Kaldığımız Yerden Her Telden..

eminim acıkırım canım yaa vücut istiyor çünkü başka varlık daha var canında insanın kolay mı ki bu aralarda sık acıkıyorum ben öğlen güzel yedim yemeğimi akşam açlıktan ölüyordum birşey istiyordu canım onu yedim sonra daha iznimi almadm ama nasılsa verir diye güneş kremi,nemlendirici krem, iki tane de şort aldım kendime. Bende güveç var büyük ama kuru fasulye denemedim yengem yapmıştı bir kere süper olmuştu. Ağır ağır pişiyor bir de onda ocakta da olsa fırında da olsa süper olur valla yazın biraz domatesli biberli yapacaksın yaz yemeği gibi olacak bizde de kuru vardı dün bitti. Eşimin canı istemişti yapmıştım.

valla canım daha gebeliğin çok yeni 10 saat yolculukta çok uzun hani uçakla gitme şansınız olsa olabilirdi belki ama en büyük sorun kalkıp yürüyememek çok uzun saatlerce oturmaman lazım sanırım en fazla 5 saatlik yolculuklara izin veriyor dr ama çokta yakının düğünü sadece eşin gitse gelse canım olmaz mı ama bu seferde sen yalnız kalamazsın ki bilmem ne yapsanız istersen sen yine de de sor canım eşinin kardeşi sonuçta bir çözm bulursunuz ama sana uygun değil yanii. Gelebilirsen görüşürüz balım artık kasma kendini.

he bu arada bebişin battaniyesini bitirdim.

Çok güzel olmuş canım maşallahh.. Marifetli hatun seni benim elimden hiç gelmez örgü dantel yaa anneannem hayattayken havlu kenarı, lif faan örmüşlüğüm vardı ama o kadar annemde ben yetişirken çalışmaya başladığı için bana öyle şeyler göstermeye vakt olmuyordu anneannemden erken vefat etti hem o zamanlar da merakım yoktu hiç ama örmeyi isterdim doğrusu. Artık böyle şeyler yengemin akrabaların elinden öpecek.

yok kuzum çatı felen hiç yapılmadı bana
ben istiyorum diye diyo
adam benı görür görmez sen sez istiyodun dimi dedi
bende gözlerimi açarak evet evet dedim güldü

Canım Maşallah bebişine doğana kadar rahat 3.500 olur o zaman canım Çağatayımız. Fazla tuzlu tüketme evet canım neden düştü ki sıcaklarda etkiliyor tuz tğkettikçe sıvı ihtiyacı artıyor bir de kendimizi yorunca tabii o yüzden yorma kendini canım artık. Az zamanın kaldı artık. Normal gelse bile hemen doğum başlamıyorki nişan su geldikten ne zaman sonra oluyor gider gitmez sezeryana alabilr yanii. Çatı muayenesi d yapmaz sana çünkü zaten sezo olacaksın neden yapsın ki boşuna. Bende tuzu çok seviyorum ya bekarken daha da fazla tüketirdim eşim fazla sevmediği için azalttım ama kendi tabağıma illa atarım biraz daha zararlı ama işte. Fiyat konusunda da dediğin gibi kılıfına uydururlar onu çünkü keyfi sezeryanı sigorta karşılamıyor yazar bir neden oraya ne olacak zaten normal doğum korkusu bile bir nedne sayılıyormuş ama nasıl gerçekten korktuğunu ayırt ediyorlar bilmem artık dr bilir işini yaa bende normal çok doğurmak isterim ama minyonum kendim için değil de bebeimi tehlikeye atarım diye korkarım ki dr büyük ihtimal sezeryan der bana zaten..

sağol tatlım daha iyileri senin olsun .olsun yapacak kişiler varsa gerek yok cnm eşimin halasıda örmüş oğluşumak.anneden çook düşünüyr annesinde tık yok ne arıyor ne soruyor enteresanlar.

günaydın be ya kimsecikler girmemiş be ya:))))))))))))))))))))
güzel hafta sonları prenseslerrrrrrrrrrrrrr

sağol tatlım daha iyileri senin olsun .olsun yapacak kişiler varsa gerek yok cnm eşimin halasıda örmüş oğluşumak.anneden çook düşünüyr annesinde tık yok ne arıyor ne soruyor enteresanlar.

günaydın be ya kimsecikler girmemiş be ya:))))))))))))))))))))
güzel hafta sonları prenseslerrrrrrrrrrrrrr

valla var var yapacak insanlar yaa olmazsa da napıyım hazır alırım artık yanii.. Ya da brilerine yaptırır parasını veririm yanii. Hayret valla yaa bu insanlar kendi torunu oğlunun çocuğu insan ufak tefek birşeyler yapar, ne eksiğiniz var diye sorar ama onlar öyle düşünmüyor demek ki gelinin çocuğu ne yapcam diyordur ne koımik aman boşverr canımm yaaa sen herşeyini yap hazırla gelsinlerde imrensinler hayır yani başkalarının yaptıklarındanda mı utanmıyorlar.

