- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.421
İşte yeni bir geyik sayfası. Her telden, her dertten çalalım oynayalım.. Kaldığımız yerden devam.. Muhabbetin dibine vuralım.. Haydi ne duruyorsunuz parmakla çalışsın Koyu sohbet açılsın.. Şimdiden hoşgeldiniz bayanlar. Hoş muhabbetler..
slm kızlar ben geldim nasılsınız kimseler yok ama olsun dejvum gülüm ben dün hiç giremedim malum hafta sonu geç kalktık kahvaltı ettik eşimin annei aradı düğüne gelmiyomusunuz diye baya bir konuştuk biraz durumlar karışık işte sonrada evi toparladım bulaşıkalrı yıkadım çıktık dışarı alışveriş yaptık işte geldiğimizde saat 10 geçiyodu bugünde işler biraz karışık sanırım düğüne gidicez eşime dayanamadım şimdi aradımki al bileti diye nasıl gidicem bilemiyorum ama gitmezsek eşim orda olmadığpı için çok üzülecek biliyorum bende ona dayanamam kimse için değil eşim için çekerim o yolu ne yapayım bakalım eşimden tel bekliyorum ne olacak diye şimdi çıkmam lazım işlerim var biraz gidersek yarın yola çıkıcaz onun için düğün için birşeyler alıcam kendime ne alıcam bilemiyorum ama artık hepinizi öpüyorum görüşürüz inş
slm kuzucuklarım nasılsınız bakem
ben iyiyim çok şükür sadece gece uykusuzluk çekiyorum
dün gece epey bi daraldım ezan okunuyodu ben hala uyumamıştım :111:
şu son zamanlarda hayırlısıyla geçsede bebişime kavuşsam
aynen kuzum aynennn bu sıcaklar bilmiyorum yanı napcaz
bazen dıyorum ulen doguruncada lohusalık başlıyo
o da sıcaklara denk gelıyo nezaman kurtulcam bu sıcaklardan felen
böyle iicene gelıyolar bana
napam kuzumm geç kalktım kahvaltı yaptık kaptık pc yi
bugun benım dedimaz kaldı valla kuzum ama benım dr 6 sı 7 si gibi alcak sanırsam
bidahaki gittiğimde netleşir ben yıne ağustos başı sayarsamm eneemm 15-18 gün kadar kaldıı
benımde avizemle perdem yok kuzum sanırım perde işi kalıcak ama avize alayım diyorum
bencede halını sona dogru serersin kuzum gerçi ben hemencik serdim
Eki Görüntüle 465076 Eki Görüntüle 465091 Eki Görüntüle 465090 Eki Görüntüle 465089 Eki Görüntüle 465088 Eki Görüntüle 465087 Eki Görüntüle 465086 Eki Görüntüle 465085 Eki Görüntüle 465084 Eki Görüntüle 465083 Eki Görüntüle 465082 Eki Görüntüle 465081 Eki Görüntüle 465080 Eki Görüntüle 465079 Eki Görüntüle 465078 Eki Görüntüle 465077 Eki Görüntüle 465092
vala biz bile öyleyiz sen gebe halinle doğal olarak uyuyamazsın ama sık dişini az kaldı canımm yaa.
ay kız valla hiçbirşey kalmamış nedir ki yanii.. Ama ama ben tatilde olcam işte yaaa neyse ki telini aldım ararım seni kuzum yoğunluktan da bir türlü görüşemedik yanii ama tam ne zaman tarih verdi falan öğrenirim kuzumm sağlıkla gelsin inşallah..
çok güzel olmuş canım uyumlu hoş bir oda sağlıkla gelsin de kullansın Çağatayın inşallah canımm valla çok beğendim çok şirin... Herşeyi de tamam ay küçücük herşey yaa bizimde işyerinden eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı gidemedik hiç toparlansın bir falan derken 3 aylık oldu bebiş çıkıcaz da bişiler bakıcaz bu bahaneyle bende bebek mağazası gezicem bayılıyorum yaa..
enee bu ütopya bizim ütopya değilmiş
kusura bakma cnm başka topikten bi arkadaş sandım seni
dejavum nasılsın kuzumm geçmişe daldın sanırsam
Canlarımm hava gerçekten çok sıcak en sıcak günleri yaşıyoruz bir atlatsak tatilde olsam denizden çıkmazdım ama az kaldı inşallah 2 hafta 2 günüm kaldıBizde kalktık sonra kahvaltı ettim, kayınvalideme zeytinyağlı fasulye yaptım. Onu götürdü eşim oturmaya yarın iş çkışı gideriz. Elimi kolumu kaldırmaya halim yok başım ağrıyor şimdi soğuk duşa giricem hava serinlesin gezmeye çıkıcaz alışveriş merkezine gidicez iki şort aldm tatil için ama bu alışveriş merkezinde gördüklerim daha güzel gibiydi bakıcam bir de ordan alırım bi güneş kremi daha alayım diyorum aldığım yetmez sanki bir de havuç kremi alayım bronzlaşmak için. Şapka bakarım var ama daha güzelini bulurum belki öyle işte tatil alışverişi yanii. eşimle ayrı geçiricaz annem ve kardeşimle gidicem ama napıyım tatile çok ihtiyacım var çok yoğun çalıştım bu sene özellikle son aylarda iyi gelecek bana eşim de o yüzden git diyor zaten.
