- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.541
len dünki yazdıklarımız neyre nerede benim cheesecaka tarifim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siteyi ben bi bakıma alacam tam olacak o olay. e dün ben arkadaslıklar göndermistim devamlı görüştügüm kişilere onlardamı gittiki acep
ayısıgım alabildinmi tarifi canım yoksa yazıyım yeniden üşenmem ben.
aaa ben görmedm tarifi
yazsana yeniden burdan...
Ben suflemi yaptım valla
kahve dünyasındakiler halt etsiin
süper oldu vallaaa
ben 24 saat direk kendime ceviri tutuyorum vallahi biliyorum carpıyo ama dayanamıyorum ya yatarken falan sabaha kadar acık yani. bugün lerde oda yetmiyo ya cumartesi gelsede hemen cıksak yollara. tatil senin gibisi varmı be gurban oldugummmmmmmmmmm canım benim hep ama hep hayatımda var ol tamammı.
slm ben geldim günaydın herkese nasılsınız kızlar bu dün yazılanlar neden yok ne bu saçmalaık anlamıyorum
bi enerji patlaması mı var ordaa hee
buraya da göndeeeeeeeerrrrrr
çok kötüyümm
cok pis uykuya ihtiyacım var
deliksiz 15 saat uyumak istiyorum(
aaa ben görmedm tarifi
yazsana yeniden burdan...
ben suflemi yaptım valla
kahve dünyasındakiler halt etsiin
süper oldu vallaaa
[ı]cheesecake
malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 paket dr.oetker cheesecake yap
1 paket dr.oetker meyve sosu
1 litre soguk süt
75 gram katı yag.(ben becel tıstluk yag varya ondan bi yemek kasıgı kullandım)
1 paket labne[/ı]
simcik gurban önce iki kutu bisküviyi robotun vardsa bi güzel ez. Yagı erit onun üzerine koy bide 2 yemek kasıgı süt ekle bi güzel yogur. Hamur gibi yap.
Yuvarlak bi kap al ben kapaksız küçük yuvarlak borcam oluyo ya ona yaptım derin olmayanlardan olana. Iyice avuc içinle yay hamuru heryere esit dagıt. Cok ince oluyo bu kime yeter deme yetiyo bak.hı bu arada ikinci paket bisküviden 3 yada 4 tane koyma. Onları iyicene yaydınmı simdi cek kabı gözünün onünden dogru cöpe cünkü olmadııııııııııııııııııııııııı
Once kabı cok az bi yagla yaglaki kesip cıkartıkken kolay olsun emi tatlım.
Cheesecake yapı al eline 500ml soguk sütle onu bi güzel robotla iyice katılasınca labneyi oldugu gibi koy oylede karıstır iyice. Onu al bi güzel hamurun üztünee koy düzgün olsun kafanı kırarım bak görüntü cok önemli heeeeeeeeee
Ardında eline meyveli sos var ya onu al. Bu arada ben onun ahududulu cilekli karısımını aldım. Bögürtlenliside var bilgin olsun. Onun arkasında yazıyo gülüm iki cay bardagı suyla yapılıyo zati kolay olsun diye ben iki caybardagından iki parmak eksik suyu kettleda kaynattım cezveye koydum biraz suyla karıstırdıgım meyveli sosu onun üzerine koyup bi güz<el kaynattım. Bi 3 4 dakka kadar. Sonra al sosu biraz kasıkla sogut kekinin üztüne koy c anım dolapta bikac saat kendine gelsin afiyetle kocişinle ye ay pardon bide bebişinle yaaaaaaaaaaaaaaaaa
melisa bende istiyorum tatil off yaaaa cok kıskanıyorum seniiiii
Vantilatörler olmadan uyunmaz vallaaaaa
[ı]cheesecake
malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 paket dr.oetker cheesecake yap
1 paket dr.oetker meyve sosu
1 litre soguk süt
75 gram katı yag.(ben becel tıstluk yag varya ondan bi yemek kasıgı kullandım)
1 paket labne[/ı]
simcik gurban önce iki kutu bisküviyi robotun vardsa bi güzel ez. Yagı erit onun üzerine koy bide 2 yemek kasıgı süt ekle bi güzel yogur. Hamur gibi yap.
Yuvarlak bi kap al ben kapaksız küçük yuvarlak borcam oluyo ya ona yaptım derin olmayanlardan olana. Iyice avuc içinle yay hamuru heryere esit dagıt. Cok ince oluyo bu kime yeter deme yetiyo bak.hı bu arada ikinci paket bisküviden 3 yada 4 tane koyma. Onları iyicene yaydınmı simdi cek kabı gözünün onünden dogru cöpe cünkü olmadııııııııııııııııııııııııı
Once kabı cok az bi yagla yaglaki kesip cıkartıkken kolay olsun emi tatlım.
Cheesecake yapı al eline 500ml soguk sütle onu bi güzel robotla iyice katılasınca labneyi oldugu gibi koy oylede karıstır iyice. Onu al bi güzel hamurun üztünee koy düzgün olsun kafanı kırarım bak görüntü cok önemli heeeeeeeeee
Ardında eline meyveli sos var ya onu al. Bu arada ben onun ahududulu cilekli karısımını aldım. Bögürtlenliside var bilgin olsun. Onun arkasında yazıyo gülüm iki cay bardagı suyla yapılıyo zati kolay olsun diye ben iki caybardagından iki parmak eksik suyu kettleda kaynattım cezveye koydum biraz suyla karıstırdıgım meyveli sosu onun üzerine koyup bi güz<el kaynattım. Bi 3 4 dakka kadar. Sonra al sosu biraz kasıkla sogut kekinin üztüne koy c anım dolapta bikac saat kendine gelsin afiyetle kocişinle ye ay pardon bide bebişinle yaaaaaaaaaaaaaaaaa
10 ziyaretçi var acaba kim bu meraklılar tahmine gerek yokda neyse
tamam cnm sağol aldım bu sefer :) eline sağlık dün yaptın demiiiiii .Senden bekleriz böyle pratik tarifler
ya bide bunumn tiramisulusu var o da süper ötesi bi ara iki haftada bi yapıyodum ozledim vallahi onuda yapmak lazım yaaaaaaaaaa. Nescafeye zaten bayılıyorum kahveliya o da.mis vallahiiiiiiiiii.
kimmiş kimmiş ben bilmiyorum:)))
ya bide bunumn tiramisulusu var o da süper ötesi bi ara iki haftada bi yapıyodum ozledim vallahi onuda yapmak lazım yaaaaaaaaaa. Nescafeye zaten bayılıyorum kahveliya o da.mis vallahiiiiiiiiii.
hosgeldin canım nasılsın görmedim seni tarif yazömaktan. Lken asagıdakiler hadi gelin bunlar kesin benim tarif içn dolustular heeeeeeeeeeeeee
kızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı..
bence deeeee
bende sufle yazıcam bak şimdi:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?