Bende bugün dokuz buçuğa kadar ancak uyuyabildim aslında sekizde uyandım ama uyumaya çalıştım olmadı bari gözlerim dinlensin dedim inşaat seslerinden hiç durulmuyor uyunmuyor. Kahvaltı ettik, pazara gidicez şimdi sonra da temizlik yapıcam ama çok sıcak nasıl yapıcam bilmem yine işler bitince soğuk suya atıcam kendimi. Yemek faslı falan yine akşam olur belki akşamüzeri dışarı çıkarız dolaşırız bir dondurma yer geliriz. Arada da gelmeye çalışıcam kızlarrr..

Son düzenleme:

aman cnm boşver yapmasınlar yaparlarsa başa kalkarlar zaten evimde bir iğneleri yok:))) oğlumada yapmasın biz yeteriz ona zaten sağolsun annemler bir çok şeyini aldı dün ayrıca bir beşik geldi bambu beşik arkadaşım yolladı kullan diye 7-8 ay olana kadar bebişimi onda uyutucam sonra odasında yatırmaya başlarım.
işte böyle cici bişi sağolsun arkadaşlar ondan çok düşünüyor yoksa böyle ufak bişide almam gerekcekti ilk etapta kendi beşiğinde yatamaz ayırdık ya odasın cnm. bu beşiği veren arkadaşım arada yanıma gelir yemekler yapar getirir. k.annem bir gün söylemez gel size yemek yaptım götürün işyerinde yiyin diye insanlık lazım biraz .allahın izniyle eylül başında annemler gelcek zaten zor zamanlarımda yanımda olur inşallah.

fatıh bebişi yatırmayıda nasıp eder inşaallahhh rabbım canım cok guzelll 8 aya kadar uyutursun rahat edersın canım yanında olur enezından

fatıh bebişi yatırmayıda nasıp eder inşaallahhh rabbım canım cok guzelll 8 aya kadar uyutursun rahat edersın canım yanında olur enezından

sağol tatlım sen bizim odamızı gördümmü cnm dur sana onlarıda gösteriyim cnm.ilk etapta orda yatıramam diye yatak odama koyacağım bunuda.

nazım nasıl iyimi cnm. nezaman allah kısmet ederse doğum.

Eklentiler

• $18062012409.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $18062012407.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $18062012404.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 27
sağol tatlım sen bizim odamızı gördümmü cnm dur sana onlarıda gösteriyim cnm.ilk etapta orda yatıramam diye yatak odama koyacağım bunuda.

nazım nasıl iyimi cnm. nezaman allah kısmet ederse doğum.

cokkkkkkkkkk guzelllll yaaaaa bayıldımmm maşallahhhhh iyiiii gunlerde kullanır inşallahhh fatıhhh bebişşş bende oyle istıyordumm ama almadıkkk tayıncı oldugumuzzz içinn oyun parkı aldıkk şimdilik iyiii teyzesiii ptesı kontrolumuzzz varr bakalım dr teyzemız ne dıcek bızeee dogumm bu ayın sonunda gelır dıyo doktor bakalım artık

Son düzenleme:

maşallah maşallah bişi kalmadı .güzel haberleri bekleriz.sağol tatlım daha iyisi senin olsun.bizde kiracıyız ama benim hevesim vardı babam sağolsun, aldı .bundan sonra artık ev alıp çıkarız diye düşünüyoruz rabbim nasip ederse . tayin işi zor benim babamda askerdi of ordan oraya savrulup duruyorduk rabbim kolaylık versin.

ayy çok güzelmiş ne iyi arkadaşmöış sağolsun valla kaynananların yapmadığını arkadaşın yapıyor ya nedir bu kin analmadım valla ya çekememezlik bence seni sadece oğlunu elinden alan biri olarak görüyor ama ne saçma bir düşünce dimi. Benim kaynana bakamaz yardım edemez zaten yaşlı ama maddi anlamda yardım eder alır heealde bakalım görücez durumları da iyi zaten alamasa da parasını verir istediğinizi alın der yanii. Ama bebek olunca sahiplenmeyi iyi bilirle sen de şimdiden koy mesafeni canım aman. Nerede oturuyorlar yakınlar mı.

ayy en heyecanlı ya ay sonunda gelecek demek sağlıkla gelsin inşallah canım sen normal m düşünüyorsun herşey yolunda gitsin inşallah...

