bende çıkıyorum canlarım pilavımı ve salatamı yapayım eşim yoldaymış yarına görüşürz inş artık tam kadro ve tüm gün buluşmak dileğiyle hepinizi öpüyorum

Canım bi dert bitse başka bişey başlar hayat öyleee.
:)))))) yaz oldugu için hepten zor olur Allah kolaylık versin. ...

bide dogum korkusu ayyyyyy düşünmek istemiyorum sizi....

O da doğru olmayınca olmuyor işte öyle bir istek ki ne yapsa insan akıldan çıkmıyor işte Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin canım ama bu kadar sık hergün test yapma canım daha da stres olacaksın kaç gündür testler yapıyorsun be balım yarın yapma öbür günde gününmüş zaten o günde yapma p.tesi yap bak dinle benii. Çizgiler inşallah hayra alamettir ben dedim ya sana hiç silik çizgi görmedim ben görsem zaten çoktan gebeyin diye ilan ederdim ama ne pozisyonlara girdim göremedim varsa olmalı bir hikmeti hadi İnşallah canımm çok istiyorum senin güzel haberlerini almayı.. Yok kız olmadı valla inan regl oldum sonra annem geldi 10 gün kaldı gitti zaten gittiktne sonraki hafta müd.yard. tek başımaydım ve sınav haftasıydı evrakları telefonu, yaz okulu başvurularıvalla eve gelir gelmez kafamı vuruyordum uyuyaklıyordum koltukta. Bu hafta da işte dün ve bugün oldu ama geçti artık canım yaa yımurtlama falan 35 günde bile regl olsam 21. gn yumurtlama oluyor geçti yanii. Kısmet 35 güne kalmasa da olsam reglimi bir saha ki aya annemle tatile gidicem eşimin yaz okulu var gitmeden çalışma olsun diyoruz ama erken regl olmam lazım ki yumurtlama da erken olsun ama çok zor eylüle kalacak ümitlerim zati ben kasıma odaklandım aşılamaya.

olsunn canımm bebişin iyi olsun da verilir kilolar doğumda da gidiyor şişlikler falan emzirirken de verirsin ama öyle hemen kilo vermeyi bekleme doğurdum hopp 10 gün sonra 15-20 kilo verdim olmaz zamanla olacak canımm o iş. Sabretmelisin ve neden gitmiyor diye moral bozmamalısın hele sezeryan olursan şişliklerin ödemlerin inmesi vucudun karının toparlaması zaman alır canım ama hiç mühüm değil onlar canımm.. Sebamed en iyisi iiy yapmışsın canım.. Sen hazırla tabii yavaş yavaş ama öyle deyip seni korkutması olmamış tabii dr bile dememişken yanii çok şüküt bir sorun yok olmasında vaktinde gelsin bebiş.

canımm kimin karnında kalmış bebek öyle böyle doğacak Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hangisi olursa olsun kolay doğum olsun canımm normali iyi tabii ki ama kısmet canım bebek zor da olursa elbet sezeryan olur ama normali de denemek lazım bir sorun olmadıkça. Sen doğumu düşünme canım şimdi bir anda gelişecek çünkü.

canım duygusallık olmaz mı hamile kadın da bende normalde de var zaten hamile olunca nasıl olucma merak içindeyim eşim sürekli mendille gezersin artıkın diyr ama bekarken böyle değildim ben evlenip gurbete gelince böyle olsum ya insan günlük gaileden özlediğinin farkına varmıyor ama bir şarkı türkü duyuyorsun başlıyorsun ağlamaya, ya da anneme benzeyen birini görüyrum gözlerim doluyor, yaşlı insanlar görüyorum anneannem dedem geliyor aklıma yaşasalarsı da baksaydım diyorum aman bir sürü şey. Aile olmadan gerçekten eksik hissediyor insan kendini evlenme anında telaşında farkına varılmıyor ama sonraları koyuyor yanii iyi olsunlar da varsın uzaklk olsun. Yap yee güzelim ohh mis zaten yaz günü salata çeşidi gidiyor ya ekşi ekşi sende ekşi yiyorsun hep zate ay kızın mı olcek acep..

