- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.401
bence de sıcaktandır canım geçen hafta da evde bana oldu temizlik fala yaptım hem iki gün acayip başım ağrıdı hem başım döndü yer ayağımın altından kayıyordu yanii. Sonra düzeldim zaten yüksekokul sekreterliğine pazartesi klima takıldı öyle olunca sıcaklardan etkilemedim şu an orada durduğum için <aten normalde durduğum müd. yard. odasında da klima var bize de geliyordu rahat geçirdim. İnşallah canım hele bir gelsin doğum elbet olur Allah bitirmeyi nasip etsin de hayırlısıyla.
bencil insanlar işte oysa ki insan evladının iyi olmasını ister, kazansınlar biriktirsinler torun geliyor der ama yok işte valla benimkilerin hakkını yiyemem hiç onların evinde oturuyoruz zaten boş duruyordu kiracı da almıyorlardı o zaman da merkezi sistem olduğu için kimse oturmasa bile aidat veriyorlardı biz taşınınca da hep verdiler aidatımızı zaten ödüyorduk diye kaç kere olmaz dedik ama kabul etmediler durumları iyi. Kayınpeder profesör emeklisi eski rektörlerden üniversitenin, kayınvalidem de emekli maaşı alıyor falan. Ama ben birşey istemem kendimize kendi maaşımızla yetelim kafi bize. Ben yemek yapıyorum götürüyorum falan öyle bizden başka kimseleri yok bir oğlu yurtdışında çalışıyor ordan bir kzla evlendi. Ama evimde çoğu şeyimi vermiştir,takılar, salon örtüleri hep veriri sağolsun yanii.. Kendi ailem gibiler ilk evlendiğimde oldu ama geçti gitti. sende birşey bekleme.Eşin bişi demiyor mu peki annesine görmüyor mu bunları.
İnşallahta öyle olur canım en iyisi aslında normal doğumda rahim çok güzel temizleniyor kan falan doğal olarak geliyor. En temizi. Merak etme cesaretini kaybetme zaten ilk açılmalarda çok sancı olmuyor sonrası zorlu ama çabuk geçer ancak sonrası rahat olur onu düşün bebeğinle rahatça ilgilenirsin, çabuk ayağa kalkarsın. Bol dua oku kolay doğum için Allah bir avazda kurtarır inşallah balımm..
tatlım kızıyor tabi annesigile ama huyları böyle diğer oğullarınada böyle sömürme peşindeler o yüzden atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar alıştık bizde artık huylarına torunları oluncada çıkmak istemicekler ama ozamanda annem haklarından gelir:) annemden çekinirler .annem açık sözlü olduğu için çat çat söyler herşeyi o yüzden içim rahat eşimede dedim 9 ay karnımdayken yardımcı olmayan babanesi doğuduktan sonra bi zahmet yanımda olmasın dedim cnm benim arkadaşım ara ara yemek yapıyor getiriyor bana sırf hamileyim diye kendi bir gün dememiştir alın yavrum bunuda ofiste yiyin hamilesindiye hiç söylememiştir hoş yapsada onuda başımıza kakar.yapmaması daha hayırlı.