Kızlarr biz de pazara gittik kaynanaya da bişiler aldık onları bıraktık az oturduk geldik evi toparladım süpürdüm ama ter içinde kaldım şu an kendimden iğreniyor vaziyetteyim kocayı da yolladım dışarı temizlik bitene kadar gelmesin bir yerleri silicem toz alıcam işte. Sonra da yemeğe girişicem off ne zor oluyor yaz sıcağında iş yapması bir de en sıcak günleri yaşıyoruz kavruluyoruz sonra hemen soğuk duşa giricem yaa..

ivet teyzesi tosun gibi olcak inşallah çağatayımız dikkat etmeye çalışıcam artık tuz olayına mecburen gerçi normaldede çok aramam tuzu ama öyle tuzsuzda yıyemem
bence sıcaklardan olabılır bu tansıyon işi öğlendi randevu epeyde sıcaktı hava belkim ondandır cunku 10-15 dak sonra ölçtüklerinde 12/9 çıktı
buzamana kadarda yuksek çıkmıyo ama dr hergün ölç dedi bende ölçcem neme lazım keltoş kazım
aynen üle kuzum bi kılıf buluyolar sez için bizahmetde buluversin herşeyi bizmi düşünücez dimi ama
minyon kuzumm benımm inşallah senınde gönlüne göre olur doğumun cnm benımm
inşallah tez zamanda güzel hbr alırız senden

öyle cnm iyidir arkadaşım :)))))))) allah razı olsun. yok kıskanma değilde bana dokunmayın benden bişi istemiyin daha çok bana verin havalarındalar hep bana diyorlarzaten baştan beri mesafeliyiz cnm

tabi cnm tayin sorunu varsa gerek yok taşınınca mahvoluyor mobilyalar cnm.rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

evet canım bışey kalmadıı artık bızeee hayırlısıyla dogursam başka bışey istemıyorumm :18::18::18: almakla en iyisini yaptınn icinde kalmasın benım içimde kaldı artık kızım buyudugunde guzel bı oda hazırlarımm napayımm belkı tayın sozunumuz ortadan kalkmış olur ozamana kadar

aminnnnnn teyzesı saolll evet canım normal dusunuyorumm inşallahhh hersey yolunda olur yaaaa tek endışem o zatenn:18:

bence de sıcaktandır canım geçen hafta da evde bana oldu temizlik fala yaptım hem iki gün acayip başım ağrıdı hem başım döndü yer ayağımın altından kayıyordu yanii. Sonra düzeldim zaten yüksekokul sekreterliğine pazartesi klima takıldı öyle olunca sıcaklardan etkilemedim şu an orada durduğum için <aten normalde durduğum müd. yard. odasında da klima var bize de geliyordu rahat geçirdim. İnşallah canım hele bir gelsin doğum elbet olur Allah bitirmeyi nasip etsin de hayırlısıyla.

öyle cnm iyidir arkadaşım :)))))))) allah razı olsun. yok kıskanma değilde bana dokunmayın benden bişi istemiyin daha çok bana verin havalarındalar hep bana diyorlarzaten baştan beri mesafeliyiz cnm

bencil insanlar işte oysa ki insan evladının iyi olmasını ister, kazansınlar biriktirsinler torun geliyor der ama yok işte valla benimkilerin hakkını yiyemem hiç onların evinde oturuyoruz zaten boş duruyordu kiracı da almıyorlardı o zaman da merkezi sistem olduğu için kimse oturmasa bile aidat veriyorlardı biz taşınınca da hep verdiler aidatımızı zaten ödüyorduk diye kaç kere olmaz dedik ama kabul etmediler durumları iyi. Kayınpeder profesör emeklisi eski rektörlerden üniversitenin, kayınvalidem de emekli maaşı alıyor falan. Ama ben birşey istemem kendimize kendi maaşımızla yetelim kafi bize. Ben yemek yapıyorum götürüyorum falan öyle bizden başka kimseleri yok bir oğlu yurtdışında çalışıyor ordan bir kzla evlendi. Ama evimde çoğu şeyimi vermiştir,takılar, salon örtüleri hep veriri sağolsun yanii.. Kendi ailem gibiler ilk evlendiğimde oldu ama geçti gitti. sende birşey bekleme.Eşin bişi demiyor mu peki annesine görmüyor mu bunları.

aminnnnnn teyzesı saolll evet canım normal dusunuyorumm inşallahhh hersey yolunda olur yaaaa tek endışem o zatenn:18:

İnşallahta öyle olur canım en iyisi aslında normal doğumda rahim çok güzel temizleniyor kan falan doğal olarak geliyor. En temizi. Merak etme cesaretini kaybetme zaten ilk açılmalarda çok sancı olmuyor sonrası zorlu ama çabuk geçer ancak sonrası rahat olur onu düşün bebeğinle rahatça ilgilenirsin, çabuk ayağa kalkarsın. Bol dua oku kolay doğum için Allah bir avazda kurtarır inşallah balımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…