Kaldığımız Yerden Her Telden..

mezuniyet kıyafetleri saçlar falan paylaşalım

ütopya cnm bebişine kavuşmuşsun gözünüz aydın
fotolarınıda geçen gördüm çok tatlı maşallah sana benzettim ben annesi gibi çok tatlı

evet canım ya anlıyorum haftasonu fırsat olmuyor eşler de evde olunca bir de ben çalışıyorum haftaiçinden yapsam da haftasonu tekrar elden geçirmek gerekiyor yanii. Valla canım kardeşi sonuçta gitmek ister tabi sen ne kadar gebeliğim yeni desende millet anlamaz maalesef hem eşin üzülünce sen de üzüleceksin. Otobüsle gideceksiniz herhalde artık klimalar var otobüslerde iyi bir firma seçin rahat gidersin inşallah bol sıvı tüket, ayrıca arada otobüsün kolidorlarında yürü oturma sürekli ama gitmeden dr bir uğra bebeğin son durumunu da öğren canım. aman dikkat et kendine aceleye geldi ama napıcam balımm ya..

vala biz bile öyleyiz sen gebe halinle doğal olarak uyuyamazsın ama sık dişini az kaldı canımm yaa.

ay kız valla hiçbirşey kalmamış nedir ki yanii.. Ama ama ben tatilde olcam işte yaaa neyse ki telini aldım ararım seni kuzum yoğunluktan da bir türlü görüşemedik yanii ama tam ne zaman tarih verdi falan öğrenirim kuzumm sağlıkla gelsin inşallah..

çok güzel olmuş canım uyumlu hoş bir oda sağlıkla gelsin de kullansın Çağatayın inşallah canımm valla çok beğendim çok şirin... Herşeyi de tamam ay küçücük herşey yaa bizimde işyerinden eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı gidemedik hiç toparlansın bir falan derken 3 aylık oldu bebiş çıkıcaz da bişiler bakıcaz bu bahaneyle bende bebek mağazası gezicem bayılıyorum yaa..

enee bu ütopya bizim ütopya değilmiş
kusura bakma cnm başka topikten bi arkadaş sandım seni
dejavum nasılsın kuzumm geçmişe daldın sanırsam

Canlarımm hava gerçekten çok sıcak en sıcak günleri yaşıyoruz bir atlatsak tatilde olsam denizden çıkmazdım ama az kaldı inşallah 2 hafta 2 günüm kaldı Bizde kalktık sonra kahvaltı ettim, kayınvalideme zeytinyağlı fasulye yaptım. Onu götürdü eşim oturmaya yarın iş çkışı gideriz. Elimi kolumu kaldırmaya halim yok başım ağrıyor şimdi soğuk duşa giricem hava serinlesin gezmeye çıkıcaz alışveriş merkezine gidicez iki şort aldm tatil için ama bu alışveriş merkezinde gördüklerim daha güzel gibiydi bakıcam bir de ordan alırım bi güneş kremi daha alayım diyorum aldığım yetmez sanki bir de havuç kremi alayım bronzlaşmak için. Şapka bakarım var ama daha güzelini bulurum belki öyle işte tatil alışverişi yanii. eşimle ayrı geçiricaz annem ve kardeşimle gidicem ama napıyım tatile çok ihtiyacım var çok yoğun çalıştım bu sene özellikle son aylarda iyi gelecek bana eşim de o yüzden git diyor zaten.

aynen öyle kuzum az kaldı dıyıp avutuyorum kendımı napam
evet kuzum sen tatildeykene ben fırtlatıcam çağatayı
araşır haberleşiriz kuzumm ben msj atıcam size dogum sonrası
görüşürüz mutlaka balım kaymagım

sağol cnm benımmm gerçekten herşey minicik ya bide bana çok aldım gibi geliyodu
kıyafetleri felen ama dolaba dizince baktım sanki az bişey
küçük ya herşey çok yer kaplamıyo oyuzdende gözüme az görünüyo
oy maşallah demek 3 aylık oldu gerçekten çok güzel oluyo gezmesi alması

enee bu ütopya bizim ütopya değilmiş
kusura bakma cnm başka topikten bi arkadaş sandım seni
dejavum nasılsın kuzumm geçmişe daldın sanırsam

evett geçmişe daldımm yaa o ne güzel şeyler öylee beşiği, uyku seti, halısı, kıyafetler süper valla çok şanslı Çağatayımız. Gelsin de görsün güzel odasını..

ohh ne güzel kuzumm valla özendim deniz kum güneş ohh mis gibi valla
keyfini çıkar kuzum eşin olmasada gayet güzel geçer valla
bende tam bi deniz kurduyumdur ama bu sene kaldı malesef
seneye artık çağatayla birlikte inşallah
alışverişi bile bi başka oluyo tatilin al kuzum gönlüne göre ne varsa
ohh mis gibi valla

evett geçmişe daldımm yaa o ne güzel şeyler öylee beşiği, uyku seti, halısı, kıyafetler süper valla çok şanslı Çağatayımız. Gelsin de görsün güzel odasını..

Ben kaçtım kendimi soğuk duşa atayım yaaa bayılıciğimm....

ay cnmsın sen yaa sağol cnm kuzumm
tmm kuzum hadi sen gir duşuna ferahlarsın mis gibi
öptüm seni kocaman cnm arkadaşımm

nereye kayboldun bakem ben resim çekerkene kaçtın dimiii

tatlım çok güzel odanız bebişimiz güle güle yatsın içinde inşallah:) ben perde aldımda güneşlik alıcam güneşliğimiz krem sırıttı beyaz alıcam,bakalım oda nezaman denk gelirse oazamana:) alıcam.hava çok sıcaktı balım kocişle film izledik şimdide dışarı çıkalım diyor biraz dolaşcaz serinlemiştir dışarısı hiç çıkasım yok ne olacak bu halimiz.:)

huuuuuuuuu nereye gittin şekerim

mama yediydik kuzumm ay çok sıcak gıdım esmiyo bugun yahu bayıldım valla poff :111:
amiiiiiin kuzum sağolasın cnmcımm
alırsın kuzum vakit var daha perdesi çok güzel emme fatihimizin
valla geçen akşam bizde çıktıydık yuruyüş yapalım dıye
çok zor geldi az dolandık hemen eve geldik
iice hantallaştım bende

kuzum naılsın bakem maaşallah çğatayın ciicişleri çok güzel rabbim sağlıkla giydirmeyi yatırmayı nasip etsin bitanem can sağlığıyla kullanın hayırlısıyla gelsinde kucağına annesinin burda annesi derken kayınvalidesi olaraktan benim kuıcişime didim bak yanlışlık olmasın

kuzummm senmi geldiin nasılsın balımcımm
naptınız düğüne gitme işini :18:
amiiiiiiin kuzum benım sağolasın
hehe tabiii bi anneside sensin kuzumm benım

malesef gülüm yaa normalde hafta sonun benim sakin geçerde dün biraz durumlar karışıktı bugün dahada karışık anam hiç keyfim yok diyicemde aslında neyse sözün gelişi işte otobüsle gidicez balım uçak yok oraya eşimin memelkei değil gelin hanımın tarafında oluyo düğün orayada uçak yok malesef midem bulanmasa sorun yokda bu sıcaklarda çok zor bugün gititk kendime birşetyler aldım kot pantolaon üzerinede tunik aldım uygun çanta derken geldik ne olsun gitmiyoruz düğüne işler karıştı sevgili kayınvalidceğim sayesinde son durum nedir gidiyomuyuz gitmiyomuyuz bende bilmiyorum balısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…