neyse ki eşinin birşeylerin farkında olması iyi canım.. Annende lafını esirgemiyormuş merak etme annen varken gelmez zaten nedne baksın çocuğa ilgilensin dimi ancak laf eder onu da diyemez işte. Bakar bakar gider sende her geldiğinde altını değiştircem, emzircem, uyutucam deyip al yanından tamam torunu ama seven insan seni sevmese bile torunu için birşey yapar. O zaman sevmeye de gelmesin yani. Arkadaş bazen en yakınından aha yakın oluor insana gerçi benim burada çok arkadaşım yok lanların hep çocukları var çalışlıyorlar işyerinde görüşüyoruz ama normal boş zamanlarda haftasonu görüşme imkanı olmuyor benim gibi çocuğu olmayan görüşebieceğim, çalışmayan insanlarla da ben anlaşamadım bitirdim çünkü yalana, iki yüzlülüğe gelemiyorum ben ne bana karşı ne de çevreye karşı yapılanı kaldıramıyorum dengesizlikler çok çabuk anlıyorum detaycıyım belki de bilmiyorum çok yakın bir arkadaşımdan bekarken iyi bir darbe yemiştim ve çok geç anlamıştım belki onun etkisiyle ileride daha çok üzülmektense birkaç yalanda ama ciddi yalanlar ikiyüzlülükler tabi, çekiyorum kendimi hemen aman arkadaşım olsunda ne olursa olsun diyemiyorum. Öyle işte canımm
slm kızlar ben geldim nasılsınız kimseler yok ama olsun dejvum gülüm ben dün hiç giremedim malum hafta sonu geç kalktık kahvaltı ettik eşimin annei aradı düğüne gelmiyomusunuz diye baya bir konuştuk biraz durumlar karışık işte sonrada evi toparladım bulaşıkalrı yıkadım çıktık dışarı alışveriş yaptık işte geldiğimizde saat 10 geçiyodu bugünde işler biraz karışık sanırım düğüne gidicez eşime dayanamadım şimdi aradımki al bileti diye nasıl gidicem bilemiyorum ama gitmezsek eşim orda olmadığpı için çok üzülecek biliyorum bende ona dayanamam kimse için değil eşim için çekerim o yolu ne yapayım bakalım eşimden tel bekliyorum ne olacak diye şimdi çıkmam lazım işlerim var biraz gidersek yarın yola çıkıcaz onun için düğün için birşeyler alıcam kendime ne alıcam bilemiyorum ama artık hepinizi öpüyorum görüşürüz inş
slm kızlar ben geldim nasılsınız kimseler yok ama olsun dejvum gülüm ben dün hiç giremedim malum hafta sonu geç kalktık kahvaltı ettik eşimin annei aradı düğüne gelmiyomusunuz diye baya bir konuştuk biraz durumlar karışık işte sonrada evi toparladım bulaşıkalrı yıkadım çıktık dışarı alışveriş yaptık işte geldiğimizde saat 10 geçiyodu bugünde işler biraz karışık sanırım düğüne gidicez eşime dayanamadım şimdi aradımki al bileti diye nasıl gidicem bilemiyorum ama gitmezsek eşim orda olmadığpı için çok üzülecek biliyorum bende ona dayanamam kimse için değil eşim için çekerim o yolu ne yapayım bakalım eşimden tel bekliyorum ne olacak diye şimdi çıkmam lazım işlerim var biraz gidersek yarın yola çıkıcaz onun için düğün için birşeyler alıcam kendime ne alıcam bilemiyorum ama artık hepinizi öpüyorum görüşürüz inş
moonumm pıtırcıgım nasılsın kuzum
miniş gebişim.sıcaklarda hiç çekilmiyor tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapıcaz bilmem.rabbim bir serinlik versin bebelerimiz için .
iyiyim tatlım sıcak olmasa daha iyi olcam ama sıcak mahvediyor ya bizi;(sen neyaptın bebiş nasıl gün saymaya başladın :))))))))))))) şafak kaç.
obo bişi kalmamış yavrum ya allah kurtarsın işte bence benimkide 18 gibi gelcek sez demezse , biraz hava serinlicek ama ozaman dan stresten ateşler basar ehe:)))))
rabbim kurtarsın ya sağl salim alalım bebişlerimizi kucağımıza bugün sıpa kızım gelmiş yanıma koluma yatcakmış kolumu yalıyor aldım koynuma bu sıcakta yattık sonra memişlere doğru sarıldı bizim oğlan hemen tepik atıyor anlıyor hissediyor heralde pisi yi ehe:)))))))))))) ondan önce hiç bişi yapmadı pisim sarılıca kıskandı galiba
bakalım tatlım evde bir bağrışı çağırış olcak:))))) gibime geliyor kızım usluda oğlum biraz hareketli olcak gibime geliyor bakalım görcez gali :))))))))))))))))))))))))) bebelerde sıcaktan etkileniyor benimki akşamdaha hareketli oluyor sıcaktan sanırım serilikte coşuyor.:26:
hehe valla tam bi curcuna kuzummorda olup izlemek isterdim sizi
eskiden kız çocuklar hareketli olurdu yaramaz olurdu ama çevremde bakıyorumda
erkek çocuklar daha yaramaz bizimkilerde öyle olcak sankilim
olabiler valla kuzum napsın onlarda kapalı yerde bunalıyolardır
onlarda 4 gözle bekliyolar bize kavuşmayı
ne ilginç bişey yaa Rabbimin mucizesi bunlar
aynen tatlım rabbim sağlık versinde olcak okadar :))))sus pusta olmasın çocuklar az hareket iyidir.hazırladınmı çantanı :))) bir resim çekte göreyim yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?