- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.341
ben geldim slm kızlar nasılsınız
Kızlarr ne güzelmiş yaa ara kanamayla falan uğraşmamak iki aydır rahatım bu konuda yumurtlama günlerini bu ay denk getiremesekte sağlığın yerine gelmesi başka birşey bir daha da yaşamam inşallah. Ya kıyafetlerim normal oluyor üzerime ama popo tarafım az büyümüş gibi bacaklarda az dolgunluk var gibi gerçi bacaklarım zayıflığıma göre iyiydi çıta gibi olmadı hiçbir zaman ama. Geçen kaynanama gittik etek giymitşim bacakların çok güzel dedi zayıfsın ama bacakların hiç zayıfça değil güzel dedi yakışıyor sende bu fizik verken hep etek giy dedi bir utandım ama. Resim çektirmiştik annemle gittiğmiz yerlerde hep resimlerde daha dolgun geldi gözüme. Diyetisyene gidicem kızlar kilo almak istiyorum ama sağlıklı şekilde almal istiyorum abur cuburla değil bir yeme planım olsun ona uyayım istiyorum sıcaklardan da hiç yiyemiyorum ki. Şimdi öğle yemeğine gdiyorum görüşürüz inşallah öğleden sonra arada gelirim.
Hosgeldiin beni sorarsan çalışıyorum sen nasılsın :)
hoşbuldum tşkler canım ama tanıyamadım tanıtırmısın kendini:18::18:
Yeniyim daha ondandır 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum :)
anladım hoşgeld
n aramıza o zaman evlimisin peki çocuğun varmı
değilim henüz seneye inşallah :)
iyi bakalım hayırlısı olsun
naber tatlım nasılsınmeen burddayımm..
nirde bu bayanlar ya???????????????
şeytanın kulağına kurşun tü tüü tüüü maaşallah diyelim kuzumolmasın kanaman falan dilini ısır meleğim dimek kilo aldın abur cubur mu yiyosunki balım alman güzel olur ama Allahtan çirkin zayıf değilsin gülüm vücudun oturaklı güzel zayıfsın yani meleğim benim bak ne diyicem kilo almak istiyosan bana gel benden al kız yabancıya gitmesin ben sana vereyim ne dersin tmm gülüm git yemeğe gel bende olurmuyum bilemiyorum biraz işim var yemek yapıcam derken gelriim belkim arada canım görüşürüz
Yeniyim daha ondandır 26 yaşındayım izmirde yaşıyorum :)
kızlar gelen olursa ben kaçanzi malasef yemeğimi koyucam süpürge yapıucam bu saate kadar ütü yaptım kahvaltı kendi şahsi temizliğim duş derken dinlenem dedim kimsede yok çıkıyorum anca yaaprım bugün kuru fasulye yapıcam ama farklı bir şekilde yapıcam inş güzel olur fırında yapıcam hadi bana kolay gelsin görüşürüz
aldım diyorum ama kıyafetler aynı sıkan yok yanii yine de iyiyim aslında ama boy kilo ölçümünde almam gerektiği çıkıyor o da 3-4 kilo birşey yanii o zaman normal oluıyorum ama sınırda yine. O kadar olsam yetecek bana hamileşikte zaten alırım önümde aşılama ile olacağını varsayarsak 3.5 ay gibi bir zaman var o zamanda alırım inşallah eşimde vitamin alalım diye tutturdu tekrar başla dedi gerek yok dedim ama dinlemiyor halsiz düşüyormuşum yemiyormuşum falan diye. Valla alınsa öyle işyerinde bana satacak insan çokta maalesef olamıyor.
Hoşgeldinnn.. Eee anlat bakalım neler yapıyorsun ev hanımı mısın.
tamam canım ama yorma kendini gülüm yavaş yavaş yap bende de kurufasulye vardı artık az kaldı bugünde yer eşim. Ben güveçte hiç denemedim bir günde güveçte yapıcam sırf fırında ağır ağır.
Elifim nasılsınn iyi misinn. Özlüyorum kızım seni.. Yarın eşin evde mi yarın görüşek barii ben evdeykene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?