evett geçmişe daldımm yaa o ne güzel şeyler öylee beşiği, uyku seti, halısı, kıyafetler süper valla çok şanslı Çağatayımız. Gelsin de görsün güzel odasını..
Ben kaçtım kendimi soğuk duşa atayım yaaa bayılıciğimm....
benımde avizemle perdem yok kuzum sanırım perde işi kalıcak ama avize alayım diyorum
bencede halını sona dogru serersin kuzum gerçi ben hemencik serdim
Eki Görüntüle 465076 Eki Görüntüle 465091 Eki Görüntüle 465090 Eki Görüntüle 465089 Eki Görüntüle 465088 Eki Görüntüle 465087 Eki Görüntüle 465086 Eki Görüntüle 465085 Eki Görüntüle 465084 Eki Görüntüle 465083 Eki Görüntüle 465082 Eki Görüntüle 465081 Eki Görüntüle 465080 Eki Görüntüle 465079 Eki Görüntüle 465078 Eki Görüntüle 465077 Eki Görüntüle 465092
nereye kayboldun bakem ben resim çekerkene kaçtın dimiii
tatlım çok güzel odanız bebişimiz güle güle yatsın içinde inşallah:) ben perde aldımda güneşlik alıcam güneşliğimiz krem sırıttı beyaz alıcam,bakalım oda nezaman denk gelirse oazamana:) alıcam.hava çok sıcaktı balım kocişle film izledik şimdide dışarı çıkalım diyor biraz dolaşcaz serinlemiştir dışarısı hiç çıkasım yok ne olacak bu halimiz.:)
huuuuuuuuu nereye gittin şekerim
mama yediydik kuzumm ay çok sıcak gıdım esmiyo bugun yahu bayıldım valla poff :111:
amiiiiiin kuzum sağolasın cnmcımm
alırsın kuzum vakit var daha perdesi çok güzel emme fatihimizin
valla geçen akşam bizde çıktıydık yuruyüş yapalım dıye
çok zor geldi az dolandık hemen eve geldik
iice hantallaştım bende
kuzum naılsın bakem maaşallahçğatayın ciicişleri çok güzel rabbim sağlıkla giydirmeyi yatırmayı nasip etsin bitanem can sağlığıyla kullanın hayırlısıyla gelsinde kucağına annesinin burda annesi derken kayınvalidesi olaraktan benim kuıcişime didim bak yanlışlık olmasın
evet canım ya anlıyorum haftasonu fırsat olmuyor eşler de evde olunca bir de ben çalışıyorum haftaiçinden yapsam da haftasonu tekrar elden geçirmek gerekiyor yanii. Valla canım kardeşi sonuçta gitmek ister tabi sen ne kadar gebeliğim yeni desende millet anlamaz maalesef hem eşin üzülünce sen de üzüleceksin. Otobüsle gideceksiniz herhalde artık klimalar var otobüslerde iyi bir firma seçin rahat gidersin inşallah bol sıvı tüket, ayrıca arada otobüsün kolidorlarında yürü oturma sürekli ama gitmeden dr bir uğra bebeğin son durumunu da öğren canım. aman dikkat et kendine aceleye geldi ama napıcam balımm ya..
vala biz bile öyleyiz sen gebe halinle doğal olarak uyuyamazsın ama sık dişini az kaldı canımm yaa.
ay kız valla hiçbirşey kalmamış nedir ki yanii.. Ama ama ben tatilde olcam işte yaaa neyse ki telini aldım ararım seni kuzum yoğunluktan da bir türlü görüşemedik yanii ama tam ne zaman tarih verdi falan öğrenirim kuzumm sağlıkla gelsin inşallah..
çok güzel olmuş canım uyumlu hoş bir oda sağlıkla gelsin de kullansın Çağatayın inşallah canımm valla çok beğendim çok şirin... Herşeyi de tamam ay küçücük herşey yaa bizimde işyerinden eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı gidemedik hiç toparlansın bir falan derken 3 aylık oldu bebiş çıkıcaz da bişiler bakıcaz bu bahaneyle bende bebek mağazası gezicem bayılıyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?