- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.381
olsun gülüm al al can boğazdan gelir yemene bak sen vallaha bak zaten hamile kaldığığında inanki çok acıkıcaksın bitanem tıpkın benim gibikuzum güveçte süper oluyo denemeni kesinlikle tavsiye ederim babamlarda vardı ben birtek ondapişince yerdim burda bulamıyorumki otobüs yolculuğıu yapsam çorum taradfından alıcamda işte bende yaptım sildim süpürdüm yerleri sildim bulaşığımı yıkadım yemeğimi koydum ama pilavım ve soğan salatam çoban salatam duruyo onlarıda duştan sonra yaparım artıkın güüm menimmmm
eminim acıkırım canım yaa vücut istiyor çünkü başka varlık daha var canında insanın kolay mı ki bu aralarda sık acıkıyorum ben öğlen güzel yedim yemeğimi akşam açlıktan ölüyordum birşey istiyordu canım onu yedim sonra daha iznimi almadm ama nasılsa verir diye güneş kremi,nemlendirici krem, iki tane de şort aldım kendime. Bende güveç var büyük ama kuru fasulye denemedim yengem yapmıştı bir kere süper olmuştu. Ağır ağır pişiyor bir de onda ocakta da olsa fırında da olsa süper olur valla yazın biraz domatesli biberli yapacaksın yaz yemeği gibi olacak bizde de kuru vardı dün bitti. Eşimin canı istemişti yapmıştım.
iyiyim çok şükür bitanem biraz düşüncelerdeyim eşimin kardeşnin düğünü var salı günü gidemiyoruz ama eşim çok istiyoüzülüyorum gitmekde istemiyorum ama eşim için gitsemmi diyorum 10 saat yol bilmemki ne yapsam onun dışında iyiyim çok şükür bitanem bende çok özeldim kızz vallaha bak eşim bilmiyorumki evdemi izini belli olmadı daha ya yarın yada pazar günü ama hangisi bilmiyorum giderse görüşürüz balısı gitmesede gelmeye çalışırım bir ara akşama doğru lcwya gidicez işte sıcak saatleri geçerse tabikide başrtüyle çok fena oluyorum be balısı gerçi artık şal takıyorum daha iyi oluyo ama yinede yetyiyo işte gülüm
valla canım daha gebeliğin çok yeni 10 saat yolculukta çok uzun hani uçakla gitme şansınız olsa olabilirdi belki ama en büyük sorun kalkıp yürüyememek çok uzun saatlerce oturmaman lazım sanırım en fazla 5 saatlik yolculuklara izin veriyor dr ama çokta yakının düğünü sadece eşin gitse gelse canım olmaz mı ama bu seferde sen yalnız kalamazsın ki bilmem ne yapsanız istersen sen yine de de sor canım eşinin kardeşi sonuçta bir çözm bulursunuz ama sana uygun değil yanii. Gelebilirsen görüşürüz balım artık kasma kendini.
he bu arada bebişin battaniyesini bitirdim.
Çok güzel olmuş canım maşallahh.. Marifetli hatun seni benim elimden hiç gelmez örgü dantel yaa anneannem hayattayken havlu kenarı, lif faan örmüşlüğüm vardı ama o kadar annemde ben yetişirken çalışmaya başladığı için bana öyle şeyler göstermeye vakt olmuyordu anneannemden erken vefat etti hem o zamanlar da merakım yoktu hiç ama örmeyi isterdim doğrusu. Artık böyle şeyler yengemin akrabaların elinden öpecek.
slm kuzularım ben geldiim
dr amcamıza gittik bugun çok şükür çağatayım iyi
suyumuz yerınde kalbi iyi kilosu 2700 olmus maşallahı var tosunumun
nst ye de girdim ordada sorun çıkmadı 2 hafta sonraya çağırdı
tansıyonum ilk gittiğimde yuksek çıktı 15/10 sonra dinlenınce düzeldi çok şükür
12/9 çıktı dr hergun ölçmemi istedi
39. haftada sezeryana alırız dedi bende geç değilmi ya o arada normal dogmak isterse dedim
o da sen merak etme öyle bişey olursada alırız sez e dedi
bide sancım felen olmadıgı ıcın sanmıyorum erken gelcegını dedi
moonum battanıyenız çok güzel olmus güle güle sararsın fatihi
evet dr banada dedı tuzu kes diye zati çok tuzlu yemiyorum ben ama demekki sıfıra indirmek gerek
ama öylede yiyememküsen kestinmi peki tuzu kuzum
hee tutturdum sez olcam bana neee
amiiiiiin kuzum cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim
he valla kalmadı kuzum 39. haftada alırsa gene ağustos 7si 8 i gibi olur
8 i olursada fena olmaz hani 08/08/2012 olur
yok kuzum çatı felen hiç yapılmadı bana
ben istiyorum diye diyo
adam benı görür görmez sen sez istiyodun dimi dedi
bende gözlerimi açarak evet evet dedim güldü
Canım Maşallah bebişine doğana kadar rahat 3.500 olur o zaman canım Çağatayımız. Fazla tuzlu tüketme evet canım neden düştü ki sıcaklarda etkiliyor tuz tğkettikçe sıvı ihtiyacı artıyor bir de kendimizi yorunca tabii o yüzden yorma kendini canım artık. Az zamanın kaldı artık. Normal gelse bile hemen doğum başlamıyorki nişan su geldikten ne zaman sonra oluyor gider gitmez sezeryana alabilr yanii. Çatı muayenesi d yapmaz sana çünkü zaten sezo olacaksın neden yapsın ki boşuna. Bende tuzu çok seviyorum ya bekarken daha da fazla tüketirdim eşim fazla sevmediği için azalttım ama kendi tabağıma illa atarım biraz daha zararlı ama işte. Fiyat konusunda da dediğin gibi kılıfına uydururlar onu çünkü keyfi sezeryanı sigorta karşılamıyor yazar bir neden oraya ne olacak zaten normal doğum korkusu bile bir nedne sayılıyormuş ama nasıl gerçekten korktuğunu ayırt ediyorlar bilmem artık dr bilir işini yaa bende normal çok doğurmak isterim ama minyonum kendim için değil de bebeimi tehlikeye atarım diye korkarım ki dr büyük ihtimal sezeryan der bana zaten..