Kaldığımız Yerden Her Telden..

[video=youtube;DX_SFCStGKk]http://www.youtube.com/watch?v=DX_SFCStGKk[/video] ben geldim rahatladım vallaha camalrda açık estikçe üşüdüm ohh dünya varömış beee

ben deldim monum kuzum ancak geldim bea valaha şmcik birde duşa girip çıkayım hemen geleyim siz yazana kadar 2 dk soğuk suya batıp geleyim :::::))))))))))))))))

aferin işleri bitirdinn duşunu aldın oh missssss bende iyiyim ya ne yapayım çok sıcak klimalı odadan çıkmak istemiyorum hiç ne olcak bu halimizzzzzzzzzzzzzzzz

aferin işleri bitirdinn duşunu aldın oh missssss bende iyiyim ya ne yapayım çok sıcak klimalı odadan çıkmak istemiyorum hiç ne olcak bu halimizzzzzzzzzzzzzzzz

sorma balım bitirdimde
bende bittim
kasığım ağrıyo
bir kaç gündür şeye kadar vuruyo nedense büyüydüğündenmidir nedir sorma kuzucum yaa sıcaklar fena pazar günü 36 olucak uyarı geldi ama o 36 kesin 40tır yani

he bu arada bebişin battaniyesini bitirdim.

normal ilk 3 ay öyle ağıralar olur kısa kısa uzun sürmemesi lazım ama dikkatli takip et onu.

he bu arada bebişin battaniyesini bitirdim.
maaşallah sana be gülüm hangi ara yaptın sen bunu çok güzel olmuş marifetlisin vessalam be meleğim elelrine sağlık
normal ilk 3 ay öyle ağıralar olur kısa kısa uzun sürmemesi lazım ama dikkatli takip et onu.

evet kısa sürüyo Allahtan balım uzun olsa giderim zaten hemen bu perşembe gidicem zzaten :26:

sağol bebem ne yaptım hatta çok uzun sürdü ya bayadır yapamadım dün akşam oturdum artık kenarlarını bitiriyim dedim sıcakta çekilmezdi.

tamam bişi olmaz yorma kendini fazla.güzel haberlerle gel inşallah.

vallahak kuzum bende ev işi yemek pasta işleri süperdir herkes der bunu eşime delerdi halamlarki çok şanslısın her konuda ama bir tek şeyi yaptıramadılar el işi bilirim ama nefret ederim çeyizimi bile yarım getirdim vallaha yaa ki tek bir örtüm yoktur boşboştur yerlerde halılarım bile ortada kalır açık heryer klızalrlar bana bende böyleyim ne yapayım sevmedim sevemedim kuzum dikkat ediyorum etmeye çalışıyporum balısı hayırlısı Allahtan artık

moonum ben çıkıyorum pilavımı yapyım eşim yolda salatamı yapayım görüşürüz inş kendine iyi bakl öpüyorum bitanem

boşver cnm bende yemekte güzel yaparım el işiide severim vakit çok yok ama yapamıyorum:))))))))) severim yani aslında birde romatizmadan dolayı annem kızıyor yapma diyor ellerine yazık der:) hazır al der canından kıymetlimi der.kolay gelsin pilavını da yap kocişin gelir öptüm

slm kuzularım ben geldiim
dr amcamıza gittik bugun çok şükür çağatayım iyi
suyumuz yerınde kalbi iyi kilosu 2700 olmus maşallahı var tosunumun
nst ye de girdim ordada sorun çıkmadı 2 hafta sonraya çağırdı
tansıyonum ilk gittiğimde yuksek çıktı 15/10 sonra dinlenınce düzeldi çok şükür
12/9 çıktı dr hergun ölçmemi istedi
39. haftada sezeryana alırız dedi bende geç değilmi ya o arada normal dogmak isterse dedim
o da sen merak etme öyle bişey olursada alırız sez e dedi
bide sancım felen olmadıgı ıcın sanmıyorum erken gelcegını dedi
moonum battanıyenız çok güzel olmus güle güle sararsın fatihi

ehe maşallah oğluna senin pu. ona ne güzel olmuş kilosu tam ele gelmelik:))) tansiyona tikkat et banada ebem dedi 12/9 çıktı bendede tuzlu yeme dedil peki dedim:)
sez sez dedin sez olcan galiba kızzzzzzzzzzzzzz sen .rabbim gönlüne göre versin

sağol tatlım ancak bitirdim

Son düzenleme:
bişi kalmadı kız senin doğurmana asembim ramazan çabuk geçer yafrummmmmm

bişi kalmadı kız senin doğurmana asembim ramazan çabuk geçer yafrummmmmm

evet dr banada dedı tuzu kes diye zati çok tuzlu yemiyorum ben ama demekki sıfıra indirmek gerek
ama öylede yiyememkü sen kestinmi peki tuzu kuzum
hee tutturdum sez olcam bana neee
amiiiiiin kuzum cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim
he valla kalmadı kuzum 39. haftada alırsa gene ağustos 7si 8 i gibi olur
8 i olursada fena olmaz hani 08/08/2012 olur

çatıdan dolayı mı sez dio sancı yok diyemi diyor :26:

yok kuzum çatı felen hiç yapılmadı bana
ben istiyorum diye diyo
adam benı görür görmez sen sez istiyodun dimi dedi
bende gözlerimi açarak evet evet dedim güldü

allah seni ne yapmasın belli olmaz belkim normal olur. pek sezayaryanı kendin istersen devlet karşılamıyor biliyordemi DR.

ben az kaçtım gelcem sonra tatlım öpptüm..

allah seni ne yapmasın belli olmaz belkim normal olur. pek sezayaryanı kendin istersen devlet karşılamıyor biliyordemi DR.

ben az kaçtım gelcem sonra tatlım öpptüm..

sanırsam kılıfına uydurcak kuzum muhasebesıyle görüştüm bugun
sgk ya 1200 dediler sez için bu yasadan önce sordugumdada 1200 dü
muhtemelen kılıfına uydurulcak
belkimde oyuzden 39. haftada alcak bebişi :44:
tmm kuzumm öptüm sizi kocamaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…