Canlarım,ballarım, kaymaklarım bana gelemiyorum diye gönül koymayın ne olur. Valal kim nereye çekerse oraya gidiyorum işyerinde tabi geçen haftaya göre oldukça rahatım ama yüksekokul sekreteri içeride oldukça gelemiyorum yoksa işim olmuyor fazla. Kitap taraması yapıyordum ya bugün sabah bir kitap daha bitirdim ikinciye geçtim taramıyor tarıyorda sayfayı görmüyor çünkü program açıkken elektirik gitti pc kapandı gitti program. Kurmaya çalıştı bilgisayar teknisyeni çocuk ama kuramadı oranın bilgisayarında da sorun varmış kendi odasında kurdu getirdi ama aktaramadı yok yok deli oldum baya saatlerce uğraştı bilgisayarımın başında olmadı yaa. Yarın deneyecek kuran hoca da izne çıktı onu ararım dedim orjinali alırım dedi kaldı öyle işim de. Eve geldim halvet ettik, yemek yedik, şeflerin yarışmasını izlerken uyuyakalmışım bşle koltukta az uyandım hemen didim pc yi aç eşime kızlara bakayım dedim. Daha izne çıkmama 3 hafta var 1 gün eksik:) annemle tatil yapiciğiz aksilik çıkmazsa eşimin yaz okulu var ama beni gönderiyor. zati ülserim var aç kalmam yasak oruç tutamuyorum tutmak istesmde midem bulanıyor. Sık sık yemem lazım annem zati tedavi görüyor bizde anneme gidip evde oturacağımza tatile gidelim dedik hem sakin de olur öyle işte.. Yarın gelmeye çalışıcam kuzularım söz öpüyorum hepinizi..

Canım bi dert bitse başka bişey başlar hayat öyleee.
:)))))) yaz oldugu için hepten zor olur Allah kolaylık versin. ...

bide dogum korkusu ayyyyyy düşünmek istemiyorum sizi....

amiiiiiiin cnm benım cidden yaz hamişliği zor oluyo
senınde günün yaklaşmış çizgiler çıkmış inşallah bebişin senınledir cnm
hem şuan hamişsen dogumun bahara gelcek mis gibi olur valla

cnm benımmm senın işlerin yogun gönül koyarmıyız hiç
biliyoruz ki müsait olsan gelirsin oyuzden öyle düşünme hiç cnm kuzumm
tatilinde yaklaşıyo ohh mis gibi valla git şöyle yüz güneşlen kafan dağılır valla
heleki bunca yogunluktan sonra süper gelir sana tatil
yarın bende dr a gitcem öğlen 1 de bakalım çağatayım napıyomus

valla aklım burada ama işte tam işyerinde herkesin izne çıkma zamanı burada zaten bir eleman eksik diye geldim yönetim katına bir de izne çıkmalar olunca o kişilerin yerine bakıyorum zaman nasıl geçecek bakalım şimdilik elimde iş var onlarda bitincene halt ediicem zamanı nasıl geçiricem bilmiyorum sekreter içerideyken de gelemiyorum neyse ki çok geziyor okulu bir iki günlük işlerim var bitirmem gereken ama vakit buldukça gelicem.. Ayy gör bakalım oğlunu keyifler nasılmış. Annesine bir selam çaksın iyiyim desin de annesinin içi rahat etsin gelince bize de bir resim göstermeyi ihmal etme ama..

Kızlarr ne güzelmiş yaa ara kanamayla falan uğraşmamak iki aydır rahatım bu konuda yumurtlama günlerini bu ay denk getiremesekte sağlığın yerine gelmesi başka birşey bir daha da yaşamam inşallah. Ya kıyafetlerim normal oluyor üzerime ama popo tarafım az büyümüş gibi bacaklarda az dolgunluk var gibi gerçi bacaklarım zayıflığıma göre iyiydi çıta gibi olmadı hiçbir zaman ama. Geçen kaynanama gittik etek giymitşim bacakların çok güzel dedi zayıfsın ama bacakların hiç zayıfça değil güzel dedi yakışıyor sende bu fizik verken hep etek giy dedi bir utandım ama. Resim çektirmiştik annemle gittiğmiz yerlerde hep resimlerde daha dolgun geldi gözüme. Diyetisyene gidicem kızlar kilo almak istiyorum ama sağlıklı şekilde almal istiyorum abur cuburla değil bir yeme planım olsun ona uyayım istiyorum sıcaklardan da hiç yiyemiyorum ki. Şimdi öğle yemeğine gdiyorum görüşürüz inşallah öğleden sonra arada gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…