Kaldığımız Yerden Her Telden..

şeytanın kulağına kurşun tü tüü tüüü maaşallah diyelim kuzum olmasın kanaman falan dilini ısır meleğim dimek kilo aldın abur cubur mu yiyosunki balım alman güzel olur ama Allahtan çirkin zayıf değilsin gülüm vücudun oturaklı güzel zayıfsın yani meleğim benim bak ne diyicem kilo almak istiyosan bana gel benden al kız yabancıya gitmesin ben sana vereyim ne dersintmm gülüm git yemeğe gel bende olurmuyum bilemiyorum biraz işim var yemek yapıcam derken gelriim belkim arada canım görüşürüz

kızlar gelen olursa ben kaçanzi malasef yemeğimi koyucam süpürge yapıucam bu saate kadar ütü yaptım kahvaltı kendi şahsi temizliğim duş derken dinlenem dedim kimsede yok çıkıyorum anca yaaprım bugün kuru fasulye yapıcam ama farklı bir şekilde yapıcam inş güzel olur fırında yapıcam hadi bana kolay gelsin görüşürüz

elifcik kolay gelsinnnnnnn

asembdr nededi merak ediyom haber ver bana oldumu

Elifim nasılsınn iyi misinn. Özlüyorum kızım seni.. Yarın eşin evde mi yarın görüşek barii ben evdeykene..

aldım diyorum ama kıyafetler aynı sıkan yok yanii yine de iyiyim aslında ama boy kilo ölçümünde almam gerektiği çıkıyor o da 3-4 kilo birşey yanii o zaman normal oluıyorum ama sınırda yine. O kadar olsam yetecek bana hamileşikte zaten alırım önümde aşılama ile olacağını varsayarsak 3.5 ay gibi bir zaman var o zamanda alırım inşallah eşimde vitamin alalım diye tutturdu tekrar başla dedi gerek yok dedim ama dinlemiyor halsiz düşüyormuşum yemiyormuşum falan diye. Valla alınsa öyle işyerinde bana satacak insan çokta maalesef olamıyor.

Yeniyim daha ondandır 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum :)

Hoşgeldinnn.. Eee anlat bakalım neler yapıyorsun ev hanımı mısın.

tamam canım ama yorma kendini gülüm yavaş yavaş yap bende de kurufasulye vardı artık az kaldı bugünde yer eşim. Ben güveçte hiç denemedim bir günde güveçte yapıcam sırf fırında ağır ağır.

olsun gülüm al al can boğazdan gelir yemene bak sen vallaha bak zaten hamile kaldığığında inanki çok acıkıcaksın bitanem tıpkın benim gibi kuzum güveçte süper oluyo denemeni kesinlikle tavsiye ederim babamlarda vardı ben birtek ondapişince yerdim burda bulamıyorumki otobüs yolculuğıu yapsam çorum taradfından alıcamda işte bende yaptım sildim süpürdüm yerleri sildim bulaşığımı yıkadım yemeğimi koydum ama pilavım ve soğan salatam çoban salatam duruyo onlarıda duştan sonra yaparım artıkın güüm menimmmm

Elifim nasılsınn iyi misinn. Özlüyorum kızım seni.. Yarın eşin evde mi yarın görüşek barii ben evdeykene..

iyiyim çok şükür bitanem biraz düşüncelerdeyim eşimin kardeşnin düğünü var salı günü gidemiyoruz ama eşim çok istiyoüzülüyorum gitmekde istemiyorum ama eşim için gitsemmi diyorum 10 saat yol bilmemki ne yapsam onun dışında iyiyim çok şükür bitanem bende çok özeldim kızz vallaha bak eşim bilmiyorumki evdemi izini belli olmadı daha ya yarın yada pazar günü ama hangisi bilmiyorum giderse görüşürüz balısı gitmesede gelmeye çalışırım bir ara akşama doğru lcwya gidicez işte sıcak saatleri geçerse tabikide başrtüyle çok fena oluyorum be balısı gerçi artık şal takıyorum daha iyi oluyo ama yinede yetyiyo işte gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…